شکیرا جان از لطفت ممنون! پس من توضیحات رو تو پیام خصوصی میدم !چاکرتم داداش تو پیام خصوصی بهم بده من بهت میگم با کی حرف بزنی که راحنماییت کنه:lol:
شکیرا جان از لطفت ممنون! پس من توضیحات رو تو پیام خصوصی میدم !چاکرتم داداش تو پیام خصوصی بهم بده من بهت میگم با کی حرف بزنی که راحنماییت کنه:lol:
آسیا تک 256 رو هم میده تو سایتش نوشته منم ازش گرفتم هیچی نگفت...بعدشم مودم ASUS اگه با LAN بخای وصل کنی روی ویستا نصب میشه اگر هم با USB بخوای وصل کنی فکر کنم باید بری سایت ایسوز درایورش رو بگیری البته بادرایور خودش هم فکر کنم کار کنه ولی بهتره که دانلود کنی... من خودم توی ویستا با ASUS مشکل نداشتم ... یه جورایی سرعتشم بیشتر بود!!
درسته ... شاتل مشکل داشت ولی الان حل شده ..امروز مثل اینکه صبح دوباره اینترنت دچار مشکل بود
نه شاتل باز میشد نه پارس آنلاین!
البته الان مشکل پارس آن لاین حل شده اما شاتل رو نمیدونم!
اوکی ، هروقت دوربینه اومد دستم میزنگم :happy:خوب میگم تو نپرسیدی که بگم رفیق!!!!!!!!جفتشو بیار من میدم داداشم برات تعمیر کنه!!!!!!!!!!!!شماره تلفن موبایل داداش من 09121729751 هست بگو مهرشاد منو معرفی کرده اسم خودش مهرداده:blush:
داتک مشکلی نداره.امروز مثل اینکه صبح دوباره اینترنت دچار مشکل بود
نه شاتل باز میشد نه پارس آنلاین!
البته الان مشکل پارس آن لاین حل شده اما شاتل رو نمیدونم!
پس چرا هيچكي جوابمو نميده؟؟؟؟!!!!!![]()
پس این مافیا کجاست؟
یه بار خواستیم یه مودم با قیمت خوب بگیریم اگه شد حالا...![]()
به نقل از Tehranshahr :بدون w بزن میاد!
آها، حالا گرفتم چي شدهمون چند ماه پیش که سرعت همه رو نصف کرده بودن
خدا شانس بده! ما که کیوان نداریم!پیش کیوان بودم برام با تلفن پیدا کرد
kakihot
عزیز شما اول ببینید کدوم شرکتها در منطقه شما adsl میدنآقا تو رو خدا چرا جواب نميديد!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:hmm:
ما هم آدميم:blink:
امروز بعد از ظهر هم آسیا تک حدود 1-2 ساعت همینجوری ییهویی از کار افتاد...
پورتای دیگش هم با اینکه هی بهشون گفتیم بازم درست نشده...
جدیدا سازگار شده!D-Link رو برای داتک گرفتی؟ تو سایتش انگار گفته بود مودم های D-Link با سیستم ما سازگار نیست
داتک هم همین جوری بود زنگ زدم پشتیبانی گفت جهت دیش مونو داریم نتظیم میگنیم:blush: