بله درسته. طبق اون ویدئو خروجی تصویر کنسول رو تنظیم کنید و لذت ببرید...آپدیت باشه یعنی ورژن کپیخورش اپدیت باشه دیگه؟ کپیخورم اخرین اپدیتش ۴.۵۵ هست.
بله درسته. طبق اون ویدئو خروجی تصویر کنسول رو تنظیم کنید و لذت ببرید...آپدیت باشه یعنی ورژن کپیخورش اپدیت باشه دیگه؟ کپیخورم اخرین اپدیتش ۴.۵۵ هست.
آره یعنی میشه 720Pمانیتورم ۲۰ اینچه. این کابل تمام صفحه نمایش میده؟ رزولیشنم ۱۶۰۰ در ۹۰۰ هست
آره یعنی میشه 720P
اما روی 1080P که رزولشن 1080*1980 باشد 95 تومانی پاسخگو نسیت حالا شاید یکی دیگه مبدل 67 تومانی جواب بده اگه روی ps4 جواب بده روی همه کنسول جواب میده مطمن باش
مانیتوری که با اون فیلم گزفتیم هم wide هست. خروجی پلی با توجه به ورودی مانیتور ننظیم میشهپس من
پس ۹۵ تومنی رو بخرم؟ مانیتور wide screen هستا کابل میترسم 4:3 نشون بده من میخام 16:9 نشون بده
خواهش میکنم وظیفه بودمن با موبایلم فیلمو ندیدم هنوز. بازم ممنون که ج دادین
امروز برای دوستمون یه مدل دیگه فرستادم تست بزنه خبرش رو همینجا میزنمسلام
داداش این تکلیف مبدل ها معلوم نشد؟
منظورم FULL HD و HD بودنشون رو می گم.
سلام دوست عزیز دوتا راه داره یکی این که وارد سایتnicpc.ir بشید جنس رو به سبد خرید اضافه کنید در همون صفحه اول میتونید کد تخفیف رو وارد کنید که 10 درصد از قیمت جنس کم میکنه(به اسم کپن تخفیف تو قسمت ثبت سفارش مشخص شده) کپن تخفیف هم : F413ONXFسلام
ابن مبدل95تومني به lg L1755s ميخوره ؟؟؟؟
براي تخفيف گرفتن بايد از اينجا سفارش بدم يا از سايت؟؟
یادم رفت جواب سوال اولتون رو بدم اگر السیدی یا الیدی باشه مشکلی ندارهسلام
ابن مبدل95تومني به lg L1755s ميخوره ؟؟؟؟
براي تخفيف گرفتن بايد از اينجا سفارش بدم يا از سايت؟؟
سلامبه رسیور میخوره؟
سلامسلام
داداش این تکلیف مبدل ها معلوم نشد؟
منظورم FULL HD و HD بودنشون رو می گم.
سلامسلام خوبی اقای mohzamohza .یک سوال دارم خدمتتون مانیتور کامپیوتر من مدل lg w1752s هستش بنده میخوام پی اس 4 بخرم بعد میتونیم با این کابل وصل کنم به مانیتور کامپیوترم خیلی ممنون میشم جواب بدید خیلی عجله دارم خریدارم تشکر