• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خب من جدیدا یه پاکت پی سی هیوندا مدل آ200 خریدم و فعلا به چند تا سوال برخوردم:
1. موقعی که تازه دستگاه ریست شده روی صفحه دسکتاپ یه گزینه هست:" STK Service" که زیرش نوشته تپ کن تا اجرا بشه، وقتی که تپ می کنم این گزینه حذف می شه و تا دفعه بعد که ریست کنم هیچ وقت نمی آد و دوباره بعد از ریست کردن این گزینه وجود داره.
2. موقعی که دستور Sim Manager رو اجرا می کنم پیغام می ده که: The Operation failed
3. گاه و بیگاه پیش می آد که خود به خود ریست میشه، روز اول که زیاد باهاش کار می کردم اقلا 3،4 بار ریست شد.
4. نرم افزار Arabizer ورژن 2 به صورت دیفالت روش نصبه ولی در بعضی موارد برای نوشتن عربی مشکل دارم و اون هم به این صورت که از چپ به راست می نویسه. این Arabizer اون طور که من دیدم یه گزینه واسه فارسی هم داره که صفحه کلید کامل فارسی هم داره ولی فقط بعضی جاها میشه فارسی نوشت. آیا برای فارسی کردن تاریخ و تقویم و... باید از نرم افزار دیگه ای بعلاوه عربایزر استفاده کنم یا عربایزر رو Disable کنم و یه نرم افزار دیگه نصب کنم؟ لطف می کنید بهترین نرم افزار رو بهم یاد آوری کنید(می بخشید که تکراریه)
5. من واسه دستگاهم مموری نخریدم، راستش دقیق نمی دونم چی باید بگیرم، کارت حافظه سرعت بالا بگیرم یا همین کینگ استون های معمولی خوبه؟ من 2گیگ می خوام بگیرم، از یه مغازه توی بازار رضا پرسیدم 2گیگ کینگ استون رو گفت حدود 25.5 (اگه اشتباه نکنم).
6. ممنون که به سوال هام جواب می دین.:)

مواظب باشید که مموری تون سرعت پایین نباشه ، از رمضانی بگیرید تضمینی

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
مواظب باشید که مموری تون سرعت پایین نباشه ، از رمضانی بگیرید تضمینی

ممنون دنی جان. لطف می کنی جواب بقیه اش رو هم بدی:)
بعد؛ من حاضرم پول بیشتر بدم ولی از رمضانی خرید نکنم. از بس این آقا بدبرخورده.:hmm:

mafia_s97

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی که یه بازی حجیم رو نسب میکنم یه اخطار میده که فضای کافی برای اجرای این برنامه نیست من هم همه کار کردم تا فضای کافی ایجاد شه ولی بازم همین اخطار رو میده راحلی براش هست ؟چی کار کنم:wacko:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
وقتی که یه بازی حجیم رو نسب میکنم یه اخطار میده که فضای کافی برای اجرای این برنامه نیست من هم همه کار کردم تا فضای کافی ایجاد شه ولی بازم همین اخطار رو میده راحلی براش هست ؟چی کار کنم:wacko:

بگید ویندوز دستگاه تون چیه ، و بگید چقدر مموری پروگرم خالی دارید

mafia_s97

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ویندوز موبایل 5 هستش بعد مموری پروگرم رو با زور رسوندم به 20MB

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ویندوز موبایل 5 هستش بعد مموری پروگرم رو با زور رسوندم به 20MB

می بخشید باید اول می پرسیدم چه بازی رو می خواهید اجرا کنید ، یکی دوبازی مثل وارکرافت این خصیصه رو دارن که احتیاج به بالای 20 مگ مموری ازاد دارن

mamad64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتید محترم سلام
یک سوال در مورد وصل شدن به اینترنت داشتم.آیا وسیله ای هست که یک سرش به پرت usb گوشی وصل بشه ویه سر دیگرش هم به کابل تلفن وصل بشه و بتونیم با اون به اینترنت وصل بشیم (مثلا یه مودم البته بدون کامپیوتر و وسایل دیگه)
صفحات قبل رو هم خوندم ولی چیزی متوجه نشدم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید:) :) :)

