• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاه برداری به روش جدید توسط یکی از کاربران انجمن

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
به دلیل تبرئه شدن آقای دانیال جلو دار و پرداخت مبالغ بدهکاری بنده تاپیک رو ویرایش می کنم تا بیشتر از این برای ایشون هم مشکل ساز نشه.

Last edited:

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
من هنوز دارم تاپیک های شکایت رو می خونم . تموم نشده....

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
هرکس شماره ملیشو داره برام بفرسته تا مشخصات خاندانشو همینجا اعلام کنم.....

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
این فرد بسیار سابقه دار هست .

فقط توسط من کمه کم 10 تا اکانت ازش بلاک کردم . هر کسی با سند و مدرک از این شخص اکانت جدید شناسایی کرده برای من پی ام کنه بدون فوت وقت بن میکنم .
یه سری اطلاعات براتون ارسال شد ، نکته جالب اینه با ارسال کیلاگر امروز قصد هک کردن سیستم من رو داشت و خودش رو بیمار معرفی کرده بود و درخواست کمک کرد که ویندوز عوض کردم....
الان اومدم دیدم 2 تا امتیاز منفی از 2 کاربر مختلف اون هم در عرض 3 دقیقه فاصله از هم بهم داده شده
ببینید چقدر احمق هست این فرد ، نام های کاربری دیگه ای که داره هم مشخص شد :
کاربر: totti2007
کاربر: nimairan1
آی دی های یاهو دانیال جلو دار:
me5
zcj
pp_persian
am.khoshshans
لازم باشه نام کاربری افراد دیگه که باهاش هم دست هستن تو انجمن رو معرفی میکنم(برای چند نفر از مدیران هم ارسال شد)
از مدیرا خواهشمندم این تاپیک رو تا روشن شدن کامل حقایق نبندن و بنده آماده هر گونه شهادت ، حضور در دادگاه ، رسیدگی ، و کمک به کاربرای مال باخته هستم

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
مراتب به پلیس فتا اعلام شد
---------------------------------------------
هموطن گرامی!
ضمن تقدير و تشكّر از همكاري جناب عالی، پیام شما با موفقیت دريافت شد و در اسرع وقت توسط کارشناسان پلیس فتا بررسی خواهد شد ودر صورت نياز با شما تماس گرفته خواهد شد.
اين پيام بمنزله اعلام وصول پيام شما می‌باشد.
با تشکّر

MaLaS

Registered User
لایک‌ها
82
مراتب به پلیس فتا اعلام شد
---------------------------------------------
هموطن گرامی!
ضمن تقدير و تشكّر از همكاري جناب عالی، پیام شما با موفقیت دريافت شد و در اسرع وقت توسط کارشناسان پلیس فتا بررسی خواهد شد ودر صورت نياز با شما تماس گرفته خواهد شد.
اين پيام بمنزله اعلام وصول پيام شما می‌باشد.
با تشکّر

ما رو هم در جریان بذارید پس ، ممنون از پیگیری

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
ممنون از آقای "X" از خراسان جنوبی

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
دوست گرامی فتا رسیدگی نمیکنه! بنده هم هر هفته دادگاه هستم برای کارهام هم پلیس فتا هم آگاهی! قانون تصویب شده از سوی دولت میگه پلیس فضای مجازی به صورت خودمختار اجازه هیچ حرکتی رو نداره! هرکسی میخواد این آقارو بگیره یا شکایت کنه باید بره دادگاه جرایم رایانه ایی شهر خودش و شکایت نامه خودشو به عریضه نویس دادسرا بده تا براش بنویسن یه رو نوشت و کپی کارت ملی هم ببره فتا تحویل بده! بعد اونا رسیدگی میکنن بعلاوه اینکه باید برید اداره مرکزی آگاهی استان خودتون واحد کلاهبرداری مجازی و بگید که چنین چیزی توسط چنین فردی بوده و پرونده دادگاه رو هم یک نمونه به آگاهی بدید! از اون به بعد طی فکر میکنم 1 هفته یا بیشتر طرف رو دستگیر میکنن! البته 3 بار نامه میره از دادسرا به خونه ایشون اگر پاسخگو نبودن اونوقت با حکم قضایی با واسطه زور به دادگاه میارنشون! در ضمن درخواست جزایی بکنید نه کیفری! چون کیفری زندانی داره از 3 تا 9 ماه که به سود شما نیست اصلا! ولی اگر جزایی بکنید بعلاوه اینکه پول شما برگشت داده میشه خسارت شمارو هم برای این چند وقت جبران میکنن از جمله اینکه خود دادگاه بر اساس تصمیم قاضی مربوطه براشون حبس میبرن...

