• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

Obaydok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
969
فقط نمایش این پرچم عظمت میاره دوستان انقدر ناراحت نباشین
به خدا عربا داره ... میسوزه حاضرن دستو پاشون قطع شه فقط پرچم یه کشور عربی اونجا باشه 100 تا هم خوردن مشکلی نیست براشون
نگاه کنین دیگه قطر به خاطرش چه جوری میزبانی جام جهانی گرفت
به خدا ما حقمونه بدجور هم حقمونه حتی ما از آلمان هم بیشتر حقمونه باشیم کشور ما به خاطر مسائل سیاسیشم شده باید دیده بشه بودن اونجا هم مهمه
بودن این پرچم مهمه به خدا مهمه

ظاهرا کلا دستور اومده تصویر هیچ زنی رو نشون ندن . لامصب تا یه زن تماشاگر رو نشون میداد حتی با لباس پوشیده اینها بازم سانسور میکردن !!
تنها زنی که حالا زِرت و زورت نشون میده همین خانم که اونم چون با حجاب هست نشون میدن

داداش اگه دقیق از اول بازی دیده باشی, یه چند تا ازین زنای ایرانی رو نشون میداد, اینا هم کاری نداشتن. احتمالا یا دستور از بالا بوده بعدش یا یه عده ازین ملت پاچه خوار و ساندیس خور زنگ زدن صدا و سیما اونا هم سانسور کردن

• Like
Reactions: usl

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
فقط نمایش این پرچم عظمت میاره دوستان انقدر ناراحت نباشین
به خدا عربا داره ... میسوزه حاضرن دستو پاشون قطع شه فقط پرچم یه کشور عربی اونجا باشه 100 تا هم خوردن مشکلی نیست براشون
نگاه کنین دیگه قطر به خاطرش چه جوری میزبانی جام جهانی گرفت
به خدا ما حقمونه بدجور هم حقمونه حتی ما از آلمان هم بیشتر حقمونه باشیم کشور ما به خاطر مسائل سیاسیشم شده باید دیده بشه بودن اونجا هم مهمه
بودن این پرچم مهمه به خدا مهمه
واقعا همینطوره اونا دارن کلی پول خرج میکنن بازم ماییم که تو غرب اسیا یکه تازی میکنیم جالبه هنوز جام جهانی تموم نشده این عربا با ژاوی قرارداد بستن ! تو لیگشون باشه

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
بعـــــله , هنر میخواد تو جام جهانی از دقیقه 1 بزنی زیر توپ , بعدشم تو بوق کرنا بکنی و به به و چه چه راه بندازی که عجب بازی ای کردیم!!
دوست عزیز همش هم زیر توپ زدن نبود گاهی 5-6تا پاس پشت سر هم و درست هم میدادن، خود زیر توپ زدن هم بعضی موقع ها (در حد خیلی کم) چیز بدی نیست. گاهی تیم ها و بازیکنان یزرگ هم مجبور میشن زیر توپ بزنن اما اننقاد شما کاملا وارد هست. ایران خیلی زیر توپ زد و علتش هم به نظر من استرس زیاد بود! شما حالا به یک بازی نگاه نکن اگه سایر بازی های ایران هم اینطوری بود کاملا حق با شماست اما اون بازی اول بود و بازیکنای بی تجربه ما استرس داشتن و میخواستن هرجور شده امتیاز بگیرن ولی شکن نکن مقابل آرژانتین و بوسنی بازی زیبایی خواهیم داشت چون ترسشون ریخته.

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
داداش اگه دقیق از اول بازی دیده باشی, یه چند تا ازین زنای ایرانی رو نشون میداد, اینا هم کاری نداشتن. احتمالا یا دستور از بالا بوده بعدش یا یه عده ازین ملت پاچه خوار و ساندیس خور زنگ زدن صدا و سیما اونا هم سانسور کردن
ولی ساندیساشون خوشمزه هستا هر کی خورده اعتراف کنه...:general606:
خودم لو رفتم:general304:

ansaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
342
دقیقا
من نمیدونم یه خارجی از تلوزیون ما فوتبال رو ببینه با خودش چی میگه و درباره ما چی فکر میکنه
سانسور فوتبالا خیلی وحشتناک شده
کلا جنس مونث رو سانسور میکنن چه پوشیده چه نپوشیده
هر کی ندونه فکر میکنه ما تا یه ماده میبینیم میزنیم تو جدول !

