• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
man raftam site khodam ro daram up mikonam be sorate blog hast va ba axo ina az bashga va zendegi rozmare dar bashga ro minevisam va soalo javab, inja ham nemiam kasi kari dasht

www.bujinkan.ir inam siti hast ke daram miram ;)

[email protected]
[email protected]

409746832 icq
msn : [email protected]
yahoo! : cyb3r.ninja666

dostan khososan architect aziz, hamshahri khdam , Xing ying , Roje Aria va .. movafagh bashan

Kung Fu TOA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از ره سستي به گدايي رسي :f34r: گر به خود آيي به گدايي رسي

Brucelee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا
با اجازه از تمامی اساتید عزیز بزرگوار:
آیا می دانید بروسلی یکی از چشمانش در حد بسیار زیاد ضعیف بوده و یکی از پاهای او از دیگری کمی کوتاه تر بوده است؟ بعد از آمدن بروسلی به آمریکا برای ادامه تحصیل بوسیله و اجبار پدرش او در اولین فرصت بعد از نمایش (به روایتی) مشت یک اینجی اش در یک همایش، به افتتاح یک سالن ورزشی رزمی در شهر محل سکونتش در آمریکا اقدام کرد که در آن زمان اساتید متعصب چینی این کار بروسلی را تایید نکرده به او هشدار دادند اما چون فکر بروسلی و هدف او والاتر از تعصب کورکورانه آن تعداد افراد و اساتید چینی بود به هیچ وجه کنار نکشید و فلسفه او این بود که این حق همه می باشد که امکان فراگیری هنر رزمی را داشته باشند اوموردخشم چینی ها قرار گرفت و مجبور به مبارزه با یکی از قهرمانان چینی شد که از چین برای به اصطلاح ادب کردن بروسلی فرستاده شده بود این مبارزه به نفع بروسلی به پایان رسید و در موقع خروج از سالن با حمله ناگهانی از پشت به شدت کمر او آسیب دید بروسلی به مدت چند ماه بستری شد و در حدود بیش از یک سال دور از ورزش حرفه ای بود و در این مدت او بیکار ننشست و کتاب و روش منحصر بفرد خود را به نام جیت کان دو به وجود و به رشته تحریر درآورد . اما بروسلی به علت کمر درد ی که هر از چند گاهی به علت ضربه سنگین وارده به سراقش می آمد با تجویز پزشگان قرض ضد دردی را مصرف می کرد که از هر هزار نفر به یک نفر حساسیت نشان می داد که متاسفانه بروسلی جزء معدود افرادی بود که بعلت مصرف این قرص حجم مغزش به حدود یک برابر از حد معمول بزرگتر شد و بهتر بگویم در او تورم شدید مغزی عارض شد او هر از چند گاهی از سر درد می نالید و در زمانی که در منزل یکی از دوستانش و هم بازی او در فیلم جدیدش جهت بررسی فیملنامه بسر می برد ناگهان اظهار سر در و در همان زمان به بیهوشی و اغما می رود که متاسفانه بعد یک ساعت در بیمارستان در حضور چشمان بهت زده همسر و تمامی دوستان و علاقه مندانش از دنیا میرود بعد از کالبد شکافی پزشکان علت مرگ را مسدود شدن ناگهانی رگ و سکته مغزی تشخیص داده اند .

سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان و تبریک به مناسبت عید غدیر خم

دوست عزیز "شائولین" سعی کنید اطلاعاتی که در مورد استاد بروس لی قرار می دهید مستند و از صحت و درستی آن اطمینان حاصل پیدا کنید تا اطلاعات غلط در اختیار دوستان عزیز قرار نگیره !!
اما مواردی که در این مطلب شما نادرست و اصلا" صحت نداره:

1.در مورد ضعیف بودن چشم بروس لی باید به این نکته اشاره کنم که درست که چشم بروس لی ضعیف بوده ولی نه به این معنا که بسیار ضعیف بوده و فقط وی از نظر دوربینی با مشکل جزئی مواجه بود.

2.وانگ جک مان(کارشناس کونگ فو که برای تعطیل کردن باشگاه به کوون بروس در برادوی آمد) شخصی که شما اشاره کردید در مبارزه با بروس خیلی سریع شکست خورد و دندان های جلویش را از دست داد!

