• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
به نظر من تو دور اول تا اینجا بهترین تیم المان بوده و بعد هلند
برزیل در حد و اندازه های قهرمانی نبوده تا اینجا
تا حدود زیادی باهات موافقم المان فعلا بهترین بوده هلند خوب بوده اما دفاعش مشکل داره تو همون بازی با اسپانیا هم مشخص بود. فکر کنم کمی فشار رو دفاع هلند بیاد متزلزل بودنش کاملا حس میشه
برزیل هم تو این دو بازی در حد قهرمان جام نبوده بازم فکر میکنم یه اروپایی برزیل رو حذف کنه
البته غیر از برزیل که دو بازی انجام داده بقیه یک بازی انجام دادن باید منتظر دور دوم بازیها باشیم تا عیار مدعی ها بیشتر مشخص بشه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
در همین خیال باشید که میگید برزیل یه پا فینال نیست .
مکزیک این 1 امتیاز رو مدیون گلرشون بود و اینکه با کمی چاشنی شانس و اینکه کم دقتی محاجمان برزیل همراه بود که حداقل دو تا توپ مستقیم زدن به سینه گلر
نمیدونم تلوزیون شما مشکل داره که میگن برزیل فقط دفاع کرد یا مال ما!!!!!!! امار گویا هست
capture12_0.png

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
تا حدود زیادی باهات موافقم المان فعلا بهترین بوده هلند خوب بوده اما دفاعش مشکل داره تو همون بازی با اسپانیا هم مشخص بود. فکر کنم کمی فشار رو دفاع هلند بیاد متزلزل بودنش کاملا حس میشه
برزیل هم تو این دو بازی در حد قهرمان جام نبوده بازم فکر میکنم یه اروپایی برزیل رو حذف کنه
البته غیر از برزیل که دو بازی انجام داده بقیه یک بازی انجام دادن باید منتظر دور دوم بازیها باشیم تا عیار مدعی ها بیشتر مشخص بشه
هلند دفاعش همیشه متزلزل بوده ولی خط هجومی اش جبران میکنه!! هلند اگه صعود کنه از گروه که احتماش هم زیاد هست! فکر کنم در مرحله ی بعد حذف بشه!!مگر اینکه به کامرون بخوره که احتمالش کمه!!!
در مورد برزیل هم با این که خیلی ازش خوشم نمیاد ولی فکر می کنم بعد از یه بازی خوب تو دور سوم طرفداراش رو امیدوار کنه شدیداً !!!!
بلژیک که میگفتن نمیدونم اسب سیاه و گربه سیاه و ... از این حرفهاست هم به هیچ جا نخواهد رسید!!!
شانس قهرمانی نیجریه بیشتره از بلزیک!!!
در آخر هم بنظرم همین مکزیک رو هم نباید دست کم گرفت بنظرم میتونه شگفتی های عجیبی رقم بزنه با این سییتم 5 دفاعش!!

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
بریم ببینیم فابیو کاپلو که خعععلی دوستش دارم چه آشی برا چشم بادمی ها پخته :D

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
نمی دونم چرا برزیل امشب اینجوری بازی کرد
انگار اومده بود مساوی بگیره
شاید حرفم غیرمنطقی به نظر بیاد ولی شاید خود برزیلی ها هم بدشون نیاد تو گروهشون دوم بشن و از قصد مساوی کردن که تو روز اخر بتونن تعیین کنن تیم اول برن بالا یا دوم
چون اگر برزیل تیم دوم بره بالا تو یک هشتم به اسپانیا که دوم شدنش در گروه محتملتر هست نمی خوره و تو نیمه نهایی هم به آلمان نمیخوره! در واقع با دوم شدن مسیرش ساده تر میشه و به هیچ کدوم از دو رقیب اصلیش در جام یعنی اسپانیا و آلمان تا فینال برخورد نخواهد کرد!
الان با نتیجه امشب تو بازی اخر برزیل حتی با پیروزی هم ممکنه سرگروه نشه و تو گروهش دوم بشه چون تفضل مکزیک بالاتره
اگر روز اخر مکزیک 1 - 0 ببره برزیل با برد 2 - 0 هم دوم خواهد شد
البته اینایی که گفتم حدس و گمانه و خودمم صددرصد نمیگم بهش اعتقاد دارم

Kingarthor

Registered User
لایک‌ها
558
من از الان میگم المان قهرمانه

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
شاید حرفم غیرمنطقی به نظر بیاد ولی شاید خود برزیلی ها هم بدشون نیاد تو گروهشون دوم بشن و از قصد مساوی کردن که تو روز اخر بتونن تعیین کنن تیم اول برن بالا یا دوم
چون اگر برزیل تیم دوم بره بالا تو یک هشتم به اسپانیا که دوم شدنش در گروه محتملتر هست نمی خوره و تو نیمه نهایی هم به آلمان نمیخوره! در واقع با دوم شدن مسیرش ساده تر میشه و به هیچ کدوم از دو رقیب اصلیش در جام یعنی اسپانیا و آلمان تا فینال برخورد نخواهد کرد!
الان با نتیجه امشب تو بازی اخر برزیل حتی با پیروزی هم ممکنه سرگروه نشه و تو گروهش دوم بشه چون تفضل مکزیک بالاتره

نه این استدلال منطقی نیست. درسته خط حمله هجوم شدیدی نیاورد.
اما تو دقایق آخر تیاگو سیلوا داشت با ضربه سر دروازه مکزیک رو باز میکرد.
برای برزیل مهم نیست که به کی میخوره هوادارا ازشون برد میخوان .

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
این مفت خوری که میگی تو 20 سالگی آقای گل جام جهانی شد ، الانم فقط 24 سال داره و تو رقابت های جام جهانی 8 گل زده (تا الان) ، مسی و رونالدو فک کنم هر کدوم یکی دوتا گل زدن...!
همین مفت خور حماسه 7UP رو رقم زد ، البته به بارسایی ها حق میدم ازش متنفر باشن .
در ضمن درسته گل قشنگ کم زده ولی دلیل نمیشه که بگی مفت خور، چون اینجوری خیلی از بازیکنای سرعتی - فیزیکی میشن مفت خور!
پ ن : اینزاگی هم اینجوری بود ...
دادا قبل من يكي ديگه گفت مفت خور منم اگه دقت كني به شوخي گفتم!!!:)
البته اينزاگي هم مفت خور بود و حتي فان نيستلروي و رائول و...!!!:دي
كلا مفت خور لحن مزاحانه فرصت طلب هست ديگه؛)
مولر بازيكن خوبيه و كسي هم منكرش نميشه،خدا حفظش كنه!:)
جواب ٧ رو هم امسال از يه اسپانيايي ديگه گرفتين تازه بدون ٣ تا گل مردود!!!ديگه روشو نزن...؛)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
چه اشتباهی کرد گلر روسیه اکینفیف o_O مثل یه دلقک گل خورد روسیه شانس اوورد مساوی کرد
2375424_big-lnd.jpg

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
برزیل اومده بود مساوی بگیره درست نیست درسترش اینه : که مکزیک نیومده بود مساوی بگیره !

راجع به اینکه برزیل از عمد خودشو میخواد دوم بکنه خب تیمها همچین چیزهایی رو تا حدودی در نظر میگیرن ولی نه تو بازی دوم بلکه تو بازیه سوم که تا حدود زیادی صعود تیم مشخص شده باشه
اگه برزیل خودشو دوم کنه احتمالا به هلند اماده میخوره اگرم اول بشه احتمالا به اسپانیا و یا شیلی میخوره

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
کره دیشب خوب بازی کرد. پاسکاری و کارهای ترکیبیشون واقعاً سطح بالا بود. دست اندرکارای فوتبال کره باهوش بودن که مربی قبلی رو بعد از صعود به جام جهانی بیرون کردن، آخه چه نیازی بود تنها برنامه ی گلزنیت توپ های هوایی باشه وقتی می تونی روی زمین اینقد روون بازی کنی. اگه میانگ بو همون موقع مربی کره بود، احتمالاً الان به جای ایران، ازبکستان توی جام جهانی بود.

راستی، به نظرم کرژاکوف موقع گل زدن توی آفساید بود. جالبه که تصویر دوربین آفساید رو حتی نشون ندادن.

sepehrptc

Registered User
لایک‌ها
54
برزیل یا آلمان قهرمان این جام میشه حالا می بینین

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
:general711:
تیم مورد علاقت شوروی کوچولو تو گروهش چهارم میشه:D
روسیه تیم مورد علاقم نیست فقط کاپلو رو دوست دارم
البته جوزف استالین و ارتش سرخش رو دوز دارم
:D

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
دادا قبل من يكي ديگه گفت مفت خور منم اگه دقت كني به شوخي گفتم!!!:)
البته اينزاگي هم مفت خور بود و حتي فان نيستلروي و رائول و...!!!:دي
كلا مفت خور لحن مزاحانه فرصت طلب هست ديگه؛)
مولر بازيكن خوبيه و كسي هم منكرش نميشه،خدا حفظش كنه!:)
جواب ٧ رو هم امسال از يه اسپانيايي ديگه گرفتين تازه بدون ٣ تا گل مردود!!!ديگه روشو نزن...؛)

Sent from my iPhone using Tapatalk

:general711:

1173714030914977745_troll_football_image_95569155c915fc4b2dcd116078f98973.jpg

از آسمان هفتم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
متاسفانه دیشب تیم کشور دوست و برادر روسیه در مقابل کره جنوبی مساوی کرد در حالی که حقش برد بود
امیدوارم در بازی های بعدی بهتر نتیجه بگیرند و در مرحله یک هشتم نهایی با آمریکا روبرو شده و آمریکا را با خاک یکسان کنند.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
من میگم امشب استرالیا 2-1 یا 1-0 هلند رو میزنه:cool:
یه حسی بهم میگه هلند تو باد برد مقابل اسپانیاس و استرالیا هم رو اتفاقات بگل میرسه;)
حالا اگه هلند برد نیاین هزارتا نقل قول بگیرید فیلممون کنید تقصیر حسمون بود:D

بالا