وب مستر

Registered User
لایک‌ها
670
دوستان یکی من رو راهنمائی کنه چطور به شکایت هام برسم نشد یه بار ما شکایت کنیم به نتیجه برسه:(
یه پیشنهاد دارم:
از این به بعد یه اعلان بزنن در ورودی انجمن و اسم کلاه بردار ها + تمام مشخصات رو بنویسن؟دکتر جون نظرت چیه?

danilo

Registered User
لایک‌ها
59
دوستان کاربری که معرفی می کنم دارای چندین نام کاربری با اسناد جعلی (فروشنده معتبر)
مخصوصا در قسمت مالی ، هاست و دامین پرداخت های اینترنتی و ... فعالیت می کنه به هیچ وجه گول این فرد رو نخورید
این فرد حساب اینترنتی چندین نفر ایرانی رو زده و پرداخت های ریالی و دلار انجام میده

مراقب کلاه برداری های جدید باشید
فردی با اسم : دانیال جلودار
با شماره تماس های مختلف 09398162715 و 09396981096 و...
و چندین آی دی در این انجمن داره و با اسناد جعلی و دزدی اقدام به کلاه برداری می کنه
آی دی هایی مثل:
pp_persian
takdns
arya-man
امروز من رو تو یاهو من رو تهدید به هک سرور و سایت کرد
امتیاز منفی هم داده شده
کافیه اسم دانیال جلودار رو در گوگل سرچ کنید.....
متاسفانه من خودم از جمله کسانی بودم که گول این فرد رو خوردم و به خاطر خواهش کردن از من امتیاز مثبت دادم و 2 نفر دیگه هم که دوستان من بودن امتیاز مثبت دادن و همه پشیمون هستن
لینک پروفایل این کلاه بردار
آپدیت 1 : مراتب (گزارش مردمی) به پلیس فتا اعلام شد (در حال انجام مراحل بعدی)
آپدیت 2: طبق گفته ایشون که با سایت و سرورت خداحافظی کن دیدم بیجا نگفته و این لاگ پنل من هست از دیروز همون ساعت بیشز 50 حمله به پنل سایتم که ناموفق بوده شده رنج آی پی ها اسکن شده دیتا سنتر هست، وپرینت اسکرین و مشخصات برای دیتا سنتر برای بلاک کردن آی پی هاش اعلام شده.
اینم عکس نفوذ های ناموفق به سایت آریا دانلود:
hackingattempt.gif
سلام جناب . ! من آدرس خونه شماره خونه و .... این کلاه بردار رو میتونم ردیابی کنم ! در صورت درخواست خبر دهید !

hoseinnhn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام . دوباره فعالیت این کلاه بردار شروع شده . دوستان مراقب باشین گول این شیاد یعنی دانیال جلودار رو نخورید . حدود یک ماه پیش بنده مبلغی رو جهت خرید گوشی از چین به حساب ایشون واریز کردم و دو هفته پس از زمان واریزی امروز فردا کردن های ایشون شروع شد و الان که نزدیک به یک ماه از زمان واریزی می گذره ایشون گوشی هاشو جوابگو نیست . از عزیزانی که می تونن بنده رو یاری کنن تا حق از دست رفتمو باز ستانم کمک می طلبم . . . با تشکر :(:(:(

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
سلام.
یک کلاهبرداری 2000 دلاری هم ایشون از یک فروشنده چینی داشتهبه تازگی !
855.jpg

البته معلوم نیست چقدر دیگه و از چند نفر دیگه هم داشته! این یکی بنا به ماجرایی با بنده آشنا شد و ماجرا رو برام تعریف کرد! در مورد رسیدن بارش هم کاملا مطمئن هستم که فروشنده چینی ارسال کرده. اما ایشون ظاهرا با استفاده از تکنیک معامله غیر مجاز پی پال کلاه سر این فروشنده گذاشته! به شدت توصیه میکنم از خرید دلار پیپال از افراد غیر معتبر هم خود داری کنید!

hamed4554

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام . دوستانی که این آقا ازشون سوء استفاده کرده با بنده در تماس باشن تا به صورت متحد و یکپارچه بتونیم برعلیه این شخص یعنی دانیال جلودار از طریق مراجعه قانونی اقدام کنیم و اتحاد ما می تواند کار را خیلی سریعتر به نتیجه برساند . . . با تشکر
آدرس ایمیل بنده [email protected] می باشد . . .

deltagostar

Registered User
لایک‌ها
2
کلیه اشخاصی که با ایشون رابطه داشتن یا مشکل خوردن اعلام کنند لطفا

بالا