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
برای وصل شدن به اینترنت بدون کامپیوتر میتونی از مودم بلوتوث استفاده کنی

e900

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
از دوستان کسی می تونه راجع به سیستم پن توضیح بده؟
من اورکس ای 900 دارم و ویندوز موبایل 5،یک بلوتوثم خریدم که سیستم پنش ساپورت نمیشه!
ممنون میشم توضیح بدبد

mafia_s97

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره چنتا بازی هست مسل وارکرافت و اونایی که تو قسمت بازی بو د که حجم بالایی داشتن

ebaskar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
windows media player 10 mobile من دچار مشکل شده و خطاي 0XC00D11D2 ميده(وقتي يک فايل AVI را بازميکنم اين خطا را ميده-درصورتيکه قبلا اين مشکلو نداشت-اين مشکل بعد از نصب DIVX به وجود اومد و بااينکه DIVX را UnInstall کردم بازم مشکل وود داره-چطوري ميشه اين مشکل را برطرف کرد؟
آيا ميشه Windows media player 10 Mobile را روي جمين repair کرد؟ يا ReInstal?
ممنون

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
والله بنده هنوز پاکت پی سی ندارم و فعلا ناظرم
ولی بنده اینطور برداشت میکنم که شما وقتی divx رو آن اینستال کردین همراه با برنامه مربوطه کدکش نیز پاک شده
فکر میکنم با انتقال کدک مربوط به فایلای avi روی پی پی سی تون باید رفع بشه

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام به همگی دوستان
متاسفانه امروز صبح دستگاه من بعد از اینکه سافت ریست کردم،دیگه بالا نیومد و نه میشه سافت ریست کرد و نه هارد ریست،فکر می کنید که بهترین راه برای حل این مشکل چی هست؟
البته من الان محل کارم هستم و متاسفانه لپتاپم هم همراهم نیست،اما فکر میکنید که باید دوباره رام رو روی دستگاه بریزم؟
خلاصه ارتباطمون قطع شده،توصیه هاتون رو محبت کنید که من تا به حالا به این مشکل بر نخورده بودم،منتظر نظرات بخصوص اساتیدی مثل دانیال و حسین و فرهاد و سایر دوستان هستم،
موفق باشید.

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی دوستان
متاسفانه امروز صبح دستگاه من بعد از اینکه سافت ریست کردم،دیگه بالا نیومد و نه میشه سافت ریست کرد و نه هارد ریست،فکر می کنید که بهترین راه برای حل این مشکل چی هست؟
البته من الان محل کارم هستم و متاسفانه لپتاپم هم همراهم نیست،اما فکر میکنید که باید دوباره رام رو روی دستگاه بریزم؟
خلاصه ارتباطمون قطع شده،توصیه هاتون رو محبت کنید که من تا به حالا به این مشکل بر نخورده بودم،منتظر نظرات بخصوص اساتیدی مثل دانیال و حسین و فرهاد و سایر دوستان هستم،
موفق باشید.

سلام آقا مجتبی
منم قبلا این وضعیت برام پیش اومد فکر وقتی باتری کم باشه سافت ریست کنی این اتفاق میوفته:D
باتری رو در بیار یه 2 تا 3 دقیقه صبر کن بعد از این که انداختی پاور رو بزن تموم (ماله من که هارد ریست نشد:rolleyes: )

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام آقا مجتبی
منم قبلا این وضعیت برام پیش اومد فکر وقتی باتری کم باشه سافت ریست کنی این اتفاق میوفته:D
باتری رو در بیار یه 2 تا 3 دقیقه صبر کن بعد از این که انداختی پاور رو بزن تموم (ماله من که هارد ریست نشد:rolleyes: )
سلام
عرض کنم که شارژر همراهم نیست و خودمم همین فکر به ذهنم رسید،منتها جریان اینه که گوشی امروز 100 درصد شارژ داشت،من تا حلا ندیدم یه دفعه دشارژر بشه،یعنی مشکل از شارژه؟امروز عصر مشخص میشه،
مرسی

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
عرض کنم که شارژر همراهم نیست و خودمم همین فکر به ذهنم رسید،منتها جریان اینه که گوشی امروز 100 درصد شارژ داشت،من تا حلا ندیدم یه دفعه دشارژر بشه،یعنی مشکل از شارژه؟امروز عصر مشخص میشه،
مرسی

آقا مجتبی مشکل از هیچ کدوم از اینایی که گفتی نیست مشکل اصلی از نرم افزاریه که درصد باتریو نشون میده من چند روز پیش دیدم باتری همینجوری رو 100 درصد مونده کمم نمیشه یه سافت ریست کردم دیدم رو 48 اومد:blink:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام به همگی دوستان
موفق باشید.

