• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
الان از کل سری جدید اینا رو فقط ندارم:
Gravitation
Otome wa Boku ni Koishiteru (1-5)
Saiunkoku Monogatari
راستی دنيل ، سپهر داره ادامه اينا رو دانلود ميکنه الان otome wa ... تموم شد سريش و کامله ،:D saiunkoku monogatari هم تا قسمت 26 در اومده.:)
فقط گفتم که يادت باشه از سپهر بگيری. بابا لنگ دراز رو هم بگير، خلاصه هر چی داره بگير ديگه .. .:p;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يکي به من يه دونه از اين موراماسا ها بده تا بزنم اين ناهمسايه ي بي وجدان سقف رو سر ما خراب کن تازه به دوران رسيده ي @#$% رو از وسط به دو نيمش، نه، چهار نيمش، نه، 8 نيمش، نه (شدم اون 6 تا برادر خل و چل افسانه ي شجاعان!!) تقسيمش کنم
budo.gif
.
چی شده؟ چرا؟ سرو صدا ميکنن؟:blink: بگو خودم بيام با استفاده از شمشير زنی دوگو 9 حسابشو برسم!
36_6_7.gif

من! کارتون شرلوک هلمز و مارکوپولو (البته مثل دنيل جان، بعد از عيد و رو دي وي دي)
189.gif
اينام خيلی خوفن، منم ميگيرم;). يعنی من همشو ميخوام در واقع:Dولی خوب جيبم خاليه!:(
شايد تو بخش هاي برنامه نويسي و علم و دانش پي تي جاي مناسبي براي پرسيدنشون باشه (البته اگر ربطي داشته باشه!!!)
دستت درد نکنه رفتم سرشونو حسابی درد آوردم!:D
مگه همين نيست؟
آه چرا!:lol: من از دستم در رفته بود!:blink::eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Spoiler

encorelui4ph.gif

ميگم بچه ها به نظرتون بابای ايچيگو قوی تره يا خودش؟
4_12_1.gif

فایل های ضمیمه

• Bleach - 111 - Large 15.jpg
    Bleach - 111 - Large 15.jpg
    32.9 KB · نمایش ها: 2
  • Bleach - 111 - Large 17.jpg
    Bleach - 111 - Large 17.jpg
    30 KB · نمایش ها: 6

yusef.es

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
خانم فریدا من زیاد گیر انگلیسی بودنش نیستم.هر زبونی که باشه برای من فرقی نمیکنه.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سری اولfull metal panic امشب تموم میشه ... خوب بود ...
ok.gif

یه نکته بانمک : توی یکی از قسمت ها ، یه دختر ژاپنی و یه دختر اروپایی ، قراره با یه زندانی تبادل بشن
263cylj.gif
... نقش اصلی داستان که باید یکی از این دخترا رو انتخاب کنه میگه : " اول دختر سفیدپوست رو آزاد کنید " ...

حالا نکته اینه که گروگانگیر های بنده خدا (!!) باید چطوری بفهمن که " دختر ورزشکار ، قد بلند ،مو آبی " سفیدپوست هستش ، یا " دختر قدکوتاه ، مونقره ای ، کم حرف " !!!!!! ...
blink2.gif

منظورم رو متوجه شدین که ....
nobrain.gif

اين يه بازی يه خيلی معروفه به اسمه castlevania ست.

کيا اينو بازی کردن و ميتونن بيشتر در موردش توضيح بدن؟؟؟:rolleyes:
این بازی خیلی نسخه داره ... من فکر کنم دو سه تا از نسخه های روی کنسولش رو بازی کردم ... خوبه
square.gif
... درباره یه خانواده ای که نسل اندر نسل باید با دراکولا بجنگن ...
triniti.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
بریسکو تموم کردم!خیلی با حال بود!:happy:فقط از لحاظ دختر مثل کینشن ضعف داره!فعلا از این لحاظ فقط به کابویز نمره قبولی می دم!

