• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فیلم اتصال xbox و ps3 به مانیتورهای VGA اضافه شد .دستگاه اتصال کنسول های بازی به مانیتور vga

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
روی ps4 و xbox1 جواب نمیده من یکی دارم از شما نگرفتم ولی با مال شما یکیه فقط نسل قبلی را خوب جواب میده
باید ببخشید ولی اگر از من گرفتید نظر بدید چون برای من جواب داده. هم مشتری برای ps4 خریده هم برای xboxone فیلمش رو هم به زودی براتون میزارم. متاسفانه بعضی فروشنده ها انصاف ندارند و جنس بی کیفیت را با قیمت بالا میفروشند.
در ضمن من میتونم نوشته شما را پاک کنم ولی دوست دارم دوستانی که جواب گرفتن خودشون جوابتون رو بدن.:D

ahmad1330

Registered User
لایک‌ها
82
من شنبه دستم میرسه تست میکنم بهترین مارک گرفتم اگه نشد که تا یک هفته گارانتی داره واسه برگشت..ایشاله که جواب بده

abbas3zaar

Registered User
لایک‌ها
34
سلام روی ps3 slim 320 کپیخور شده با کیفیت و بدون مشکل اجرا میکنه؟

erweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام روی ps3 slim 320 کپیخور شده با کیفیت و بدون مشکل اجرا میکنه؟
سلام
منم اسلیم ۳۲۰ دارم، بدون مشکل و راحت وصل کردم مانیتور. با خیال راحت مدل ۹۵تومنی رو بخرید.
فقط کنسول آپدیت باشه و آموزش تنظیمات کنسول برای این تبدیل تو لینک پایین ببینید
HDMI To VGA - PS3:

ahmad1330

Registered User
لایک‌ها
82
سلام دستگاه رسید ولی تصویر نمیاد دوست عزیز و صفحه سیاه میاد

Last edited:

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
سلام دستگاه رسید ولی تصویر نمیاد دوست عزیز و صفحه سیاه میاد
مبدل رو روی یه چیز دیگه تست کنید مثلا به لپ تاپ یا ریسیور یا گیرنده دیجیتال یا خروجی hdmi کارت گرافیک کامپیوتر تون بزنید ببینید روی مانیتورتون خروجی میگیرید و خبر بدید.

ahmad1330

Registered User
لایک‌ها
82
سلام درست شد مشکل اینه که مثل کابل hDmi نیمتونه 1080p ساپورت کنه ولی روی 720 و 420 میاره چون روی LED 47 Inch LG 400HZ با مبدل 1080p نمیاورد اول فکر کردم مانیتور نمیکشه که بعد دیدم نه اشکال از مبدل که ساپورت تا 720 داره بازم خوبه
با اجازتون من فیلم کوتاهی گرفتم و اگه مهلت تست تا 24 ساعت بدبد که ببینم چه جوریه ممنون میشم
کیفیت720 که منوی بازی میاد حتی توی باز هم رفتم اگه دوستان بازم خواستن بگیر کلیپ میگیرم اینم لینک فیلم روی منو
http://uplod.ir/07aupeq2l4bh/video-2014-05-31-13-08-36.mp4.htm
ممنون میشم استارت امتیاز بازارچه بدبد.

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
سلام درست شد مشکل اینه که مثل کابل hDmi نیمتونه 1080p ساپورت کنه ولی روی 720 و 420 میاره چون روی LED 47 Inch LG 400HZ با مبدل 1080p نمیاورد اول فکر کردم مانیتور نمیکشه که بعد دیدم نه اشکال از مبدل که ساپورت تا 720 داره بازم خوبه
با اجازتون من فیلم کوتاهی گرفتم و اگه مهلت تست تا 24 ساعت بدبد که ببینم چه جوریه ممنون میشم
کیفیت720 که منوی بازی میاد حتی توی باز هم رفتم اگه دوستان بازم خواستن بگیر کلیپ میگیرم اینم لینک فیلم روی منو
http://uplod.ir/07aupeq2l4bh/video-2014-05-31-13-08-36.mp4.htm
ممنون میشم استارت امتیاز بازارچه بدبد.
دوست من شما بدون فیلم هم یک هفته مهلت تست داشتید بقیش دیگه لطف خودتونه در ضمن اگر مشکلی نداره یه مدل دیگه مبدل دارم میفرستم اون هم تستش کنید. اگر خوب بود اون رو بردارید من هم فروشش رو بزارم برای ps4,..

ahmad1330

Registered User
لایک‌ها
82
قیمت اون چنده؟چون من بیشتر از این نمیتونم هزینه کنم راسیتش...اگه برای تست میخواید چشم تست میکنم براتون مبدلاتونو

