• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

leo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
amd>intel عزیز مشکل کامپیوترم با تعویض باتری حل شد.از راهنمایی شما خیلی خییییلی متشکرم :rolleyes: در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم:کشیدن دوشاخه کیس از پریز بعد از خاموش کردن کامپیوتر کار درستیه یا نه؟

Amir joon

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من يه جفت رم OCZ 512MB Pc6400 خريدم كه يه برچسب روش چسبوندن كه تايمينگ شو اينجوري نوشته 12-5-5-5
ولي با CPU-Z تايمينگ شو 15-5-5-5 نشون ميده.
به نظر شما مشكل از كجاست؟ ليبل الكي نوشته يا تو بايوس بايد چيزي و تغيير بدم تا تايمينگ رو درست نشون بده CPU-Z?

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
سلام
چند روز پیش در حالی که کامپیوتر روشن بود خواستم کابل یکی از فنهای کیس که صدای ناجوری داشت رو جدا کنم که بی احتیاطی کردم و کابل یکی از سی دی رام ها هم با هاش کنده شد اون موقع اتفاق خاصی نیفتاد و فقط چراغ هارد پشت سر هم روشن خاموش میشد که بعداز خاموش کردن و وصل مجدد مشکلش رفع شد
ولی از اون روز هر بار استند بای میشم و می خوام دوباره سیستم رو ویک آپ کنم یا قفل میکنه یا ریست.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که چی مشکل پیدا کرده؟

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
آقا به یک مشکل نافرم برخوردم لطفا کمک کنید
چند وقت پیش یه کارت دی وی بی اسکای استار 2 از یکی گرفتم رو سیستم انداختم 1.30 ساعت کار کرد ریستارت شد دیگه مین هیچ عکس العملی نشون نداد که بردم گارانتی واسم مین رو عوض کردم لازم به ذکره مین اولی ایسوس a8n sli چینی بود از گارانتی یکدونه تایوانی گرفتم و 6 7 ماه کارکردم که دیروز دوباره اینجوری شد
اول با progdvb کار کردم بعد dvb viewer رو باز کردم نیم ساعت کار کرد یکباره خاموش شد اومد بالا دیدم درایور کارت رو میخواد حالا هر چی زور زدم که درایور کارت رو بشناسونم نشناخت تو قسمت unkhown device توی device manager اومده بود و جلوش علامت سوال زرد رنگ بود اونو delete کردم که اومد بالا دوباره بشناسونم ریستارت که کردم اصلا دیگه بالا نیومد مثل اون دفعه شد اون بار هم همه اینایی که گفتم شد فقط چیزی که درایورش پاک شد و delete کردم تا دوباره بریزم مودم بود
حالا چاره کاره من چیه؟؟؟؟چرا تاحالا هر کی داشته این بلا سرش نیومده؟؟اگه مشکلی هست بهم بگید
حالا اکه بخوام با این کارت کار کنم باید مین رو کلا از asus به یک برند دیگه تغییر بدم؟؟
تروخدا کمک کنید
باتشکر

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
با تشکر از پاسخ گویی شما من با برنامه خود ویندوز ذرایو اصلی رو اسکن کردم . این اسکن زمان بوت شدن انجام شد که بعد از اون دوباره سیستم ریست شد (طبیعیه؟؟)
با برنامه hdtune که شما فرمودین هم تست کردم و مشکلی نشون نداد.
الان سرعت سیستم فوق العاده پایینه مخصوصا موقع لود شدن(سرعت لود شدن همه ویندوزهام پایین اومده ولی توی ویندوزی که اون اتفاق افتاد بعد از لود شدن حدودا یک دقیقه صفحه سیاه میشه) .با نصب مجدد هم فرقی نکرد .
من معمولا ویندوز رو 17 دقیقه ای نصب میکردم ولی این بار 25 دقیقه طول کشید
راستی یه بار هم قبل از ریست ارور صفحه آبی اومد که یه چیزایی ذر مورد dumping & phiscal memory نوشتع بود

Astalavista

Registered User
لایک‌ها
32
توی Setup Bios که میرم چندین Warning در مورد هارد و رم میبینم.
علتش چیه؟

Amir joon

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

آقا آپديت كردن بايوس مگه دماي سي پي يو رو بالا ميبره؟
چون از وقتي كه بايوس و آپديت كردم دماي CPU از 42 درجه رسيده به 49 درجه:eek:

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
سلام به شما دوستان خوا هش میکنم مرا را هنمایی کنید

من یک دی وی دی رام ایسوس دارم که الان یک مشکلی براش پیش آمده

مشکلش اینکه ویندوز میتونه CD & DVD بشناسه ولی هیچ کدوم نمی تونه اجرا کنه یا بخوان

