• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
من بخاطر اين با mp4 كار ميكنم كه جدا حجمش پايينه وكيفيت بالا ولي divx/xvid/wmv/asf/mpgحجمشون بالاست واگه حجمشونو كم كني كيفيت وحشتناك مياد پايين rmvb هم فرمت مطمئني نيست خوب با اين سرعت پايين شايد اين تنها راه باشه من خيلي فرمت امتحان كردم يكي اين mp4 خوب بود يكي flv من فكر كسايي بودم كه سرعتشون پايينه
اگه ما الان اين كارو شروع كنيم اولين توي فارسي زبانها هستيم
خوب الان فقط ترجمه لازمه هركي فقط اضافه داره ترجه يه قسمتو قبول كنه
خوب نظر شما چيه كه يه anime ديگه زير نويس كنيم نظراتونو بدين ممنون ميشم
خوب شايد يه بلاگي سايتي چيزي توي اين چندوقته زدم اگه ببينم بروبچ پايه هستن

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
من زیاد در این مورد نمیدونم. اما DivX و بهتر از اون XviD از کدینگ های پیشرفته فرمت MP4 هستن و قاعدتا باید بهتر از اون باشن

در مورد انتخاب خود انیمه ای که میخوایم کار کنیم هم بهتره همه نظر بدن و بنظرم برای شروع بهتره رو یکی کار کنیم تا ببینیم چجوری در میاد. بعد اگه اوضاع خوب بود گسترشش میدیم

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از shinobi :
تو از کارتون چه انتظاری داری اصلا کارتون اگه مال کودکان نبود تو برا چی نیگاه میکنی

من که هنوز کوچولوام (اینو یکی از بزرگان بهم گفته! :D )... قبول ....اما نمی فهمم شما (تو ، دانیل و ....(اصلا معلوم نیست کیه !:D) و ...) برای چی نگاه می کنین! ... به زنم به تخته دیگه باید ....
چند وقت پیش یک همچین بحثی با دانیل داشتیم فکر کنم قانع شد :D ...

من هنوز همه اینا دستم نرسیده. یعنی یکم سرم شلوغ پلوغ شده بود. قاطی کردم. خودمم الان نمیدونم چی دارم چی ندارم. اما خوب دارم سعی میکنم که اوضاع رو مرتب کنم. الان که خیلی از بچه ها نیستن و هنوز درگیر امتحانا هستن. اگه همه همکاری کنن و بچه های خوبی باشن همه چی درست پیش میره

من که نفهمیدم تو چی نوشتی اما ADSL امروز دوباره وصل شد چون یه 2-3 هفته ای قضیه نقل مکانمون عقب افتاد !

به نقل از linghuchong :
وقتی دوباره اينترنت دار شدی بگو من تورنت ها رو بهت ميدم

بگو :D ... فقط yuyu hakosho با اون کارتون قدیمیه اسمش نمی دونم چی بود چی چی دانگو ..... همون که یه دختر مو قرمز ضایع نقش اولش بود رو گرفتم دادم هدی باید باهاش صحبت کنم ببینم چی شدن !

اول این عقب مونده ها رو می گیرم بعد Ergo Proxy بعدم اگه شد Kanon و Code Geass ..... ببینیم چی می شه

کيا ميخوان در جدا کردن سر سپهر همکاری بکنن؟؟؟

ببین جنبه نداری :D ..... الان که فکر می کنم یادم می اد که اون چی چی دانگو رو هم خیلی دوست داشتی:blink: ... خدا خودش به ما رحم کنه :p

توصيه ميشه که قسمت 30 اين کارتون رو ببيني ، بعد اگه نخواستي ببيني حرفی نيست!

فریدا خیلی قدیمیه :wacko: ...... اما چون حرف شما حجته ...چشم:happy: !

خوب الان بعده يه قرن که ازتون پرسيده بودم اين ايچيگو چيه و کسی هم جوابم رو نداد، بالاخره به جواب رسيدم!

جوابم رو نداد جمله غلطیه ... کسی جوابم رو نمی دونست :D ....حالا ببین من تا فصل 22 مانگا رو دارم بقیشو اگه بخوام فصل فصل بگیرم از کجا بگیرم ؟

به نقل از Daneel Olivaw :
به نظر من که کاسکا خیلی جذاب بود

خوب سلیقه دانیل هم معلوم شد:p :D ....البته کاسکا فقط یکی مثله گاتز می تونست نقش شوهر رو براش ایفا کنه اگه کسی دیگه ای بود ... فکر کنم جای زن و مرد عوض می شد با اون روح لطیفش :D ....

Zaraki.jpg

(دلیل قرار دادن این عکس رنگی کردن پست هست:D )

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
خوب نظر شما چيه كه يه anime ديگه زير نويس كنيم نظراتونو بدين ممنون ميشم
خوب شايد يه بلاگي سايتي چيزي توي اين چندوقته زدم اگه ببينم بروبچ پايه هستن
فکر خیلی خوبی هست.
در مورد Naruto کاملا موافقم.(چون تا این تمام نشه نمیتونم به انیمه دیگه ای فکر کنم)
با کمک یکی از دوستام این کا را شروع کردیم حدود 5 قسمت ترجمه شده.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب هركي ميخواد كمك كنه ترجمه يكي از قسمت هارو قبول كنه من قسمت دوم رو شروع كردم
من با کل قضيه خيلی موافقم ولی با اينکه هر کسی يه قسمت رو ترجمه کنه نه! ميدونين ناهماهنگی پيش ميآد، شايد يکی دلش بخواد مثلاً shinigami رو خدای مرگ ترجمه کنه، يکی ديگه بگه ازرائيل، ... اون بيننده بدبخت کلی گيج ميشه!:wacko: البته اگه يکی زحمت يه دست کردن ترجمه ها رو بکشه خوبه ولی خيلی کاره وقت گيری ميشه!:(
فکر کنم اگه هر کسی يه کارتون جداگانه رو دست بگيره بهتره (البته فقط در حد نظر):rolleyes:

در مورد فرمت منم با شما موافقم چون برای ايرانی ها داريم ميزنيم و همه هم adsl ندارن، بهتره که حجمش کم باشه.:happy:

يه پيشنهاد ديگه اينه که بد نيست آهنگ های op و en رو هم ترجمه کنيم.:D

در ضمن بد نيست يه توضيحی بدين که اگه کسی خواست ترجمه کنه، با چه فرمتی برای شماا بفرسته؟ توی همون word بنويسيم، خط به خط، توضيحی در مورده سکانس لازمه يا نه؟ يه کم از اين جور توضيح ها هم بدين بد نيست!;)
خوب راستي ديدم ليست شما يكم ناقصه
وای ... ديدين چی شد؟
36_19_2.gif
ليست من ناقسه!!!
36_11_1.gif

از شوخی گذشته کدوم ليستو ميگين؟:p صفحه اول (120-130 عنوانی) يا صفحه سوم (نزديک 400 عنوان)؟:blink: البته bartender ها رو تا الان ما کامل گرفتيم، (يعنی من که کامل دارم) سپهر گرفتی يا نه؟ يا به دنيل ندادی:eek:؟

ميخواستم بهتون پيشنهاد کنم که تاپيک رو بخونين ولی اينقدر زياد شده که خوندنش هم سر درده!!!:p ولی بد نبود ميخوندين:happy:
خوب فيلم كامل death note:The Last Nameاز مگا اپلود كيفيت پايين
دستتون درد نکنه!:)
اينجا هيچ كدوم air gear نداره
من دارم:D، راستش قراره شده (البته به جز کارتون های جديد) کارتون هايی که من يا يکی ديگه از بچه ها دارن رو ديگه بقيه دانلود نکنن که هم دوباره کاری نشه و هم اينکه عنوان های بيشتری رو بتونيم دانلود کنيم.:cool:

راستی اگه شما هم تمايلی به share کردن کارتون هاتون داشتين، ميتونين ليستتون رو بدين به دنيل که به ليست ما اضافه کنه. و اگه کارتونی توش هست که ما تا هالا دانلود نکرديم و شماا دارين ما ديگه بيخود دانلودش نکنيم;).

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فکر خیلی خوبی هست.
در مورد Naruto کاملا موافقم.(چون تا این تمام نشه نمیتونم به انیمه دیگه ای فکر کنم)
ميگم لرد سياه کاکاشی يه تو امضاء تون مبارک ! خيلی باهاله!:D;)

راستی چرا تا حالا صداشو در نياوردين؟ ولی جالب شد، حالا که چند نفر رو داريم که به اين کار واردن:D، اصلاً نظرتون در مورد راه انداختن يه گروه fansub چيه؟:eek: (البته در طولانی مدت، و بعد از اينکه ديديم شدنيه يا نه؟:eek:)

يه نفر هم ممکنه در مورد encode کردن anime صحبت کنه! و بگين با چه برنامه اي ميشه اين کار رو کرد؟;)
ممنون:happy:

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام سلام
خيلی خوش اومدين:)

و خسته نباشين، واقعاً خوندن اين همه مطلب حوصله يه زيادی ميخواد!!!:lol:

در موردمبادله انيمه ها فايل animelist رو از اين لينک دانلود کنين و ببينين کدوم کارتون ها رو ميخواين اگه تهران هستين با برادر دنيل تماس بگيرين اگه هم شهرستان تشريف دارين با لرد سياه
در ضمن yu yu hakusho هم هست اگه خاستين دو زبانه هم هست اينگيليسی ژاپنی:D. ولی يه شرط داره:lol: شرطش اينه که بعد از اينکه کارتن ها رو ديدين بيان در موردشون حرف بزنين ، معرفی شون کنين، نقدشون کنين ، ...
شوخی کردم;)
اميدوارم از بودن تو اين تاپيک لذت ببرين:happy:

مرسي از خوشامد گويي تون...
ممنون ...ليست رو مي گيرم....
در مورد شرطتون هم چه شوخي چه جدي كاملاً موافق و پايه ام... حتماً در نقد و بررسيشون شركت خواهم كرد...

خوب هركي ميخواد كمك كنه ترجمه يكي از قسمت هارو قبول كنه من قسمت دوم رو شروع كردم

فکر خیلی خوبی هست.
با کمک یکی از دوستام این کا را شروع کردیم حدود 5 قسمت ترجمه شده

در مورد ترجمه هم بنده كاملاً اعلام آمادگي مي كنم ...
اگه قراره يه پروژه ي ترجمه راه بندازين فقط بايد حواستون باشه كه تعداد كساني كه روي يك anime مشخص كار مي كنند بيشتر از 2-3 نفر نشه چون ترجمه ها يكدست در نمياد و هماهنگي بين مترجمين خيلي سخت مي شه...
مثلاً يكي يه كلمه رو يه چيزي معني مي كنه و يكي ديگه يه چيز ديگه... اونوقت كسي كه ميبينه كاملاً گيچ ميشه...

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
البته بقیه دوستان راهنمایی کردن اما منم یه چیزی بگم شاید بدرد خورد :blush:
من برای Rip و Convert کردن فرمت های صوتی از jetAudio استفاده میکنم که هم راحته و هم برنامه پرقدرتیه
خيلی خيلی ممنون:happy:

راستی برادر شينوبی امکان داره شما و سپهر و روزبه و ... بقيه کسايی که در حال دانلود هستن، هر چند وقت يه بار بگين که چه چيز هايی رو دانلود کردين، که ليست دنيل هم آپلود بشه!;)

دستتون درد نکنه:)

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان كسي اينجا طرفدار انيميشن هاي كوتاه هست؟؟
منظورم animated short film هست...
از معروفترينهاشون كه من ديدم 2 تا انيميشن از Pixar هست به اسامي Geri's Game و For The Birds
من چند تا از اينها رو دارم كه سعي مي كنم براتون آپلود كنم...
موفق باشيد...

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من که هنوز کوچولوام (اینو یکی از بزرگان بهم گفته! :D )... قبول ....اما نمی فهمم شما (تو ، دانیل و ....(اصلا معلوم نیست کیه !:D) و ...) برای چی نگاه می کنین!
:D:D:D
ما همه بچه ايم:p:D، مشگلی تو قبول کردنش (مثل بعضی ها
4_1_6.gif
) هم نداريم!;)
من که نفهمیدم تو چی نوشتی اما ADSL امروز دوباره وصل شد چون یه 2-3 هفته ای قضیه نقل مکانمون عقب افتاد !
اسباب کشی؟؟!!! :wacko:کدوم وری دارين ميرين؟:eek:
کدوما رو ميخوای؟:eek:
اول این عقب مونده ها رو می گیرم بعد Ergo Proxy بعدم اگه شد Kanon و Code Geass ..... ببینیم چی می شه
kanon رو که روزبه داره ميگيره ولی اگه code geass رو شروع کنی برادر ويلی رو غرق در شادی و مسرت کردی!:);) ولی واقعاً کارتون جالبيه، جالب تر هم داره ميشه:D ولی اخطار : کارتون سياه نيست:f34r:

Code_Geass.jpg

ببین جنبه نداری :D ..... الان که فکر می کنم یادم می اد که اون چی چی دانگو رو هم خیلی دوست داشتی:blink: ... خدا خودش به ما رحم کنه :p
36_5_10.gif

