• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
15 درصد چقدر میشه؟ :دی یکی از اقوام اسماً گفته بود موجیم (یکی تیر درکرده بود اینم صداشو شنیده بود) موقع درصد گرفتن یکم آب شنگولی زد رفت 25% بهش دادن الان از رئیس جمهور مملکت خرش بیشتر میره :دی

شانسشو ...دم :|
بابام 2 بار شیمیایی خورده! 6 ماه تو بیمارستان اهواز نفله بوده، فک میکردن شهید مهید شده!
چون دیر رفت دنبال جانبازیش (5 6 سال پیش) همین 15% هم به زور قبول کردن!
الان من باید جررررر بخورم 27 ماه خدمت کنم به این لاشیای بی ناموس :|

nima-h8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان بین معاف از رزم و معاف از خدمات رزمی فرقی هست؟

کسی درباره SPINA BIFIDA OCCULTA چیزی میدونه؟ معافی چیزی داره؟ تو آیین نامه جدید نبود چیزی ازش...

s.solgi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من واریکوسل درجه 3 و فتق خفیف دارم دکتر هم معاینم کرده گفته هرچی زودتر باید عمل شم دفترچمم 15 تیر پست کردم آیا با قانون جدید بامن رفتار میشه؟ ایا معاف خواهم شد؟توروخدا جوابمو بدید دارم دیوونه میشم

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
سلام دوستان
من واریکوسل درجه 3 و فتق خفیف دارم دکتر هم معاینم کرده گفته هرچی زودتر باید عمل شم دفترچمم 15 تیر پست کردم آیا با قانون جدید بامن رفتار میشه؟ ایا معاف خواهم شد؟توروخدا جوابمو بدید دارم دیوونه میشم
ممد تویی .الدنگ مگه بهت نگفتم باید بری کمیسیون تا معلوم شه !!!!
پرات ریخت پیدات کردم ...(نت سرای من است)

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
سلام دوستان اصلاحیه جدید رسید به این سایت سر بزنین دانلود کنین!
www.applyabroad.org/forum/showthread.php?38844-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A6%D9%84-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-(%D8%AD%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%87-%D9%87%D8%A7%D8%8C-%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D9%87%D8%A7-%D9%8:cool:/page104 فقط تو سایت در رابطه با چشم شرایط معافیت فقط یک چشمو گفته ! حالا سوال من اینه که آیا این اصلاحیه فقط تغییرات جدید رو میگه و قوانینی رو که تغییر نکردن ذکر نکرده یا که کلا بازم ممنون از همه معاف مجموع دو چشم رو برداشتن؟
آقا استرس نداشته باش
شما معافی
نشدی بگو خودم جات برم خدمت

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
سلام دوستان
متاسفانه قانون جدید ( احتمال 99 درصد )
باید رفت و دید
یه وقت به شما معافیت موقت می دن و می گن با عمل خوب می شی

s.solgi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه قانون جدید ( احتمال 99 درصد )
باید رفت و دید
یه وقت به شما معافیت موقت می دن و می گن با عمل خوب می شی
ممد تویی .الدنگ مگه بهت نگفتم باید بری کمیسیون تا معلوم شه !!!!
پرات ریخت پیدات کردم ...(نت سرای من است)
نه دوست عزیز من محمد نیستم

nima-h8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
پستم رو نتونسم ویرایش کنم منظورم این بود
فرق بین معاف از رزم و خدمات غیر رزمی چیه؟

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
هیچی پست نمیدن .همین بعدش تو بعضی از یگانا فرقی نداره .
کلا همه چی بستگی به یگان داره .
بروبچ :
من الکی رفتم گفتم پام درد میکنه چیز مغز ورداشت گچ گرفت 1 هفته نوشت .
به نظرتون گچو باز کنم 1 هفته دیگه برم بقیهالله بگم خوب نشده .یا باز نکنم برم ؟(خدارو چه دیدی شاید 1 هفته دیگه هم دادن ) :دی

a-aramesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
آقا دیگه برای کم کاری تیروئید معافیت نمیدن ؟ چون تو قانون جدید نوشته در صورت عدم درمان به دارو معاف میشن 99 درصد کم کاری ها هم با دارو درمان میشن