Obaydok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
969
ولی ساندیساشون خوشمزه هستا هر کی خورده اعتراف کنه...:general606:
خودم لو رفتم:general304:

راستشو بخوای ما خوردیم ولی ازنوع ساندیسیش نه پایینترین سطح ممکنش بوده! یه سری قیافه ها برا خودمون درست کردیم که جاهایی ازقبیل دانشگاه ادارات و غیر کارمون و راه بندازن همین بخدا! مفت خوری تو کار نبوده

• Like

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
دقیقا
من نمیدونم یه خارجی از تلوزیون ما فوتبال رو ببینه با خودش چی میگه و درباره ما چی فکر میکنه
سانسور فوتبالا خیلی وحشتناک شده
کلا جنس مونث رو سانسور میکنن چه پوشیده چه نپوشیده
هر کی ندونه فکر میکنه ما تا یه ماده میبینیم میزنیم تو جدول !
بله نا سلامتی ما کهن ترین تمدنو داریم بهترین مذاهبو داشتیم
تو جهان با محارمشون ازدواج میکردن حرف زدن بلد نبودن ما داشتیم رو علوم پزشکی کیهان شناسی و کشور گشایی کار میکردیم
به قول دوستان واقعا دارن به شعورمون دیگه توهین میشه:general509:

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
حالا چرا اینقدر گیر دادن به حقیقی ؟ راسته خارجیا عاشق حقیقی شدن ؟ :دی

Obaydok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
969
حالا چرا اینقدر گیر دادن به حقیقی ؟ راسته خارجیا عاشق حقیقی شدن ؟ :دی

راسته راست. یه سر به تو.یی.تر و اینستاگرام بزنی باورت میشه!!!!! کیروش خوب بلده نام ایران رو بر سر زبانها نگه داره حتی اگه چرت ترین بازی توی جام جهانی باشه!!!! اگه کسی شماره حقیقی رو داره به من بده چون میلیاردی مشتری داره

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
راسته راست. یه سر به تو.یی.تر و اینستاگرام بزنی باورت میشه!!!!! کیروش خوب بلده نام ایران رو بر سر زبانها نگه داره حتی اگه چرت ترین بازی توی جام جهانی باشه!!!! اگه کسی شماره حقیقی رو داره به من بده چون میلیاردی مشتری داره
توی توییتر چی سرچ کنم ؟

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
سايت فيفا در گزارشي 10 بازيکن برتر بازي‌هاي اول مرحله گروهي جام جهاني را انتخاب کرد که در اين فهرست مهرداد پولادي از ايران پس از توماس مولر در رده دوم قرار دارد.

در اين گزارش آمده است: توماس مولر که با عملکرد درخشان خود مقابل پرتغال تيتر بسياري از روزنامه‌هاي جهان را به خود اختصاص داده بود، توانست در صدر اين فهرست 10 نفره قرار بگيرد. نمايش خيره‌کننده او در نخستين بازي آلمان مقابل پرتغال باعث شد که اين بازيکن جلوتر از هر بازيکن ديگري در صدر 10 بازيکن برتر قرار گيرد.

با وجود اينکه بيشتر بازيکنان اين فهرست را مهاجمان و بازيکناني که موفق به گلزني شده‌اند تشکيل مي‌دهند، مهرداد پولادي از ايران با گرفتن نمره 9.7 در رده دوم قرار دارد.

سايت فيفا درباره پولادي نوشته است: مدافع نه چندان شناخته شده پرسپوليس تهران که در گرفتن يک امتياز از نيجريه و بسته ماندن دروازه ايران نقش بسزايي داشت، در اين فهرست نفر دوم است. او بسياري از توپ‌هاي نيجريه را برگشت داد. پولادي شش تکل موفق و يک ضربه سر از مقابل خط دروازه داشت که شوت شولا آمه‌اوبي را به کرنر فرستاد.

