mr.hanzaleh
Registered User
به دلیل تبرئه شدن آقای دانیال جلو دار و پرداخت مبالغ بدهکاری بنده تاپیک رو ویرایش می کنم تا بیشتر از این برای ایشون هم مشکل ساز نشه.
Last edited:
یه سری اطلاعات براتون ارسال شد ، نکته جالب اینه با ارسال کیلاگر امروز قصد هک کردن سیستم من رو داشت و خودش رو بیمار معرفی کرده بود و درخواست کمک کرد که ویندوز عوض کردم....این فرد بسیار سابقه دار هست .
فقط توسط من کمه کم 10 تا اکانت ازش بلاک کردم . هر کسی با سند و مدرک از این شخص اکانت جدید شناسایی کرده برای من پی ام کنه بدون فوت وقت بن میکنم .
مراتب به پلیس فتا اعلام شد
---------------------------------------------
هموطن گرامی!
ضمن تقدير و تشكّر از همكاري جناب عالی، پیام شما با موفقیت دريافت شد و در اسرع وقت توسط کارشناسان پلیس فتا بررسی خواهد شد ودر صورت نياز با شما تماس گرفته خواهد شد.
اين پيام بمنزله اعلام وصول پيام شما میباشد.
با تشکّر
سلام جناب . ! من آدرس خونه شماره خونه و .... این کلاه بردار رو میتونم ردیابی کنم ! در صورت درخواست خبر دهید !دوستان کاربری که معرفی می کنم دارای چندین نام کاربری با اسناد جعلی (فروشنده معتبر)
مخصوصا در قسمت مالی ، هاست و دامین پرداخت های اینترنتی و ... فعالیت می کنه به هیچ وجه گول این فرد رو نخورید
این فرد حساب اینترنتی چندین نفر ایرانی رو زده و پرداخت های ریالی و دلار انجام میده
مراقب کلاه برداری های جدید باشید
فردی با اسم : دانیال جلودار
با شماره تماس های مختلف 09398162715 و 09396981096 و...
و چندین آی دی در این انجمن داره و با اسناد جعلی و دزدی اقدام به کلاه برداری می کنه
آی دی هایی مثل:
pp_persian
takdns
arya-man
امروز من رو تو یاهو من رو تهدید به هک سرور و سایت کرد
امتیاز منفی هم داده شده
کافیه اسم دانیال جلودار رو در گوگل سرچ کنید.....
متاسفانه من خودم از جمله کسانی بودم که گول این فرد رو خوردم و به خاطر خواهش کردن از من امتیاز مثبت دادم و 2 نفر دیگه هم که دوستان من بودن امتیاز مثبت دادن و همه پشیمون هستن
لینک پروفایل این کلاه بردار
آپدیت 1 : مراتب (گزارش مردمی) به پلیس فتا اعلام شد (در حال انجام مراحل بعدی)
آپدیت 2: طبق گفته ایشون که با سایت و سرورت خداحافظی کن دیدم بیجا نگفته و این لاگ پنل من هست از دیروز همون ساعت بیشز 50 حمله به پنل سایتم که ناموفق بوده شده رنج آی پی ها اسکن شده دیتا سنتر هست، وپرینت اسکرین و مشخصات برای دیتا سنتر برای بلاک کردن آی پی هاش اعلام شده.
اینم عکس نفوذ های ناموفق به سایت آریا دانلود:
![]()