3.اما مهمترین نکته وانگ هیچ وقت به کمر بروس ضربه ای وارد نکرد علت اسیب دیدگی کمر بروس لی وزنه های سنگینی بودند که بروس در حال انجام تمرینات پائینی پشت(کمر) در سال 1970 که بر روی شانه هایش قرار داده بود ( وی بدنش را درست گرم نکرده بود مکانیسم حرکت درست بود.) (احتمالا" شما با دیدن فیلم Dragon که مثلا" زندگی نامه بروس لی نشون می ده به این مطلب غلط اشاره کردید. ) خواهش می کنم با دیدن فیلم مطلبی را بیان نکنید فیلم ها فقط به فکر سود خود هستند و ..
.
4. این درست که بروس لی مسکن مصرف می کرد (به علت درد زیادی که بعد ار آسیب دیدگی در کمرش احساس می کرد) اما علت اصلی مرگ وی حساسیت زیاد به قرص اکسواجزیک( مسکن بسار قوی که پزشک آن را برای همبازی بروس بتی تینگ پی تجویز کرده بود) واین دختر نادان آن را به بروس برای تسکین سردردش داد عامل اصلی فوت ایشان در منزل بتی بود.(بروس لی در آپارتمان همبازی اش فوت کرد نه در بیمارستان!)

امیدوارم از دست من ناراحت نشده باشید و مطمئنا" شما چیزی را که فکر می کردید درست در اینجا قرار دادید .:happy:

موفق باشید .
در پناه حق..

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
به نقل از Persiana :
سلام و ممنون از مطلب سبک هاي رزمي براي بانوانتون. يک سؤال دارم، اين نقاط فلج اعصاب که گفتيد (که بايد همونهايي باشه که تو اين سريالهاي چيني نشون ميدن که با ضربه بهش طرف فلج ميشه) دقيقا چه هستن؟ آيا واقعا در واقعيت هم اين امکان هست که با ضربه زدن به اين نقاط قدرت حرکت را از طرف گرفت؟ راستي ...

سلام به شما اساتید محترم

بله دقیقا همین طور است. با ضربه به این نقاط باعث فلج بعضی از قسمت ها و یا فلج کل بدن می شود البته این فلج شدن ها موقتی است و با ضربات ثانویه و یا طی مدت زمانی اثرشان از بین می رود. من فقط هشت نقطه از نقاط اصلی را می دانم که فکر نکنم گفتنشان در اینجا درست باشد چون اولا خودم با هزار بدبختی از استادانم یاد گرفتم ثانیا بسیار خطرناک است چون اگر شدت و سرعت و مکان ضربه درست نباشد باعث فلج کامل انسان می شود.(( پس " گومن ناسای " ))

همان طور که گفته شد نین جوتسو از هنر سیاه چین با نام " فاشو " سرچشمه گرفته است که در فیلم افسانه شجاعان سیاه پوشانی که به گروه خواشان در اون شب بارانی حمله کردند و یا به استاد دین ای ( در روستای بافائو ( اگر درست تایپ کرده باشم )) حمله کرده همان گروه فاشو چین به حساب می آیند.
در مورد انگشتان در شمشیر زنی سبک چینی باید بگویم که برای توازن و برقراری تعادل بین دو دست می باشد و همچنین از استادی شنیدم که می گفت " حکم شمشیر کوچک را دارد "
البته به نظر من به عنوان دست آماده برای ضربه فلج کننده هم می تواند استفاده شود.
در تمرکز به حالت ذن هم استفاده می شود.( همان طور که یوئه اینکار را می کرد )

