Mr.Te0
کاربر تازه وارد
عزیز من کابل مستقیم VGA ایکس باکس میخوام داری؟کد تخفیف 10 درصدی برای بچه های پی تی گذاشتم. درضمن 57 تومانی صدا نداره
Last edited by a moderator:
عزیز من کابل مستقیم VGA ایکس باکس میخوام داری؟کد تخفیف 10 درصدی برای بچه های پی تی گذاشتم. درضمن 57 تومانی صدا نداره
سلامعزیز من کابل مستقیم VGA ایکس باکس میخوام داری؟
منظور بنده این نوع کابله:سلام
اگر xbox شما hdmi میخوره کابلش همینه مگر این که از سری های قدیمی باشه که سوکت hdmi اونها خیلی پهنه.ار هم که خروجی vga داره کابلش حدود 5 تومان هست که هر کامپیوتری برید داره
نه این مدل رو ندارم.
تشکر بابت پاسخگوییتون.نه این مدل رو ندارم.
بلهبا ps4 سازگاره؟
من این کابل رو دارم و کلا ۳-۴بار استفاده کردم چون کنسول رو فروختم. خواستی درخدمتم...
با سلاممن این کابل رو دارم و کلا ۳-۴بار استفاده کردم چون کنسول رو فروختم. خواستی درخدمتم...
من این کابل رو دارم و کلا ۳-۴بار استفاده کردم چون کنسول رو فروختم. خواستی درخدمتم...
سلام صفحه اول نوشتم که تمام محصولات ما ضمانت یک هفته برگشت رو دارند بدون چون و چرا. در هر حال روی ps4 دوستان تست کردن من چون در دسترسم نبود فیلمش رو نگذاشتم از کارکردش اگر براتون ممکنه در حد 10-15 ثانیه فیلم بگیرید برام آپلودش کنید.تضمین میدید که به ps4بخوره؟ چون من کابل Hdmi to dviاستفاده میکنم ps3جواب میده ولی به ps4 جواب نمیده...اگه ضمانت میدید که جواب میده بنده خریدارم و درصورت تصویر ندادن بتونم برگشت بزنم مانیتور بنده هم LG W2253TQ 22 inch
ببخشید دیر جواب دادم.خوب اگه کار میکنه بنده خریدارم یک عدد...قیمت چه جوریه انگار مدل های مختلفی داره؟؟؟درسته؟؟لطف کنید شماره حساب پ.خ کنید برای واریز و...ممنون
سلام دوست مناوکی 95 تومانی سفازس دادم داداشی ایشاالله کار برسه...:general406:
باشه چشم امتیاز بازارچه را میدم شما هم وقتی مطمئن شدید بدید.حتما فیلم میگیرم روی ps4.. امتیاز بازارچه هم یادتون نره ممنون:general307: