سلام صبح بخیر
ممنون از لطفتون. من هم یک کاربر ماقبل اماتور هستم و صرفا هر چیزی گفتم قبلا از دوستان بزرگتر شنیده ام.
انشالله کاربران فوق حرفه ای مثل آقا حسین ، rax و... تشریف بیاورند تا از دانش شون استفاده کنیم.
اگر همچنان دوربین دیجیتال کامپکت داشته باشید باید به خاطر داشته باشید که هر چه تصویر را زوم می کنید بی کیفیت تر می شود اما در سری dslr با زوم بیشتر افت کیفیت ندارید. علت اش تکنولوژی لنز است و به عقیده خودم نوعی تصویر برش داده شده است. اگر به این میزان زوم نیاز دارید و نمی خواهید لنز های زوم بلند تهیه کنید تصویر تان را می توانید زوم و crop کنید (البته نه بیش از حد) و برای افزایش کیفیت کمی با فتوشاپ ادیت کنید.
متاسفانه با این گرانی هایی که شد قیمت لنز هم تکان زیادی خورد.مثلا یک لنز 18-105 بیستم اسفند 690 قیمت گرفتم و الان حدود 850 است.
عکاسی مدلینگ و پرتره 18-55 خوب هست ولی اگر دقت کنید کیفیت لنز مناسب نیست.اصولا رنج 50 تا 100 میلیمتر رو برای پرتره مناسب هست.
عکاسی آسمان شب به قدری آسمان از آلودگی های صنعتی و نوری اشباع شده است(علی الخصوص تهران) که نهایتا انتظار دیدن ماه یا گاهی مشتری را داشت که برای کادر بندی خوب از آنها حداقل یک لنز 300 میلیمتری لازم است.
اگر کاربر کنون هستید با این بودجه یک لنز 18-135 و اگر نیکون هستید 18-105 را انتخاب کنید. موارد کارکرده سالمی هستند که هم تراز با مبلغ در نظر گرفته شما می شوند. البته پس از خرید این لنز دیگر 18-55 را نیاز نخواهید داشت.
اگر هم بیش تر از این فاصله کانونی نیاز دارید 55-200 یا 55-300 (مخصوصا 55-300) موارد خوبی هستند.
شخصا خودم لنز های آنالوگ رو می پسندم . با این مبلغ می شود 4 لنز آنالوگ خوب خرید ولی نداشتن موتور فوکوس برای همه جذاب نیست.
سرعت فوکوس لنز های حال حاضر پایین نیست ولی توجه کنید که با توجه به اینکه شما عکاسی می کنید و می دانید سوژه کجاست انتخاب نقطه فوکوس را در حالت دستی قرار دهید تا سرعت فوکوس بالاتری داشته باشید (دوربین همیشه نزدیک ترین جسم را برای فوکوس انتخاب می کند)
سلام مجدد و وقت بخیر.
اختیار دارید قربان به هر حال هر کس یه جور تجربه کسب میکنه و شما هم من تو همین تاپیک عقب رفتم از کاربرای مفید اینجا بودید. خود من هم اکثر اوقات وقتی برای خرید چیزی تحقیق میکنم اکسپرت میشم تو اون زمینه و بعد خرید انجام میدم .
در مورد عکاسی آسمان بله تهران و کلا شهر ها مناسب عکاسی نیستن و باید تو هر شهری که هستیم جای مناسبش رو پیدا کنیم . خوشبختانه تهران جاییه که کوه های بلند و بکری اطرافش داره و از مساله ی امنیت که بگذریم حرف ندارن برای عکاسی شب . و متاسفانه یا خوشبختانه من علاقه ای به عکاسی از اجرام آسمانی ندارم بلکه پترن و الگویی که ستاره ها در حرکت میسازن ( عکس های با اکسپوژر تایم بالا ) و همچنین عکس از کهکشان راه شیری جزو علاقه مندی های آسمانی منه. که هر دوی این سبک ها نیازی به زوم بالا ندارن خداروشکر . فقط میمونه کیفیت لنز که خوب جمع کنه نور رو .( این مورد دیگه بر میگرده به راهنمایی شما و سایر اساتید که اصلا جمع آوری نور روی سنسور به لنز بستگی داره یا خیر و چه لنزی مناسب تره برای این کار ) و باز هم خوشبختانه علاقه ای به عکاسی های شبانه غیر آسمانی ندارم پس فلاش هم کنار گذاشته میشه . یه 3 پایه لاززمه که اون رو هم چند ساله دارم.
این لنزی که فرمودید برای کادربندی از اجرام آسمانی حداقل 300 میلی متر لازمه همون برای مثال 28-300 خوبه ؟ چون من دقیق به سیستم لنز ها آشنا نیستم و نمیدونم این 300 م.م همون 300 هست که تو 28-300 ذکر شده یا خیر .
در این جالت لنز های 50تا100 که فرمودید برای پرتره مناسبند تکلیفشون چی میشه ؟ میشه چند مدل مثال بزنید برای پرتره ؟
پرتره خیلی حرفه ای مد نظر نیست همین که یه بلور بکگراند داشته باشم و عمق میدان خیلی کم باشه چه تو فواصل کم و چه تو فواصل زیاد دوربین از شخص خیلی عالی میشه.
ولی باز هم کیفیت خیلی مهمه برام تو پرتره . کیفیت و جزئیات .
با صحبت های شما من برداشتم این بود که برای کار من هر چی عدد بالایی بیشتر باشه بهتره درسته ؟ مثلا 55-300 برام بهتر از 18-135 هست ؟
توجه کنید من اصلا مشکلی با دولنزه بودن ندارم همیشه میتونم 2 تا لنز همراهم داشته باشم . پس بهتر نیست بجای خرید لنز گرونی مثل 18-135 یه 55-300 کنار 18-55 ام داشته باشم ؟ البته مساله کیفیت هم باز فراموش نشه اگه خیلی افت کیفیت داشته باشه ارزش نداره مطمئنا بازم من نمیدونم ارتباط کیفیت این لنز ها رو به فاصله کانونیشون .
با فرمایشات شما من این لنز ها رو پیدا کردم اگه ممکنه یه نگاهی بندازید مخصوصا لنز 55-250 کنون که قیمت خیلی خوبی هم داره . البته اگه قیمتش اشتباه نباشه چون هم قیمت 18-55 هست !!!!
http://www.pixel.ir/sigma-lens/737-sigma-18-200mm-f35-63-dc-canon-mount.html
www.pixel.ir/sigma-lens/1907-sigma-28-300-f35-63-dg-macro-canon-mount.html
www.pixel.ir/canon-lens/312-canon-ef-s-55-250mm-f4-56-is-ii.html
تو نیکور ها هم این قیمتش جالبه اگه مناسب کار من باشه :
http://www.pixel.ir/nikkor-lens/564-nikon-af-s-dx-nikkor-55-300mm-f45-56g-ed-vr.html
راستی در مورد لنز های آنالوگ هم هیچی پیدا نکردم تو نت اگه میشه توضیح بدید کارکردشون رو و اگه جایی میفروشن و هنوز تولید میشه لینک بدید ممنون .
با اجازه ی شما از آقا حسین هم کمک بخوایم اگه وقت داشتن پست مارو بخونن .
@hossein137
سلام.
من هم قصد خرید دوربین DSLR دارم.
در حال حاضر با گوشیم عکاسی میکنم(لومیا 1020) که کیفیت خیلی خوبی داره و در خیلی سایت ها با DSLR مقایسه شده..ولی محدودیت های زیادی داره که باعث شده تصمیم بگیرم دوربین حرفه ای بگیرم.
بررسی هایی که کردم با توجه به بودجه ام نظرم nikon d3300 به همراه یه لنز مناسب(هنوز دنبال لنز نبودم) خوب اوومد.
نظر دوستان رو هم میخواهم بدونم انتخاب خوبی دارم میکنم یا گزینه بهتری هم هست؟
موارد مورد نظر:
1-فیلم برداری مهم نیست.
2-بودجه هرچی کمتر بهتر (تا سقف 3 تومن)
3-موارد عکاسی هم همه چی.هر چی دستم بیاد.
سلام عزیز شما تا 3 تومن بودجه داری بجای 3300 . 5300 بخر که هم وایرلس و جی پی اس داره ( مخصوصا وایرلس خیلی کاربری هست ) و هم امکان تایم لپس رو بصورت اینترنال داره و اگه مثل من تو کار عکاسی های فضا بری واقعا به دردت میخوره . البته 650D هم گزینه ی مناسبیه برات حالا که به فیلمبرداری اهمیت نمیدی .
ولی قبل خرید حتما همین جا از اساتید مشورت بگیر و لنز مناسب خودت رو پیدا کن چون ممکنه لنزت به 1 تومن هم برسه و اون موقع ترجیح بدی یه دوربین رده پایین تر داشته باشی که مشکل بودجه بر نخوری .