• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

.....

aliboveyri

Registered User
لایک‌ها
19
از تمامی دوستان خواهش میکنم از امتیاز بازارچه برای ینده استفاده کنن کم لطفی نکنید.
با تشکر.

aliboveyri

Registered User
لایک‌ها
19
اکانت hd-bits.ro هم اضافه شد.

M.MEHDI.SH

Registered User
لایک‌ها
147
اکانت hdvnbitsرو داری؟
چه قیمته؟

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

mhm007_007

Registered User
لایک‌ها
184
دوست عزیز الان مثلا قسمت 8 از فصل 4 game of thrones که تو تورنت عمومی نیومنده این ترکرها دارند؟

این سایت ترکر TVT.ro بالا نیومد آدرسش چیه؟

aliboveyri

Registered User
لایک‌ها
19
دوست عزیز الان مثلا قسمت 8 از فصل 4 game of thrones که تو تورنت عمومی نیومنده این ترکرها دارند؟

این سایت ترکر TVT.ro بالا نیومد آدرسش چیه؟

سلام دوست عزیز آدرس هست :http://freshon.tv بله همیشه در اینجا زودتر میاد و با حجم های مختلف و بهترین کیفیت که این گروه ریلیز های انحصاری خودشون رو دارن.

mhm007_007

Registered User
لایک‌ها
184
اونموفع برای فیلم و سریال بهترین ترکر همین هستش؟
برای فقط سریال چطور؟و فقط فیلم؟
حدودا چقدر زودتر؟و اینکه این اکانتها مدت دار هستند؟
قیمت رو هم بفرستید
ممنونم

aliboveyri

Registered User
لایک‌ها
19
n
اونموفع برای فیلم و سریال بهترین ترکر همین هستش؟
برای فقط سریال چطور؟و فقط فیلم؟
حدودا چقدر زودتر؟و اینکه این اکانتها مدت دار هستند؟
قیمت رو هم بفرستید
ممنونم
دوست عزیز این اکانت ها هیچ محدودیتی نداره و شما فقط باید از قوانین پیروی کنید که اونم سخت نیست و متنش روان هست.این ترکر http://freshon.tv/ فقط در زمینه سریال فعالیت میکنه ترکر های خصوصی این طوری هستن اکثرا همشون روی یک موضوع فعالیت میکنن برای فیلم سنس اکسس خوب هست که خیلی داغه ولی قیمتش بالاست تورنت لیچ خیلی خوب هست ای پی تورنتز خوب هست passthepopcorn هم هست که خیلی معروفه و خیلی داغ فعلا برای این دعوت نامه ندارم به محض اینکه در اختیار بگیرم در تاپیک قرار میدم .

aliboveyri

Registered User
لایک‌ها
19
n

دوست عزیز این اکانت ها هیچ محدودیتی نداره و شما فقط باید از قوانین پیروی کنید که اونم سخت نیست و متنش روان هست.این ترکر http://freshon.tv/ فقط در زمینه سریال فعالیت میکنه ترکر های خصوصی این طوری هستن اکثرا همشون روی یک موضوع فعالیت میکنن برای فیلم سنس اکسس خوب هست که خیلی داغه ولی قیمتش بالاست تورنت لیچ خیلی خوب هست ای پی تورنتز خوب هست passthepopcorn هم هست که خیلی معروفه و خیلی داغ فعلا برای این دعوت نامه ندارم به محض اینکه در اختیار بگیرم در تاپیک قرار میدم .
دوست عزیز فعلا freshon.tv موجود نیست کسی لازم داشت فروخته شد اینم عکس چند دقیقه پیش از صفحه اول ترکر که این لیست مدام تغییر میکنه.
http://www.uploadax.com/images/91937090718864161494.jpg

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
بله ترکر bitspyder موجود هست در این زمینه فقط اموزشی کتاب و محصولات مالتی مدیا و فیلم.

شرایط دعوت نامه رو بفرمایید
من خیلی با سیستم تورنت آشنا نیستم ، میشه راحت دانلود کرد ؟!

aliboveyri

Registered User
لایک‌ها
19
خیلی راحته دوستان شما در تورنت خصوصی گزینه ایی بعنوان ratio دارید که میزان دانلود به اپلود رو نشون میده یکی از قوانین تورنت خصوصی این هست که هر چیزی رو دانلود میکنید همون مقدار هم آپلود کنید برای مثال 1 گیگ فایل دریافت کردید باید همون مقدار هم آپلود داشته باشید البته سیدر و لیچر هم اینجا تاثیر میزاره در تورنت خصوصی شما همیشه با سرعت بیش از 100 مگایبایت فایل دریافت میکنید تا جایی که اتصال شما اجازه بده چون اکثر کاربران تورنت خصوصی سید باکس دارن سید باکس چیست؟سید باکس یک سرور اختصاصی هست که مدیر سرور روی اون یک نرم افزار برای دانلود و اپلود فایل های تورنت نصب میکنه و به شما یک یوزرنیم و پسورد میده که بتونید وارد بشید و فایل ها تون رو دانلود کنید و همین طور به اون فایل اجازه آپلود بدید در تورنت خصوصی شما هر چقدر آپلود کنید میزان ratio شما بالا میره و این به نفع شما حالا چند نکته هم هست مممکنه براتون پیش بیاد seeder و leecher چیست؟seeder کسی هست که کل فایل رو در اختیار داره که خدمتتون گفتم اکثرا کسی که سیدر هست سیدباکس داره . بقیه کاربرا که همون leecher میشن کسایی هستن که دارن فایل رو دانلود میکنن و بعد از اینکه شخص leecher فایل رو دانلود کرد فایل رو بعنوان seed میزاره که بقیه هم دانلود کنن به شرطه اینکه کسی باشه اون فای لور بخواد دانلود کنه این قانون آپلود رو باید توی تورنت خصوصی رعایت کرد.
عوضش شما مثل یک کاربر VIP هستین و همیه دسترسی به بهترین منابع با بهترین کیفیت دارین و تمام فایل ها سالم هستن بدون اینکه ویروسی باشن چون مدام رسیدگی میشه تورنت خصوصی یک کلیکسیون کامل و بروز در دنیای اینترنت هست هیچ وقت هیچ فایل بعنوان کپی رایت حذف نمیشه و همیشه اولین جایی که دسترسی به منابع بروز و اختصاصی و حتی انحصاری دارید در تورنت خصوصی هست.
من در قسمت فروشگاه دیدم یکی از دوستان سرویس دانلود و آپلود تورنت میفروشه میتونید از اونجا اقدام کنید من از کیفیت سرویس ایشون مطلع نیستم با خودشون در تماس باشید اینجا رو هم چند تا از دوستان استفاده میکنند برای سید باکس که باز برای سید باکس با خودشون صحبت کنید.

aliboveyri

Registered User
لایک‌ها
19
درود
در زمینه گرافیک (آموزش ویدیویی، نرم افزار و ...) چه ترکری رو پیشنهاد می دید؟
در این زمینه ترکر bitspyder رو بهتون توصیه میکنم .اگر لازم داشتید از طریق پیامک با من در تماس باشید:
09361840896

bensonw3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
what.cd اینو میتونید تهیه کنید ؟ دعوت نامه یا احتیاج به مصاحبه داره...

بالا