فهرست کامل 10 بازيکن برتر بازي‌هاي مرحله اول گروهي از نظر فيفا به شرح زير است:

توماس مولر، آلمان (9.75)- مهرداد پولادي، ايران(9.7)- گوف کامرون، آمريکا (9.64)- داويد لوييس، برزيل (9.6)- فيل جاگيلکا، انگليس (9.56)- رابين فن پرسي،هلند (9.52)- آرين روبن، هلند ( 9.48)- جان بويه، غنا (9.45)- الکسيس سانچس، شيلي (9.42)- تيم کيهيل، استراليا (9.39)

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
دممون گرم 2 تا رکورد زدیم تو هفته اول
1-اولین تساوی 0-0
2-یه بازیکنمون دومین بازیکن منتخب شناخته شد
دیگه چی میخوایم؟
از ایران هست از آرژانتین نیست:general304:

ansaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
342
اوف اوف ...رفتم توییتر چه در و دافایی خارجی بلوندی داشتن جون میدادن واسه حقیقی
حالا اگه دخترا ایرانی بودن فقط بلد بودن چس کلاس بزارن

• Like

roadblock

Registered User
لایک‌ها
41
دوستان یکم منصف باشید ایران اونقدر ها هم زیر توپ نزد خب وقتی شما مهارت گل زدن و تکنیکش رو ندارید باید سعی کنید که لااقل گل نخورید
فرض کنید شما در مقابل یه نفر که 100 کیلو بیشتر از شما وزن داره مبارزه میکنید خب وقتی نمیتونید بزنیدش عاقلانه ترین راه اینه که ازش ضربه نخورید اینطور نیست؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
ولی شکن نکن مقابل آرژانتین و بوسنی بازی زیبایی خواهیم داشت چون ترسشون ریخته.
شما خیلی خوش باوری , جلوی نیجریه زدن زیر توپ بعد جلوی آرژانتین خوب بازی کنند !!
اصلا شما میشه بگی از زمانی که کروش مربی تیم شده چه نتیجه فوق العاده ای ایران گرفته ؟ هیچی
تمام بازی 10 نفره دفاع میکنند و زیر توپ میزنند اون وقت تو یه موقعیت 1 گل میزنند و بعدش بازم زیر توپ میزنند .
ایران جلوی کره جنوبی تو تهران تو زمین خودش زیر توپ میزد .
توی دوره همین آقای کروش به لبنانی که هرگز نباخته بودیم باختیم بعد هم تقصیر رو انداختیم گردن زمین ناهموار !!
جلوی کره تو سئول 90 دقیقه زدیم زیر توپ . تعداد پاسهای متوالی تیم به 5 تا نمیرسه

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
به نظرم دیگه بازی نیجریرو تمام شده باید دید.حالا بریم سراغ بازی آرژانتین.به نظر من کروش باید یه نفرو بزاره بچسبه به مسی.مثلا آندو خوبه.من میگم ما یه شانسی آوردیم مثلا با آلمان نیفتادیم چون آلمانا رحم نمیکنن و تا جایی که امکان داره عقده گشایی میکنن و گل میزنن ولی آرژانتینیا خوشبحتانه اینطوری نیستن.ندیدم مثلا به یه تین ضعیفم هشتا نه تا بزنه تو جام جهانی.بهرحال امیدوارم نتیجه خوبی بگیریم

• Like

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
به نظرم دیگه بازی نیجریرو تمام شده باید دید.حالا بریم سراغ بازی آرژانتین.به نظر من کروش باید یه نفرو بزاره بچسبه به مسی.مثلا آندو خوبه.من میگم ما یه شانسی آوردیم مثلا با آلمان نیفتادیم چون آلمانا رحم نمیکنن و تا جایی که امکان داره عقده گشایی میکنن و گل میزنن ولی آرژانتینیا خوشبحتانه اینطوری نیستن.ندیدم مثلا به یه تین ضعیفم هشتا نه تا بزنه تو جام جهانی.بهرحال امیدوارم نتیجه خوبی بگیریم
حالا بذار ببنیم آرژانتین می تونه به ایران گل بزنه بعد شما به فکر تعداد گلهاش باش
جام جهانی جای تعارف نیست
آرژانتین اگه تا حالا به تیمی هشت تا نه تا نزده حتما زورش نرسیده
آلمانا اگه می خواستن عقده گشایی کنن تو بازی با پرتغال نیم ساعت اخر رو نمیرفتن واسه اداره بازی تو اون نیم ساعت هم 4 تا گل دیگه به پرتغال 10 نفره میزدن تا حسابی له بشه
همین پرتغال تو دو جام جهانی قبلی 7 تا به کره شمالی زده بود
عربستان هم اگه 8 تا از آلمان خورد حقش بود چون جای ایران رفته بود جام جهانی و انتقام ایران گرفته شد تازه جا داشت دو رقمی بشن

بالا