• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سری اول Full metal panic رو دیدم ... قشنگ بود ... کاراکترها دوست داشتنی بودن
rainbowf.gif
... البته خیلی character development نداریم ( یعنی شخصیت ها در طول این همه قسمت خیلی عمق پیدا نمی کنن
169.gif
) ... ضمنا من قسمت های کمدی رو به قسمت های نظامی ( و macha ) ترجیح میدم ( مثلا در مقایسه با Gundam ها ) ...

راستی یه چیز بانمک ... یه جور سوتی که توی قسمت سوم اتفاق افتاد
curtianpeek%5B1%5D.gif
؛ محض سرگرمی اینو درست کردم :
181.gif

توی یکی از سکانس ها ، غذا آماده میشه و روی میز سه جفت چوب هست ( دو عکس اول ) ... اما توی عکس سوم می بینید که یکی از چوبها غیب شد ... و توی عکس چهارم می بینید که مجددا برگشت سرجاش ... ظاهرا انیماتور(ها) با هم هماهنگ نبودن ...
280k5eb.gif

attachment.php

فایل های ضمیمه

• 1234-new.JPG
    1234-new.JPG
    44.2 KB · نمایش ها: 223

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
:D منم با هرکاری که به دانیل محول شه موافقم !
:D سطر پایین

حتماً از من شنيدی؟ کی بود چند وقت پيش بود به روزبه گفتم دانلودش کنه که نکرد!

adsl سپهر که وصل شد دانلودش می کنه :D

slingshott.gif

و اما ميخواستم با کمال شادی و مسرت به اطلاع تون برسونم که قسمت اول انيمه اي که از اين سری کتاب ها اقتباس شد، ديروز روی net اومد و بايد بگم که قشنگ کار کردن :D

wow.gif
کتاباش که خیلی قشنگن
yes.gif

دستت درد نکنه ، تقييرش دادم به mp3
Thanks
خواهش ;)

راستی آهنگا رو آپلود کردی ... ممنون ... هر چند هنوز وقت نکردم بگیرم :D

دنيل من فايل anime list رو update کردم، قسمت سريال ها رو من يه کم تغيير دادم که کلاً معلوم باشه چی داريم:p! قسمت خودم رو هم کارتون هايی که ماه پيش دانلود کرده بودم رو اضافه کردم.:D
فکر کنم بد نباشه که تو هم فقط يه ليست از کارتون ها درست کنی و جلوشون بنويسی که کی داره ، ديگه چند تا ليست از هر کدوم از بچه ها، فکر کنم بقيه رو گيج کنه! نظرت چيه؟:eek:
امر سرکار علیه مطاع است
shv.gif
اینم لیست جدید :D :

http://www.4shared.com/file/9525966/134b7129/AnimeList6.html

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
خدا عمرت بده! برو بشين کنشين ببين، جواب همه اين سوالات رو ميگيری

خوشم نمی اد اصلا از این سری :D البته ببینم شاید خوشم بیاد ... اما نمیدونم چرا صلا نظرم رو جلب نکرد(می دونستم بالاخره یه روزی اینو می پرسی ...به خدا من بی گناهم :D )

adsl سپهر که وصل شد دانلودش می کنه

اصولا ..... اصول خاصی وجود نداره :D

----

یکی (مشخصا منظورم دانیل اما اگه کسی دلش خواست می تونه کمک کنه :D) بشینه تورنت اینایی که تو لیست ناقص هست رو پیدا کنه حالا اگه اینترنت خودم وصل شد بگیرم اگرم نشد زحمتشو بدیم به یه نفر .... اینطوری ناقص نمونه !

