• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام

آخرش هم نفهمیدم که این کارت گرافیک من بر چه مبنایی قاط میزد!:wacko:

با فورس وار سری 9 وضعش شدیدا وخیم بود.

با سری 8 یکم بهتر بود ولی بازم قاط میزد.

الان 71.89 نصب کردم هیچ مشکلی نداره :blink:

این درایور های nVidia بجای اینکه جدیداش بهتر کار کنه بدتره!! :eek:

من که دیگه عمرا طرف nVidia نخواهم رفت چون طی این مدتی که سر کار بودم توی فروم های مختلفی گشت و گذار کردم و دیدم که خیلی های دیگه حتی با 7600gs و 7900GTX هم مشکل مشابه من رو داشتن!:hmm:

جالب اینجاست که خیلی ها میگفتن حتی پشتیبانی nVidia هم جوابشونو نداده! :eek:

خلاصه اینکه انتخاب بعدی من روی PC جدیدی که میخوام بگیرم X1800XT خواهد بود.

بد شانسی من اینجا بود که چون کارت ATI داییم ساعت اول خراب شد یکم نسبت بهش بدبین شدم و اومدم سمت nVidia که دیدم به به چه مشکلاتی که نداره!

خلاصه این بود جریان کارت گرافیک خریدن ما :f34r:

از درایورهای ngo که تو سایت www.guru3d.com هست استفاده کن.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

ali aghajari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه مشکل داشتم اگه کسی می تونه کمکم کنه ممنون میشم
من تقریبا یک ماه پیش سیستمم رو ارتقا دادم .
مشخصات سیستم قبلی اینا بود :
1. mainboard : giga 8ir2003
2. کارت گرافیک : radeon 7500ati 64
3. cpu : 2 intel
4. ram : 512 DDR
که من سه تای اول رو عوض کردم به شرح زیر
1. MAINBOARD : ALBATRON
2.CPU : 3 AMB SEMPRON
3. کارت گرافیک : G FORC FX5200 ( به این اسم خریدم ...) ولی در قسمت اطلاعات سیستم GFORC 6200 LE می نویسه !!!

بعد از ارتقا سیستم ، سرعت عملکرد سیستم خیلی کند شده . این نکته هم باید بگم که RAM همون قبلی است و عوض نشده ... حالا می خوام بدونم که اگه یه RAM DDR2 بگیرم کنار این RAM 512 قرار بدم مشکل حل میشه یا نه؟؟
در کل نظرتون چیه ؟؟؟ مشکل اصلی سیستم از کجاست؟؟
:wacko: :blink: :hmm:

ali aghajari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیستم بالا رو در نظر بگیرید با همون مشخصات ( قبل و بعد از ارتقا ) یه مشکل دیگه هم ایجاد شده ... اونم اینکه وقتی برای مدتی از کامپیوتر استفاده نمی کنم و کاملا خاموش می مونه و از برق خارج می کنم ... وقتی که می خوام اونو روشن کنم بلافاصله بعد از اینکه اونو به برق متصل می کنم و دکمه POWER رو می زنم روشن نمی شه .. اینجوری بگم که چراغش یه لحظه روشن میشه و بلافاصله خاموش میشه و از کار می افته ( به بوق CPU نمیرسه ) !! ولی اگه بزارم برای مدتی( تقریباً 15 تا 20 دقیقه ) بمونه ( البته بدون زدن کلید POWER ) بعد روشن کنم ...شروع به کار می کنه ... اگه کسی می دونه علتش چیه ممنون میشم بهم بگه... (اینم بگم که وقتی سیستم رو ارتقا دادم تا مدتی خوب کار می کرد ولی حدوداً 2 ماه بعد از عوض کردن قطعات این مشکل ایجاد شد !!!)

teacher

Registered User
لایک‌ها
4
هاردت باید با برنامه power max تست بشه .