در مورد دوست عزیزمان استاد cyb3rninja666
به شما همرزم محترم ادای احترام می کنم " شیماس " " اوس "
مطالب شما جالب بودند در واقع به نوعی مطالب من را تکذیب می کردید که برای من جای خوشحالی دارد.
دوست دارم بدانم این مطالب را شما از کدام منبع استخراج کرده اید ممنون می شم اگر بیان کنید.
مطالبی که من در مورد نین جوتسو و تاریخچه و ... در این تاپیکها بیان می کنم از منابعی همچون " کتاب نین جوتسو هنر حرکت پنهان نوشته دان اف دریگر به ترجمه خانم سوسن مشهدی " و " کتاب نین جوتسو در ایران نوشته کانچو اکبر فرجی " و " کتاب ولگردها٫ نینجاهای چینی ( که بدلیل بدقولی یکی از رفقا در حال حاضر در دستم نیست ) " و " مقاله های مستقیم خود کانچو فرجی " و" مطالبی که کانچو فرجی در دوجو ها بیان می کردند " و " مقاله های ایشون در ماهنامه ها و هفته نامه ها " و " گفتگوهایی که خود من با مربیان این سبک از دوجوهای مختلف کردم " و همچنین خود من در مدت 9 ماه در خدمت کانچو فرجی شاگردی ایشان را می کردم که بدلیل دانشگاه در حال حاضر حدود یک سال و نیم هست که از ایشان دور هستم. که البته در حال حاضر نماینده غیر رسمی ایشان در این شهر می باشم و به هنر جویان این سبک آموزش نین جوتسو می دهم.
در مورد تاریخچه و فنون و ... خود من با کانچو هر جلسه بحث و گفتگو می کردیم و از این نظر من مدیون این استاد بزرگ هستم و سعی کردم ( و می کنم ) نتایج آن مباحث را در اینجا بیان کنم.
همان طور که دوستان می دانند کانچو فرجی بنیان گذار سبک نین جوتسو ایران و خاور میانه هستند که از سال 1369 در ایران فعالیت می کنند و اولین استاد هنر های رزمی من می باشند.
درضمن استاد آقای تاکاماتسو و هاتسومی سن سی نیست بلکه مقام و درجه آن ها " سوگ " می باشد که از بالا ترین درجات نین جوتسو در جهان است نه سن سی که معنی مربی و به هنرجوی دان دو نین جوتسو میگن. آقای ماساکی هاتسومی در حال حاضر رئیس سبک نین جوتسو جهان و جانشین استاد تاکاماتسو می باشد.
باز هم از شما همرزم عزیز کمال تشکر و قدر دانی را دارم (( دومو آریگاتو گوزاایماس ))
اوس

داشتم از اول فروم رو ميخوندم که اشتباهمو درست کنم که وقتی رفتم اینجا اشتباهی نبشه
يه نکته هم ديدم که قبلا فک کنم جواب ندادم
سنسی به هر استادی جدا از رده ميگان و سوکی هست چيزی که شما منظورتون بده
و هاتسومی سنسی و تاکاماتسو سنسی هم درسته و همه جا ميگن و بی احترامی نيست ¡
در مورد آقای فرجی هم قبلاً بحث شده

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
قسمت لغت نامه سايت با بيش از 350 کلمه و اصطلاح رايج به روز رسانی شد
تمامی کلمات و اصطلاحات به صورت فارسی هستند
با تشکر
http://www.bujinkan.ir/Fa

راستی چرا کسی ديگه اینجا رو به روز نميکنه !!!

Sensi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان عزیز.

Kung Fu TOA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توآ
بزودي با مطالب و عكس هاي جديد درباره كانگ فو توآ:f34r:

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت شما دوستان و اساتید محترم
قبل از هر چیز شهادت حضرت حسین (ع) را به شما تسلیت عرض می کنم
خیلی وقت بود که اینجا نیومده بودم
به دوستانی که به تازگی به فروم ما آمده اند خوش آمد می گم و ممنون از توضیحاتی که در باره سبکهایشان دادند
از استاد Kung Fu TOA هم بخاطر توضیحات و تصاویری که درباره ی کنگ فو توآ قرار دادند تشکر می کنم

ما باید یاد بگیریم که به تمام سبک های هنرهای رزمی و .... احترام بگذاریم این یک فرهنگ است

کاملا با شما موافقم
ارزش این فرهنگ رو هر کسی درک نمی کنه

سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان عزیز

سلام و احترام به حظور شما سنسی محترم
اگر اشتباه نکنم و از آواتارتون معلوم باشه شما کاراته کار می کنید!

