• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بسیار ممنون ... اون تورنت دومی که دادی کار می کنه
rose.gif
خواهش ميکنم :D
اتفاقا این عکس توی تیتراژش هم هست
cloversmileyb.gif
دقيقاً منم نشسته بودم هی فکر ميکردم چی ميشه که اينجوری ميشه ! :D;) که اين قسمت داشت نشون ميداد که قطع ش کرد!!!!
36_1_44.gif
4_9_15v.gif

این فرق می کرد. کاسکا تنهایی قد 10 تا پسر ارزش داشت
sardonic.gif
نوچ، کنشين از همه اينای ديگه بهتره!!!
kenshin_gets_x2.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
راستش پانتی جون من خودم هم به شک افتادم، چون داشتم چند تا ديگه از کليپ هاشو ميديدم بيشتر به نظرم شبيه جزيره گنج اومد تا موبی ديک !!! ولی خوب عکس های با نهنگ سفيد هم داره! فکر کنم اين 2 تا کارتون رو قاتی هم کردن يه معجونی از مخلوط اين 2 تا درست کردن! برم تورنتشو گير بيارم ببينم چيه!
من دوباره بعده چند دقيقه
آره همونيه که فکرشو ميکردم، به نهنگ ربطی نداره ! اينو بخون
دستت درد نکنه خواهر بابت سرچي که کردي، نه مرسي ديگه، ادامه ي مطلب رو نمي خوام، از همينجا کل داستان معلوم شد، من ميرم همون کتاب موبي ديکم رو دوباره مي خونم، بهتره :lol: راستي اون عکسي هم که به صورت غير اتچي گذاشتي ميگه از سرور خودت براي هاست عکس استفاده کن!!!!!

وای بچه ها من ديشب داشتم nodame cantabile رو ميديدم، يه قسمتيش نودامه داشت خودشو آرايش ميکرد، گفت شبيه مرلين مونرو شدم!!!
منکه نميدونم داستانش چيه ولي مطمئنا اگه مريلين مونرو اينو ميديد براي بار دوم خودکشي مي کرد
wacko.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
کی اين فيلما و سريال ها رو ديده؟ rating شون زياد تعريفی نداره :( ولی خوب من عاشق سمورايی و نينجا و شمشيرم:wub:. يکی بگه اينا ارزشه دانلودو دارن يا نه؟:eek:

Sword for Truth

Ninja Cadets

ninja-1.jpg

Samurai: Hunt for the Sword

samurai_hunt.jpg

Jubei-chan

Jubei%20chan.jpg

Jubei-chan 2

jubei_2_01.jpg

چند عدد کارتون vampire اي در تحقيقات امروز من کشف شد:D:

Nightwalker

nightwalker_collection.jpg

Night Warriors

Vampire Hunter

mtvanimeweek_NightWarriors.jpg

اينم يه چيزی مابين نينجا و ... :p

Blood Reign: Curse of the Yoma

index.jpg

اينم يه مانگای ومپايری:;)
Blood Hound

خوب اينايی که گفتم بيشتر مد نظر منو سپهر و برادر شينوبی و ... هست ;):D
اونايی که روحياتشون لطيف هست زياد به اين پست توجه نکنن!:p:D

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آره اون صحنه خيلی باهال بود!:p

//
سيمور بازيش کامپوتريه يا فقط نينتندو و ... هست؟ :eek:
آره دیگه ... طعنه آمیزه یه جوری ...
gotcha.gif

//
بازی اش روی خیلی از کنسول ها بوده .. روی PC هم بوده .. ولی نسخه های PC اش قدیمیه... اوایل دهه 90 ...
dw2_7.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

فایل های ضمیمه

• 2.jpg
    2.jpg
    52.1 KB · نمایش ها: 1
  • 11.jpg
    11.jpg
    43.4 KB · نمایش ها: 8
  • 15.7.jpg
    15.7.jpg
    51.6 KB · نمایش ها: 8
  • 15.9.jpg
    15.9.jpg
    112.7 KB · نمایش ها: 3
  • 15.17.jpg
    15.17.jpg
    63.8 KB · نمایش ها: 7