دوست عزیز! خیلی ممنون از راهنماییتون! ورژن 4.23 رو از سایت مکستور دانلود کردم. میشه بفرمایین چطور باید ازش استفاده کرد؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سیستم بالا رو در نظر بگیرید با همون مشخصات ( قبل و بعد از ارتقا ) یه مشکل دیگه هم ایجاد شده ... اونم اینکه وقتی برای مدتی از کامپیوتر استفاده نمی کنم و کاملا خاموش می مونه و از برق خارج می کنم ... وقتی که می خوام اونو روشن کنم بلافاصله بعد از اینکه اونو به برق متصل می کنم و دکمه POWER رو می زنم روشن نمی شه .. اینجوری بگم که چراغش یه لحظه روشن میشه و بلافاصله خاموش میشه و از کار می افته ( به بوق CPU نمیرسه ) !! ولی اگه بزارم برای مدتی( تقریباً 15 تا 20 دقیقه ) بمونه ( البته بدون زدن کلید POWER ) بعد روشن کنم ...شروع به کار می کنه ... اگه کسی می دونه علتش چیه ممنون میشم بهم بگه... (اینم بگم که وقتی سیستم رو ارتقا دادم تا مدتی خوب کار می کرد ولی حدوداً 2 ماه بعد از عوض کردن قطعات این مشکل ایجاد شد !!!)

دوست من شما به خاطر عدم ساپورت مادربرد تون نمیتونید از رم ddr2 استفاده کنید. این مشکل شما یا از مادربردتون هست یا پاور .البته پاور احتمالش بیشتره

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوست عزیز! خیلی ممنون از راهنماییتون! ورژن 4.23 رو از سایت مکستور دانلود کردم. میشه بفرمایین چطور باید ازش استفاده کرد؟

باید روی فایلی که دانلود کردی کلیک کنی و یک فلاپی خام فرمت شده رو تو فلاپی درایو میذاری و ....

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
سلام به همگی و جناب amd-intel
یه هفته میشه یه هارد ساتا مکستور 80 گرفتم.
اول اینکه وقتی میخوام درایو هاشو باز کنم یه مکث کوتاهی میکنه. در کل احساس میکنم یه ide 40از این سرعتش بیشتره.به نظرتون مشکلی نداره؟
دوم اینکه تو my computer همه درایو ها رو به غیر از درایو cو d (که ویندوز رو d هستش) رو با یه رنگ آبی نشون میده
یعنی اسم درایو ها آبی شده همشون رو هم فرمت و سکن کردم مشکلی نداشته.:(

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
هاردت رو با برنامه HDDTUNE تست کن. نتیجش رو اینجا بذار.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
ماکه هیچ جوره مشکلمون حل نشد آخر :(

الان 77.77 نصب کردم ، مشکل فلش زدن حل شده ولی با JetAudio وقتی یک فایل تصویری باز میکنم (مخصوصا WMV) سیستم بعد از چند ثانیه هنگ میکنه ، بعدش مانیتور خاموش میشه و بعدش دیگه خلاص! ریستارت میشه سیستم!

ولی خدا رو شکر چشم نخوره توی ویستا مشکلی نداره با همون درایوری که خودش نصب کرده.
البته فورس وار ویستا رو هم نصب کرده بودم که باز صفحه بعد از مدتی نامعلوم فلش میزد!

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
این کار وحید(RAX ) هست. به احتمال زیاد با دستکاری تو بایوسش مشکلت حل میشه. کارتن POINT OF VIEW بود؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
این کار وحید(RAX ) هست. به احتمال زیاد با دستکاری تو بایوسش مشکلت حل میشه. کارتن POINT OF VIEW بود؟
بله همونه.

اگر دستکاریش راحته بگو خودم ادیت کنمش :D

البته با NiBiTor توی بایوس رو دیده بودم ولی دستکاریش نکردم.

ali aghajari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من شما به خاطر عدم ساپورت مادربرد تون نمیتونید از رم ddr2 استفاده کنید. این مشکل شما یا از مادربردتون هست یا پاور .البته پاور احتمالش بیشتره

مدل مادربورد من ALBATRON K8N4X هست .مطمئنید که نمیتونم از رم DDR2 استفاده کنم ؟؟

teacher

Registered User
لایک‌ها
4

امیدجان سلام!
دیسکت برنامه رو درست کردم. نتایج تستها رو اینجا میذارم. به نظر میاد خیلی ناامید کننده است
252.gif

اونهایی که با رنگ زرد و قرمز نوشتم تو خود برنامه هم به همین رنگ بودند.