همه چیشم وصل مثل کابل Power - IDE - و یک کابل دیگه هم هست که کوچیک

ولی نمی دونم چرا نمی خوانه DVD _ CD

Amir joon

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به شما دوستان خوا هش میکنم مرا را هنمایی کنید

من یک دی وی دی رام ایسوس دارم که الان یک مشکلی براش پیش آمده

مشکلش اینکه ویندوز میتونه CD & DVD بشناسه ولی هیچ کدوم نمی تونه اجرا کنه یا بخوان

همه چیشم وصل مثل کابل Power - IDE - و یک کابل دیگه هم هست که کوچیک

ولی نمی دونم چرا نمی خوانه DVD _ CD

شايد لنزش كثيف شده باشه با يكي از اين لنز پاك كن ها امتحان كن شايد مشكلت حل شد

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
فکر نکنم 1 ساله بیشتر نگرفتم تا قبل ار این که به این شکل بشه بخوبی کار می کرذ هیچ مشکلی نداشت

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
با سلام به دوستان عزیز
اون مشکل قبلی حل شد ولی یک مشکل جدید دیگه هست , اون درست شد حالا این مشکل!!

من وقتی کامپیوتر روشن میکنم بعد این مشکلات ظاهر که یکی یکی میگم :

اول که دوبار بوق میزنه
یعد یک صفحه میاد که اخطار داده که اخطارش این :

NO IDE Master H.D.D Delected
Prees Fito Resume

و بعدم صفحه بوت یا لوگین ویندوز تقریبا خیل طول میکشه تا پر کنه

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام
آقا به یک مشکل نافرم برخوردم لطفا کمک کنید
چند وقت پیش یه کارت دی وی بی اسکای استار 2 از یکی گرفتم رو سیستم انداختم 1.30 ساعت کار کرد ریستارت شد دیگه مین هیچ عکس العملی نشون نداد که بردم گارانتی واسم مین رو عوض کردم لازم به ذکره مین اولی ایسوس a8n sli چینی بود از گارانتی یکدونه تایوانی گرفتم و 6 7 ماه کارکردم که دیروز دوباره اینجوری شد
اول با progdvb کار کردم بعد dvb viewer رو باز کردم نیم ساعت کار کرد یکباره خاموش شد اومد بالا دیدم درایور کارت رو میخواد حالا هر چی زور زدم که درایور کارت رو بشناسونم نشناخت تو قسمت unkhown device توی device manager اومده بود و جلوش علامت سوال زرد رنگ بود اونو delete کردم که اومد بالا دوباره بشناسونم ریستارت که کردم اصلا دیگه بالا نیومد مثل اون دفعه شد اون بار هم همه اینایی که گفتم شد فقط چیزی که درایورش پاک شد و delete کردم تا دوباره بریزم مودم بود
حالا چاره کاره من چیه؟؟؟؟چرا تاحالا هر کی داشته این بلا سرش نیومده؟؟اگه مشکلی هست بهم بگید
حالا اکه بخوام با این کارت کار کنم باید مین رو کلا از asus به یک برند دیگه تغییر بدم؟؟
تروخدا کمک کنید
باتشکر

شما سعي كنيد اگر از حالت sli استفاده نميكنيد . بردي بگيريد كه sli نباشه. و اسلات pci بيشتري داشته باشه سعي كنيد از مادربردهائي كه چيپشون via هست استفاده كنيد .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
با سلام به دوستان عزیز
اون مشکل قبلی حل شد ولی یک مشکل جدید دیگه هست , اون درست شد حالا این مشکل!!

من وقتی کامپیوتر روشن میکنم بعد این مشکلات ظاهر که یکی یکی میگم :

اول که دوبار بوق میزنه
یعد یک صفحه میاد که اخطار داده که اخطارش این :

NO IDE Master H.D.D Delected
Prees Fito Resume

و بعدم صفحه بوت یا لوگین ویندوز تقریبا خیل طول میکشه تا پر کنه

اين خطا داره ميگه اشكالي تو شناختن هارد شما هست. هاردتون رو با يك كابل ديتا و يا با اون يكي پورت ide امتحان كنيد .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام

آقا آپديت كردن بايوس مگه دماي سي پي يو رو بالا ميبره؟
چون از وقتي كه بايوس و آپديت كردم دماي CPU از 42 درجه رسيده به 49 درجه:eek:

اين هم ميتونه باشه اون زمان دما رو اشتباه اعلام ميكرده در بايوس جديد اين باگ اصلاح شده .

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
49 ke chizi nist
male man ru 60 e lol
cpum
amd 2000 athlon xp
az barnameye cpu idle estefade kon
damaye cpu ro paine 50 negah midare
male man ro ham 10 daraje kam karde
az in site begir http://www.cpuidle.de/