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
241.gif
من هنوز در حال دانلود قسمت 7 شم
126fs4083858.gif
قسمت 8 خيلی جالبه!:lol: البته از اون صحنه اولش که عکسش تو پست قبليه بود من خيلی بيشتر انتظار داشتم :( ولی ... خيلی جذاب بود :D:D:D زودتر دانلودش کن :happy:

فایل های ضمیمه

• vlcsnap-3116138.JPG
    vlcsnap-3116138.JPG
    122 KB · نمایش ها: 3
  • vlcsnap-3116422.JPG
    vlcsnap-3116422.JPG
    116.9 KB · نمایش ها: 10
  • vlcsnap-3117097.JPG
    vlcsnap-3117097.JPG
    158.2 KB · نمایش ها: 3
  • vlcsnap-3117880.JPG
    vlcsnap-3117880.JPG
    157.9 KB · نمایش ها: 4
  • vlcsnap-3118825.JPG
    vlcsnap-3118825.JPG
    180.7 KB · نمایش ها: 4

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ! :D

چرا اینجا انقدر خلوته ؟ .... خوب من فعلا ADSL ندارم و Dial-Up وصلم :D ... پس این قسمت اخری ها رو ندیدم !

اما قبل از این حادثه کارتون Ghost Hunt رو گرفتم .... hmmmm خوب بود یعنی بعنوان یک کارتون ترسناک (مثلا) قشنگ بود .... خیلی عالی نیست اما قشنگه یعنی هر داستانش که شروع می شه تا نفهمین اخرش چجوری تموم می شه بیخیالش نمی شین بعدم دوست دارین ببینین داستان بعدی راجب به چیه کلا خوشمان امد !

به نقل از Linghuchong :
راستی دنيل ، سپهر داره ادامه اينا رو دانلود ميکنه الان otome wa ... تموم شد سريش و کامله ، saiunkoku monogatari هم تا قسمت 26 در اومده.
فقط گفتم که يادت باشه از سپهر بگيری. بابا لنگ دراز رو هم بگير، خلاصه هر چی داره بگير ديگه .. .

من بابا لنگ دراز رو نگرفتم هنوز ... اما Otome رو کامل گرفتم اما از اونحایی که خودت گفتی اپیزود 6به بعد رو به دانیل دادمspoiler ... کلا داستان بامزه ای داشت اما پایان مسخره ای داشت یعنی همه ی اون مدرسه خرهایی فرض شدن که هیچ وقت حقیقت رو نفهمیدن و نتیجه گرفته شد که کار اون پسر با اینکه غلط بوده اما چون شخصیت خودش خیلی خوب بوده پس ایرادی نداشته :D ... اما اصولا کوفت اون Onee-Sama بشه همه ی اون قضایا:D :p .... کلا زیادی کودکانه بود!

305px-Oto-Boku_characters.jpg

کی اين فيلما و سريال ها رو ديده؟ rating شون زياد تعريفی نداره ولی خوب من عاشق سمورايی و نينجا و شمشيرم. يکی بگه اينا ارزشه دانلودو دارن يا نه؟

من ندیدم اما همچین چیزای دندون گیری به نظر نمی ان ... الان داشتم فکر می کردم تو اگه همون موقع که می خواستی این پست رو بزنی تورنت رو می زاشتی دانلود شه احتمالا یکیشون رو گرفته بودی ! :D ... امکاناته دیگه:p

Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou
کسايی که مشگل قلبی و ضعف اعصاب دارن عکس های اين پست رو نگاه نکنن!

قسمت اول اين کارتون ديروز رفت رو net و بايد بگم که به هيچ وجه به دختر ها توصيه ديدنشو نميکنم مگه اينکه با ديدن جسد اونم از نوع خيلی خيلی بدترکيبش مشگلی نداشته باشين!
اين کارتون يه جورايی منو ياد Blood+ انداخت و برام جالبه که بدونم اين چيه که داره همه رو ميکشه! ديدن اين کارتون به سپهر توصيه ميشه

بابا من کلی روح لطیفی دارم ! :rolleyes: فقط به نظرم خون و جسد و دست و پای قطع شده چیزای لطیفی هستند !
حالا گزشته از شوخی این رو در اولین فرصت می گیرم ... کمی دهانمان اب افتاد !