Instalation Confirmation:

Power connection ........ passed
Interface Cable connection .......... passed
Master/Slave Jumpers ........ passed
Bios Extension Support ........ passed
Partition Information ........ Read Fail

Advanced Test (FULL Read Scan)

Congratulations! Your drive has been repaird.

Low Level Format ( FULL)

Diagnostic Code: 0FFFFFFFFe120C000
This drive is failing , and must be replaced. If you do not have a recent backup of the data, please do so now if possible.
Write down the diagnostic code and contact maxtor via the internet www.maxtor.com
توی همین قسمت, پنجره سمت چپ( Test Status), اینطور نوشته بود:
Writing the drive .........
LBA: 0Blocks:256

صفحه زیر رو مطالعه کردم کدهای 8شماره ای رو توضیح داده و کدی که این برنامه به من میده 16 تایی هست!
25.gif

http://maxtor.custhelp.com/cgi-bin/maxtor.cfg/php/enduser/olh_adp.php?p_faqid=538

guilty

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم که هر وقت به مشکل ميخورم ميام اينطرفا
مشکلِ ازين قراره که .... يه Planet adsl modem دارم! که با پورت usb وصل ميشه به pc .....
حالا اين از صبحه که هيچ جوره نميتونه Activate کنه لاین رو! ...يعنی چراغ link روي مودم هی چشمک ميزنه ترای ميکنه که حداقل لاين رو بگيره و اکتيویت کنه منتها نميشه....تو قسمت line status هم، مينويسه :
attempting too activate line >training > channel analysis ......................fessssssss:D
بجا اينکه وصل بشه! adsl modulation رو ميزنه undefined...و دوباره از اوّل ميره attempting to activate line O.....!!

خوب ميگن مشکل از مخابرات نيست!
مشکل از کابلا هم نيست!
درايورشم دوباره نصب کردم از اوّل
خودم احتمال ميدم مشکل از خوده مودم باشه! :-؟؟

حالا گفتم ببينم کسی احيانا چيزی به ذهنش نميرسه که مشکل ميتونه از کجا باشه؟ یا جایی رو سراغ نداره که بشه پرسید تو نت؟
چون حداقل تا 4 شنبه نميتونم ببرم جایی تستش کنم و اين خيلی ستمه

با تشکّر

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام
منم که هر وقت به مشکل ميخورم ميام اينطرفا
مشکلِ ازين قراره که .... يه Planet adsl modem دارم! که با پورت usb وصل ميشه به pc .....
حالا اين از صبحه که هيچ جوره نميتونه Activate کنه لاین رو! ...يعنی چراغ link روي مودم هی چشمک ميزنه ترای ميکنه که حداقل لاين رو بگيره و اکتيویت کنه منتها نميشه....تو قسمت line status هم، مينويسه :
attempting too activate line >training > channel analysis ......................fessssssss:D
بجا اينکه وصل بشه! adsl modulation رو ميزنه undefined...و دوباره از اوّل ميره attempting to activate line O.....!!

خوب ميگن مشکل از مخابرات نيست!
مشکل از کابلا هم نيست!
درايورشم دوباره نصب کردم از اوّل
خودم احتمال ميدم مشکل از خوده مودم باشه! :-؟؟

حالا گفتم ببينم کسی احيانا چيزی به ذهنش نميرسه که مشکل ميتونه از کجا باشه؟ یا جایی رو سراغ نداره که بشه پرسید تو نت؟
چون حداقل تا 4 شنبه نميتونم ببرم جایی تستش کنم و اين خيلی ستمه

با تشکّر
سیگنال رو خطط نیست!
ثابت شدن لینک ADSL ربطی به درایور نداره.

با Customer Support شرکت ارائه دهنده تماس بگیر.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب برنامه مکس بلاست رو هم دانلود کن. با اون low level format هم امتحان کن .

guilty

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تماس گرفتم........ بعده کلّی فسفر سوزوندن ! تنها پيشنهادی که تونست بکنه طرف اين بود که درايور مودمو عوض کنم!!!

امّا ميگم با اينکه تا اين مرحله ی channnel analysis هم ميره! بعضی وقتا تا exchange هم ميره...ميشه سيگنال رو خط نباشه؟.... مشکل از مخابرات یعنی دیگه؟ :-؟

بالا