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوشم نمی اد اصلا از این سری :D
کيا ميخوان در جدا کردن سر سپهر همکاری بکنن؟؟؟
15_1_60.gif

البته ببینم شاید خوشم بیاد ... اما نمیدونم چرا صلا نظرم رو جلب نکرد(می دونستم بالاخره یه روزی اینو می پرسی ...به خدا من بی گناهم :D )
توصيه ميشه که قسمت 30 اين کارتون رو ببيني
36_6_7.gif
، بعد اگه نخواستي ببيني حرفی نيست!
10_5_2.gif
:p

kenshinvssaito.jpg
kenshin7_saito.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=cEJd0j_GZGw

چقدر اين آهنگ linkin parks, numb با کنشين هماهنگه! :blink::D;):wub:

سپهر ميگم اگه اين کارتون ها رو ببينی واقعاً سر در ميآری که قضايا به چه صورتی بودی!:eek:

بيا اينم يه فيلم ديگه از باکوماتسو، شايد که به راه راست هدايت شی و کنشين ببينی! :lol:
یکی (مشخصا منظورم دانیل اما اگه کسی دلش خواست می تونه کمک کنه :D) بشینه تورنت اینایی که تو لیست ناقص هست رو پیدا کنه حالا اگه اینترنت خودم وصل شد بگیرم اگرم نشد زحمتشو بدیم به یه نفر .... اینطوری ناقص نمونه !
وقتی دوباره اينترنت دار شدی بگو من تورنت ها رو بهت ميدم
4_1_6.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
امر سرکار علیه مطاع است
shv.gif
اینم لیست جدید :D :

http://www.4shared.com/file/9525966/134b7129/AnimeList6.html
:blush::blush::blush:

دستت درد نکنه اين جوری خيلی بهتر شد:happy:;)

ليست جديد پيشه آهنگ ها آپلود شد:). راستی من اسم خودمو از صفحه اول حذف کردم. چون صفحه 3 همه کارتون ها هست. معلومه ديگه.:p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سری اول Full metal panic رو دیدم ... قشنگ بود ... کاراکترها دوست داشتنی بودن
rainbowf.gif
... البته خیلی character development نداریم ( یعنی شخصیت ها در طول این همه قسمت خیلی عمق پیدا نمی کنن
169.gif
) ... ضمنا من قسمت های کمدی رو به قسمت های نظامی ( و macha ) ترجیح میدم ( مثلا در مقایسه با Gundam ها ) ...
تا اينجا تو اين 300-400 تا کارتونی که من ديدم gundam seed ها بهترين مکا ها بودن!
15_3_42.gif

راستی یه چیز بانمک ... یه جور سوتی که توی قسمت سوم اتفاق افتاد
curtianpeek%5B1%5D.gif
؛ محض سرگرمی اینو درست کردم :
181.gif
به نظر من تو عکس 3 دسته دختره 2 تا چاپستيک هست يعنی چاپستيک گم شده دسته راستشه (شايدم نه!:p ) ولی تو عکس آخر کجا رفت؟؟؟:blink: راست ميگی حواس انيماتورش نبوده!:p:lol:

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه
منم يكي از طرفداراي انيميشنم ويه چندتايي از اون ليست شما رو ديدم
ولي من يه كار ديگه دارم من تصميم گرفتم كه deth note رو ساب بزنم و بزارم توي نت چندتا پايه ميخوام كه عضو گروه بشن و به من كمك كنن خوب من يه قسمت رو كلا تموم كردم اينم لينك دانلود
فرمتش mp4است و كيفيتش هم بدك نيست
هركي دوست داره كمك كنه به من ميل كنه البته اين كار راحتيه هر قسمت فقط يكي دو روز طول ميكشه بياين ماهم توليد كننده باشيم مگه ما از بقيه چي كم داريم حتي عربها هم اين كارو ميكنن من فكر ميكنم كه اين كار طرفداراي زيادي داشته باشه
http://masam.phpnet.us/persia/dethnote persian sub by persia.mp4
اينم دوتا لينك ديكه شايد اين كار براي من و شما كه اينگليسي ميدونيم جالب نباشه ولي خوب براي بقيه فكر كنم خوب باشه منتظر نظراتون هستم اصلا اين كار شدنيه يا نه من ميگم شدنيه

