• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

Alive

Registered User
لایک‌ها
4
لنين جان ميخواستم يه دوربين با قيمت 300~400 هزار تومن بخرم . چه دوربيني رو پيشنهاد ميكني؟
با تحقيقاتي كه خودم كردم دوربين fujifilm , f30 و همچنين f40 كه هنوز نيومده! رو چيزهاي توپي يافتم. نظر تو چيه؟

LEnIn+$

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
لنين جان ميخواستم يه دوربين با قيمت 300~400 هزار تومن بخرم . چه دوربيني رو پيشنهاد ميكني؟
با تحقيقاتي كه خودم كردم دوربين fujifilm , f30 و همچنين f40 كه هنوز نيومده! رو چيزهاي توپي يافتم. نظر تو چيه؟

اگه بتونی صبر کنی اف40 بیاد بهتره..من خودم منتظرشم! محشره!
joytears.gif
اما فکر کنم بالای 400 باشه..
ولی اگه نمیخوای صبر کنی..
کیفیت F30 هم بین 6مگاپیکسلی های فشرده بهترین هست..ولی متاسفانه گارانتی معتبری داخل ایران نداره.و کمیابه.بهتره اگه میتونی بگی از دوبی واست بیارن..

اگه هم نتونستی گیرش بیاری اشکالی نداره..کاننA640 هم انتخاب خوبیه و چیزی کم نداره.. و در کل هر کدوم رو بگیری خوبه و ضرر نکردی.

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
اینم بررسی کامل هر دو دوربین و نمونه عکسها:
canona640

fujifilmf30

Alive

Registered User
لایک‌ها
4
الان من بين يه سه راهي گير افتادم!f30, f31fd, f40fd.

f30 كه مورد تاييد عام و خاص فقط يه مشكلي كه داره اينه كه ظاهر درست و حسابي نداره! يه سري امكانات هم كه دو تا مدل ديگه هست تو اين مدل وجود نداره ولي خوب الان موجود هست و امتحانش رو هم پس داده و افت قيمتش رو هم كرده.

f31fd كه تقريبا تازه وارد بازار شده و همه چيزش مثل f30 هست(اگر اشتباه نكنم) فقط يه تكنولوژى face detection و يك سري تغييرات جزئي توش اعمال شده. نظرات ضد و نقيضي در مورد اين دوربين وجود داره! يك سري ميگن كه معرفي اين دوربين بيشتر جنبه ي تجاري و تبليغاتي داشته و فقط به عنوان اينكه از f30 جديدتره ميخواستن اين رو به خورد مردم بدن يك سري هم كه ميگن تغييرات به درد بخوري توي اين مدل اعمال شده. ( يواش يواش دارم قاتي ميكنم! شما نظرتون در مورد اين دوربين چيه؟ تفاوت قيمت f30 و f31 رو كسي ميدونه؟)

f40fd كه اگر كيفيت عكس و امكانات و manual setting دوربين f30 رو داشته باشه من منتظرش ميمونم ولي خوب يه جاهايي خوندم كه اين مدل نسخه ي به روز شده ي f20 هست كه امكانات و تنظيمات حرفه اي موجود در دوربين f30 رو نداره. ايزو هم در اين دوربين به 2000 تنزل پيدا كرده كه همينشم از سرمون زياده!( آخه با ايزو 3200 كه ديگه چيزي از عكس نميمونه!) در مورد اين دوربين شديدا احتياج به كمك دارم و ميخوام بدونم كه امكانات مدل f30 تو اين مدل هم هست يا نه. بدبختي يكيشم نميدن دست اين سايتها يه preview چيزي براش بنويسن !

بروبچ دوربين باز! مخصوصا لنين جان!;) اگر نظري, اطلاعاتي چيزي داريد دريغ نكنيد تا بتونم يه دوربين خوب بگيرم. دعاتون ميكنم! :lol:

قربونتون :happy: mjam

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
تنها تفاوت f31fd و f30 عمر بیشتر باطری f31fd و تكنولوژى face detection هست..و اگه تفاوت f31fd با f30 بیش از 50 تومن باشه نمی ارزه..
چون اصل کار سنسور ولنز هست که هر دو در این دو مورد یکسانند...

f40fd كه اگر كيفيت عكس و امكانات و manual setting دوربين f30 رو داشته باشه من منتظرش ميمونم ولي خوب يه جاهايي خوندم كه اين مدل نسخه ي به روز شده ي f20 هست كه امكانات و تنظيمات حرفه اي موجود در دوربين f30 رو نداره.
بله! متاسفانه f40fd تنظیمات دستی نداره.. و مد تنظیم Aperture/Shutter priority (تقدم شاتر یا دیافراگم) هم نداره.
قیمت F20 و F30 رو کسی داره؟ از کجا میشه خرید من گشتم و نیافتم!
متاسفانه من هم نیافتم!
306.gif

Alive

Registered User
لایک‌ها
4
بله! متاسفانه f40fd تنظیمات دستی نداره.. و مد تنظیم Aperture/Shutter priority (تقدم شاتر یا دیافراگم) هم نداره.