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
قیمت اون چنده؟چون من بیشتر از این نمیتونم هزینه کنم راسیتش...اگه برای تست میخواید چشم تست میکنم براتون مبدلاتونو
همون مدل 67 تومانی هست راسیتش این چینیا نمیشه بهشون اعتماد کرد ولی روی 67 تومانی زده 1080p اگر درست باشه هزینه مشتریا هم کاهش پیدا میکنه. در ضمن به این مدل میشه برق وصل کرد که عمر دستگاه را افزایش میده

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
در ضمن امتیاز بازارچه داده شد شما هم اگر راضی بودید امتیاز رو بدید:)

ahmad1330

Registered User
لایک‌ها
82
باشه آدرس منو که دارید بفرستید من تست میکنم اگه جواب داد 67 تومانی میگیرم هم کیفیت بهتری باید داشته باشه وهم از نظر مالی بهتره...شما بفرستید واسه برگشت کالا اگه جواب داد 95 تومانی و اگه جواب نداد 67 تومانی برگشت پول پست با من مشکلی نداره داداشی مهم اینه که کار بچه ها راه بیوفته مخصوصا تو سایت بازیسنتر که خیلیا دنبال همچین چیزی هستن...

abbas3zaar

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
منم اسلیم ۳۲۰ دارم، بدون مشکل و راحت وصل کردم مانیتور. با خیال راحت مدل ۹۵تومنی رو بخرید.
فقط کنسول آپدیت باشه و آموزش تنظیمات کنسول برای این تبدیل تو لینک پایین ببینید
HDMI To VGA - PS3:
آپدیت باشه یعنی ورژن کپیخورش اپدیت باشه دیگه؟ کپیخورم اخرین اپدیتش ۴.۵۵ هست.

ahmad1330

Registered User
لایک‌ها
82
چشم من 1 هفته دیگه از کاربر تازه وارد به رجیستر تبدیل میشم وقابلیت امتیاز دادن و گذاشتن امظا میاد برام در اولین فرصت دریغ نمیکنم اگه شد به یکی از دوستام میگم جای من امتیاز بده بهتون اگه مشکلی نباشه

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
چشم من 1 هفته دیگه از کاربر تازه وارد به رجیستر تبدیل میشم وقابلیت امتیاز دادن و گذاشتن امظا میاد برام در اولین فرصت دریغ نمیکنم اگه شد به یکی از دوستام میگم جای من امتیاز بده بهتون اگه مشکلی نباشه
عجله ای نیست دوست عزیز خودتون رو به زحمت نیندازید هر وقت تونستید امتیاز رو بدید. من فردا مدل دیگه مبدل را براتون میفرستم . البته اگر زحمت نمیشه براتون

ahmad1330

Registered User
لایک‌ها
82
مراحمید دوست عزیز...خداکنه روی 1080P اجرا بشه....اونوقت بازی کردن داره ها آخه خیلی ها فرق ps4 با xbox one میگن ps4کیفیت بازی هاش 1080pهست که جلو انداختش...هر کاری درمورد کابل تبدیل داشتید این حقیر در خدمتتونه عزیز.

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
مراحمید دوست عزیز...خداکنه روی 1080P اجرا بشه....اونوقت بازی کردن داره ها آخه خیلی ها فرق ps4 با xbox one میگن ps4کیفیت بازی هاش 1080pهست که جلو انداختش...هر کاری درمورد کابل تبدیل داشتید این حقیر در خدمتتونه عزیز.
راستی یه موضوع دیگه هم هست. مانیتور شما 1080p را ساپورت میکنه؟ اگر ال جی هست معمولا یه سیدی درایور داخل جعبه مانیتور هست، مانیتور رو به کامپیوتر متصل کنید و سیدی درایور رو بزارید داخل کامپیتر که نصب بشه این درایور روی برد تصویر مانیتورتون نصب میشه و کلا کیفیت تصویر رو بالا میاره. بعد دوباره با 1080p و ps4 امتحانش کنید.

ahmad1330

Registered User
لایک‌ها
82
آره Full Hd 1080p و Response 2ms هست...اما سیدیشو هیچوقت نصب نکردم باشه نکته مهمی اشاره کردید حتما تست میکنم
LG W2253TQ 22inch

ahmad1330

Registered User
لایک‌ها
82
تست کردم ولی نشد صفحه میپره بعد 5 ثانیه و دیگه سیاه میشه...شاید روی Vga فقط 720 باشه...یا شایدم به قول خودتون از تبدیل باشه...اشااله که تبدیل 67 تومانی 1080P ساپورت کنه.

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
تست کردم ولی نشد صفحه میپره بعد 5 ثانیه و دیگه سیاه میشه...شاید روی Vga فقط 720 باشه...یا شایدم به قول خودتون از تبدیل باشه...اشااله که تبدیل 67 تومانی 1080P ساپورت کنه.
خیلی متشکرم که وقت گذاشتید فردا 67 تومانی را ارسال میکنم

بالا