لينكهاي غير مستقيم
http://www.bigdisk.co.uk/344340 پسورد خواست persia

http://www.filemonster.net/en/file/2117/dethnote-20persian-20sub-20by-20persia-mp4.html

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به همه
ولي من يه كار ديگه دارم من تصميم گرفتم كه deth note رو ساب بزنم و ...
http://masam.phpnet.us/persia/dethnote persian sub by persia.mp4
سلام:)
خيلی خيلی به جمع ما خوش اومدين.:happy:

پيشنهاد بسيار جالبی هم دادين.:D من تو encoding ش نميتونم کمکی بکنم ولی در ترجمه ميتونم يه کارايی بکنم.;)

قسمت اول رو ديدم خيلی خوب کار کرده بودين، البته فکر کنم يه لغت هايی رو بشه بهتر ترجمه کرد:eek:. البته نه از اين نظر که شما بد ترجمه کردين، اتفاقاً ترجمه شما از انگيليسی به فارسی بسيار خوب بود:)، ولی از ژاپنی به فارسی ميشه بهتر باشه:cool:. چون من يه مقدار جزئی هم ژاپنی بلدم ميتونم تفاوت بينش رو بگم چون تو اينگيليسی کلمه معادلی ندارن ، ترجمه درستی نکردن. مثلاً لغت mattaku تو فارسی بايد "واقعاً که!" ترجمه بشه. و چند مورد مشابه ديگه اش.:happy:

خوب حالا شما بگين از کجا بايد شروع کنيم؟ به نظر من ايده بسيار جالبی هست. من تا جايی که وقتم اجازه بده تو ترجمه يا اديتش کمکتون ميکنم.:D;)

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان عزيز اين تاپيك...
خسته نباشيد...
من هم از طرفداراي anime و mangas هستم كه متاسفانه مثل اينكه يك كمي دير با اين تاپيك آشنا شدم...(از 2 هفته پيش دارم صفحات قبل اين تاپيك رو مي خونم... هنوز هم تموم نكردم. )
من معمولاً اغلب anime هايي كه ديدم از كانالهاي mangas و NT1 بوده.... مثلاً yu yu hakusho رو كامل از كانالmangas ديدم و خيلي باهاش حال كردم... چون زبان فرانسه ام هم بدك نيست اين كانالها برام خيلي مفيدند...
اگه انيمه اي فرانسوي گيرتون اومد حاضرم ترجمه و زير نويس كنم...
در ضمن اگه به من هم بگيد چطوري مي تونم براي تبادل anime با هاتون در تماس باشم بي نهايت ممنون مي شم.
موفق باشيد...

arianaco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
يه كارتون بود كه ماجراي يك گربه سياه و سفيد و چاق به نام خپل كه در يك باغ به همراه زنبورهاي عسل و گياهان و ... زندگي ميكرد ، كسي عكس و يا لينكي ازش داره ؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام خدمت دوستان عزيز اين تاپيك...
خسته نباشيد...
من هم از طرفداراي anime و mangas هستم كه متاسفانه مثل اينكه يك كمي دير با اين تاپيك آشنا شدم...(از 2 هفته پيش دارم صفحات قبل اين تاپيك رو مي خونم... هنوز هم تموم نكردم. ) ...
سلام سلام
خيلی خوش اومدين:)

و خسته نباشين، واقعاً خوندن اين همه مطلب حوصله يه زيادی ميخواد!!!:lol:

