• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

moryabdi

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان اگر از وضعیت آسیا تک توی مرکز حکمت شعار خیابان فرجام (نارمک) خبری دارید اعلام کنید. من خودم پارس دارم و راضیم. یکی از دوستانم میخواد بگیره و ماهی 10 تومان بده (فقط برای چت میخواد) . اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
آره اگه برای چت میخواد بگو بگیره چون ارزونه/....فقط ممکنه یه مسیج بفرسته سه روز بعد به دوستش برسه آخه پینگاش بالا هست!!
شوخی کردم بابا... بگو بگیره حالشو ببره

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
seymour جان ، اگه بتونه مودم پارادان ساخت آمریکا رو گیر بیاره که حرف نداره (مرکز خرید ایران رو زیر پا گذاشتم اما نتونستم پیدا کنم ، اکثرا DLink دارن یا نهایتا Asus ) یکی از دوستام Paradyne CPE 6381 داره خیلی راضیه ازش . در ضمن فکر میکنم با تمام شرکت ها هم سازگاره (+ADSL2 رو که فقط شاتل ارائه میده ساپورت میکنه) :rolleyes:

مودم منSIEMENS هست خيلی هم ازش راضيم

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
seymour جان ، اگه بتونه مودم پارادان ساخت آمریکا رو گیر بیاره که حرف نداره (مرکز خرید ایران رو زیر پا گذاشتم اما نتونستم پیدا کنم ، اکثرا DLink دارن یا نهایتا Asus ) یکی از دوستام Paradyne CPE 6381 داره خیلی راضیه ازش . در ضمن فکر میکنم با تمام شرکت ها هم سازگاره (+ADSL2 رو که فقط شاتل ارائه میده ساپورت میکنه) :rolleyes:
مرسی salib جان ...
wubpink.gif

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من هر چی میگردم asus 602 پیدا نمی کنم!
نهایت باید تا شنبه قبل ظهر بگیرم!
کسی جایی رو سراغ نداره که asus 602 داشته باشه؟
isp ی رو می شناسین که در حال حاضر 602 داشته باشه؟

moryabdi

Registered User
لایک‌ها
4
من هر چی میگردم asus 602 پیدا نمی کنم!
نهایت باید تا شنبه قبل ظهر بگیرم!
کسی جایی رو سراغ نداره که asus 602 داشته باشه؟
isp ی رو می شناسین که در حال حاضر 602 داشته باشه؟
عزیز دلم صد بار بهت آدرس دادم که... برو پاساژ ایران روبرو پله برقی وایسا ! سمت چپ پله برقی میشه پایین پاساژ اونجا مودم های ADSL دارن... تو بازار رضا هم سفارش بدی فرداش برات میارن! اگر نداشت برو مودم های دیگه رو بگیر ... زیاد فرق نفوکوله!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
عزیز دلم صد بار بهت آدرس دادم که... برو پاساژ ایرانیان روبرو پله برقی وایسا ! سمت چپ پله برقی میشه پایین پاساژ اونجا مودم های ADSL دارن... تو بازار رضا هم سفارش بدی فرداش برات میارن! اگر نداشت برو مودم های دیگه رو بگیر ... زیاد فرق نفوکوله!
ایرانیان اول میدون ولیعصر رو مگه نمیگی؟ اونجا چندتا مغازه کامپیوتری بیشتر نداره! بقیش بوتیک و موبایل و... هست! من رفتم!اصلا مودم adsl نداشتن! حالا امروز یه بار دیگه میرم از طرفی که ادرس دادی!
بازار رضا هم رفتم! نداشتن! به کی سفارش بدم برام میاره ؟ اگه کسی باشه تا شنبه قبل ظهر بهم برسونه خیلی خوبه!
مارکهای دیگه رو نمی دونم کدوما خوبن! تو بازار پلنت و دی لینک دیدم اما از کیفیتشون اطلاعی ندارم! اما میگن به ایسوس نمیرسه!
در ضمن من یه مودمی می خوام که adsl2+ رو ساپورت کنه! هم لن باشه هم usb!

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
ایرانیان اول میدون ولیعصر رو مگه نمیگی؟ اونجا چندتا مغازه کامپیوتری بیشتر نداره! بقیش بوتیک و موبایل و... هست! من رفتم!اصلا مودم adsl نداشتن! حالا امروز یه بار دیگه میرم از طرفی که ادرس دادی!
بازار رضا هم رفتم! نداشتن! به کی سفارش بدم برام میاره ؟ اگه کسی باشه تا شنبه قبل ظهر بهم برسونه خیلی خوبه!
مارکهای دیگه رو نمی دونم کدوما خوبن! تو بازار پلنت و دی لینک دیدم اما از کیفیتشون اطلاعی ندارم! اما میگن به ایسوس نمیرسه!

اولا که پاساژ ایرانیان نه و پاساژ ایران خیلی پایین تر اون دست خیابون

در ضمن همون راسته پاساژ ایرانیان و بیایید پایین یه پاساز دیگه هم هست اسمش پاساژ ولیعصره اونجا هم اگر از سمت درب خ ولیعصر وارد بشید دست راست داخل راهرو یه مغازه فقط وسایل شبکه و مخصوصا مودم داره از اونجا میتونی تهیه کنید ..

