سلام !
چرا اینجا انقدر خلوته ؟ .... خوب من فعلا ADSL ندارم و Dial-Up وصلم

... پس این قسمت اخری ها رو ندیدم !
اما قبل از این حادثه کارتون Ghost Hunt رو گرفتم .... hmmmm خوب بود یعنی بعنوان یک کارتون ترسناک (مثلا) قشنگ بود .... خیلی عالی نیست اما قشنگه یعنی هر داستانش که شروع می شه تا نفهمین اخرش چجوری تموم می شه بیخیالش نمی شین بعدم دوست دارین ببینین داستان بعدی راجب به چیه کلا خوشمان امد !
به نقل از Linghuchong :
راستی دنيل ، سپهر داره ادامه اينا رو دانلود ميکنه الان otome wa ... تموم شد سريش و کامله ، saiunkoku monogatari هم تا قسمت 26 در اومده.
فقط گفتم که يادت باشه از سپهر بگيری. بابا لنگ دراز رو هم بگير، خلاصه هر چی داره بگير ديگه .. .
من بابا لنگ دراز رو نگرفتم هنوز ... اما Otome رو کامل گرفتم اما از اونحایی که خودت گفتی اپیزود 6به بعد رو به دانیل دادم
spoiler ... کلا داستان بامزه ای داشت اما پایان مسخره ای داشت یعنی همه ی اون مدرسه خرهایی فرض شدن که هیچ وقت حقیقت رو نفهمیدن و نتیجه گرفته شد که کار اون پسر با اینکه غلط بوده اما چون شخصیت خودش خیلی خوب بوده پس ایرادی نداشته

... اما اصولا کوفت اون Onee-Sama بشه همه ی اون قضایا

.... کلا زیادی کودکانه بود!
کی اين فيلما و سريال ها رو ديده؟ rating شون زياد تعريفی نداره ولی خوب من عاشق سمورايی و نينجا و شمشيرم. يکی بگه اينا ارزشه دانلودو دارن يا نه؟
من ندیدم اما همچین چیزای دندون گیری به نظر نمی ان ... الان داشتم فکر می کردم تو اگه همون موقع که می خواستی این پست رو بزنی تورنت رو می زاشتی دانلود شه احتمالا یکیشون رو گرفته بودی !

... امکاناته دیگه
Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou
کسايی که مشگل قلبی و ضعف اعصاب دارن عکس های اين پست رو نگاه نکنن!
قسمت اول اين کارتون ديروز رفت رو net و بايد بگم که به هيچ وجه به دختر ها توصيه ديدنشو نميکنم مگه اينکه با ديدن جسد اونم از نوع خيلی خيلی بدترکيبش مشگلی نداشته باشين!
اين کارتون يه جورايی منو ياد Blood+ انداخت و برام جالبه که بدونم اين چيه که داره همه رو ميکشه! ديدن اين کارتون به سپهر توصيه ميشه
بابا من کلی روح لطیفی دارم !

فقط به نظرم خون و جسد و دست و پای قطع شده چیزای لطیفی هستند !
حالا گزشته از شوخی این رو در اولین فرصت می گیرم ... کمی دهانمان اب افتاد !
خواهر ها و برادر ها، اين وظيفه شرعی و عرفی همتونه که بعد از ديدن هر کارتون بياين و معرفيش کنين. اينجوری بقيه ميفهمن که دوست دارن اين کارتون رو ببينن يا نه!
تایید می کنیم ....... مخصوصا این دانیل باید یه چند تا معرفی بنویسه من نمی دونم داره چیکار می کنه

... البته پیشاپیش از زحماتش که در باب Index کردن تاپیک هست تشکر می نماییم !
و در انتها یک نفر لطف کنه بگه اینا کین ....Edo که بعدا شده Tokyo رو کیا به کی واگزار کردن ؟ ... و اینکه هدف هلند و انگلیس فرانسه از تجهیز کردن ژاپن کمک به کدوم جبهه بوده ؟!
زمان پست بعدی : Unknown
فعلا ......