سلام دوست عزیز FTN که خیلی وقته دان شده و فعلا خبری ازش نیست.دوست گرامی درود،
1. آیا FtN رو دارید؟
2. آیا «اکانت» با آپلود بالای بیتاسپایدر رو دارید؟
ممنون.
PassThePopcorn و BitMe فعلا دعوت نامه ندارم برای بیت اسپایدر نه قیمت تغییر کرده توی تاپیک گفته بودم که تخفیف خورده بود در ماه رمضون الان به روال قبل برگشته قیمت بیت اسپایدر 20 تومن هست.ممنون از پاسخ سریع. من چون سرعت آپ خیلی کمی دارم دنبال ترکرهای فریلیش هستم که بتونم عضو بمونم یا اکانت با شر بالا. قیمت بیتاسپایدر همون ۱۰ هزار تومن هست؟ راستی آیا احیانا اکانت PassThePopcorn و BitMe رو ندارین؟
سلام دوست عزیز فعلا دعوت نامه این ترکر رو تمام کردم باید صبر کنید به شما اطلاع میدم .سلام ترکر trance traffic رو دارین ؟ اگه دارین از کلمه Discography یه شات بگیرید ممنون
سلام دوست عزیز.برای این زمینه ترکری موجود نیست.سلام
واسه دانلود تصاویر از نقاشی های معروف چه تورنتی رو پیشنهاد می کنید
ترکر waffles.fm رو بهت پیشنهاد میدم مطرح ترین هست اگر هم عنوانی مدنظرت هست برام بزار تا عکس بگیرم.واسه top hitو البومهای مطرح و بروز و البومهای پرفروش چه تورنتی رو معرفی میکنید؟
میخوام البومهای پرفروش itunes هم توش باشه
ممنون
برای شعبده بازی چیزی سراغ ندارم ولی تو ترکر اموزی هست بنام د گیگکز و بیت اسپایدر که آموزشی هستن شمال شعبده بازی نمیشه.با سلام و عرض ادب.
آقا براي دانلود آموزشهاي كمياب شعبده بازي و ديگر آموزش ها چه تركري رو معرفي ميكنيد ؟
ممنونم.
با اجازهبا سلام و عرض ادب.
آقا براي دانلود آموزشهاي كمياب شعبده بازي و ديگر آموزش ها چه تركري رو معرفي ميكنيد ؟
ممنونم.
سلام ای پی تورنتز موجود هست ولی معاوضه نمیشه اصلا.اگر تمایل به خرید داشتید پیغام خصوصی بدید یا با این ای دی در تماس باشید در یاهو مسنجر:سلام. دعوت نامه iptorrents میخوام
با دوتا دعوتنامه torrentday هم معاوضه میکنم
سلام در این زمینه ترکر معروف Waffles رو بهتون پیشنهاد میدم در این تاپیک عکس قرار دادم:در زمینه فول البوم یا دیسکوگرافی چیو پیشنهاد میدید ؟