سلام دوستان
تا قیمت 1500 چه دوربین عکاسی رو پیشنهاد می کنید؟
کاربردم هم برای جشن ها و مراسم خانوادگی هست.
الان دوربین بدون آینه canon m خیلی خوب نشون داده خودشو.
ولی به نظرم دوربین حرفه ای slr یا میرورلس نخر .
چون کاربردت طوریه که مثل چند ساله گذشته ی منه و من این چند سالو با یه کامپک سر کردم و اگه slr هم داشتم فرقی نمیکرد فقط دست و پا گیر تر میشد .
الان slr دارم دیگه عکاسیم نصف شده چون عموما نه میشه از خونه خارجش کرد نه میشه تو هر موقعیتی باهاش عکس گرفت . من آدمی بودم که همیشه دوربینم تو جیبم بود.
ضمنا اگه مثلا به شما D3200 رو معرفی کنم و بری بخری تازه خرجات شروع میشه اول از همه سر مموری یه 50 تومن میکنن تو پاچت با کلی دری وری که دوربین گرون خریدی و کیفیتش زیاده با خرید مموری ضعیف کیفیت کاراتو پایین نیار ( میدونم مسخره ترین حرفیه که شنیدید ولی برید جمهوری از همه فروشنده ها میشنوید ) آخرشم من الان با یه مموری 25 تومنی 16 گیگ که واسه موبایل بود دارم عکاسی میکنم که هیچ مشکلی ندارم . نه کلاس 10 هست نه سوپر اسپید نه هیچی . فیلم برداری فول اچ دی هم میکنم باهاش .
و دیگه براتون بگم . وقتی میخواید کیف بخرید قیمت پایین یه سری کیفا نظرتونو جلب میکنه میرید امتحان کنید دوربینتونو فروشنده میگه آقا اون کیف واسه دوربینای سوپر زوم هست slr جا نمیشه توش . بعد میگه این مدل کمی بزرگتره برای slr ها طراحی شده . کنار هم که میذارید میبینید راحت میشد همون کوچیکه رو 4-5 سانت بزرگتر زد که slr هم جابشه توش . بعد میگید خب آقا اینی که slr جا میشه چند ؟ طرف مبلغ 3 یا 4 برابر اونی که مخصوص سوپر زوم هست رو میگه بهتون.
مثلا اگه یه کیف برای سوپر زوم 20 تومن باشه مطمئن باشید مشابهش برای slr که فقط کمی بزرگتره 60 تومنه.
و بزرگترین مشکل اینجا پیش میاد که یه نفر مثل من که یه دوربین 100 تومنی فوجی داشته که 10 برابر زوم داشته میشه 1800 پول یه 600D میده . حالا توی مسافرت ها و گردش ها آدم دلش میخواد زوم کنه از یه چیزی عکس بگیره ولی لنز 18-55 ای که بصورت پیشفرض روی دوربین های حرفه ای هست که اصطلاحا بهش همه کاره گفته میشه در واقع هیچ کاره هست . و شما برای پرتره یه لنز پرایم 50 تا 60 میلی متری ، برای عکاسی نجومی یه لنز واید ، برای عکاسی های خونگی که همون 18-55 خوبه و برای طبیعت گردی و مسافرت ها یه لنز 18-135 یا برای صصرفه جویی 55-200 احتیاج دارید .
اینجاست که آدم باید 3 برابر مبلغ دوربین فقط لنز بخره و کاملا از نظر مالی سرویس میشه .
یه کابل ساده ی mini hdmi به hdmi هم که مختص این دوربین ها هست و جاهای دیگه خیلی کمتر استفاده میشه قیمتش 30 تومنه در حالی که کابل hdmi که اتفاقا ساختش هزینه بر تر هم هست 8 تومنه .
کلا وقتی اسم slr میاد روی یه جنس دیگه نباید انتظار قیمت معقول داشته باشید . پس به نظرم برای یه عکاسی خونوادگی ساده خودتونو تا این حد به خرج نندازید و همونجور که گفتم این تازه ابتدای خرج هست .
یه دوربین 1 تومنی سوپر زوم که تقریبا از سنسورش اگه بگذریم حتی پردازنده اش هم مثل دوربین های حرفه ای هست و لنز بسیار شاهکاری بعضا روشون هست براتون انتخاب مناسبیه .