ARTAS

Registered User
لایک‌ها
383
امروز رفتم بیمارستان برای ماعینه گوش های پدر که تقریبا 80 تومن برامون خرج برداشت (کوفتشون بشه) رفتیم پیش دکتر نوشت ازمایش رفتیم ازمایش اما متعصفانه تا نوبت ما برسه و جوابو بگیریم دکتر رفت و موند تا دوشنبه که بریم ببینیم چی کار میکنه.
البته برگه ی ازمایش شنوایی رو دیدم و مثل اینکه میتونم معافی بگیرم چون در هر دو نمودار بزرگ که مربوط به گوش چپ و راسته هیچی زیر 50 دیسی بل نبود یعنی اولی از 50 شروع میشد و اخریا تا 80 هم رسیدن!!! و مثل اینکه اختلال هر دوگوش بالای 56 دیسیبل باشه ماعفیت داره که برای پدر ما فقط همون نقطه ی اغازی رو 50 ایناست و بقیش تا 80 میره .
دوستانی که چیزی در این رابطه میدونن یه ندایی بدن که مارو میگیره یا نه؟
همچنین من دو برگه ی دیگه برای فشار و بینایی هم گرفتم که با این هزینه های سنگین بیخیالشون شدم چون میدونم احتمالش پایینه که اون یکی ها شامل حالم بشه حالا میگم اگه برا اون دوتا نرم مشکلی پیش میاد یا باید برم جایی لغوشون کنم؟
یک سوال دیگه که دارم هم اینه که بعد از این که ماعینه شد مارو میفرستن شورا ؟؟چون شخصی که برگه هارو بهم داد گفت 10 روز بعد از ماعینه بیا اینجا جوابو بگیر!!! الان این چی میشه .
همچنین اگه رفتیم شورا بعد از مشکل شنوایی مدارکی بهشون نشون بدیم که پدر مشکلات بینایی و فشار هم بینایی داره میتونه تو رای شون تاثیر گذار باشه؟

Imaginer

Registered User
لایک‌ها
74
آقا این تاپیکو دیدم ... یاد معافی گرتن خودم افتادم
..
آقا ما رفته بودیم معافیت پزشکی بکیریم... اینم بگم من هیچ مشکلی ندارم ... ولی از قضا چون زیاد از بچگی دویدیم و رزمی کار میکردیم ... پاهای ما یخورده پرانتزی شده ... خوب ما هم شنیده بودیم که هرکی پاهاش پرانتزیه معاف میشه ... ما هم پاهامون اونطوری نیست که بخواد معافی بگیریم ... خلاصه رفتیم پل چوبی و موقع معاینه طوری ایستادم و فشار به پاهام وارد کردم تا پرانتزی پام رو دو برابر نشون بده ..

از قضا همینجووووری معاف شدیم :D ... فکر نکنم الان پرانتزیه پا تاثیری واسه معافیت داشته باشه ...
..
به سلامتیه سربازا .. دمشون گرم

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
آقا این تاپیکو دیدم ... یاد معافی گرتن خودم افتادم
..
آقا ما رفته بودیم معافیت پزشکی بکیریم... اینم بگم من هیچ مشکلی ندارم ... ولی از قضا چون زیاد از بچگی دویدیم و رزمی کار میکردیم ... پاهای ما یخورده پرانتزی شده ... خوب ما هم شنیده بودیم که هرکی پاهاش پرانتزیه معاف میشه ... ما هم پاهامون اونطوری نیست که بخواد معافی بگیریم ... خلاصه رفتیم پل چوبی و موقع معاینه طوری ایستادم و فشار به پاهام وارد کردم تا پرانتزی پام رو دو برابر نشون بده ..

از قضا همینجووووری معاف شدیم :D ... فکر نکنم الان پرانتزیه پا تاثیری واسه معافیت داشته باشه ...
..
به سلامتیه سربازا .. دمشون گرم
گوارای وجود-حقت بودبااین زرنگیت معاف بشی داش

nicvb32

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان
10 سال پیش واسه اعزام اقدام کردم که گواهینامه بگیرم و بعدش رفتم سراغ معافیت پزشکی (مشکل کمردرد) و دفترچه هم ارسال کردم اما چون شنیده بودم نهایت معاف از رزم میشم با اینکه نامه اومده بود برم یه بیمارستانی تو تهران دیگه دنبالش نرفتم، حدود 1 سال بعد هم برگه اعزام به خدمت اومد در خونمون که باید در تاریخ فلان برم فلان جا و 30 روز اضافه خدمت هم خوردم، از اون موقع تا الان دیگه هیچ اتفاقی نیفتاده
میخواستم بدونم در حال حاضر وضعیت خدمتم چه جوریه؟ غایب یا فراری؟
می خوام دوباره برای معافیت پزشکی اقدام کنم حتی اگه نهایت معاف از رزم بشم میرم، بابت غیبت مشکلی نیست؟
ممنونم

