الان من بين يه سه راهي گير افتادم!f30, f31fd, f40fd.
f30 كه مورد تاييد عام و خاص فقط يه مشكلي كه داره اينه كه ظاهر درست و حسابي نداره! يه سري امكانات هم كه دو تا مدل ديگه هست تو اين مدل وجود نداره ولي خوب الان موجود هست و امتحانش رو هم پس داده و افت قيمتش رو هم كرده.
f31fd كه تقريبا تازه وارد بازار شده و همه چيزش مثل f30 هست(اگر اشتباه نكنم) فقط يه تكنولوژى face detection و يك سري تغييرات جزئي توش اعمال شده. نظرات ضد و نقيضي در مورد اين دوربين وجود داره! يك سري ميگن كه معرفي اين دوربين بيشتر جنبه ي تجاري و تبليغاتي داشته و فقط به عنوان اينكه از f30 جديدتره ميخواستن اين رو به خورد مردم بدن يك سري هم كه ميگن تغييرات به درد بخوري توي اين مدل اعمال شده. ( يواش يواش دارم قاتي ميكنم! شما نظرتون در مورد اين دوربين چيه؟ تفاوت قيمت f30 و f31 رو كسي ميدونه؟)
f40fd كه اگر كيفيت عكس و امكانات و manual setting دوربين f30 رو داشته باشه من منتظرش ميمونم ولي خوب يه جاهايي خوندم كه اين مدل نسخه ي به روز شده ي f20 هست كه امكانات و تنظيمات حرفه اي موجود در دوربين f30 رو نداره. ايزو هم در اين دوربين به 2000 تنزل پيدا كرده كه همينشم از سرمون زياده!( آخه با ايزو 3200 كه ديگه چيزي از عكس نميمونه!) در مورد اين دوربين شديدا احتياج به كمك دارم و ميخوام بدونم كه امكانات مدل f30 تو اين مدل هم هست يا نه. بدبختي يكيشم نميدن دست اين سايتها يه preview چيزي براش بنويسن !
بروبچ دوربين باز! مخصوصا لنين جان!

اگر نظري, اطلاعاتي چيزي داريد دريغ نكنيد تا بتونم يه دوربين خوب بگيرم. دعاتون ميكنم! :lol:
قربونتون :happy: mjam