دوستان من سعی کردم تا در وبلاگ در زمینه ی نین جوتسو فعالیت هایی انجام بدم که امید وارم باعث بالا رفتن سطح اطلاعات شما در این زمینه بشه
از این پس هم سعی بر این دارم تا مقالاتی کامل تر و کلیپ هایی بهتر در این زمینه در اختیار شما دوستان قرار بدم
ممنون می شم من رو در این زمینه راهنمایی کنید
ممنون و پیروز باشید..

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
سایتی در مرود کیوکوشین پیدا کردم که گفتم بد نباشه اینجا هم بذارم ::

www.iraniankyokushin.com

همین طور سایت نینجا ایران هم شروع بع فعالیت کرده البته هنوز کامل نه ::

www.ninja-iran.com

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
2zioa2o.gif

انواع هنرهای رزمی آسیایی که امروز مورد استفاده قرار میگیرند عبارتند از :

• دو (Do) : روش، شیوه، راه رسیدن به دیدگاه شخصی.
• جیتسو (Jitsu) : فنون و تکنیکها (در هنر مبارزه).
• آیکیدو (Aikido) : فن شجاعت و هماهنگی، هنری رزمی شامل قفل شدنها، حرکات سریع، پرتابها و هماهنگ سازی.
• آیکی جیتسو (Aikijitsu) : روشی مانند آیکیدو با تاکید بر تکنیک.
• بوجوتسو (Bujutsu) : هنرهای مبارزه در رده جنگجویان ژاپنی.
• بوشیدو (Bushido) : شیوه جنگجویانه.
• گوشین (Goshin) : دفاع شخصی (محافظت از بدن).
• گوشین جیتسو (Goshin Jitsu) : فنون دفاع شخصی.
• جودو (Judo) : ورزشی رزمی بر مبنای پرتاب کردن بدن به سمت مخالف و در زبان عامیانه "جا خالی دادن" و کنار کشیدن از ضربه حریف برای رسیدن به پیروزی. جودو در بین هنرهای رزمی ملایم قرار گرفته است.
• جوجیتسو (Jujitsu) : نوع دیگری از روش ملایم مبارزه شامل کنار کشیدنها و قفل شدنها.
• کاراته (Karate) : روش مبارزه با دست خالی و شامل ضربه های سریع دست و پا.
• کمپو (Kempo) : روش مشت زنی.
• کندو (Kendo) : ورزش شمشیر زنی ژاپنی.
• تای کوون دو (Tae Kwon Do) : روش مبارزه کره ای شامل ضربه ها و به معنی روش استفاده از دست و پا

amin111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2zioa2o.gif

انواع هنرهای رزمی آسیایی که امروز مورد استفاده قرار میگیرند عبارتند از :

• دو (Do) : روش، شیوه، راه رسیدن به دیدگاه شخصی.
• جیتسو (Jitsu) : فنون و تکنیکها (در هنر مبارزه).
• آیکیدو (Aikido) : فن شجاعت و هماهنگی، هنری رزمی شامل قفل شدنها، حرکات سریع، پرتابها و هماهنگ سازی.
• آیکی جیتسو (Aikijitsu) : روشی مانند آیکیدو با تاکید بر تکنیک.
• بوجوتسو (Bujutsu) : هنرهای مبارزه در رده جنگجویان ژاپنی.
• بوشیدو (Bushido) : شیوه جنگجویانه.
• گوشین (Goshin) : دفاع شخصی (محافظت از بدن).
• گوشین جیتسو (Goshin Jitsu) : فنون دفاع شخصی.
• جودو (Judo) : ورزشی رزمی بر مبنای پرتاب کردن بدن به سمت مخالف و در زبان عامیانه "جا خالی دادن" و کنار کشیدن از ضربه حریف برای رسیدن به پیروزی. جودو در بین هنرهای رزمی ملایم قرار گرفته است.
• جوجیتسو (Jujitsu) : نوع دیگری از روش ملایم مبارزه شامل کنار کشیدنها و قفل شدنها.
• کاراته (Karate) : روش مبارزه با دست خالی و شامل ضربه های سریع دست و پا.
• کمپو (Kempo) : روش مشت زنی.
• کندو (Kendo) : ورزش شمشیر زنی ژاپنی.
• تای کوون دو (Tae Kwon Do) : روش مبارزه کره ای شامل ضربه ها و به معنی روش استفاده از دست و پا
سلام استاد امیر عزیز،
خسته نباشید.اطلاعات خیلی خوبی تو این پستتون دادید.امکانش هست که در مورد «دو» بیشتر توضیح بدید؟
با تشکر-اوس

