• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
  • Like
Reactions: usl

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
الان همه حماسه سازیمون میشه حاصل تلاش کفاشیان و ... خیلی راحت کیروشو دور میزنن وفرکی میاد چیز میکشه به جام ملتهای اسیا باید هرطور شده نگهش دارن

• Like

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
کم شانس بودیم که بازیدووممونو به ارژانتین خوردیم اگه با ارژانتین بازی اخرمون بازیداشتیم مطمئن باشید که با این بازی میبردیم چون دیگه ارژانتین مطمئنا اگه بازی امشب بوسنی ونیجر مساوی شه با ترکیب اصلیش جلو نیجر نمیاد

• Like

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
by: mehdi karami

6476467.jpg

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
کم شانس بودیم که بازیدووممونو به ارژانتین خوردیم اگه با ارژانتین بازی اخرمون بازیداشتیم مطمئن باشید که با این بازی میبردیم چون دیگه ارژانتین مطمئنا اگه بازی امشب بوسنی ونیجر مساوی شه با ترکیب اصلیش جلو نیجر نمیاد

به نظر من آرژانتین مثل تیم والیبال ایتالیا نیست که حالا صعودش حتمی شده باشه ، با تیم دومش بیاد ، من فکر میکنم آرژانتین بازی آخر رو خیلی بهتر و روان تر بازی میکنه...

دژاگه هم مثل اینکه یه عکس از تیم بازیکنان آرژانتین گذاشته و سر داور رو جایگزین سر بازیکنای آرژانتین کرده : )))

• Like

blake

Registered User
لایک‌ها
531
داور از این مزخرف تر ندیده بودم
دوبار اومد وسط بازی توپ خورد بهش مرتیکه ......
28 دقیقه پیش روی پیج فیس قوبش هم نوشته:"قدرت دست من است.شما هیچ کاری نمیتونین بکنین"و یه مشت جمله فرانسوی
عوضی کوچکترین خطای ایرانیا رو میگرفت ولی پنالتی به اون قشنگی رو ندید
امیدوارم از طرف فیفا به بدترین شکل ممکن پاداشش رو بدن عوضی

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
تمام بازی یه طرف وقت کشی دی ماریا یه طرف! اوج ترس از بچه های ایران نشون داد، برای من همین کافی بود!

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
خدایی این مرد واقعا روح بزرگی داره حیفه بخواد بره اونم تو این شرایطی که ما چن ماه دیگه باید تو جام ملتهای اسیا باشیم فقط کیروش میتونه مارو سربلند نگه داره هر مربی دیگه ای بود عمرا بااون شرایط داغون وبی کفایتی کفاشیان وبی لیاقتی مسئولین سیاسی وورزشی کاری از پیش ببره

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
خدایی ایم مرد واقعا روح بزرگی داره حیفه بخواد بره اونم تو این شرایطی که ما چن ماه دیگه باید تو جام ملتهای اسیا باشیم فقط کیروش میتونه مارو سربلند نگه داره هر مربی دیگه ای بود عمرا بااون شرایط داغون وبی کفایتی کفاشیان وبی لیاقتی مسئولین سیاسی وورزشی کاری از پیش ببره
فکر کن چقدر تحمل کرد حالا هر چند میلیارد گرفته ! پیراهن و لباس بازیکنا آب میرفت ! بازم با همونا تمرین میکردن !
یعنی یتیمی و...

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
اینم از علیرضا حقیقی(قابل توجه فوتبال بین های آماتور که قبل بازی مدام از ضعف این دروازه بان سخن می گفتن!!!)
اگه رو دارید بازم بگید رحمان فلان داوری فلان
این دروازه بان شاهکار بود(دمش گرم)
گلی که خورد مقصر دفاع بود(فردوسی پور تایید کرد)

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
قبل از بازی امروز صمد نیکخواه بهرامی کاپیتان تیم بسکتبال حرف قشنگی زد. گفت ممکنه تو یه بازی بر سر یه اتفاق شکست بخوری ولی ما از همون شکست هم درس می گیریم چون باعث می شه اشتباه گذشته رو در بازی بعد تکرار نکنیم. شاید و شاید این مساوی باعث ارضا و غرور بازیکنان می شد ولی الان همه تمرکز برای برد مقابل بوسنی هست و ملی پوشان جری تر شدند.
فکر می کنم بازی در سالوادور به نفع ایران باشه. سالوادور نزدیک خط استواس و گرمی هوای 30 درجه می تونه واسه بوسنی مشکل ساز بشه. و این که ما بیشتر از بوسنی استراحت می کنیم.

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
اینم از علیرضا حقیقی(قابل توجه فوتبال بین های آماتور که قبل بازی مدام از ضعف این دروازه بان سخن می گفتن!!!)
اگه رو دارید بازم بگید رحمان فلان داوری فلان
این دروازه بان شاهکار بود(دمش گرم)
گلی که خورد مقصر دفاع بود(فردوسی پور تایید کرد)
ولی خودمونیم ؛ حقیقی خودش هم تو شوکه که داره اینطوری بازی میکنه ;)

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
چرا هر كس يه چيزي ميگه !!!
يكي ميگه بوسني ببره
يكي ميگه نيجريه
يكي ميگه مساوي كنند !

چيزي كه ميدونم ايران بايد ببره و اگر ببره ٨٠ درصد صعود كرده و نتيجه امشب مهم نيست

بالا