• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
مدلایی که فرمودید فقط یه دونش slr بود من بقیه رو نمیشناسم .
650 دوربین عالی ای هست . البته اگه خواستید بخرید 700D با اختلاف قیمتی کم انتخاب بهتری به نظر میرسه .

lvl573

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ممنونم از راهنمایی تون
از کجا میتونم خریداری کنم ؟ چون شهرستان ما پیدا نمیشه... اگر قیمتش رو هم میدونید الان چنده ؟

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
سلام دوستان
تا قیمت 1500 چه دوربین عکاسی رو پیشنهاد می کنید؟
کاربردم هم برای جشن ها و مراسم خانوادگی هست.

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
سلام دوستان
تا قیمت 1500 چه دوربین عکاسی رو پیشنهاد می کنید؟
کاربردم هم برای جشن ها و مراسم خانوادگی هست.
الان دوربین بدون آینه canon m خیلی خوب نشون داده خودشو.
ولی به نظرم دوربین حرفه ای slr یا میرورلس نخر .
چون کاربردت طوریه که مثل چند ساله گذشته ی منه و من این چند سالو با یه کامپک سر کردم و اگه slr هم داشتم فرقی نمیکرد فقط دست و پا گیر تر میشد .
الان slr دارم دیگه عکاسیم نصف شده چون عموما نه میشه از خونه خارجش کرد نه میشه تو هر موقعیتی باهاش عکس گرفت . من آدمی بودم که همیشه دوربینم تو جیبم بود.
ضمنا اگه مثلا به شما D3200 رو معرفی کنم و بری بخری تازه خرجات شروع میشه اول از همه سر مموری یه 50 تومن میکنن تو پاچت با کلی دری وری که دوربین گرون خریدی و کیفیتش زیاده با خرید مموری ضعیف کیفیت کاراتو پایین نیار ( میدونم مسخره ترین حرفیه که شنیدید ولی برید جمهوری از همه فروشنده ها میشنوید ) آخرشم من الان با یه مموری 25 تومنی 16 گیگ که واسه موبایل بود دارم عکاسی میکنم که هیچ مشکلی ندارم . نه کلاس 10 هست نه سوپر اسپید نه هیچی . فیلم برداری فول اچ دی هم میکنم باهاش .
و دیگه براتون بگم . وقتی میخواید کیف بخرید قیمت پایین یه سری کیفا نظرتونو جلب میکنه میرید امتحان کنید دوربینتونو فروشنده میگه آقا اون کیف واسه دوربینای سوپر زوم هست slr جا نمیشه توش . بعد میگه این مدل کمی بزرگتره برای slr ها طراحی شده . کنار هم که میذارید میبینید راحت میشد همون کوچیکه رو 4-5 سانت بزرگتر زد که slr هم جابشه توش . بعد میگید خب آقا اینی که slr جا میشه چند ؟ طرف مبلغ 3 یا 4 برابر اونی که مخصوص سوپر زوم هست رو میگه بهتون.
مثلا اگه یه کیف برای سوپر زوم 20 تومن باشه مطمئن باشید مشابهش برای slr که فقط کمی بزرگتره 60 تومنه.
و بزرگترین مشکل اینجا پیش میاد که یه نفر مثل من که یه دوربین 100 تومنی فوجی داشته که 10 برابر زوم داشته میشه 1800 پول یه 600D میده . حالا توی مسافرت ها و گردش ها آدم دلش میخواد زوم کنه از یه چیزی عکس بگیره ولی لنز 18-55 ای که بصورت پیشفرض روی دوربین های حرفه ای هست که اصطلاحا بهش همه کاره گفته میشه در واقع هیچ کاره هست . و شما برای پرتره یه لنز پرایم 50 تا 60 میلی متری ، برای عکاسی نجومی یه لنز واید ، برای عکاسی های خونگی که همون 18-55 خوبه و برای طبیعت گردی و مسافرت ها یه لنز 18-135 یا برای صصرفه جویی 55-200 احتیاج دارید .
اینجاست که آدم باید 3 برابر مبلغ دوربین فقط لنز بخره و کاملا از نظر مالی سرویس میشه .
یه کابل ساده ی mini hdmi به hdmi هم که مختص این دوربین ها هست و جاهای دیگه خیلی کمتر استفاده میشه قیمتش 30 تومنه در حالی که کابل hdmi که اتفاقا ساختش هزینه بر تر هم هست 8 تومنه .
کلا وقتی اسم slr میاد روی یه جنس دیگه نباید انتظار قیمت معقول داشته باشید . پس به نظرم برای یه عکاسی خونوادگی ساده خودتونو تا این حد به خرج نندازید و همونجور که گفتم این تازه ابتدای خرج هست .
یه دوربین 1 تومنی سوپر زوم که تقریبا از سنسورش اگه بگذریم حتی پردازنده اش هم مثل دوربین های حرفه ای هست و لنز بسیار شاهکاری بعضا روشون هست براتون انتخاب مناسبیه .

Last edited:

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
الان دوربین بدون آینه canon m خیلی خوب نشون داده خودشو.
ولی به نظرم دوربین حرفه ای slr یا میرورلس نخر .
چون کاربردت طوریه که مثل چند ساله گذشته ی منه و من این چند سالو با یه کامپک سر کردم و اگه slr هم داشتم فرقی نمیکرد فقط دست و پا گیر تر میشد .
الان slr دارم دیگه عکاسیم نصف شده چون عموما نه میشه از خونه خارجش کرد نه میشه تو هر موقعیتی باهاش عکس گرفت . من آدمی بودم که همیشه دوربینم تو جیبم بود.
ضمنا اگه مثلا به شما D3200 رو معرفی کنم و بری بخری تازه خرجات شروع میشه اول از همه سر مموری یه 50 تومن میکنن تو پاچت با کلی دری وری که دوربین گرون خریدی و کیفیتش زیاده با خرید مموری ضعیف کیفیت کاراتو پایین نیار ( میدونم مسخره ترین حرفیه که شنیدید ولی برید جمهوری از همه فروشنده ها میشنوید ) آخرشم من الان با یه مموری 25 تومنی 16 گیگ که واسه موبایل بود دارم عکاسی میکنم که هیچ مشکلی ندارم . نه کلاس 10 هست نه سوپر اسپید نه هیچی . فیلم برداری فول اچ دی هم میکنم باهاش .
و دیگه براتون بگم . وقتی میخواید کیف بخرید قیمت پایین یه سری کیفا نظرتونو جلب میکنه میرید امتحان کنید دوربینتونو فروشنده میگه آقا اون کیف واسه دوربینای سوپر زوم هست slr جا نمیشه توش . بعد میگه این مدل کمی بزرگتره برای slr ها طراحی شده . کنار هم که میذارید میبینید راحت میشد همون کوچیکه رو 4-5 سانت بزرگتر زد که slr هم جابشه توش . بعد میگید خب آقا اینی که slr جا میشه چند ؟ طرف مبلغ 3 یا 4 برابر اونی که مخصوص سوپر زوم هست رو میگه بهتون.
مثلا اگه یه کیف برای سوپر زوم 20 تومن باشه مطمئن باشید مشابهش برای slr که فقط کمی بزرگتره 60 تومنه.
و بزرگترین مشکل اینجا پیش میاد که یه نفر مثل من که یه دوربین 100 تومنی فوجی داشته که 10 برابر زوم داشته میشه 1800 پول یه 600D میده . حالا توی مسافرت ها و گردش ها آدم دلش میخواد زوم کنه از یه چیزی عکس بگیره ولی لنز 18-55 ای که بصورت پیشفرض روی دوربین های حرفه ای هست که اصطلاحا بهش همه کاره گفته میشه در واقع هیچ کاره هست . و شما برای پرتره یه لنز پرایم 50 تا 60 میلی متری ، برای عکاسی نجومی یه لنز واید ، برای عکاسی های خونگی که همون 18-55 خوبه و برای طبیعت گردی و مسافرت ها یه لنز 18-135 یا برای صصرفه جویی 55-200 احتیاج دارید .
اینجاست که آدم باید 3 برابر مبلغ دوربین فقط لنز بخره و کاملا از نظر مالی سرویس میشه .
یه کابل ساده ی mini hdmi به hdmi هم که مختص این دوربین ها هست و جاهای دیگه خیلی کمتر استفاده میشه قیمتش 30 تومنه در حالی که کابل hdmi که اتفاقا ساختش هزینه بر تر هم هست 8 تومنه .
کلا وقتی اسم slr میاد روی یه جنس دیگه نباید انتظار قیمت معقول داشته باشید . پس به نظرم برای یه عکاسی خونوادگی ساده خودتونو تا این حد به خرج نندازید و همونجور که گفتم این تازه ابتدای خرج هست .
یه دوربین 1 تومنی سوپر زوم که تقریبا از سنسورش اگه بگذریم حتی پردازنده اش هم مثل دوربین های حرفه ای هست و لنز بسیار شاهکاری بعضا روشون هست براتون انتخاب مناسبیه .
ممنون از راهنمایی خوب و کامل تون:)
راستش جدیداً به عکاسی علاقمند شدم و میخوام اولین دوربینم رو بخرم.
بیشتر نظرم روی عکس گرفتن توی جشن های خانواده هست. البته به طبیعت هم علاقه دارم. نمیدونم توی این رنج قیمت، میشه دوربین خوبی گرفت که هم به درد عکاسی زیر سقف (خونگی) بخوره و هم برای عکاسی طبیعت و موجودات خوب باشه؟
چون کاملاً مبتدی هستم، 100% مطمئن هستم که در آینده برای لنز خرج نخواهم کرد. و میخوام همین یک بار رو هزینه کنم.
مرسی که مدل Canon M رو معرفی کردید. توی این چند روز تحقیقم، این مدل رو ندیده بودم. الان که نگاه کردم، مثل اینکه فلاش نداره. این عیب بزرگی هست یا نه؟ قیمت فلاش external چقدر هست؟ امروز چشمم به مدل های Canon G16 و Canon 1X افتاد. نظرتون در موردشون چیه؟

پ.ن:
لطفاً هر پیشنهادی که میتونه برای منه مبتدی مناسب باشه بفرمایید. پیشاپیش ممنون:general406:

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
موقع خرید یه فلاش کوچیک معمولا جزو لوازم پک کنون M هست .
عیب بزرگی به حساب نمیاد خود من کم فلاش استفاده میکنم چون اگه فلاش چتری و پخش نباشه نفوذ میکنه به پوست و چهره رو بد نشون میده . ولی در کل فلاش به همراهش داره.
این 2 مدل که معرفی کردید نه dslr هستند نه بدون آینه . یعنی لنز نمیخورن . لنزی که دارن هم به ترتیب 5 و 4 برابر هست که مناسب طبیعت گردی نیست .
ولی G1x سنسور بزرگی داره و فقط کمی کوچکتر از سنسور های سایز ASPC هست . که این خودش یه مزیته .
ولی در کل هیچ کدوم به نظرم قابل قیاس با canon M نیستن . حداقل حرفه ای محسوب میشه و برای شما که علاقه مند هستی دوربین آینده داریه و شاید 1 سال دیگه با 500 تومن یه لنز مناسب برای طبیعت گردی هم براش تهیه کردی . ولی با خرید دوبین های غیر حرفه ای دیگه باید با همون لنز تا آخرش عمر دوربین سر کنید .

amir_t6262

Registered User
لایک‌ها
24
دوستان اطلاع دارند که مشکل باتری canon sx280 و sx270 حل شده است یا نه؟

اگر مشکلتان حل نشده، حدود قیمت این دو دوربین،برای یک عکاس آماتور که دنبال عکس خانوادگی و عکس در سفر و ماموریت است، چه مدل دیگری پیشنهاد میدهید؟

mawrezax

Registered User
لایک‌ها
31
سلام.دوستان و استادان عزیز.به امید خدا قصد خرید یک دوربین رو دارم.آشنایی خیلی مختصری با اصطلاحات و تنظیمات دوربین دارم.ولی چون خیلی علاقه دارم میخوام شروع کنم و ادامه بدم.
تا 1میلیون هم میخوام هزینه کنم.آکبند بودن و کارکرده تمیز بودنش هم زیاد مهم نیست برام.لطفا در مورد نوع و مدل دوربین راهنماییم کنید.ممنونتون میشم

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
تا 1 تومن 1100D کنون باید بخرید دیگه فکر نکنم مدلای دیگه ای تو این رنج قیمت باشن.
دسته 2 هم میشه مدلای قدیمی که کمی بهتر از بالایی هستن مثل 500D خرید.
البته دسته 2 باید صبر داشته باشید و خوب بگردید .

mawrezax

Registered User
لایک‌ها
31
تا 1 تومن 1100D کنون باید بخرید دیگه فکر نکنم مدلای دیگه ای تو این رنج قیمت باشن.
دسته 2 هم میشه مدلای قدیمی که کمی بهتر از بالایی هستن مثل 500D خرید.
البته دسته 2 باید صبر داشته باشید و خوب بگردید .
ممنون دادا.حالا اگه احیانا شما سراغ داری یا به پستت خورد ممنون میشم بهم بگی.فقط موقع خرید دوربین دست2 چه چیزی رو باید چک کنم؟

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
البته من الان دقت کردم دیدم شما حرفی از SLR بودن دوربین نزده بودی ولی من فقط slr معرفی کردم.اگه دوربین غیر حرفه ای بخوای دستت خیلی بازتر میشه ولی حرفه ای ها همینان تو اون رنج قیمت.
برای خرید دسته 2 هم من والا آدم بازاری ای نیستم همین بازارچه ی این سایت + سایت دیوار + سایر سایت ها رو سر بزنید دسته دو اونجا ها زیاد میذارن .
موقع خرید هم یه دور دوربینو نگاه کن جای ضربه نداشته باشه بعد لنزو با دقت از دوربین باز کن از پشت توشو نگاه کن گرد و خاکای درشت نداشته باشه . گرد و خاک تا یه حد خیلی کمی طبیعیه . همه ی دکمه ها رو همه رو بزن و ببین تاثیر دارن یا نه . از توی چشمی دوربین یه سطح تک رنگ مثل دیوار یا آسمون رو نگاه کن ببین آینه مشکلی مثل ترک یا کثیفی زیاد نداشته باشه. گرد و خاک ممکنه رو آینه باشه بصورت نقطه دیده میشن تو تصویر که میشه تمیزشون کرد .زوم لنز رو امتحان کن باید بین همه اعدادی که روی لنز هست کامل بچرخه . اتو فوکوس و موتور لرزش گیر لنز رو هم امتحان کن کار کنن . هر دو از روی خود لنز خاموش و روشن میشن . لرزشگیر وقتی روشنه با نصفه نگه داشتن دکمه ی شاتر یه صدای جرقه مانند کم از توی لنز میاد. وقتی هم اتوفوکوس روشنه دوربین خودش رو اجسام فوکوس میکنه و قسمت جلویی لنز میچرخه و جسم شارپ میشه تو تصویر و دوربین بیپ بیپ صدا میده . درب مموری و باتری رو چک کن اینا وقتی باز هستن دوربین خاموش میشه .فلاش رو چک کن رو مود اتوماتیک که با رنگ سبز مشخصه باید اتوماتیک تو نور کم با نصفه نگه داشتن شاتر بالا بپره و با کامل زدن دکمه شاتر فلاش بزنه .
اگه تو خونه چک میکنی پورت های usb و HDMI و DVI رو چک کن و به کامپیوتر و تلوزیون وصل کن تا خروجی تصویر مشکلی نداشته باشه . حتما چند تا عکس باهاش بگیر جلوی فروشنده و عکسا رو با زدن دکمه ی " پلی " ببین .
اگه کمی حرفه ای باشی برای چک کردن تمیزی لنز میتونی با بسته ترین حالت دیافراگم ( بیشترین مقدار F ) چند تا عکس از یه جای روشن مثل آسمون بگیری و با چپ و راست رفتن موقع نمایش عکس ها به نقاط و نویز های تکراری توی عکسای متفاوت دقت کنی . لنزی که کثیف باشه و گرد و خاک داشته باشه چند تا لکه تو این حالت نشون میده که با عوض کردن عکس جاشون ثابت میمونه ( فرق با نویز های طبیعی ) . البته این لکه ها تو عکاسی معمولی دیده نمیشن و مقدار خیلی کمشون برای همه لنز های کارکرده طبیعیه .
سطح جلویی لنز رو هم نگاه کن خش و خط نداشته باشه . البته اگه داشته باشه تاثیری رو عکس نداره ولی برای بعضیا که مثل من حساسن ضعف به شمار میره .
حالا شاید موارد مهم تر از اینا هم باشه ولی من همینا یادم اومد بازم اساتید چیزی خاطرشون بود اضافه کنن .