Imaginer

Registered User
لایک‌ها
74
گوارای وجود-حقت بودبااین زرنگیت معاف بشی داش

ولی ناموسن بعد از گرفتن معافی عذاب وجدان گرفتم که چرا کلک زدم :D بعد جفت پاهام تو دویدن پیچ خورد 3 چهار ماه هم خونه نشین شدیم .. الان هم متاسفانه دیسک کمر :D ههه
داش اینم بگم ... من خیلی علاقه به **** و ارتش داشتم ... قبل از گرفتن معافی رفتم گزینش دانشکده افسری ردم کرن ... بعد رفتم اون کلک رو پیاده کردم واسه معافی و معاف شدم .... بعد دوباره رفتم واسه گزینش یگان ویژه ... معافیت هم قبول میکردن الا معافیت پزشکی .. اونجا هم نا امید برگشتیم و الان در خدمت شماییم . و این بود داستان زندگی ما :general105:

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
ولی ناموسن بعد از گرفتن معافی عذاب وجدان گرفتم که چرا کلک زدم :D بعد جفت پاهام تو دویدن پیچ خورد 3 چهار ماه هم خونه نشین شدیم .. الان هم متاسفانه دیسک کمر :D ههه
داش اینم بگم ... من خیلی علاقه به **** و ارتش داشتم ... قبل از گرفتن معافی رفتم گزینش دانشکده افسری ردم کرن ... بعد رفتم اون کلک رو پیاده کردم واسه معافی و معاف شدم .... بعد دوباره رفتم واسه گزینش یگان ویژه ... معافیت هم قبول میکردن الا معافیت پزشکی .. اونجا هم نا امید برگشتیم و الان در خدمت شماییم . و این بود داستان زندگی ما :general105:
عذاب وجدان چیه-اونایی که سربازی رواجباری کردن بایدعذاب وجدان بگیرن-توامریکاسربازی یه شغل باکلاسه-تازه سربازای امریکایی تخصصی ترهم هستن-اینجابدلیل کمبودبودجه اجباریه

Imaginer

Registered User
لایک‌ها
74
آخه عذاب وجدانم واسه این بود که دوووستانی رو اونجا دیدم که هزار جور مشکل داشتن و واسه معافیت دائم اومده بودن ..ولی منی که سر و سالم بودم .. اکثرا اونا معاف از رزم شده بودن فقط .. به هر حال ...

چســــــــــــــــــــــبید :D
..
جالبتر اینکه دو تا از رفیقام که اونام ورزشکار بودن و یه نیم پرانتزی داشتن .. به اونام گفتم چی کا کنند و از قضا اونا هم از جهنم سربازی معاف شدن ... به همین سادگی ..به همین خوشمزگی

batavm

Registered User
لایک‌ها
318
سلام مجدد...
قبلا گفته بودم که پدرم فوت کرده و یه برادر بزرگتر دارم که به خاطر این قضیه نمیتونم ظاهرا معافیت کفالت مادر بگیرم ولی سوالم اینه که اگر مادرم بره تحت پوشش بهزیستی میتونم از طریق بهزیستی برای معافیت کفالت مادر استفاده کنم؟
قانونش ظاهرا اینطور بود که یکی از فرزندان مادران فاقد همسر تحت پوشش بهزیستی میتوانند معاف شوند...

ARTAS

Registered User
لایک‌ها
383
سلام مجدد...
قبلا گفته بودم که پدرم فوت کرده و یه برادر بزرگتر دارم که به خاطر این قضیه نمیتونم ظاهرا معافیت کفالت مادر بگیرم ولی سوالم اینه که اگر مادرم بره تحت پوشش بهزیستی میتونم از طریق بهزیستی برای معافیت کفالت مادر استفاده کنم؟
قانونش ظاهرا اینطور بود که یکی از فرزندان مادران فاقد همسر تحت پوشش بهزیستی میتوانند معاف شوند...
بنده تا جایی که میدونم بهزیستی یه ماده ی 6 داره که اونم مربوط به معلولیت میشه البته معلولیت حتی میتونه سنگینی گوش هم باشه!!!و خیلی مشکلات دیگه. شاید تونستید از این طریق کاری بکنید.
برای اطلاعات بیشتر میتونید به اینجا مراجعه کنید.

بالا