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام استاد امیر عزیز،
خسته نباشید.اطلاعات خیلی خوبی تو این پستتون دادید.امکانش هست که در مورد «دو» بیشتر توضیح بدید؟
با تشکر-اوس

سلام خدمت شما استاد محترم
"دو" همونطور که نام سبکهایی مثل " جودو " کندو " آیکیدو " و.. می بینید یک پسونده که به معنی راه و روش می باشد

amin111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت شما استاد محترم
"دو" همونطور که نام سبکهایی مثل " جودو " کندو " آیکیدو " و.. می بینید یک پسونده که به معنی راه و روش می باشد
خیلی ممنون استاد،البته من بتازگی هنر رزمی رو شروع کردم و شایسته لقب «استاد» نیستم.بنابراین من رو با همون اسم کوچکم صدا کنید بهتره.من هنوز خیلی راه دارم تا به ردیف و درجه بالا برسم.
با تشکر-اوس

Kung Fu TOA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیا می دانید بهترین و رتبه اول تز علمی در رشته های رزمی دنیا مربوط بهکانگ فو توآ می باشد
تز حرکت در جهت خلاف حرکت مولکولی
:f34r:

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
خیلی ممنون استاد،البته من بتازگی هنر رزمی رو شروع کردم و شایسته لقب «استاد» نیستم.بنابراین من رو با همون اسم کوچکم صدا کنید بهتره.من هنوز خیلی راه دارم تا به ردیف و درجه بالا برسم.
با تشکر-اوس

با سلام خدمت شما
خواهش می کنم ، همگی به نوعی استادیم
خوشحال می شم شما هم از سبک خودتون بیشتر توضیح بدید
ممنونم
آریگاتو
اوس

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
آیا می دانید بهترین و رتبه اول تز علمی در رشته های رزمی دنیا مربوط بهکانگ فو توآ می باشد

سلام
می شه خواهش کنم و این موضوع را کمی بیشتر توضیح بدید
ممنونم

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
این دوستمان ترجیح میدهند برای شناساندن ورزش مورد علاقشان فقط عکس های بزرگ و بزارند وشعار بدهند

اینم یه روشی.

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13

ahan ! che ghad shimi va fizik khondi shoma ke in tezo dari eraee midi ?