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
راستی اینجوری که میگی خیلی علاقه داری فکر کنم اگه 500 تومنم بودجتو بیشتر کنی بتونی D5100 نیکون بخری . که مطمئن باش با کمی استعداد انقدر لذت میبری از عکاسی که هیچوقت احساس پشیمونی نمیکنی .

mawrezax

Registered User
لایک‌ها
31
دادا انقدر کامل جواب میدی و وقت میذاری که آدمو شرمنده میکنی.
آره خیلی علاقه دارم.d5100رو آکبند میتونم با ۱۵۰۰بخرم؟یعنی با لوازم جانبیش یا فقط خود دوربین رو؟
البته نمیدونم بتونم بیشتر از ۱تومن هزینه کنم یانه.ولی حتما میخوام slr بگیرم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
والا دقیق نمیدونم ولی حدس میزنم با لنز معمولی 18-55 همون حدودای 1500 دربیاد آکبندش . لوازم جانبی هم اگه بخوای بخری یه 40-50 تومن بخاطر مموری و یه 50-60 هم بخاطر کیف اضافه میشه . حالا سه پایه و این جور چیزا هم اگه بخوای دیگه بیشترم میشه .
اینجا رو هم یه نگاه بنداز قیمتاش بیشتر از بازاره ولی قیمتای کلی دستت میاد : http://www.digikala.com/Search/Cate...mera/Category-Digital-Camera/Type-6/PageNo-1/

parstrade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه مموری کارت 32 گیگی کلاس دهی را برای G16 توصیه می کنید؟

lich.king

Registered User
لایک‌ها
39
یه دوربین خوب هم عکاسی هم فیلم برداری چی پیشنهاد میدید ؟ تا 1500 .

برای کارای حرفه ای نیست . ولی دوربین خوبی میخوام .

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
سلام.دوستان و استادان عزیز.به امید خدا قصد خرید یک دوربین رو دارم.آشنایی خیلی مختصری با اصطلاحات و تنظیمات دوربین دارم.ولی چون خیلی علاقه دارم میخوام شروع کنم و ادامه بدم.
تا 1میلیون هم میخوام هزینه کنم.آکبند بودن و کارکرده تمیز بودنش هم زیاد مهم نیست برام.لطفا در مورد نوع و مدل دوربین راهنماییم کنید.ممنونتون میشم
سلام گرامی
انشالله که خیر باشه. می تونید بگید برای چه مصرفی نیاز دارید و در عکاسی دنبال چه چیزی هستید؟
برای دوربین کارکرده شخصا دوربین های جناب درویشی که در بازارچه موجود دارند رو پیشنهاد می کنم.

یه دوربین خوب هم عکاسی هم فیلم برداری چی پیشنهاد میدید ؟ تا 1500 .

برای کارای حرفه ای نیست . ولی دوربین خوبی میخوام .
عذر می خواهم صریح می گم ، اگر دنبال دست گرفتن دوربین بزرگ و سنگین نیستید که گاها دیدم برای ژست عکاسی تهیه می کنند ، پیشنهاد می کنم از میرورلس های از میان سری nex ، فوجی یا m کنون.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
سلام دوستان
اول اینکه ببخشید اینجا مطرح میکنم
یه دوربین G15 دارم میخواستم بفروشم.
بنظرتون چند قیمت میخوره؟؟؟
2000 شات..حدود 6 7 ماهی هست دارمش..بدون مشکل فنی و ظاهری.

mawrezax

Registered User
لایک‌ها
31
درود.
دوست عزیز نظر شما درباره مدل d3100 نیکون چیه؟من بیشتر برای عکاسی از سوژهای جالب میخوام.جاندار و بیجان باهم.البته برای عکاسی از انسان یا به قولی مدلینگ هم میخوام.اگه این مدل زیاد مناسب نیست برام مقدوره یه مقدار بیشتر هم هزینه کنم.
آقای درویشی که فرمودید رو از کجا میتونم پیدا کنم؟ممنون از راهنمایی

بالا