خواهر ها و برادر ها، اين وظيفه شرعی و عرفی همتونه که بعد از ديدن هر کارتون بياين و معرفيش کنين. اينجوری بقيه ميفهمن که دوست دارن اين کارتون رو ببينن يا نه!

تایید می کنیم ....... مخصوصا این دانیل باید یه چند تا معرفی بنویسه من نمی دونم داره چیکار می کنه :D ... البته پیشاپیش از زحماتش که در باب Index کردن تاپیک هست تشکر می نماییم !

و در انتها یک نفر لطف کنه بگه اینا کین ....Edo که بعدا شده Tokyo رو کیا به کی واگزار کردن ؟ ... و اینکه هدف هلند و انگلیس فرانسه از تجهیز کردن ژاپن کمک به کدوم جبهه بوده ؟!

vlcsnap-106851.JPG

vlcsnap-108811.JPG

زمان پست بعدی : Unknown
فعلا ......

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من فقط ميتونم بگم که L خيلی باهوشه ولی با بد کسی طرف شده!!!
36_1_7.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به همگی

يکی به من بگه اين امتحان ها کی تموم ميشه؟؟!!!!!:( حتماً وقتی که امتحان من شروع ميشه!:lol:

خوب بگزريم ، يکی به من يه نرم افزار خوب برای تبديل فايل های audio عادی به mp3 ، معرفی کنه. ممنون:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
چرا اینجا انقدر خلوته ؟ .... خوب من فعلا ADSL ندارم و Dial-Up وصلم :D ... پس این قسمت اخری ها رو ندیدم !.
تسليت ميگم:D
اما قبل از این حادثه کارتون Ghost Hunt رو گرفتم ....
اما Otome رو کامل گرفتم ...
ببينين اين سپهر چه پسره خوفيه و به وظيفه شرعی عرفی يه خودش عمل ميکنه! ;) ياد بگيرين!
4_13_4.gif
4_1_6.gif

من بابا لنگ دراز رو نگرفتم هنوز ...
يعنی تا قسمت چند الان موجوده؟:eek:
من ندیدم اما همچین چیزای دندون گیری به نظر نمی ان ... الان داشتم فکر می کردم تو اگه همون موقع که می خواستی این پست رو بزنی تورنت رو می زاشتی دانلود شه احتمالا یکیشون رو گرفته بودی ! :D ... امکاناته دیگه:p
من بدبخت بيدم:happy:، الان داشتم چک ميکردم ديدم تا ديروز 80 و خورده اي گيگا دان و آپ کردم!!! :blink:مثلاً limit ام 60 گيگه! نميدونم تا آخر ماه رو چی کار کنم!
36_1_44.gif
اگه بفهمن اينترنت قطع ديگه ...
4_9_8.gif

ولی در مورد کارتونا، فعلاً برادر شينوبی شروع به دانلود jubie chan ها کردن :D ، منم احتمالاً اول ماهه بعد nightwalker رو ميگيرم;). ولی آخه من با کمبود کارتون باهال مواجه شدم!!!
36_1_10.gif
کسی کارتون قشنگ سراغ نداره؟؟؟!!!
4_12_11.gif

بابا من کلی روح لطیفی دارم ! :rolleyes: فقط به نظرم خون و جسد و دست و پای قطع شده چیزای لطیفی هستند !
من که ميدونم :lol:
البته پیشاپیش از زحماتش که در باب Index کردن تاپیک هست تشکر می نماییم !
36_11_6.gif

و در انتها یک نفر لطف کنه بگه اینا کین ....Edo که بعدا شده Tokyo رو کیا به کی واگزار کردن ؟ ... و اینکه هدف هلند و انگلیس فرانسه از تجهیز کردن ژاپن کمک به کدوم جبهه بوده ؟!
اگه اشتباه نکنم قسمت های 70-80 کنشين يکی از داستان هاش مربوط به همين ماجرا بود، تسليم قصر و پنهان کردن گنج توکوگاوا و ... ولی من الان يادم نيست :p

