• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حساب پي پال وريفاي شده كاملا رايگان!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MRF75

Registered User
لایک‌ها
34
دوست داشتید بنده در خدمتم
اکانت پی پال با ویزا کارت 4 ساله به همراه مدارک معتبر و کامل همراه اکانت
به نحوی که میتونید برای خود پی زا وبقیه حساب های بانکی رو وریفاید کنید با کمترین قیمت
یاهو آی دی :bahmani_67
09370654434
این اکانت از نوع پرمیر هست یا پرسنال ؟ یعنی میشه پول هم دریافت کرد یا فقط برای خرید هستش؟ و با پی پال کدوم کشور ثبت میکنید؟ در صورت تمایل میتونید در پیغام خصوصی جوایمو بدید . با سپاس

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
بهتره پست اول رو ادیت کنید ملت بدونن

mohizzz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام دوستان:happy:

من حساب پي پال وريفاي شده باز ميكنم متصل به حساب بانكي:happy: خب دوست دارم قبل از اينكه چپ و راست براي ملت حساب باز كنم اول يكم دل و روده پي پال رو بريزم بيرون كه خداي نكرده حسابي باز نكنم كه پول ملت رو به باد بدم!! هرچند كه حساب هاي پي پالي كه باز ميكنم وريفاي شده اند.

درضمن از پي پال كارهاي عزيز خواهش ميكنم بيان اينجا و يك يوزر نيم و پسورد حساب وريفاي شده پي پال رو رايگان ازم بگيرند. حساب پي پال وريفاي شده رايگان هديه من به اين دوستان هست:happy: بعلاوه يك عدد چي چي پن رايگان كه با همون آي پي حساب باز شده(پس احتمال ليميت نزديك به صفره!!)!!!
دوستان لطفا كساني كه حرفه اي اند بيان و يوزر و پسورد رو رايگان ازم بگيرند.

خب من چندتا عكس از صفحات حساب پيپالم گرفتم. ميذارم اينجا تا ساير دوستان هم ببينند. درضمن اسمي كه به نامش حساب باز كردم يك اسم و مشخصات ساختگيه. ميشه به نام و مشخصات خود شما حساب باز و وريفاي كرد.

مشاهده پیوست 266873مشاهده پیوست 266874مشاهده پیوست 266875
salam doste aziz man dunbale ye hesa paypal verfy shode migardam age momkene vase manam befrestin mamnon
ID:mamad_tatalo2003

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام دوستان
با توجه به تعداد بالای پست هایی که در این جا زده میشه و عدم توجه دوستان و بعضا سوء استفاده تجاری برخی از این تاپیک، لطفا یک نفر بگه چکار کنم که این تاپیک قفل بشه؟؟؟؟

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
سلام دوستان
با توجه به تعداد بالای پست هایی که در این جا زده میشه و عدم توجه دوستان و بعضا سوء استفاده تجاری برخی از این تاپیک، لطفا یک نفر بگه چکار کنم که این تاپیک قفل بشه؟؟؟؟
به مدیر بخش پیام بزنید
یا یه پست کاملا اسپم با تصاویر غیرمجاز تو پست اول بزنید زیر یه روز تاپیک کلا حذف میشه!البته در این روش احتمال بن شدن وجود داره!
حداقلش پست اول رو ویرایش کنید بزرگ قرمز بنویسین دیگه رایگان باز نمیکنم

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
مراقب کلاه برداری های جدید باشید
فردی با اسم : دانیال جلودار
با شماره تماس های مختلف 09398162715 و 09396981096 و...
و چندین آی دی در این انجمن داره و با اسناد جعلی و دزدی اقدام به کلاه برداری می کنه
آی دی هایی مثل:
pp_persian
takdns
arya-man
امروز من رو تو یاهو من رو تهدید به هک سرور و سایت کرد
امتیاز منفی هم داده شده
کافیه اسم دانیال جلودار رو در گوگل سرچ کنید.....
متاسفانه من خودم از جمله کسانی بودم که گول این فرد رو خوردم و به خاطر خواهش کردن از من امتیاز مثبت دادم و 2 نفر دیگه هم که دوستان من بودن امتیاز مثبت دادن و همه پشیمون هستن
لینک پروفایل این کلاه بردار

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا