بعد بازی گفته: امیدوارم من رو مجازات نکنند !فقط امیدوارم کیروش هر جور شده بمونه ...
این یعنی نشناخته ملت ایرانو ! بفهمه ملت چطوری ریختن تو خیابونا و روحانی چی گفته و.... فکر کنم تو نظرش تاثیر بزاره
حقیقی: شوت مسی به جایی رفت که نباید میرفت
بعد بازی گفته: امیدوارم من رو مجازات نکنند !فقط امیدوارم کیروش هر جور شده بمونه ...
کم شانس بودیم که بازیدووممونو به ارژانتین خوردیم اگه با ارژانتین بازی اخرمون بازیداشتیم مطمئن باشید که با این بازی میبردیم چون دیگه ارژانتین مطمئنا اگه بازی امشب بوسنی ونیجر مساوی شه با ترکیب اصلیش جلو نیجر نمیاد
خدایی این مرد واقعا روح بزرگی داره حیفه بخواد بره اونم تو این شرایطی که ما چن ماه دیگه باید تو جام ملتهای اسیا باشیم فقط کیروش میتونه مارو سربلند نگه داره هر مربی دیگه ای بود عمرا بااون شرایط داغون وبی کفایتی کفاشیان وبی لیاقتی مسئولین سیاسی وورزشی کاری از پیش ببره
فکر کن چقدر تحمل کرد حالا هر چند میلیارد گرفته ! پیراهن و لباس بازیکنا آب میرفت ! بازم با همونا تمرین میکردن !خدایی ایم مرد واقعا روح بزرگی داره حیفه بخواد بره اونم تو این شرایطی که ما چن ماه دیگه باید تو جام ملتهای اسیا باشیم فقط کیروش میتونه مارو سربلند نگه داره هر مربی دیگه ای بود عمرا بااون شرایط داغون وبی کفایتی کفاشیان وبی لیاقتی مسئولین سیاسی وورزشی کاری از پیش ببره
ولی خودمونیم ؛ حقیقی خودش هم تو شوکه که داره اینطوری بازی میکنهاینم از علیرضا حقیقی(قابل توجه فوتبال بین های آماتور که قبل بازی مدام از ضعف این دروازه بان سخن می گفتن!!!)
اگه رو دارید بازم بگید رحمان فلان داوری فلان
این دروازه بان شاهکار بود(دمش گرم)
گلی که خورد مقصر دفاع بود(فردوسی پور تایید کرد)