aliboveyri
Registered User
- نوشتهها
- 273
- لایکها
- 19
برای شما دوست عزیز پیامک شد.سلام من اکانت karagarga رو می خوام. قیمتش چنده؟ ممنون می شم اگه زود بهم خبر بدید
برای شما دوست عزیز پیامک شد.سلام من اکانت karagarga رو می خوام. قیمتش چنده؟ ممنون می شم اگه زود بهم خبر بدید
دوست عزیز الان مثلا قسمت 8 از فصل 4 game of thrones که تو تورنت عمومی نیومنده این ترکرها دارند؟
این سایت ترکر TVT.ro بالا نیومد آدرسش چیه؟
دوست عزیز این اکانت ها هیچ محدودیتی نداره و شما فقط باید از قوانین پیروی کنید که اونم سخت نیست و متنش روان هست.این ترکر http://freshon.tv/ فقط در زمینه سریال فعالیت میکنه ترکر های خصوصی این طوری هستن اکثرا همشون روی یک موضوع فعالیت میکنن برای فیلم سنس اکسس خوب هست که خیلی داغه ولی قیمتش بالاست تورنت لیچ خیلی خوب هست ای پی تورنتز خوب هست passthepopcorn هم هست که خیلی معروفه و خیلی داغ فعلا برای این دعوت نامه ندارم به محض اینکه در اختیار بگیرم در تاپیک قرار میدم .اونموفع برای فیلم و سریال بهترین ترکر همین هستش؟
برای فقط سریال چطور؟و فقط فیلم؟
حدودا چقدر زودتر؟و اینکه این اکانتها مدت دار هستند؟
قیمت رو هم بفرستید
ممنونم
دوست عزیز فعلا freshon.tv موجود نیست کسی لازم داشت فروخته شد اینم عکس چند دقیقه پیش از صفحه اول ترکر که این لیست مدام تغییر میکنه.n
دوست عزیز این اکانت ها هیچ محدودیتی نداره و شما فقط باید از قوانین پیروی کنید که اونم سخت نیست و متنش روان هست.این ترکر http://freshon.tv/ فقط در زمینه سریال فعالیت میکنه ترکر های خصوصی این طوری هستن اکثرا همشون روی یک موضوع فعالیت میکنن برای فیلم سنس اکسس خوب هست که خیلی داغه ولی قیمتش بالاست تورنت لیچ خیلی خوب هست ای پی تورنتز خوب هست passthepopcorn هم هست که خیلی معروفه و خیلی داغ فعلا برای این دعوت نامه ندارم به محض اینکه در اختیار بگیرم در تاپیک قرار میدم .
بله ترکر bitspyder موجود هست در این زمینه فقط اموزشی کتاب و محصولات مالتی مدیا و فیلم.ترکر در مرد مباحث آموزش و tutorial و ... وجود داره ؟
بله ترکر bitspyder موجود هست در این زمینه فقط اموزشی کتاب و محصولات مالتی مدیا و فیلم.
سوال منم هستشرایط دعوت نامه رو بفرمایید
من خیلی با سیستم تورنت آشنا نیستم ، میشه راحت دانلود کرد ؟!
در این زمینه ترکر bitspyder رو بهتون توصیه میکنم .اگر لازم داشتید از طریق پیامک با من در تماس باشید:درود
در زمینه گرافیک (آموزش ویدیویی، نرم افزار و ...) چه ترکری رو پیشنهاد می دید؟