خب من جدیدا یه پاکت پی سی هیوندا مدل آ200 خریدم و فعلا به چند تا سوال برخوردم:
1. موقعی که تازه دستگاه ریست شده روی صفحه دسکتاپ یه گزینه هست:" STK Service" که زیرش نوشته تپ کن تا اجرا بشه، وقتی که تپ می کنم این گزینه حذف می شه و تا دفعه بعد که ریست کنم هیچ وقت نمی آد و دوباره بعد از ریست کردن این گزینه وجود داره.
2. موقعی که دستور Sim Manager رو اجرا می کنم پیغام می ده که: The Operation failed
3. گاه و بیگاه پیش می آد که خود به خود ریست میشه، روز اول که زیاد باهاش کار می کردم اقلا 3،4 بار ریست شد.
4. نرم افزار Arabizer ورژن 2 به صورت دیفالت روش نصبه ولی در بعضی موارد برای نوشتن عربی مشکل دارم و اون هم به این صورت که از چپ به راست می نویسه. این Arabizer اون طور که من دیدم یه گزینه واسه فارسی هم داره که صفحه کلید کامل فارسی هم داره ولی فقط بعضی جاها میشه فارسی نوشت. آیا برای فارسی کردن تاریخ و تقویم و... باید از نرم افزار دیگه ای بعلاوه عربایزر استفاده کنم یا عربایزر رو Disable کنم و یه نرم افزار دیگه نصب کنم؟ لطف می کنید بهترین نرم افزار رو بهم یاد آوری کنید(می بخشید که تکراریه)
5. من واسه دستگاهم مموری نخریدم، راستش دقیق نمی دونم چی باید بگیرم، کارت حافظه سرعت بالا بگیرم یا همین کینگ استون های معمولی خوبه؟ من 2گیگ می خوام بگیرم، از یه مغازه توی بازار رضا پرسیدم 2گیگ کینگ استون رو گفت حدود 25.5 (اگه اشتباه نکنم).
6. ممنون که به سوال هام جواب می دین.![]()
مواظب باشید که مموری تون سرعت پایین نباشه ، از رمضانی بگیرید تضمینی