• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
یک سوال :rolleyes:

آیا داشتن 2 نوع رم متفاوت میتواند باعث هنگ کردن کارت گرافیک شود؟
کارت گرافیک: Point of View - GeForce 6200 256MB DDR2 - AGP
توربو کش هم نیست.
رم ها:
GeIL 512MB DDR
AData 256 MB DDR

با تشکر :happy:

m_r_saffarian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک سوال :rolleyes:

آیا داشتن 2 نوع رم متفاوت میتواند باعث هنگ کردن کارت گرافیک شود؟
کارت گرافیک: Point of View - GeForce 6200 256MB DDR2 - AGP
توربو کش هم نیست.
رم ها:
GeIL 512MB DDR
AData 256 MB DDR

با تشکر :happy:
معمولا مشکلات رم باعث ريست کردن سيستم ميشه نه هنگ کردن

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دستت طلا AMD>INTEL جان :D

رفتم فن گیگا رو گرفتم اینه:
cooler_productimage_gh-pdu22_sc_big.jpg

واقعا معجزه کرد!
دمای قبل:
بیکار : 66
لود: 85 !

با فن جدبد:
بیکار: 47
لود: 60

الان خیلی خوب شده ، دماش دقیقا عین CPU خودم شده!

m_r_saffarian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستت طلا AMD>INTEL جان :D

رفتم فن گیگا رو گرفتم اینه:
cooler_productimage_gh-pdu22_sc_big.jpg

واقعا معجزه کرد!
دمای قبل:
بیکار : 66
لود: 85 !

با فن جدبد:
بیکار: 47
لود: 60

الان خیلی خوب شده ، دماش دقیقا عین CPU خودم شده!
چند گرفتي همون 20 تومن که AMD گفته بود اگر اينطور باشه که عاليه.

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
سلام
یکی از دوستان من یه سیستم داره که با انواع مشکلات تا حالا سر کارمون گذاشته چند تا از این مشکلات رو مینویسم امیدوارم اساتید کمک کنند:

1- وقتی توی ویندوز اکس پی سرویس پک دو سیستم رو شات داون میکنی این پیغام می آد its now safe for power down your system وباید دستی خاموشش کنی مثل کامپیوترهای اولیه که ای تی ایکس نبودند . البته بگم که این مشکل فقط توی این ویندوزه و با سرویس پک 1 و 98 & me این مشکلو نداره در ضمن من جدید ترین درایور رو برای مادر بورد دانلود کردم ولی هنوز همونطوریه داره

2-این رفیق ما جدیدا یه کارت کپچر k-world خریده که تونصبش پدرمون در اومد. اول موقع نصب گیر می داد که یه همچین قطعه ای رو سیستم نیست:blink: بعد من کارت خودم رو روش گذاشتم دیدم که اونو اصلا detect نمیکنه وقتی دوباره کارت کی ورد و گذاشتم بدون هیچ مشکلی نصبش کرد ولی صدا بدون تصویر می امد خلاصه بعد از چند ساعت (4 بعداز ظهر تا 12 شب) یدفعه معجزه شد و صدا و تصویر همزمان پیداشون شد و سیستم بدون اشکال کار کرد و براحتی هم کپچر میکنه :blink: :blink: کسی می تونه بگه علتش چی بود؟؟؟

3- این مادر بورد یه مودم رو خودش داشت که همون روزهای اول از کار افتاد . به تازگی این رفیقمون یه مودم موتورولا گرفته وقتی مودم رو نصب میکنه کارت تی ویش در حالت عادی فقط صدا داره و وقتی کانکت میشه یا شروع به کپچر میکنه تصویر کاملا هماهنگ می آد ودوباره وقتی دیسکانکت میشه یا کپچرش تموم می شه تصویر می ره و فقط صدا ش میآد(اسمایل خیلی متعجب پیدا نکردم)
حالا اگه ممکنه اساتید علت رو بگن ودر ضمن راه چاره ای جلوی پای من بگذارند (چون اون موقع من این مادر بوردو بهش پیشنهاد دادم هر چی میشه میافته گردن من)