يعني اين امكانات براي شما اهميت نداره؟! چون گفته بودي منتظرش هستي و ميخواي بخريش مي پرسم.

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
البته هنوز معلوم نیست بخرمش! ولی منظورم به عنوان دوربین دوم بود.. برای عکسای خانوادگی و عادی. و به عنوان یه دوربین کوچیک که همیشه دنبالم باشه..

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
به عنوان یه دوربین کوچیک که همیشه دنبالم باشه..

سلام!
دقیقا همچین دوربینی میخوام...
قیمت مناسب...زیاد بالا نباشه...

چی پیشنهاد میکنید؟
کیفیتش نرمال باشه...:happy:

ممنون

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام!
دقیقا همچین دوربینی میخوام...
قیمت مناسب...زیاد بالا نباشه...

چی پیشنهاد میکنید؟
کیفیتش نرمال باشه...:happy:

ممنون
خب دوربین کوچیک خیلی هست..حدودا چقدر میخواین هزینه کنین؟
مثلا Canon IXUS 800 این خیلی خوبه. قیمتش هم حدود..310 هست...
من اینو پیشنهاد میکنم شدیدا! قبلا بالای 400 تومن هم بود! ممکنه تا پایان سال هم دیگه بیشتر در بازار پیدا نشه.

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
خب دوربین کوچیک خیلی هست..حدودا چقدر میخواین هزینه کنین؟
مثلا Canon IXUS 800 این خیلی خوبه. قیمتش هم حدود..310 هست...
من اینو پیشنهاد میکنم شدیدا! قبلا بالای 400 تومن هم بود! ممکنه تا پایان سال هم دیگه بیشتر در بازار پیدا نشه.

آقا یکم ارزونتر بگو:D
دوربین سونی خریدم 450....
یکی میخوام دم دستی باشه:happy:

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
آقا یکم ارزونتر بگو:D
دوربین سونی خریدم 450....
یکی میخوام دم دستی باشه:happy:
البته دوربینای خیلی کوچیک از یه دوربین همرده با سایز معمولی گرونترن..و حتی کیفیتشونم پایینتره.ولی بخاطر
اندازهکوچیک قیمت میره بالا..
آقا یکم ارزونتر بگو..
Sony W30 ..حدود 230 تومنه..دیگه ارزونتر از این..کیفیت میره زیر نرمال..

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
البته دوربینای خیلی کوچیک از یه دوربین همرده با سایز معمولی گرونترن..و حتی کیفیتشونم پایینتره.ولی بخاطر
اندازهکوچیک قیمت میره بالا..

Sony W30 ..حدود 230 تومنه..دیگه ارزونتر از این..کیفیت میره زیر نرمال..

ایول!
همین خوبه...
مرسی:happy:

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
تمام شد انتخاب کردید ؟؟ به همین راحتی ؟؟ دوستان با این سقف هزینه ها چرا میرید دنبال این سری از مدلها ؟؟ دوربینهای سری ا کانن به اندازه کافی کوچیک هستن و امکانات لازم رو به نحو احسن دارن ، دوربینهای سری ایکسوز و دبلیوی سونی دوربینهایی هستن شوت اند پوینت ، بسیار ناکارامد و برای کسانی که واقعا" از عکاسی سررشته ای ندارن و البته علاقه هم ندارن ، اگه احساس میکنید در اینده دوست دارید کارهای بهتری بکنید و حداقل از عکس توی زندگیتون استفاده کنید و عکس براتون کاری انجام بده و یاعث پیشرفتتون بشه دوربینهای نرمال تری رو انتخاب کنید ( مثلا" از کاراتون گزارش تهیه کنید ، یا تو دانشگاه گزارشها و مقالات مستند اماده کنید ، برای کارهای گرافیکی عکس تهیه کنید ، البومهای خوب و با ارزش و حرفه ای از اعضای خانواده تهیه کنید و ...) این دوربینها هیچکدوم حتی امکان تنظیمات دستی دیاف و شاتر رو که یه چیز ساده حساب میشه رو برای تنظیم نور و یا میزان سرعت و عمق میدان عکستون هست رو بتون نمیده ، چیز استانداردی نمیتونه باشه . شما این همه هزینه میکنید و در اخر هیچی جز یه دوربین تخت بی مصرف نصیبتون نمیشه ، اگه میخواین یه چنین چیزی بگیرید برید یه پرمیوم یا یه مرکوری و کرتیو بخرین اینطوری پول کمتری هم میدیدن. در حال حاظر با سقف بوجه شما دوربین S3is کانن و نیکون 8400 (البته این یکم قیمتش بیشتره فکر کنم حول و هوش 500 به بالا باید باشه) و همینطور دوربین فوجی 9600 اس (که اینم گارانتی درست و حسابی نداره و اصلا" فکر نکنم گارانتی داشته باشه) میتونه انتخابهاتون باشه ، اگه کامپکت تر میخوایید حداقل کانن سری G7 عالیه ، یه سری فوقالعاده با کیفیت از کانن هستش که هر کسی داره از هیچ چیزش پشیمون نشده فکر کنم تکنولوژی فیس دکیشن رو هم داشته باشه برای فوکوس روی صورت در هنگام عکاسی از یه گروه ادم. پاناسونیک در این صنعت از نظر من هیچ جایگاهی نداره ، همونطور که سامسونگ و ال جی و اچ پی و ریکو و خیلی برندهای بزرگ دیگه ندارن ، نویز شدید پاناسونیک و همینطور اشکال لنز" نورهای ناخواسته" که ایجاد اعوجاج میکنه در تصویر از اشکالات همیشگی پاناسونیکه. موفق باشید ، انتخابهاتون رو دقیق تر انجام بدین و دوربینهایی رو انتخاب کنید ه واقعا" بصورت گسترده جواب پس داده باشن.

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
ارسلان جان حرف شما کاملا تایید میشه... منم هیچوقت سری ایگسوز یا دبلیو رو پیشنهاد نمیکنم..مگر اینکه به عنوان دوربین دوم و دم دستی..
این دوستمون هم فکر کنم..سونی H5 شبه Slr دارن..و به عنوان دوربین دوم که همه جا بتونن همراه ببرن میخوان...

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
بله درست میگی اقا فرشاد اما اچ فایو خودش هم تنظیمات دقیق نداره که بخوایم یه دوربین معمولی بخریم ، خود اچ فایو یه دوربین کامپکته فقط بخاطر المانهای لنزش اولترا زوم حساب میشه . والا چیز خاصی برای گفتن نداره از نظر من . ایشون دنبال یه دوربین بهتر باید باشن. اگه من جاشون بودم اونم میفروختم یه دی اس ال ار میگرفتم بعد اگه چیزی تهش میموند یه دوربین سبک اونم از نوع سری ا کانن که اگه اون دوربین رو نتونستی با خودت ببری بازم یه دوربین داشته باشی که بتونی کنترلش کنی. حرف اقا فرشاد 100 درصد مورد تائید هستش برای کسانی که یه دوربین خوب دارن نه اینکه اون دوربینشون هم یه دوربین کامپکته و کم امکانات.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان، می خوام بگم یه دوربین ارزون قیمت برام بیارن، از مدل هایی که توی این صفحه هست کدوما بهترن؟
خودم نظرم روی Canon a540 و Sony W30 هستش، اینا قیمتش (165 هزار) با ایران چه قدر تفاوت داره ؟

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
دوستان، می خوام بگم یه دوربین ارزون قیمت برام بیارن، از مدل هایی که توی این صفحه هست کدوما بهترن؟
خودم نظرم روی Canon a540 و Sony W30 هستش، اینا قیمتش (165 هزار) با ایران چه قدر تفاوت داره ؟
خب اگه با این قیمت میخواین..انتخابی بهتر از A540 ندارین.. قیمتش هم ایران حدود 190 هست فکر کنم..خارج کشور رو نمیدونم..

Alive

Registered User
لایک‌ها
4
بالاخره تصميم خودم رو گرفتم! به برادرم گفتم يه f30 از سنگاپور برام بياره. از همين الان باهاتون كل كيفيت ميندازم!

بالا