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
ممنون پرشینا جان ... از آپلود نجاتم دادی
منم از FlashGet استفاده می کنم واسه همین به مشکلی برنخورده بودم

خواهش مي کنم ^_^

معمولا FlashGet با بيشتر سايت ها مشکلي نداره يل بهتر بگم، بيشتر سايت ها با فلش گت مشکلي ندارند ولي با دَپ دارند! مثلا همين turboupload که فريدا جان توش آپلود مي کنه (يا آپلود ميکرد ^_~)، با فلش گت راحت دانلود ميشه ولي DAP ارور ميده و نميتونه چيزي رو دانلود کنه
wacko.gif

چی شده؟ چرا؟ سرو صدا ميکنن؟ بگو خودم بيام با استفاده از شمشير زنی دوگو 9 حسابشو برسم
آخ لينخو، بيا حسابشونو برس که دلم خونه!! يارو تازه اومده آپارتمان بالاي سر ما رو خريده و فکر کرده ارث باباشه، همه ي خونه ي ما رو داغون کرده از بس هر روز و هر شب داره مي کوبه و مي کوبه و مي کوبه و مي کوبه و ....، تمام سقف ها و ستون ها چنان ترک برداشته اند که هر کي ببينه فکر ميکنه زلزله ي 5 ريشتري اومده
wacko.gif
يارو مي خواد از تو يه جاي فينگيلي انگار کاخ باکينگهام دربياره!!! توالت و حموم رو نگو که کم مونده سقفش خراب شه رو سرمون، مديريت ساختمون هم که عين خيالشون نيست، هر چي بهشون ميگيم اينجوريه انگار نه انگار، آخ که چه روزايي هوس ميکنم پاشم برم بالا و ... (نقطه چين رو با هر چيز خشانت آميزي که دوست داريد پر کنيد
laugh.gif
) آخ اگه من يه موراماسا داشتم (حالا مي خواد اسم سازنده اش باشه يا خود سلاحش!) البته شمشير بلند خواشاني ها بٌرنده تره و منم با هيچي عوضش نمي کنم مگر شمشير کوروش بزرگ
wink.gif

يعنی من همشو ميخوام در واقع ولی خوب جيبم خاليه!
منم همينطور ولي امان از جيب خالي
sad.gif

دنبال چی ميگردی بگو من برات پيدا کنم. اين فعلاً يه کليپ ازش:
مرسي خواهر جان ولي اين 4Shared هم انگار مال جمهوري اسلاميه!! اينم موبي ديک رو مورد دار تشخيص داده!!! ميگه غيرقانونيه!!!!!!!!

The file is suspected of illegal or copyrighted content. Please contact link publisher or
use our search engine to find a file or folder

عجبا!! از همون يوتيوب از طريق کيپ ويد ميگيرمش. دستت درد نکنه خواهر که وقت گذاشتي و آپلودش کردي و مرسي بابت نام اريجينالش. البته من چيز خاصي مد نظرم نبود، تو يه سايت کارتون چند تا عکس کوچولو ازش ديدم و يهويي هوس کردم برم دنبالش بگردم (من از نهنگ ها خيلي خوشم مياد، حيووناي ناز بي آزاري هستند که ژاپني ها دارند به اسم تحقيق علمي ازشون همبرگر درست مي کنند >_<) ولي تا نوشتم Moby Dick و سرچ رو زدم صفحه ي شانار اومد (بعد از چارلز ديکنز، چشممان به جمال اين يکي روشن شد #_#).

.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آخ لينخو، بيا حسابشونو برس که دلم خونه!! يارو تازه اومده آپارتمان بالاي سر ما رو خريده و فکر کرده ارث باباشه، همه ي خونه ي ما رو داغون کرده از بس هر روز و هر شب داره مي کوبه و مي کوبه و مي کوبه و مي کوبه و .....
امان از همسايه بد:(، ولی اگه خسارتی به خونه شما بزنه بايد بياد درستش کنه!:hmm:
مرسي خواهر جان ولي اين 4Shared هم انگار مال جمهوري اسلاميه!! اينم موبي ديک رو مورد دار تشخيص داده!!! ميگه غيرقانونيه!!!!!!!!
rename ش کردم الان کار ميکنه.:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام
خانم فریدا من زیاد گیر انگلیسی بودنش نیستم.هر زبونی که باشه برای من فرقی نمیکنه.
من الان داشتم اون يکی تاپيک رو چک ميکردم ديدم يکی از دوستان گفتن که آلمانيشو دانلود کرد:)ن. مشکلتون هل شد ديگه، از ايشون بگيرين:happy::

من تورنت 7 گیگابایتی رو دانلود کردم. زبانش آلمانی یا روسی بود یادم نیست. غیر از اون تورنتی برای لوک خوش شانس پیدا نکردم