سلام مجتبی جان بزار از تجربه گرانبهایی که دیشب در حین انجام یک مسابقه فوتبال گل کوچیگ برام اتفاق افتاد رو بگم:)

گوشی من شارژ پر داشت نزدیک 56% و ما درحین فوتبال یک بار هم گوشی رو از حالت استتدبایی در نیاوردم:blush:

یکی از دوستام گفت حسین گوشیتو بده یک زنگ بزنم که وقتی گوشی رو برداشت و شماره رو گرفت گوشی خاموش شد و گفت بابا حسین گوشیتو شارژ کن بیا بیرون و این چه وضعشو ... :(

ما که از تعجب شاخ در آورده بودیم گفتم بابا شارژ داشت از این حرفا.... تا که گفتم حالا باطری در بیار و یه بار دیگه روشن کن که باز دیدم خبری نیست و فقط گوشی رو وقتی روشن میگنم فقط چراغهای کلیداش برای 1 ثانیه روشن میشه ودوباره خاموش:blink:

نه هارد ریست میشه و نه سافت ریست ونه روشن:(

ادامه در پست بعد:)

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه بار شما امتحان کنید گوشی رو چند بار سافت ریست کنین هر بار درصد باتریو نگاه کنین هی بالا و پایین میشه حالا نمی دونم این مشکل فقط ماله اتمه یا PDA های دیگه هم این مشکلو دارن یا نه؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خلاصه به دلم افتاد که نکنه باطری گوشی من فاصد شده و یه 60-70 تومانی باید پیاده بشم...:eek:

تا اینکه تفریحات سالم ول کردم و به سمت خانه روانه شدم و گوشی رو زدم به شارژ با اینکه چراغ شارژ روشن شده بود اماااا دریغ از روشن شدن:blink:

هر کاری بگی کردم باطری در بیار ... سافت ریست کن ... هارد ریست کن ... از این حرفا ولی امان از حرکتی که منجر به روشن شدن گوشی بشه:wacko:

خلاصه سرتون رو درد نیارم ....:p

2 دکمه سبز و قرمز رو گرفتم و به عمل هارد ریست مبادرت فرمودم که دیدم گوشی به راه افتاد
gentleman.gif
happy093.gif
Ghelyon.gif

خلاصه اینکه برا من عجیب بود این نکته
SEVeyesD10.th.gif

اما یه نکته جالب تر که گشف کردم اونم اینکه ریختن برنامه ها الخصوص برنامه هایی مثلا رسگیو اکسپروره و تو این مایع برنامه ها که همیشه رو حافظه قرار دارند عجیب باطری رو تمام میکنه و مثل من تو یک روز با انجام کار مساوی با گوشی (کاملا هم مساوی ) الان 68% دارم اما باریختن برنامه این مقدار به 36% میرسه
1655.gif

در آخر شرمنده که سرتون رو درد آوردم
SEVeyesD02.th.gif

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
آقا مجتبی مشکل از هیچ کدوم از اینایی که گفتی نیست مشکل اصلی از نرم افزاریه که درصد باتریو نشون میده من چند روز پیش دیدم باتری همینجوری رو 100 درصد مونده کمم نمیشه یه سافت ریست کردم دیدم رو 48 اومد:blink:
سلام
حقیقتش بعد از کلی فکر کردن رفتم سراغ معاون اداره و از ایشون یک عدد شارژر مینی یو اس بی گرفتم(شارژر وی تری ایکس)گرچه 5.5 طول کشید تا شارژ شه اما قضیه به خوبی و خوشی تموم شد،حق با شما دوستانه،پس نمیشه حتی به این ایدیکیتر باطری هم اعتماد کرد،عجب دنیاییه،من موندم چه طوری ممکنه که یه باطری پر(امروز صبح شارژ شد)و 100 درصد رو نشون می داد،یه دفعه دشارژ بشه،همکارم هم که اس 200 داره اون اوائل براش این اتفاق عجیب رخ داده،من هنوز تو اداره ام،بقیه مالبم رو فردا صبح تو خونه براتون می گم،
مرسی و موفق باشید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا