ahmadj2000
Registered User
........
دوست عزیز حدود 800-1000سلام دوستان
اول اینکه ببخشید اینجا مطرح میکنم
یه دوربین G15 دارم میخواستم بفروشم.
بنظرتون چند قیمت میخوره؟؟؟
2000 شات..حدود 6 7 ماهی هست دارمش..بدون مشکل فنی و ظاهری.
به نظرم یه مقدار قدیمی شده اگه بتونید 5100 رو بگیرید خیلی بهتره.درود.
دوست عزیز نظر شما درباره مدل d3100 نیکون چیه؟من بیشتر برای عکاسی از سوژهای جالب میخوام.جاندار و بیجان باهم.البته برای عکاسی از انسان یا به قولی مدلینگ هم میخوام.اگه این مدل زیاد مناسب نیست برام مقدوره یه مقدار بیشتر هم هزینه کنم.
آقای درویشی که فرمودید رو از کجا میتونم پیدا کنم؟ممنون از راهنمایی
سلام مجدددرود.
دوست عزیز نظر شما درباره مدل d3100 نیکون چیه؟من بیشتر برای عکاسی از سوژهای جالب میخوام.جاندار و بیجان باهم.البته برای عکاسی از انسان یا به قولی مدلینگ هم میخوام.اگه این مدل زیاد مناسب نیست برام مقدوره یه مقدار بیشتر هم هزینه کنم.
آقای درویشی که فرمودید رو از کجا میتونم پیدا کنم؟ممنون از راهنمایی
اصلا متکی به این مسئله نباشید.دوستان قصد خرید دوربین رو دارم.قبل از هر چیزم بگم آماتور هستم
بین دوربین 60D و 700D کدوم رو پیشنهاد می کنید.
شنیدم که 60D تو ایزو بالا خیلی عکسهاش نویز پیدا می کنه
منتظر پیشنهادتون هستم
درسته. به هر حال الان 3100 و 5100 تقریبا در یک رده هستند از لحاظ قدمت و خریدشون به نوعی خرید اول و آخر هست.به نظرم یه مقدار قدیمی شده اگه بتونید 5100 رو بگیرید خیلی بهتره.
اصلا متکی به این مسئله نباشید.
شما هرگز نمی توانید با یک دوربین apsc در ISO بالاتر از 1600 عکس خوب و بدون نویزی داشته باشید.
هر قدر هم که دوربین های این رده ارتقا می یابند باز هم اثرات نویز قابل مشاهده است.
اگر نیاز به استفاده ISO بالا دارید چاره شما تنها فول فریم است که به راحتی تا 51200 افت کیفیت ندارند.
اضافه کنم که در این سطح عکاسی و شرایط حقیقی ، شما نیازی به این گستره سیگنال به نویز ندارید چون شاتر و دیافراگم را دارید و با مقدار کم ISO می توانید در شرایط نوری کم تصویر خوبی ثبت کنید.
پیشنهاد شخصی من 60D است.
سلام.با ایشون تماس گرفتم.سلام مجدد
پروفایل کاربری ایشون این لینک هست.
برای انتخاب دوربین یه مثال خدمتتون عرض می کنم . البته نمی دونم همکار انجمن hossein137 رو می شناسید یا خیر. دوربین ایشون 1000D کنون هست( از EXIF تصاویرشون مشخص هست).
دوربینی هست که روی کاغذ به نظر هر کسی آماتوری هست اما تصاویری که ایشون می گیرند واقعا عالی است.
2 مسئله در این مهم دخیل هست. اول هنر عکاسی که 70 درصد است و بعد تجهیزات که در لنز و فیلتر خلاصه می شود.
این رو قصد دارم خدمتتون بگم که مهم نیست چه دوربینی تهیه بشه چون تک تک این دوربین های تولیدی از حداقل استاندارد ها برخوردار هستند که غالب ژانر های عکاسی رو پوشش بدهند و تصاویر خوبی ارائه دهند.
من از دوربین های نیکون رده 3000 بدی ندیدم و واقعا خوب هستند اما امکانات جانبی در سطح دوربین های رده 7000 نیکون رو ندارند که مسئله ای نیست و با تهیه وسایل جانبی راحت می شود برابری ایجاد کرد.
با همه این گفته ها من خرید این دوربین رو خیلی توصیه نمی کنم ، چون همیشه شخصا درصدی برای ارتباط برقرار نکردن با دوربین و تمایل به فروش در نظر می گیرم که در اون صورت فروش 3100 خیلی سخت هست.
اگر تحت هیچ عنوان قصد فروش نداشتید گزینه خوبی است اما به شرطی که متکی به لنز 18-55 نباشید و حداقل 18-105 تهیه کنید.
بجز 3100 ، 3200 و 5200 هم موارد بسیار خوبی هستند. اگر امکان خرید هر کدام از این دو به همراه لنز دیگری داشتید هم توصیه می کنم.
کاش 7000 رو می تونستید تهیه کنید به هر حال ؛سلام.با ایشون تماس گرفتم.
مدلهای d3100/d7000/600d/450d رو موجود دارن.
غیر از d7000 که گرونتر از بودجه منه.کدوم رو توصیه میکنید؟البته جدا از اینا یه d5100 هم سراغ دارم.
بدنه مستحکم .میشه از برتری های 60d نسبت به 700d بگین؟
بدنه مستحکم .
کنترلر های بیشتر.
قدرت بیشتر سیگنال به نویز به دلیل قدرت پردازش بالاتر.
5.3 fps در مقابل 5fps.
اگر اشتباه نکرده باشم باتری 60d هم بیشتر دووام می اورد.
به علاوه اینکه توصیه می کنم از سایت های مختلف نمونه عکس های ثبت شده با این دو دوربین را مقایسه کنید.
اگر نظرتان با 700D بود 650D به صرفه تر است چون کاملا یکسان هستند.
هیچ کدام از این دو دوربین موتور فوکوس داخلی ندارند و اگر تفاوتی ذکر شده به دلیل استپر بودن لنز ۱۸-۵۵ ۷۰۰d هست.اما من شنیدم 60 دی فوکوسش کنده و تو ایزوی 1000 به بالا دیگه عکسهاش نویز پیدا می کنند در حالیکه 700 دی اینطوری نیست
هیچ کدام از این دو دوربین موتور فوکوس داخلی ندارند و اگر تفاوتی ذکر شده به دلیل استپر بودن لنز ۱۸-۵۵ ۷۰۰d هست.
همچنین حداقل خود من تصاویری که از ۶۰dدیدم تا این iso نویزی ندیدم به هر حال شما خریدار هستید و تصمیم اخر با خودتان است
در رده اس ال ار قابلیت تعویض لنز وجود دارد و شما می توانید هر لنزی (برای کنون ef - efs) رو به دوربین وصل کنید.هدف من اینه که از شماها که اطلاعاتتون بیشتره کمک بگیرم
نمیشه لنز 700 دی رو برای 60 دی تهیه کرد؟ لنز 700 در از نوع stm هستش
معمولش اینه که حدود 30 درصد قیمت اک یا در صورت نبودن در بازار از مشابه همون مدل کم میکنند.سلام دوستان
اول اینکه ببخشید اینجا مطرح میکنم
یه دوربین G15 دارم میخواستم بفروشم.
بنظرتون چند قیمت میخوره؟؟؟
2000 شات..حدود 6 7 ماهی هست دارمش..بدون مشکل فنی و ظاهری.
در رده اس ال ار قابلیت تعویض لنز وجود دارد و شما می توانید هر لنزی (برای کنون ef - efs) رو به دوربین وصل کنید.
ولی اگر بخواهید فقط با 18-55 stm کار کنید همان 700D رو تهیه کنید بهتر هست . چون با این لنز کیت تفاوتی چندانی بین دو دوربین نیست.
یکی از دوستان می گفتند (به عنوان مثال) 600D با 18-200 از 7D با 18-55 تصویر بهتری دارد.
خیلی در قید مدل نباشید و سعی کنید هزینه اصلی را برای لنز کنید.
همینجوره..معمولش اینه که حدود 30 درصد قیمت اک یا در صورت نبودن در بازار از مشابه همون مدل کم میکنند.