به نقل از shinobi :
تو از کارتون چه انتظاری داری اصلا کارتون اگه مال کودکان نبود تو برا چی نیگاه میکنی
من که هنوز کوچولوام (اینو یکی از بزرگان بهم گفته!

)... قبول ....اما نمی فهمم شما (تو ، دانیل و ....(اصلا معلوم نیست کیه !

) و ...) برای چی نگاه می کنین! ... به زنم به تخته دیگه باید ....
چند وقت پیش یک همچین بحثی با دانیل داشتیم فکر کنم قانع شد

...
من هنوز همه اینا دستم نرسیده. یعنی یکم سرم شلوغ پلوغ شده بود. قاطی کردم. خودمم الان نمیدونم چی دارم چی ندارم. اما خوب دارم سعی میکنم که اوضاع رو مرتب کنم. الان که خیلی از بچه ها نیستن و هنوز درگیر امتحانا هستن. اگه همه همکاری کنن و بچه های خوبی باشن همه چی درست پیش میره
من که نفهمیدم تو چی نوشتی اما ADSL امروز دوباره وصل شد چون یه 2-3 هفته ای قضیه نقل مکانمون عقب افتاد !
به نقل از linghuchong :
وقتی دوباره اينترنت دار شدی بگو من تورنت ها رو بهت ميدم
بگو

... فقط yuyu hakosho با اون کارتون قدیمیه اسمش نمی دونم چی بود چی چی دانگو ..... همون که یه دختر مو قرمز ضایع نقش اولش بود رو گرفتم دادم هدی باید باهاش صحبت کنم ببینم چی شدن !
اول این عقب مونده ها رو می گیرم بعد Ergo Proxy بعدم اگه شد Kanon و Code Geass ..... ببینیم چی می شه
کيا ميخوان در جدا کردن سر سپهر همکاری بکنن؟؟؟
ببین جنبه نداری

..... الان که فکر می کنم یادم می اد که اون چی چی دانگو رو هم خیلی دوست داشتی:blink: ... خدا خودش به ما رحم کنه
توصيه ميشه که قسمت 30 اين کارتون رو ببيني ، بعد اگه نخواستي ببيني حرفی نيست!
فریدا خیلی قدیمیه :wacko: ...... اما چون حرف شما حجته ...چشم:happy: !
خوب الان بعده يه قرن که ازتون پرسيده بودم اين ايچيگو چيه و کسی هم جوابم رو نداد، بالاخره به جواب رسيدم!
جوابم رو نداد جمله غلطیه ... کسی جوابم رو نمی دونست

....حالا ببین من تا فصل 22 مانگا رو دارم بقیشو اگه بخوام فصل فصل بگیرم از کجا بگیرم ؟
به نقل از Daneel Olivaw :
به نظر من که کاسکا خیلی جذاب بود
خوب سلیقه دانیل هم معلوم شد

....البته کاسکا فقط یکی مثله گاتز می تونست نقش شوهر رو براش ایفا کنه اگه کسی دیگه ای بود ... فکر کنم جای زن و مرد عوض می شد با اون روح لطیفش

....
(دلیل قرار دادن این عکس رنگی کردن پست هست

)