ولی اگه اينگيليسيش هم پيدا بشه من دانلود ميکنم;). چون کارتون غيره اينگيليسی يا زيرنويس اينگيليسی ديدن با کارتون صامت ديدن زياد فرقی نميکنه!:(:blink:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
یه نکته بانمک : توی یکی از قسمت ها ، یه دختر ژاپنی و یه دختر اروپایی ، قراره با یه زندانی تبادل بشن
263cylj.gif
... نقش اصلی داستان که باید یکی از این دخترا رو انتخاب کنه میگه : " اول دختر سفیدپوست رو آزاد کنید " ...
منظورم رو متوجه شدین که ....
nobrain.gif
آره اون صحنه خيلی باهال بود!:p
این بازی خیلی نسخه داره ... من فکر کنم دو سه تا از نسخه های روی کنسولش رو بازی کردم ... خوبه
square.gif
... درباره یه خانواده ای که نسل اندر نسل باید با دراکولا بجنگن ...
triniti.gif
سيمور بازيش کامپوتريه يا فقط نينتندو و ... هست؟ :eek:

yusef.es

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خانم فریدا
من به ایشون که لوک رو دانلود کرده پیغام فرستادم و گفت که نمیتونه این ها رو بفرسته.
حالا شما نمیتونید این لوک خوش شانس رو پیدا کنید؟
با تشکر و ببخشید که زحمتتون میدم.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
امان از همسايه بد:(، ولی اگه خسارتی به خونه شما بزنه بايد بياد درستش کنه!
شانس ما هم مزخرفترين همسايه يا بهتر بگم نا همسايه نصيبمون شده
rant_.gif
ولي کلانتري درست روبروي ساختمونمونه، فکر کنم يه سري بايد بهش بزنيم
wink.gif

rename ش کردم الان کار ميکنه
آخ قربان دستت فريدا جان، منم دارم دانلودش مي کنم، انگاري تموم شد، پس فعلا برم نگاش کنم، آخ جون، موبي ديک
freu.gif

دوباره من، يه چند لحظه ي بعد!!!

25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif

کليپ قشنگي بود، آهنگ قشنگي هم داشت، فقط يه مشکل داشت ... اين اصلا موبي ديک نبود
4g4eq9w.gif
حالا اسمش بود يا هرچي نوشته بود Lucky's Bad Boys!!! فقط آخرش يه دونه اهب نوشته بود که نميدونم چه کاره اش بود!!! ميگم نکنه تشابه اسمي بوده؟!! يعني ممکنه موبي ديک چيزي غير از نهنگ سفيد بوده باشه؟!!! من گفتم چطور ميشه کارتون آمريکايي اسم ژاپني داشته باشه ها، نگو دليل داشته. چه جالب، پس يه چيز جديد ياد گرفتم ولي اوني که من مي خواستم اين يکي موبي ديک پايينيه بود ^_^:

2mr65js.jpg

ولي بازم مرسي خواهر، اينم جالب بود، خوشم اومد نگاهش کردم، ممنون
happy.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou

20070120-gken0101.jpg

اخطار:

کسايی که مشگل قلبی و ضعف اعصاب دارن عکس های اين پست رو نگاه نکنن!;)

قسمت اول اين کارتون ديروز رفت رو net و بايد بگم که به هيچ وجه به دختر ها توصيه ديدنشو نميکنم مگه اينکه با ديدن جسد اونم از نوع خيلی خيلی بدترکيبش مشگلی نداشته باشين!:blink::lol:
اين کارتون يه جورايی منو ياد Blood+ انداخت و برام جالبه که بدونم اين چيه که داره همه رو ميکشه!:eek: ديدن اين کارتون به سپهر توصيه ميشه;)

فایل های ضمیمه

• majinnt0107vf4.jpg
    majinnt0107vf4.jpg
    416.5 KB · نمایش ها: 6
  • Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou 31.jpg
    Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou 31.jpg
    54.2 KB · نمایش ها: 8
  • Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou 48.jpg
    Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou 48.jpg
    44.2 KB · نمایش ها: 10
  • Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou 52.jpg
    Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou 52.jpg
    28.7 KB · نمایش ها: 11
  • Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou 55.jpg
    Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou 55.jpg
    35.3 KB · نمایش ها: 13