فریدا خیلی قدیمیه :wacko: ...... اما چون حرف شما حجته ...چشم:happy: !
حجت السلام و المسلمين فريدا
36_1_19.gif

جوابم رو نداد جمله غلطیه ... کسی جوابم رو نمی دونست :D ....حالا ببین من تا فصل 22 مانگا رو دارم بقیشو اگه بخوام فصل فصل بگیرم از کجا بگیرم ؟
برای قسمت های جديد که اينجا:
خوب سلیقه دانیل هم معلوم شد:p :D ....البته کاسکا فقط یکی مثله گاتز می تونست نقش شوهر رو براش ایفا کنه اگه کسی دیگه ای بود ... فکر کنم جای زن و مرد عوض می شد با اون روح لطیفش :D ....
خوب سليقه تو و دنيل و برادر شيان معلوم شد، سليقه بقيه چيه؟ راستی بد نيست ببينيم شخصيت های مهبوب زن و مرد مون کيا هستن؟! مال من زيادن، بايد سر فرصت بنويسم!:p:lol:
(دلیل قرار دادن این عکس رنگی کردن پست هست:D )
کاره بسيار خوفی کردی، فروم بدون عکس اصلاً لطفی نداره!:p

اينم در راستای اهداف تاپيک:D:
(ميتونين همه رو شناسای کنين نه؟ همشو تقريباً ديدين!:eek:)

فایل های ضمیمه

• theanime.jpg
    theanime.jpg
    172.4 KB · نمایش ها: 9

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دوستان كسي اينجا طرفدار انيميشن هاي كوتاه هست؟؟
منظورم animated short film هست...
از معروفترينهاشون كه من ديدم 2 تا انيميشن از Pixar هست به اسامي Geri's Game و For The Birds
من چند تا از اينها رو دارم كه سعي مي كنم براتون آپلود كنم...
موفق باشيد...
اتفاقن چند تا از دوستان دنبالش بودن:). ممنون ميشيم اگه آپلودشون کنين:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب فيلم كامل death note:The Last Nameاز مگا اپلود كيفيت پايين
part1:
http://www01.megaupload.com/files/f.../DeathNote2theLastname_deathnote7.com.avi.001
part2:
http://www61.megaupload.com/files/c.../DeathNote2theLastname_deathnote7.com.avi.002
بايد با نرم افزار زير اين دوتا بخشو به هم combineكنيد
http://www.freebyte.com/hjsplit/

بهتره با flash get دانلود بشه
برادر ميثم
کاش ميگفتين که اين sub نداره!:(
البته من بايد خودم ميپرسيدم:cool:. تعجب هم کردم که چه جوری اين از دسته من در رفته:blink: چون اگه چيزی با sub بياد، از دسته من در نميره!:p

به هر جهت، بقيه بچه ها دانلود نکنين مگه اينکه بدون sub بخواين ببينين!:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

فایل های ضمیمه

• A1181-82.jpg
    A1181-82.jpg
    15.7 KB · نمایش ها: 9
  • sindbad_05a.jpg
    sindbad_05a.jpg
    19.2 KB · نمایش ها: 5
  • sindbad_12.jpg
    sindbad_12.jpg
    18.3 KB · نمایش ها: 12
  • sindbad_29.jpg
    sindbad_29.jpg
    19.6 KB · نمایش ها: 9
  • sindbad_20.jpg
    sindbad_20.jpg
    16.5 KB · نمایش ها: 11

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
من که هنوز کوچولوام (اینو یکی از بزرگان بهم گفته! :D )... قبول ....اما نمی فهمم شما (تو ، دانیل و ....(اصلا معلوم نیست کیه !:D) و ...) برای چی نگاه می کنین! ... به زنم به تخته دیگه باید ....
چند وقت پیش یک همچین بحثی با دانیل داشتیم فکر کنم قانع شد :D ...

منو که همه میدونن اینجا از همه کوچیک ترم :blush: پس بیخودی منو با پیر پاتالها قاطی نکنین :D لطفا

ما همه بچه ايم:p:D، مشگلی تو قبول کردنش (مثل بعضی ها
4_1_6.gif
) هم نداريم!;)

اینو خوب گفتی :D :D :D

من که نفهمیدم تو چی نوشتی اما ...

