• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

.....

aliboveyri

Registered User
لایک‌ها
19
bitspyder , myanony , hdbits
موجوده ؟
سرجمع 20؟
دوست عزیز پیغام خصوصی شد در پست قبل اعلام کرده بودم قیمت ها که طی این چند هفته که مونده تا پایان ماه مبارک رمضان قیمت ها کاهش پیدا کرده.
bitspyder ده تومن و myanonamouse هم 5 تومن برای hdbits هم در پیغام خصوصی توضیح دادم که جمعا میشه 15 پیشنهاد من بجای hdbits ترکر :http://pt.hd4fans.org که دقیقا مشابهه hdbits چین هست و این تیم ها رو ساپورت میکنه انحصاری:
beAst-CHD-MySiLU قیمت هم 10 تومن هست.
تومن بله موجود هست همه بصورت دعوت نامه هستن نه اکانت خوده بنده یا شخص دیگری.

Last edited:

aliboveyri

Registered User
لایک‌ها
19
دوستان بعد از ماه مبارک رمضان قیمت ها به روال قبل برمیگرده در صفحه شماره 4 قیمت ها رو اعلام کردم.

xwoman2

Registered User
لایک‌ها
92
درود دوست من
اینو داری؟
waffles.fm
خیلی واجبه ها دمت گرم

aliboveyri

Registered User
لایک‌ها
19
درود دوست من
اینو داری؟
waffles.fm
خیلی واجبه ها دمت گرم
بله موجود هست ولی اکانت خودم هست من هم معمولا بصورت اکانت نمی فروشم فقط دعوت نامه بخاطره اینکه ممکنه کاربری که اکانت رو خریداری میکنه به مشکل بر بخوره.

tohid63

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
207
واسه دیسک بلوری و سه بعدی عالی چی دارید با قیمت لطفا

aliboveyri

Registered User
لایک‌ها
19

aliboveyri

Registered User
لایک‌ها
19
دوست عزیز دعوتنامه
HDBits و CHDBits را ندارید؟
در karagarga فیلمهای hd هم موجوده؟
سلام دوست عزیز دعوت نامه کاراگارگا موجود هست ولی CHDBits موجود نیست البته اکانت خودم هست که من بصورت اکانت نمی فروشم چون بخاطره مشکلاتی که ممکنه برای کاربر پیش بیاد فقط بصورت دعوت نامه بله فیلم های HD هم در خودش جای داده , قیمت هم برای شما ارسال شد.
با تشکر.

amindead

Registered User
لایک‌ها
171
از ایشون دعوتنامه گرفتم
بسیار سریع فرستادند و هر ترکری بخواین دارند
ممنون

aliboveyri

Registered User
لایک‌ها
19
بمناسبت عید فطر قیمتها همچنان روی 10 تومن باقی هست بعد از این مدت به روال سابق برمیگرده.

aliboveyri

Registered User
لایک‌ها
19
دنبال ترکری برای کتاب های شغلی و تجاری میگردم چیزی دارین ؟
از این ترکر دعوت نامه دارید یا نه ؟
thevault.bz
نه دوست عزیز از این ترکر نه موجود نیست برای ترکر آموزشی برای کتاب و فیلم ترکر بیت اسپایدر هست عناوینی که دنبالشون هستی رو برام بزار تا برات عکس بگیرم قرار بدم.

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
سلام
این ترکر رو عضو هستم برادر ولی اون مطالب شغلی که من میخوام توی این ترکر به مقدار کم است اصلا قابل قیاس با اون جایی که من دنبال دعوت نامه اش هستم نیست
این ترکری که شما ذکر کردی بیشتر مطالب آموزشی است ولی من دنبال کتاب های علمی در رابطه با بازاریابی یا شغل های مختلف هستم
این ترکری که گفتم باید برای درخواست عضویت مصاحبه بدی ولی خوب من وقت مصاحبه رو تا الان نداشتم و اگه مجبور باشم این کار رو میکنم چون اونجا یک محیط تجاری است که کاملا به درد من میخوره
به هرحال اگه زمانی دعوت نامه اش را داشتی خبرم کن من خریدار هستم یا ترکر دیگه ای میشناختی که در رابطه با کارهای تجاری یا کتاب های تجاری نظیر
Branding
digital branding
naming strategies
naming a product or brand
و این چیزها باشه نه در اون مقدار کمی که توی بیت اسپایدر است و خیلی به درد هم نمیخوره
به هرحال مرسی

aliboveyri

Registered User
لایک‌ها
19
اکانت http://www.thegeeks.bz دارید
یا اکانتی که در زمینه آموزشی باشه ؟
قیمت کفشو هم برام بفرستید ؟
سلام دوست عزیز فعلا دعوت نامه thegeeks موجود نیست دعوت نامه ها به اتمام رسیده ولی ترکر معروف بیت اسپایدر هست bitspyder که قیمت دعوت نامه این ترکر بدون تخفیف 10 تومن هست.

ارين٩٣

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
ببخشيد جسارته و ارتباطي با عنوان تاپيكتون نداره ولي ميشه ي توضيح جامع در رابطه با تركر بديد كه چيه؟؟؟ چرا براي عضويت نياز به اينوايت و دعوت نامه داره؟؟؟
و حتي اينكه سازوكار ارسال دعوت نامه به چه شكليه؟؟؟

aliboveyri

Registered User
لایک‌ها
19
ببخشيد جسارته و ارتباطي با عنوان تاپيكتون نداره ولي ميشه ي توضيح جامع در رابطه با تركر بديد كه چيه؟؟؟ چرا براي عضويت نياز به اينوايت و دعوت نامه داره؟؟؟
و حتي اينكه سازوكار ارسال دعوت نامه به چه شكليه؟؟؟
سلام دوست عزیز ترکر یهنی ردیاب در معنی فارسی و به این مفهوم هست که ارتباط بین شما و بقیه کاربرا برقرار میکنه برای مثال شما یک فایل رو میخواین دانلود کنید در تورنت خصوصی برای مثال ترکر ما میشه :http://tracker.iptorrents.com که این آدرس ارتباط بین کسی که کل فایل رو در اختیار داره با بقیه کاربرا که دارن فایل رو دانلود میکنن برقرار میکنه.برای عضویت احتیاج به دعوت نامه هست چون بدون دعوت نامه نمیشه عضو شد و بیشتر به این خاطر هست کاربرایی وارد این ترکر ها بشن که قابل اطمینان باشن و فعال باشن.سوال سوم شما هم اگر کاربر فعالی باشید و قوانین رو رعایت کنید بعد یک مدت ارتقاء کاربری پیدا میکنید و دسترسی به دعوت نامه دارید.

بالا