ببينم تو مگه کنشين رو نديدی؟؟؟!!!!! :blink::blink::blink:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بازی اش روی خیلی از کنسول ها بوده .. روی PC هم بوده .. ولی نسخه های PC اش قدیمیه... اوایل دهه 90 ...
dw2_7.gif
ممنون :happy:
مثل اينکه مجبورم برم يه play station آخر سر بخرم!:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Shakugan no Shana

Shakugan%20no%20shana.bmp

خوب من امروز اين سريال رو تموم کردم، بد نبود، جالب بود :)ولی ميتونستن جالب تر درستش کنن:cool:. يعنی شروع خيلی جدی اي داشت و من گفتم از اون کارتون های مخ کار بگير هست ولی وسط هاش دقيقاً يه قسمتش من فکر کردم دارم love hina ميبينم!:blink: خلاصه مخلوطی از همه چيز هست:p، محصول 2005 در 24 قسمت که البته سريال رو تموم نکردن، يه ova داره که ربطی به سريال نداره و قراره امسال يه فيلم ازش در بياد که نميدونم توی اون ميخوان تمومش کنن يا اينکه اهتمالن ميره برای season دو! اينم rating اين کارتون:

Seen in part or in whole by 1180 users, rank: #196
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 8.2877 (Very good+.28), std. dev.: 1.4385, rank: #198
Weighted mean: 8.1538 (Very good+.15), rank: #215
Bayesian estimate: 8.13729 (Very good+.13), rank: #117

يه چيزه ديگه که من تو اين کارتون دوست داشتم قيافه های cute شخصيت هاش بود:happy:، سريال هايی که شخصيت هاشون زشتن واقعاً تحمل کردنشون کاره سختی هست!:wacko: يه چيزه ديگه که جالب بود استفاده هماهنگ و به جا از صحنه های رنگی و صحنه های قرمز و سياه و آبی و سياه بود. يه تناسب و تعادل خوبی رو بين صحنه ها حفظ کرده بودن!:)

بگزريم و اما داستان کارتون:
يوجی يه روز وقتی داشته از مدرسه به خونه بر ميگشته ميفهمه که خيلی وقته که مرده!
36_1_1.gif

از شوخی که بگزريم:p، يوجی توی يه فيلد گير مياوفته که زمان و حرکت رو برای همه انسان ها متوقف ميکنه، ولی يوجی با کمال تعجب ميبينه که تنها کسی هست که ميتونه توی اين فيلد حرکت کنه!:blink:

ولی بعد از اون متوجه ميشه که يه دختر در حال جنگيدن با يه monster که در حال خوردن ... ام... بگيم روح انسان ها هست، هست:blink:. (کيف کنين جمله بندی رو!!!:lol: )
اين دختر چشم ها و موش قرمز رنگه:

در همين حين و بين يوجی هم توسط اين دختر به طور تصادفی زخمی ميشه و بعد که فرياد ميکشه، دختر ميگه برای چی داد ميزنی تو که طور يت نشده و دست قطع شده يه يوجی رو سره جاش ميچسبونه و ميگه که تو که انسان نيستی! و يه torch هستی!:blink:

و بعد از اون توضيح ميده که يک دنيای ديگه اي هم وجود داره که متعلق به guze no tomogara ها ميباشه که اونا هم از روح انسانها يا انرژی وجوديشون تقذيه ميکنن. برای اينکه بالانس دنيا از بين نره torch ها به وجود اومدن که شايد بشه گفت يه انرژی حياتی خيلی کوچيک هست که به جای اون انسان در اين دنيا حرکت ميکنه و بعد از مدتی هم از بين ميره و با از بين رفتن اون torch ياد و خاطره اون شخص هم از ذهن بقيه پاک ميشه! و علامت مشخصه تورچ ها هم داشتن يه نور روشن در بدنشون هست که البته قابل ديدن برای همه نيست!

