الهی آمینمنم میگم اسپانیا حذف میشه کلی میخندیم :دی
Sent from my GT-I9300
اگر اینطور بشه ما رو هم در خنده خود شریک کنید
الهی آمینمنم میگم اسپانیا حذف میشه کلی میخندیم :دی
Sent from my GT-I9300
آلمان بیچاره و حتی باشگاه هاش که کلآ واسه دومی خلق شدن و امسالم برسه فینال جز شکست چیز دیگه ای در انتظارش نیست!!!:general206:من از الان میگم المان قهرمانه
منم میگم اسپانیا حذف میشه کلی میخندیم :دی
Sent from my GT-I9300
اسپانیا دیگه نتونه شیلی رو ببره باید حلق آویز کنن دل بوسکه رو،مطمئن باشید اسپانیا برمیگرده و راحت از گروهش صعود میکنه و بعدشم انتقام جام کنفدراسیونهای سال پیش رو میگیره!!!الهی آمین
اگر اینطور بشه ما رو هم در خنده خود شریک کنید
داداش خیلی دیگه داری در مورد آلمان و تیمهای آلمانی بد صحبت میکنی
هم در مورد تیم ملیش و هم در مورد باشگاهاش تو همه تاپیک های فروم
خیلی از هوادارای آلمان مثلا از تیمهای انگلیس و ایتالیا و یا مثلا تیمهای باشگاهی این دو کشور خوششون نمیاد اما شعورشون اینقدر بالا هست که هیچ موقع به خودشون اجازه نمیدن توهین و مسخره کنن تیم هایی رو که حتی ازشون نفرت دارن
اما شما مثه اینکه کلا نافتو با دشمنی با آلمان بریدن همجا یه تیکه بی ربطی میندازی
من یادمه قبلا یه پستی تو فروم بغلی از شما دیدم که گفته بودی من کلا از نژاد المانیها خوشم نمیاد. با دیدن اون پست فهمیدم نباید به موضعگیریهای شما در مورد فوتبال آلمان اعتنا کرد.
ولش کن عزیز
کسی که از مردم یه کشور کینه و نفرت داشته باشه شما حالا تا صبح واسش روضه بخون و دلیل منطقی بیار فایده ای نداره
من؟؟؟داداش خیلی دیگه داری در مورد آلمان و تیمهای آلمانی بد صحبت میکنی
هم در مورد تیم ملیش و هم در مورد باشگاهاش تو همه تاپیک های فروم
خیلی از هوادارای آلمان مثلا از تیمهای انگلیس و ایتالیا و یا مثلا تیمهای باشگاهی این دو کشور خوششون نمیاد اما شعورشون اینقدر بالا هست که هیچ موقع به خودشون اجازه نمیدن توهین و مسخره کنن تیم هایی رو که حتی ازشون نفرت دارن
اما شما مثه اینکه کلا نافتو با دشمنی با آلمان بریدن همجا یه تیکه بی ربطی میندازی
عزیز! اونا لیگشون بازیکناشون امکاناتشون و ....!! کجاشون به ما میخوره که انتظار داری ما مثل استرالیا بازی کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟درود بر استرالیا
با اینکه باخت ولی بازی خوبش تا آخر عمرم تو ذهنم میمونه.
هنوز هم پای حرفم هستم...بازی ایران و نیجریه میتونه به عنوان ضعیف ترین و بدترین و آماتورترین بازی نه تنها این دوره بلکه تمام ادوار جام جهانی انتخاب شه.اصلا از اون بازی بدتر وجود نداشته تا حالا تو دنیای فوتبال.من نمیدونم چرا بعضیا همش از تیم ملی حمایت میکنن!ما رفتیم تو زمین گل نخوردیم اومدیم بیرون.این بود و خواهد بود داستان تیم ملی ما
کاش فقط گل نمیخوردیم.بازیکنا توپ دستشون میومد 4ستون بدنشون می لرزید.میخواستن بزنن زیر گریه.بعد یهو میدادن به اونا.بابا آرومتر ریلکس تر چه وضعشه.کاش آبرومندانه میباختیم نه پفیوزانه مساوی کنیم.درود بر استرالیا
با اینکه باخت ولی بازی خوبش تا آخر عمرم تو ذهنم میمونه.
هنوز هم پای حرفم هستم...بازی ایران و نیجریه میتونه به عنوان ضعیف ترین و بدترین و آماتورترین بازی نه تنها این دوره بلکه تمام ادوار جام جهانی انتخاب شه.اصلا از اون بازی بدتر وجود نداشته تا حالا تو دنیای فوتبال.من نمیدونم چرا بعضیا همش از تیم ملی حمایت میکنن!ما رفتیم تو زمین گل نخوردیم اومدیم بیرون.این بود و خواهد بود داستان تیم ملی ما
نظرت رو به این پست جلب میکنم!کاسیاس خداحافظی کرده بود سنگین تر بود:general711:
خوب دیگه باید دلبشکه رو از یون دار بزنن :دیآلمان بیچاره و حتی باشگاه هاش که کلآ واسه دومی خلق شدن و امسالم برسه فینال جز شکست چیز دیگه ای در انتظارش نیست!!!:general206:
که با مصدوم شدن رویس امکان رسیدن به فینالشون هم خیلی پایینه،بازی با پرتغال رو نگاه نکنید،اگه په په بیخودی باعث 10 نفره شدن تیمش نمیشد نتیجه چیز دیگه ای بود!!!(خیلی خفیف میبرد!)
اسپانیا دیگه نتونه شیلی رو ببره باید حلق آویز کنن دل بوسکه رو،مطمئن باشید اسپانیا برمیگرده و راحت از گروهش صعود میکنه و بعدشم انتقام جام کنفدراسیونهای سال پیش رو میگیره!!!![]()