راستی مادر بوردش مثل بقیه جایی برای اتصال این کابل کو چیکه که از پاور به مین نصب میشه و چهار تا پین داره (الانم اسمش توک زبونمه:p ) نداره
مشخصات
مادر بورد Elitegroup P4IBASD
cpu 1800 half cash
ram : delta
vga: radeon 7000

natalie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احتمال داره با يكي از device ها congilig كرده باشه ميتوني از device manager چك كني

سلام

همه پورت هاي يو اس بي سيستمم از كار افتادن، هر كاري كه مي تونستم و به فكرم رسيد انجام دادم درست نشد
درايور يو اس بي رو حذف كردم دوباره نصب كردم ميگه به درستي كار ميكنه(يواس بي 1.1 و2.0)
از باياس هم فعاله
ويندوز رو هم عوض كردم
پورت ها همشون جريان داخلشون برقراره
همه چي در ظاهر درسته ولي هيچ ديوايسي رو ساپورت نمي كنه
همه وسايلمم با يواس بي كار ميكنن موبايل،پرينتر،فلش
چيكار كنم؟ اين بلاي ناگهاني چي بود ديگه؟!
من از USB آنبرد روي مادربرد استفاده مي كنم (مادربرد MSI-->K8N Neo2 platinium). كيس من 8 پرت يواس بي داره 4تاش رو مادربرد، 2تاش مثل مودم وصله به پشت كيس (البته نه مثل كارت PCI) (Dbracket 2)چون اونم با كابل وصل ميشه به يه جاي مادربرد، 2 تا هم جلوي كيسه.
اين هشت عدد پورت به خوبي كار مي كردن، اما يهو همشون از كار افتادن (حوادث يهويي).البته قبل اينكه از كار بيفتن من درايور پرينترم كه اچ پي 1320 هست رو نصب كردم كه با يواس بي به كامپوتر وصل ميشه (شايد مشكل از اينجا شروع شده باشه)، يه فلش مموري جديدم آورده بودم كه متاسفانه ديگه نمي تونم ازش استفاده كنم.
انصافاً اگه دوستي آشنايي كسي رو داريد كه زياد بارشه بهش بگيد شايد تونست كاري بكنه . من كه ديگه نمي دونم چيكار كنم، يكي بهم گفت كه شايد چيپست مادربرد سوخته باشه، ولي اگه سوخته ويندوز تو قسمت ديوايس منجر چرا پورت ها رو ميشناسه؟ تازه اگه سوخته بود حتماً جريان داخل پورت ها قطع مي شد ولي پورت ها جريان داخلشون برقراره.

smrr57

Registered User
لایک‌ها
7
یک سیستم با مشخصات زیر جدیدا تهیه کردم :
cpu core 2 duo E6400
ram 2*1gb apacer bus 667
main biostar tforce 965
hdd: 250gb sata II maxtor
vga : asus 6200LE
power 500w acbel
مشکل اینجاست که سرعت تبدیل فیلم به dvd سیستم فوق(اینتل ) نسبت به سیستمی که در زیر ( amd) مشخصات آن را مینویسم کمتره یعنی سیتم intel در زمان 40 دقیقه 4 تا فیلم را به dvd تبدیل میکنه در حالیکه سیستم amd همین تعداد فیلم را در زمانی کمتر از 20 دقیقه به dvd تبدیل میکنه
دوستان با توجه به اینکه سرعت intel باید به مراتب بالاتر باشه فکر میکنید مشکل از کجاست
هارد سیستم اینتل سر و صداش زیاده و گاهی تو باز کردن درایوها مکث کوتاهی میکنه(خیلی کوتاه) و البته اکثر درایوها (سیستم اینتل ) بجز درایو c تا خرخره پره و فقط درایوc به اندازه 7 گیگ خالیه که ویندوز توش ریختم باقی فضای خالی هارد در حدود 12 گیگه (بعضی مواقع ( که کم هم نیست) از هارد صدای " فیش " به صورت یکسره بلند میشه و بعد از یکی دو دقیقه قطع میشه در این حالت کامپیوتر هنگ میکنه یعنی هیچ کاری نمیشه کرد ولی بعدش دوباره به حالت عادی بر میگرده)

ممکنه مشکل از فضای بیش از حد پر شدهی هارد باشه یا اینکه مشکل از خود هارد باشه

cpu amd 3000+ 939
main msi k8n neo4 f
ram 2*512 kingston bus 400
hdd : 80 sataI maxtor
power 400w acbel
vga 7600gt

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
و یک سوال دیگه(چقد من سوال میپرسم!):
این کارت گرافیک ASUS ATI Radeon X1600 Pro فنش بشدت دورش بالاست!
با اینکه خیلی کوچیکه ولی صدای زیادی تولید میکنه!
برنامه ای نیست که بشه مثل SpeedFan سرعت فنشو آورد پایین؟
چون الان همه صدای PC از این کارتس!

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
باید ببینی که تو برنامه atitool یا RIVATUNER گزینه ای برای دور فن هست یا نه ؟

m_r_saffarian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک سیستم با مشخصات زیر جدیدا تهیه کردم :
cpu core 2 duo E6400
ram 2*1gb apacer bus 667
main biostar tforce 965
hdd: 250gb sata II maxtor
vga : asus 6200LE
power 500w acbel
مشکل اینجاست که سرعت تبدیل فیلم به dvd سیستم فوق(اینتل ) نسبت به سیستمی که در زیر ( amd) مشخصات آن را مینویسم کمتره یعنی سیتم intel در زمان 40 دقیقه 4 تا فیلم را به dvd تبدیل میکنه در حالیکه سیستم amd همین تعداد فیلم را در زمانی کمتر از 20 دقیقه به dvd تبدیل میکنه
دوستان با توجه به اینکه سرعت intel باید به مراتب بالاتر باشه فکر میکنید مشکل از کجاست
هارد سیستم اینتل سر و صداش زیاده و گاهی تو باز کردن درایوها مکث کوتاهی میکنه(خیلی کوتاه) و البته اکثر درایوها (سیستم اینتل ) بجز درایو c تا خرخره پره و فقط درایوc به اندازه 7 گیگ خالیه که ویندوز توش ریختم باقی فضای خالی هارد در حدود 12 گیگه (بعضی مواقع ( که کم هم نیست) از هارد صدای " فیش " به صورت یکسره بلند میشه و بعد از یکی دو دقیقه قطع میشه در این حالت کامپیوتر هنگ میکنه یعنی هیچ کاری نمیشه کرد ولی بعدش دوباره به حالت عادی بر میگرده)

ممکنه مشکل از فضای بیش از حد پر شدهی هارد باشه یا اینکه مشکل از خود هارد باشه

cpu amd 3000+ 939
main msi k8n neo4 f
ram 2*512 kingston bus 400
hdd : 80 sataI maxtor
power 400w acbel
vga 7600gt
شما به کمک نرم افزارSisoft Sandra از قسمتهاي مختلف شامل پردازنده- رم -هارد - گرافيک بنچمارک بگير و با بنچمارکهاي خود Sandra مقايسه کن ببين تا چه حد اختلاف داره(اگر بنچمارک 6400 رو نداشت تقريبا ميتوني باAMD 4800 مقايسه کني)
در مورد هاردت هم درحين کار به IC هاش دست بزن ببين اگر دستت سوخت يه فن براش بگير.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب احتمال مشکل دار بودن هارد هست پس با برنامه hdtune تست کن.سیستمی که اینتل هست رمش دوال چنل نیست درسته ؟

smrr57

Registered User
لایک‌ها
7
خوب احتمال مشکل دار بودن هارد هست پس با برنامه hdtune تست کن.سیستمی که اینتل هست رمش دوال چنل نیست درسته ؟

امید جان دقیقا مشکل از هارد بود دیشب تا ساعت 2/5 داشتم سیستم اینتل را با یک هارد دیگه امتحان میکردم بعد از اینکه ویندوز را ریختم و شروع به ساختن dvd کردم واقعا از نظر سرعت سیستم amd را قورت داد

من دفعه اولم نیست که با هارد به مشکل بر می خورم ( این هم شانسه منه دیگه )

در ضمن رم سیستم اینتل dual chanell است

مجبورم یک هارد دیگه تهیه کنم و این هارد را بفروشم

بین hitachi 320 gb و western 320gb و samsung 300 gb کدام را انتخاب کنم که دیگه دردسر ساز نباشه

قیمتهای هیتاچی و وسترن نزدیک همه بین 99000 تا 107000 تومن اما 300 سامسونگ 78600 تومنه

teacher

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
لطف کنید بفرمایید که این, اشکالش چی میتونه باشه
یک هارد مکستور 40 گیگ هست که توی قسمتی از setup اسمش رو میزنه ولی تو قسمت ترتیب بوت, خبری از هارد نیست!:eek: مراحل اولیه نصب ویندوز هم به مرحله تشخیص هارد که میرسه پیامش این هست که اصلا هاردی روی دستگاه وجود نداره!

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
امید جان دقیقا مشکل از هارد بود دیشب تا ساعت 2/5 داشتم سیستم اینتل را با یک هارد دیگه امتحان میکردم بعد از اینکه ویندوز را ریختم و شروع به ساختن dvd کردم واقعا از نظر سرعت سیستم amd را قورت داد

من دفعه اولم نیست که با هارد به مشکل بر می خورم ( این هم شانسه منه دیگه )

در ضمن رم سیستم اینتل dual chanell است

مجبورم یک هارد دیگه تهیه کنم و این هارد را بفروشم

بین hitachi 320 gb و western 320gb و samsung 300 gb کدام را انتخاب کنم که دیگه دردسر ساز نباشه

قیمتهای هیتاچی و وسترن نزدیک همه بین 99000 تا 107000 تومن اما 300 سامسونگ 78600 تومنه

خوب من هیتاچی رو میپسندم و وسترن دیجیتال ولی خوب هیتاچی رو بیشتر قبول دارم

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام

آخرش هم نفهمیدم که این کارت گرافیک من بر چه مبنایی قاط میزد!:wacko:

با فورس وار سری 9 وضعش شدیدا وخیم بود.

با سری 8 یکم بهتر بود ولی بازم قاط میزد.

الان 71.89 نصب کردم هیچ مشکلی نداره :blink:

این درایور های nVidia بجای اینکه جدیداش بهتر کار کنه بدتره!! :eek:

من که دیگه عمرا طرف nVidia نخواهم رفت چون طی این مدتی که سر کار بودم توی فروم های مختلفی گشت و گذار کردم و دیدم که خیلی های دیگه حتی با 7600gs و 7900GTX هم مشکل مشابه من رو داشتن!:hmm:

جالب اینجاست که خیلی ها میگفتن حتی پشتیبانی nVidia هم جوابشونو نداده! :eek:

خلاصه اینکه انتخاب بعدی من روی PC جدیدی که میخوام بگیرم X1800XT خواهد بود.

بد شانسی من اینجا بود که چون کارت ATI داییم ساعت اول خراب شد یکم نسبت بهش بدبین شدم و اومدم سمت nVidia که دیدم به به چه مشکلاتی که نداره!

خلاصه این بود جریان کارت گرافیک خریدن ما :f34r:

بالا