پاساژ ایرانم طبقه زیرین دست چپ انتهاش داخل راهرو یه مغازه مودم و وسایل شبکه است ..

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
اولا که پاساژ ایرانیان نه و پاساژ ایران خیلی پایین تر اون دست خیابون

در ضمن همون راسته پاساژ ایرانیان و بیایید پایین یه پاساز دیگه هم هست اسمش پاساژ ولیعصره اونجا هم اگر از سمت درب خ ولیعصر وارد بشید دست راست داخل راهرو یه مغازه فقط وسایل شبکه و مخصوصا مودم داره از اونجا میتونی تهیه کنید ..

پاساژ ایرانم طبقه زیرین دست چپ انتهاش داخل راهرو یه مغازه مودم و وسایل شبکه است ..
میدونم کدوم رو میگی! از سمت میدون ولیعصر اولین پاساژ ایرانیانه بعدش همون طرف پاساژ ولیعصره
بعد از اون هم اون طرف خیابون پاساژ ایرانه!
توی بازار ایران من هر چی فروشگاه شبکه بوده رفتم! طبقه همکف تو تا مغازه داره یکیش شبکه پردازان
یکیشم نمایندگی مودم پلنت هست طبقه بالا هم چندتا مغازه داره! ( هیچکدوم ایسوس ندارن)
پاساژ ولیعصر هم یه مغازه شبکه داره (سمت راست سومین مغازه )به اسم شبکه البرز که چند بار تلفنی و حضوری سوال کردم که نداشتن! اخرین بارهمین امروز صبح پرسیدم ! گفت مودم زیمنس دارم که 2+ ساپورت نمیکنه!
من همه این فروشگاه ها رو + پایتخت رفتم! هیچکدوم نداشتن!
حتی خواستم از سپنتا بگیرم اون هم اول گفت داریم بعد گفت نداریم!

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
میدونم کدوم رو میگی! از سمت میدون ولیعصر اولین پاساژ ایرانیانه بعدش همون طرف پاساژ ولیعصره
بعد از اون هم اون طرف خیابون پاساژ ایرانه!
توی بازار ایران من هر چی فروشگاه شبکه بوده رفتم! طبقه همکف تو تا مغازه داره یکیش شبکه پردازان
یکیشم نمایندگی مودم پلنت هست طبقه بالا هم چندتا مغازه داره! ( هیچکدوم ایسوس ندارن)
پاساژ ولیعصر هم یه مغازه شبکه داره (سمت راست سومین مغازه )به اسم شبکه البرز که چند بار تلفنی و حضوری سوال کردم که نداشتن! اخرین بارهمین امروز صبح پرسیدم ! گفت مودم زیمنس دارم که 2+ ساپورت نمیکنه!
من همه این فروشگاه ها رو + پایتخت رفتم! هیچکدوم نداشتن!
حتی خواستم از سپنتا بگیرم اون هم اول گفت داریم بعد گفت نداریم!
تلاش بی فایدست!

من نمایندگیش که پارس ارتباط بود زنگ زدم نداشتن!
آخرشم D-Link گرفتم و زنگ زدم داتک VPI VCI رو تغییر داد.

قرار بود بیارن حالا شما هم زنگ بزن ببین آوردن یا خیر.
این سایتشه: www.pars-e.com

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
من یه مودمی می خوام که adsl2+ رو ساپورت کنه! هم لن باشه هم usb!

Asus AM 602

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
بیخیال بابا ... ADSL 2 یکی از بهترین استاندارد های جهانی هست... یعنی چی شاتل از خودش در وکرده!!
دوستان توجه داشته باشن که شاتل +2 ADSL میده .

حالا این دوستمون هم اشتباه کرد ببخشید ش :دی

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
تلاش بی فایدست!

من نمایندگیش که پارس ارتباط بود زنگ زدم نداشتن!
آخرشم D-Link گرفتم و زنگ زدم داتک VPI VCI رو تغییر داد.

قرار بود بیارن حالا شما هم زنگ بزن ببین آوردن یا خیر.
این سایتشه: www.pars-e.com
امشب دوباره رفتم پاساژ ولیعصر البته نه برای مودم از سمت ولیعصر می اومدم بالا گفتم یه سوال کنم
دیدم که فروشگاه البرز یه کاغذ چسبونده نوشته مودم adsl موجود است! رفتم تو پرسیدم مومد ایسوس
اوردید گفت بله! فقط گفت الان تو انباره و نمیشه! قرار شد شنبه صبج برم دنبالش!
حالا اگر شنبه صبح گیر نیاوردم میرم پلنت ADE-3410A میگیرم

p_r64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مودم ovislink دارم كه بسيار ازش راضيم و 50000 تومان هم خريدم البته vci اش زير 32 تنظيم نميشه اما از وقتي كه داتك سيستمش رو تغيير داده ديگه با همه ي شركت ها سازگاره

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان توجه داشته باشن که شاتل +2 ADSL میده .

حالا این دوستمون هم اشتباه کرد ببخشید ش :دی

جداً داشتم شک ميکردم کسی اينجا نيست ديگه! نه خوشم اومد اينهمه جواب دادين بابا شوخی کردم کلاً از شاتل بدم مياد ببخشينا!يه سؤال از اساتيد داشتم!مودم رو باUSB وصل کنم بهتره يا LAN ؟

بالا