در موردمبادله انيمه ها فايل animelist رو از اين لينک دانلود کنين و ببينين کدوم کارتون ها رو ميخواين اگه تهران هستين با برادر دنيل تماس بگيرين اگه هم شهرستان تشريف دارين با لرد سياه
در ضمن yu yu hakusho هم هست اگه خاستين دو زبانه هم هست اينگيليسی ژاپنی:D. ولی يه شرط داره:lol: شرطش اينه که بعد از اينکه کارتن ها رو ديدين بيان در موردشون حرف بزنين ، معرفی شون کنين، نقدشون کنين ، ...
شوخی کردم;)
اميدوارم از بودن تو اين تاپيک لذت ببرين:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام دوستان
يه كارتون بود كه ماجراي يك گربه سياه و سفيد و چاق به نام خپل كه در يك باغ به همراه زنبوهرهاي عسل و گياهان و ... زندگي ميكرد ، كسي عكس و يا لينكي ازش داره ؟
من چند صفحه قبل فکر کنم حدوده 20 صفحه، يه چيزای ازش گزاشته بودم. اگه خاستين ميتونين يه چک بکنين;)

pic1.jpg

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بابا چقدر نظر دادين ممنون (مزاح كردم)
به نظر من بايد زير نويس فارسي ها رو توي يه تاپيك جدا بزاريم
خوب هركي ميخواد كمك كنه ترجمه يكي از قسمت هارو قبول كنه من قسمت دوم رو شروع كردم
خوب راستي ديدم ليست شما يكم ناقصه
فعلا اين رو براي دانلود گذاشتم
ftp://85.21.96.254/Anime/Bartender/[Lunar] Bartender - 05 [by IAS].mkv

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
يکی به من يه نرم افزار خوب برای تبديل فايل های audio عادی به mp3 ، معرفی کنه. ممنون:happy:

البته بقیه دوستان راهنمایی کردن اما منم یه چیزی بگم شاید بدرد خورد :blush:
من برای Rip و Convert کردن فرمت های صوتی از jetAudio استفاده میکنم که هم راحته و هم برنامه پرقدرتیه

jetaudio.jpg

بالای پنجره اصلی دو تا کلید داره به همون اسمهای Rip CD و Conversion . همونطور که میدونید اولی برا Audio CD هست و دومی برای فرمتهای کامپیوتری.
برای Rip که فقط فرمت و جا رو مشخص میکنید و start
برای تبدیل هم خیلی ساده فایلهاتون رو لود میکنید و فرمت و محل خروجی رو مشخص میکنید و Start
و تمام :lol:

کلا زیادی کودکانه بود!
تو از کارتون چه انتظاری داری :blink: اصلا کارتون اگه مال کودکان نبود تو برا چی نیگاه میکنی :D

بابا من کلی روح لطیفی دارم ! :rolleyes: فقط به نظرم خون و جسد و دست و پای قطع شده چیزای لطیفی هستند !
حالا گزشته از شوخی این رو در اولین فرصت می گیرم ... کمی دهانمان اب افتاد !
:blink: :blink: :blink:
چقده تو مهربون و نازی ;) :lol:

ظاهرا از اون انیمه های خشن و سیاه باید باشه که باب طبع جناب روح لطیف این تاپیک هم هست
teef.gif

دقیقا

من هنوز همه اینا دستم نرسیده. یعنی یکم سرم شلوغ پلوغ شده بود. قاطی کردم. خودمم الان نمیدونم چی دارم چی ندارم. اما خوب دارم سعی میکنم که اوضاع رو مرتب کنم. الان که خیلی از بچه ها نیستن و هنوز درگیر امتحانا هستن. اگه همه همکاری کنن و بچه های خوبی باشن همه چی درست پیش میره :happy:

سلام به همه
ولي من يه كار ديگه دارم من تصميم گرفتم كه deth note رو ساب بزنم و بزارم توي نت چندتا پايه ميخوام كه عضو گروه بشن و به من كمك كنن خوب من يه قسمت رو كلا تموم كردم اينم لينك دانلود

اگه بجای mp4 معمولی با DivX/XviD کار کنی من برا کدینگ و آپلودش فکر کنم بتونم کمک کنم. منتها تجربه ای ندارم :blush:
نظرت چیه؟

بالا