يک تورچ در حال ناپديد شدن:

دختر همچنين ادامه ميده که يوجی نوع بخصوصی از تورچ ها هست به اسم mist که قابليت انتقال از يه انسان به انسان ديگه رو دارن و بخاطر همينه که يوجی ميتونه توی اين فيلد حرکت کنه! و اينکه يوجی اصلی خيلی وقت هست که مرده و اين يوجی تورچ هم مدت زيادی تو اين دنيا نميتونه بمونه! همين طور ميگه که خودش يک flame haze هست که ماموريت شون مبارزه با guze no tomogara ها هست. اسم اين دختر يا لقبش enpatsu shakugan هست.

flame haze ها در حال مبارزه تغيير قيافه ميدن، مسلن همين دختر که بعدن يوجی بهش اسم شانا رو ميده، در هالت عادی رنگ مو و چشماش سياه هست:

flame haze های ديگه اي که تو کارتون هستن:

guze no tomogara های که تو کارتون هستن:

خلاصه داستان به اين نحو که چون يوجی نوع خاصی از تورچ هست و شانا به دنبال اون هست ادامه پيدا ميکنه و خوب طبيعتاً شانا عاشق يوجی ميشه و بين وظيفه اش که کشتن يوجی هست و عشقش گير ميافته!:eek: و مبارزه هايی که بين اين 2 گروه در ميگيره، گذشته شانا و ماجراهای مدرسه اي که کاملن ياده love hina ميافتين!:lol:

کلاً اين کارتون مورده خاصی نداره و به همه گروه های سنی دختر و پسر توصيه ميشه:happy:.

فایل های ضمیمه

• shakugan02035.jpg
    shakugan02035.jpg
    54.4 KB · نمایش ها: 19
  • shakugan07021.jpg
    shakugan07021.jpg
    29.8 KB · نمایش ها: 20
  • shakugan10011.jpg
    shakugan10011.jpg
    31.9 KB · نمایش ها: 17
  • shakugan18016.jpg
    shakugan18016.jpg
    30.2 KB · نمایش ها: 20
  • shakugan07023.jpg
    shakugan07023.jpg
    32.7 KB · نمایش ها: 18

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
جک سال
www_MyEmoticons_com__cryingwithlaughter.gif

البته روحیه خودمم تو همون مایه هاس
gigglesmile.gif

تایید می کنیم ....... مخصوصا این دانیل باید یه چند تا معرفی بنویسه من نمی دونم داره چیکار می کنه :D ...
منم نمی دونم :D تو با هر بار پست زدن یه وظیفه جدید به من محول می کنی. خواستم همینجا ازت تشکر کنم
43r4jed.gif

البته پیشاپیش از زحماتش که در باب Index کردن تاپیک هست تشکر می نماییم !
:D :D :D
يکی به من يه نرم افزار خوب برای تبديل فايل های audio عادی به mp3 ، معرفی کنه.
نرم افزار جدا لازم نداره. اگه برنامه windows media player رو داری (ورژن 7 به بالا) با همون می تونی audio رو به mp3 تبدیل کنی. audio cd رو که گذاشتی تو درایو برو تو مدیا پلیر توی منوی سمت چپ یه گزینه Copy From Cd داره اونو بزن (یا Copy Music From Cd از منوی File ) ، بعد هر کدوم از آهنگا رو که میخوای به mp3 تبدیل کنی همونجا تیک بزن، بعد دکمه Copy Music ( یه آیکون قرمزه بالای صفحه) رو بزن. دیگه تنظیمات بعدیش راحته می تونی خودت متوجه بشی که چی به چیه. مسیر دیفالت save شدن My Documents \ My music ـه که می تونی موقع تنظیمات تغییرش بدی . در مورد کیفیت ضبط mp3 هم یه جا خوندم بهتره روی 96 Kbps بذاری.

ادیت : اگه بخوای از نرم افزار استفاده کنی من خودم تا حالا استفاده نکردم ولی اینا این کاره ان :

Audio Converter Full
ImTOO CD Ripper
Crystal CD To MP3 Ripper
Awave Audio

يعنی تا قسمت چند الان موجوده؟:eek:
من تا 13 دارم
2qwzpqs.gif

بالا