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
کليپ قشنگي بود، آهنگ قشنگي هم داشت، فقط يه مشکل داشت ... اين اصلا موبي ديک نبود
4g4eq9w.gif
حالا اسمش بود يا هرچي نوشته بود Lucky's Bad Boys!!! فقط آخرش يه دونه اهب نوشته بود که نميدونم چه کاره اش بود!!! ميگم نکنه تشابه اسمي بوده؟!! يعني ممکنه موبي ديک چيزي غير از نهنگ سفيد بوده باشه؟!!! من گفتم چطور ميشه کارتون آمريکايي اسم ژاپني داشته باشه ها، نگو دليل داشته. چه جالب، پس يه چيز جديد ياد گرفتم ولي اوني که من مي خواستم اين يکي موبي ديک پايينيه بود ^_^:
آره خواهر :happy:، اين ورژن ژاپنيشه که من آپ کردم، اينم اسماشه:
Hakugei Densetsu
Legend of Moby Dick
Legend of the White Whale

بد بويز هم که اسمه آهنگشه ... ;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام خانم فریدا من به ایشون که لوک رو دانلود کرده پیغام فرستادم و گفت که نمیتونه این ها رو بفرسته. حالا شما نمیتونید این لوک خوش شانس رو پیدا کنید؟ با تشکر و ببخشید که زحمتتون میدم.
من ميگردم اگه اينگيليسيش پيدا بشه حتماً دانش ميکنم.:happy:

بقيه هم ميتونن يه search ی بکنن ببينن پيدا ميشه يا نه؟!:eek:

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
آره خواهر :happy:، اين ورژن ژاپنيشه که من آپ کردم، اينم اسماشه:

Hakugei Densetsu
Legend of Moby Dick
Legend of the White Whale

بد بويز هم که اسمه آهنگشه ...​

نه به نظر چيز جالبي مياد، چند بار همين کليپه رو نگاه کردم و ديدم چقدر خنگم، خوبه به اين واضحي داره تو آهنگش ميگه Bad Boys ها، اونوقت من ميگم اسمشه!!!!!!!!!!! آخه فکر کردم لابد اشتباهي اين وسط شده، بعدا دوزاريم افتاد که شايد تشابه اسمي بوده (کاپيتان اهبش هم که بالاخره مشاهده گرديد! )
laugh.gif
خب پس بروم به دنبال موبي ديک
happy.gif

.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
نه به نظر چيز جالبي مياد، چند بار همين کليپه رو نگاه کردم و ديدم چقدر خنگم، خوبه به اين واضحي داره تو آهنگش ميگه Bad Boys ها، اونوقت من ميگم اسمشه!!!!!!!!!!! آخه فکر کردم لابد اشتباهي اين وسط شده، بعدا دوزاريم افتاد که شايد تشابه اسمي بوده (کاپيتان اهبش هم که بالاخره مشاهده گرديد! )
laugh.gif
خب پس بروم به دنبال موبي ديک
happy.gif
.
راستش پانتی جون من خودم هم به شک افتادم، چون داشتم چند تا ديگه از کليپ هاشو ميديدم بيشتر به نظرم شبيه جزيره گنج اومد تا موبی ديک !!!:blink: ولی خوب عکس های با نهنگ سفيد هم داره! :blink: فکر کنم اين 2 تا کارتون رو قاتی هم کردن يه معجونی از مخلوط اين 2 تا درست کردن! :lol:برم تورنتشو گير بيارم ببينم چيه!:eek:
.
.
.
من دوباره بعده چند دقيقه :D
آره همونيه که فکرشو ميکردم، به نهنگ ربطی نداره !:( اينو بخون:

In the year 4699 the human race has colonized the stars, but also created a lot of space junk in the process. In the Nantucket Nebula, Young Lucky Luck seeks out the famous Captain Ahab to join his team of crack whale hunters. (“Whale” in this case referring to derelict space ships and “whale hunter” referring to the independent salvage teams which recover and scavenge from them.) Though Lucky is ultimately successful, an ulterior motive is afoot: Captain Ahab and his ship Lady Whisker are desperately needed by the citizens of planet Moad, whose rebellion against the all-powerful Federation has led to the deployment of the Federation's newest and most powerful warship: the white whale-shaped ship known as Moby D... But Ahab himself has a past with that ship, one that he'd rather forget but cannot.