ببین چقدر متن سنگینی بوده که تو هم نفهمیدی :p

راستی برادر شينوبی امکان داره شما و سپهر و روزبه و ... بقيه کسايی که در حال دانلود هستن، هر چند وقت يه بار بگين که چه چيز هايی رو دانلود کردين، که ليست دنيل هم آپلود بشه!;)

منظورت آپدیت بود دیگه نه ;)
داشتم همینو میگفتم که سپهر نمیگرفت :lol:
یه مقدار کارام قاطی شده. تا الان هم فرصت نشده لیست رو مرتب کنم. الان خودم نمیدونم چی چی دارم و چی چی ندارم :blink: اما با خودم قرار گذاشتم که تا آخر هفته باید لیستو مرتب کنم و اعلام کنم. اینم اینجا گفتم که دیگه نتونم بزنم زیرش و مجبور بشم انجامش بدم :D

فکر خیلی خوبی هست.

جدی داری اینکارو میکنی و صداشو در نمیاری :blink:
خوب اگه نسخه خام انیمه رو بخوای این سایت کمک میکنه

کاش ميگفتين که اين sub نداره!:(
به هر جهت، بقيه بچه ها دانلود نکنين مگه اينکه بدون sub بخواين ببينين!:D

مگه اینترنتت تموم نشده بود :blink: بازم داری دانلود میکنی

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
راستی بد نيست ببينيم شخصيت های مهبوب زن و مرد مون کيا هستن؟! مال من زيادن، بايد سر فرصت بنويسم!

فکر خیلی خوبیه. اتفاقا مال منم خیلی زیادن :lol:

فقط درمورد Naruto به ترتیب

فعلا اینا رو یادم میاد :D

راستی طرفدارای نروتو یه تست بدین ببینین کدوم کاراکتر بهتون میخوره​
:D :p :D

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام
بابا چقدر نظر دادين ممنون (مزاح كردم)
به نظر من بايد زير نويس فارسي ها رو توي يه تاپيك جدا بزاريم
خوب راستي ديدم ليست شما يكم ناقصه
فعلا اين رو براي دانلود گذاشتم
ftp://85.21.96.254/Anime/Bartender/[Lunar] Bartender - 05 [by IAS].mkv
منم اگه کمکی خواستید در خدمتم ... خیلی هم خوشحال میشم ...
rh66mf.gif

يه نفر هم ممکنه در مورد encode کردن anime صحبت کنه! و بگين با چه برنامه اي ميشه اين کار رو کرد؟;) ممنون:happy:
اگه قرار باشه با یه برنامه کار کنی ، autogk خیلی عالیه ... ولی تجربه نشون داده که بهتره هر بخش از کار رو با یه برنامه انجام بدیم ... تا کیفیت بره بالا .. کلا انکد باکیفیت کار ساده ای نیست ...

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
ميگم لرد سياه کاکاشی يه تو امضاء تون مبارک ! خيلی باهاله!
راستی چرا تا حالا صداشو در نياوردين؟
ممنونم. ایشان شخصیتا هم ادم باحالی هستند.

جدی داری اینکارو میکنی و صداشو در نمیاری
خوب اگه نسخه خام انیمه رو بخوای این سایت کمک میکنه
ممنون.شینوبی جان. خیلی کند پیش میره.

شخصیت های مورد علاقه من خیلی کم هستند.
2h6cbqo.jpg

3zk908x.jpg
کلا من این جوری هستم ، اگر از چیزی خوشم بیاد نمیتونم برم سراغ چیز دیگه ای .
برام عجیبه که ، دوستان چجوری چنتا انیمه را همزمان نیگاه میکنید.
حدود 5 یا 4 ماه پیش قبل از اینکه ناراتو کامل دستم بیاد بلیچ را تا قسمت 63 دیده بودم ، هنوزم قسمت 63 مانده.

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از lighuchong :
ما همه بچه ايم، مشگلی تو قبول کردنش (مثل بعضی ها ) هم نداريم

من اصلا منظورم این نبود :D ...... تو چرا سو استفاده می کنی خودتو قاطی بچه ها می کنی ؟ :D ... از اون طرفی عجیبه نه از این طرفی
babysmiley1f.gif
:D

به نقل از Shinobi :
منو که همه میدونن اینجا از همه کوچیک ترم پس بیخودی منو با پیر پاتالها قاطی نکنین لطف

loudlaff.gif

راستی برادر شينوبی امکان داره شما و سپهر و روزبه و ... بقيه کسايی که در حال دانلود هستن، هر چند وقت يه بار بگين که چه چيز هايی رو دانلود کردين، که ليست دنيل هم آپلود بشه!