amin111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تفاوت کیوکوشین با دیگر سبک ها ی کاراته:
غالب سبکهای کاراته از اصول پایه یکسانی استفاده می کنند مثل : درجه بندی- کمربند- لباس سفید- احترام(اوس-)ایستادنها (داچی) ضربات - دفاع و ... ولی تفاوت آنها با یکدیگر در چگونگی به کار گیری این اصول می باشد.
اصولا سبکهای کاراته را به دو دسته ایپون و اوپن یا غیر آزاد و آزاد تقسیم بندی میکنند.کیوکوشین یکی از سبکهای اولیه و اصلی گروه آزاد (اوپن) است در سبک کیوکوشین توجه خاصی روی قدرتبدنی و استقامت جسمانی وجود دارد از این رو بعد ازگذشت چند سال هنرجوی کیوکوشین دارای اندامی تنومند و عضلاتی بسیار قوی و قدرت بدنی زیادی خواهد شد. البته علاوه بر مسائل جسمانی در ابعاد معنوی اصولی مانند نظم و انضباط ، دقت عمل- تمرکزذهنی- ادب و احترام - تواضع و فروتنی و دیگر مفاهیم عالیه انسانی و اجتماعی به طور مستمر تمرین و آموزش داده می شود.به طوری که در مقیاس عملی افراد رده بالا (کسانی که مدارج عالیه را در کاراته دارند)
از شخصیت اجتماعی قوی و با اعتماد بنفسی برخوردارند، دارای اخلاق نیکو و رفتار پسندیده میباشند و اکثرا در موقعیتهای اجتماعی خودشان موفق هستند و غالبا دارای تحصیلات عالیه بوده و از درک و شعور مقبولتری در مقایسه با دیگران برخوردارند.
به طور کلی بایستی یا دآور شویم که در تجربه و عمل ثابت گردیده افرادی که به ورزش کاراته روی می آورند بعد از چند سال چنان شخصیتی والا و ارزشمند در کنار اندامی زیبا و قدرتمند پیدا میکنند که در حالت عادی انتظار چنین پیشرفت هائی از این افراد کمتر مدنظر بوده است.امیدوارم در عمل خود شاهدی به مدعاهای ما باشید.
دستیابی به شرایط ویزه معنوی و روانی کاراته مستلزم احاطه بر توانائیهای فیزیکی و جسمی است یعنی میبایستی با ممارست و پیگیری مدام اندامهای بدن را به گونه ای پرورش و رشد داد تا امکان یادگیری فنون و تکنیکهای پیچیده کاراته فراهم شود.
همه فنون کاراته بر مبنای علمی استوار است یعنی بنیانگذاران و پیشگامان با دقت نظر و مطالعه و تحقیق و رفع نواقص هر فن و اصلاح و تکمیل آن در طول سالیان متمادی و مطابقت آنها با روشهای علمی. پزشکی و حرکت مفاصل، کاراته را به شیوه امروزین به دست ما رسانده اند هرچند گاه نیز یک استاد با دیدی کارشناسانه و ارائه نظری تازه در باب یک یا چند حرکت با تکیه بر مفاهیم علمی کاراته را متحول نموده اند مرحوم استاد اویاما مبتکر سبک کیو کوشین یکی ازاین بزرگان بوده است کیو کیشین به معنای نهایت حقیقت و آن اشاره به این دارد که انسان باغلبه فیزیکی براندامهای جسمش ودستیابی به یک قدرت فنی وتوان بدنی فوق العاده بایستی به اعتلای روح وروان وابعاد معنوی خودش بپردازد تابه نهایت حقیقت (کمال) برسد چون کلیه اصول کاراته دارای منطق علمی است پس یادگیری وآموزش آن نیز بایستی براساس روشهای علمی وریاضی وتربیت بدنی صورت گیرد تابهترین بازده وکارائی حاصل شود چه عدم توجه به مطالب علمی ورزش امکان کزروی و وارد آوردن آسیب وناراحتی رابه دنبال خواهد داشت بطور مثال درحدود 6ماه طول می کشد تاعضلات-تاندونها و مفاصل یک فرد مبتدی از نظر فیزیکی آمادگی لازم راپیدا کند تامربی بتواند فنون خاص ودروس اصلی کاراته رابه وی آموزش دهد لازمه این مهم حضور مرتب وبی وقفه هنر جو در طول این مدت است البته اگر کسانی سابقه تمرینات ورزشی در رشته دیگری را داشته باشند مدت آمادگی جسمانی آنها کاهش خواهد یافت.

amin111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فلسفه کمربند در کاراته:
کمربند کاراته که در اصطلاح به آن (اوبی) می گویند در ظاهر بدرد بستن دور لباس می خورد تا پیراهن کاراته باز نشود.
ولی برای آنانیکه با هنرهای رزمی آشنائی دارند این کمربند مفهومی عمیق تر از یک بند یا ریسمان لباس داشته و معنائی سمبولیک و فلسفي دارد .
اولین راه درک معنی کمربند از راه رنگ آنست.در ابتدا تنها کمر بند سفید بوده وقتی شخصی بر اثر سالها تمرین و بستن آن کمربند رنگ کمربند تیره نزدیک به قهوه ای می شد(چون کمربند را نمی شستند) و بعد از سالیان دیگر در اثر مرور زمان و خاک و چربی دستها رنگ کمربند تیره و به سیاهی میزد و معلوم بود شخص تجربه زیادی در تمرین دارد.
منظور این است که رنگ کمربند یک کاراته کا تنها نشانگر درجه فنی و تکنیکی او نیست بلکه نشان دهنده رشد شخصیت انسانی و اجتماعی اونیز هست.

بالا