Meanwhile, the android Dew has been taken from his original survey assignment and altered in some unknown way by what might be Moby D... itself. Picked up by Ahab's crew as part of a salvage operation, he becomes their newest crew member. But his purpose remains unclear, even to himself.​

Review

Like the recently-released Gankutsuou, Hakugei is a distant-future sci-fi reinterpretation of one of the great novels of 19th century Western literature, in this case Herman Melville's classic tale of whaling and one man's destructive obsession with his nemesis. Unlike Gankutsuou, Hakugei is a completely different animal from its original. It does share an emphasis on whaling (of a sort) and features a peg-legged Captain Ahab who has issues with something named Moby D..., but beyond that the only real similarities are a character who bears a resemblance to the tattooed harpooner Queequeg and a narrator who joins Ahab's crew at the beginning of the story.

The biggest and most obvious difference is in the tone. While Melville's novel was a serious, very realistic, and often philosophical story replete with exceptional (and sometimes excessive) detail about the practice of whaling, this series is much more a light-hearted, enthusiastic action romp which skims over details and ignores physical realities when they're inconvenient. (One can go gallivanting around in the vacuum of space protected only by a spray-on coating?) Ahab's personality is also substantially different. Here he is an easy-going outlaw who smiles a lot and relishes both fights and life in general; he only gets serious when the issues of Moby D... and Lucky's other secret come up, and unlike Melville's Ahab he clearly tried to put the whole Moby D... incident behind him. The first volume does go a good job of showing how the original encounter has still deeply affected him, however, so perhaps the darker and more serious Ahab we know from Melville's novel will show up in future volumes.
...

اگه ادامشم خواستی بگو برات بفرستم ولی خوب معلوم شد اين چيه! موبی ديک نهنگ نيست!;)

فایل های ضمیمه

• dgww006.jpg
    dgww006.jpg
    20.7 KB · نمایش ها: 2
  • 1117649h.jpg
    1117649h.jpg
    116.6 KB · نمایش ها: 9

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
وای بچه ها من ديشب داشتم nodame cantabile رو ميديدم، يه قسمتيش نودامه داشت خودشو آرايش ميکرد، گفت شبيه مرلين مونرو شدم!!!:blink::blink::blink::lol:

بدون توضيح:

فایل های ضمیمه

• vlcsnap-2227269.JPG
    vlcsnap-2227269.JPG
    201.6 KB · نمایش ها: 14
  • vlcsnap-2227534.JPG
    vlcsnap-2227534.JPG
    158.6 KB · نمایش ها: 5
  • vlcsnap-2227834.JPG
    vlcsnap-2227834.JPG
    214.6 KB · نمایش ها: 4

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
نميدونم:eek: من همين الان دوباره دانش کردم ببينم مشگل داره يا نه؟! ولی همون جور که ميبينی من در ارز 30 ثانيه به 60 تا پير وصل شدم و سرعتم هم به 45 رسيد!:blink:

شايد اشکال از خط های ايرانه!:(

به سپهر بگو يه امتحانی بکنه، ببين ماله اونم مشگل داره ...

بسیار ممنون ... اون تورنت دومی که دادی کار می کنه
rose.gif

اون قبلی رو هم سپهر امتحان کرد گفت مشکلی نداره. ولی برای من هنوز سید و پیرش صفر کلوینه
mindblowing.gif

اينم يه عکس از اين قسمت (زياد spoil نميشه! ) فقط مثل من آخرش سرتو ميکوبی به ديوار!
اتفاقا این عکس توی تیتراژش هم هست
cloversmileyb.gif

راستی دنيل ، سپهر داره ادامه اينا رو دانلود ميکنه الان otome wa ... تموم شد سريش و کامله ، saiunkoku monogatari هم تا قسمت 26 در اومده.
فقط گفتم که يادت باشه از سپهر بگيری. بابا لنگ دراز رو هم بگير، خلاصه هر چی داره بگير ديگه .. .
فکر می کردم هر چی داره گرفتم
biggestgrin.gif

یادم باشه دفعه بعد حتما این چند تا رو هم بگیرم
winking.gif

بریسکو تموم کردم!خیلی با حال بود!فقط از لحاظ دختر مثل کینشن ضعف داره!فعلا از این لحاظ فقط به کابویز نمره قبولی می دم!
این فرق می کرد. کاسکا تنهایی قد 10 تا پسر ارزش داشت
sardonic.gif

وای بچه ها من ديشب داشتم nodame cantabile رو ميديدم، يه قسمتيش نودامه داشت خودشو آرايش ميکرد، گفت شبيه مرلين مونرو شدم!!!

واقعا این نودامه روحیه و اعتماد به نفس تحسین برانگیزی داره !! البته من فقط همون قسمت اولشو دیدم ولی کلی خندیدم
126fs4593554.gif

بالا