من که هرچی دانلود کنم می دم به دانیل حسابشو اون واسم می گیره
sardonic.gif
.... ولی جملت خیلی باحال بودا !
rollingf.gif

خوب سليقه تو و دنيل و برادر شيان معلوم شد، سليقه بقيه چيه؟ راستی بد نيست ببينيم شخصيت های مهبوب زن و مرد مون کيا هستن؟! مال من زيادن، بايد سر فرصت بنويسم!

کار خوبیه اما خیلی زیاد می شه .... در مورد تو که فکر کنم بشه همه بور ها + 80% سیلور ها + اکثر Cute ها + ....
فکر کنم خیلی کار ببره بخوای از همشون یادی بکنی .....

اسباب کشی؟؟!!! کدوم وری دارين ميرين

به روی کوه ..... دربند
whew.gif

قسمتای جدیدم دیدم بعدا می ام راجبشون صحبت کنیم
این اسمایلی ها هم چون جدیدا دانیل زحمتشو برام کشیده تو این پست ازشون استفاده کردم که دیدم کار بسی دشواریه این سیمور نمی دونم چطوری از این همه اسمایل استفاده می کنه:D

اینم عکس خاتمه ز(ze) ایچیگو ... این عکس مدت زیادی که رو دسکتاپ منه ... نمی دونم چرا برش نمی دارم !

[AnimePaper]wallpapers_Bleach_toelank_22432.jpg

فایل های ضمیمه

• [AnimePaper]wallpapers_Bleach_toelank_22432.jpg
    [AnimePaper]wallpapers_Bleach_toelank_22432.jpg
    647.8 KB · نمایش ها: 15
  • [AnimePaper]wallpapers_Bleach_pana_16849.jpg
    [AnimePaper]wallpapers_Bleach_pana_16849.jpg
    275.5 KB · نمایش ها: 19
  • [AnimePaper]wallpapers_Bleach_stfun_37336.jpg
    [AnimePaper]wallpapers_Bleach_stfun_37336.jpg
    200.2 KB · نمایش ها: 9
  • [AnimePaper]wallpapers_Bleach_Darklink13T_21852.jpg
    [AnimePaper]wallpapers_Bleach_Darklink13T_21852.jpg
    242.9 KB · نمایش ها: 5

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
خوب من گفتم هر نفر يه قسمت قبول كنه ولي بايد يه نفرديگه تمام ترجمه هارو يه دست كنه كه اون مشكلات پيش نياد
مثلا 2و3 نفر ترجمه كنن 1نفر ترجمه هارو تصحيح كنه و يكي ديكه اونارو با صحنه ها syncكنه وبهش افكت بده و encode كنه فكر كنم خوب مسوليت ها تقسيم بشه تا همه فشارها روي يه نفر نباشه
بازم هركي نظري داشت بگه تا به يه نتيجه اي برسيم هرچه زودتر كارو شروع كنيم
درمورد انتخاب anime بايديكي باشه كه raw هم توي نت پيدا بشه تا بشه زير نويس كرد البته فكر كنم اونايي كه با پسوند ogm,mkvهستند بشه يه كاري كرد
درمورد ترجمه آهنگها درسته بايد اهنگ اولش هم ترجمه بشه
در مورد طريقه ترجمه كردن اول ببينيم چه anime انتخاب ميشه تا طريقه فرستادن ترجمه ها بعدا بگم من ميگم dethnote چون هم raw داره هم جالبه
درمورد فرمتش منم با divx,xvid راحت ترم ولي خودتون امتحان كنين ببينين چه حجم بالا ميشه
اين كه من زيرنويس كردم مشخصاتشو پايين مي نويسم
duration: 00.22.28
bitrate: 307kbps
video
format: avc1
size: 704*396
frame rate: 23.96
audio
format: mpeg4aac
bitrate: 48kbps
channel: mono
حجم نهايي اين فايل شده 48 مگابايت
خودتون امتحان كنين اصلا xvid,divxبا اين مشخصات اين كيفيت mp4 دارن يا نه
در مورد پيشرفته بودن اونا بايد بگم كه mp4 پيشرفته تره . از x264 استفاده ميكنه

اون فيلم deth note ببخشيد ديگه من نميدونستم زير نويس نداره اونجايي كه من ازش لينك گرفتم اين بهش اشاره نشده بود بازم معذرت
در مورد خوندن 180صفحه من كه وقت نداشتم فقط 20 صفحه به تصادف انتخاب كردم و خوندم حالا بد شد يه لينك دادم

منتظر نظر هاتون هستم
تازه جدا چند نفر اون deathnote كه من زيرنويس كردم ديدن

بالا