• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

.....

MSBHD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دعوتنامه iptorrents و freshon بدون مشکل دریافت شد.
ممنون بابت ارسال سریع

mehrdad21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام من اکانت خوب برای کتاب میخوام شرایط رو بگو تا بتونم سرویس مناسب تهیه کنم

aliboveyri

Registered User
لایک‌ها
19
سلام من اکانت خوب برای کتاب میخوام شرایط رو بگو تا بتونم سرویس مناسب تهیه کنم
سلام برای کتاب 2 تا ترکر موجود هست یکی بیت اسپایدر و یکی هم thegeekz هست حالا اگر چیزه خاصی مد نظرت هست بگو تا برات چند تا شات بزارم شرایط هم که چیزه خاصی نداره شما ترکر مورد نظر رو انتحاب کنید مبلغ رو کارت به کارت کنید به من اطلاع بدید بعد ایمیل خودتون که جی میل باشه رو برای من ارسال میکنید.

mehrdad21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
مبلغ و شماره کارت رو برام بفرست تا بتونم اکانتو تهیه کنم

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
سلام دوست عزیز دعوت نامه ایپی تورنت رو داری ؟؟؟ شرابط رو ارسال فرمایید و اینکه با این دعوت نامه ها لینک مستقیم میده و چقدر زمان داره؟ و اینکه باید اپلود داشته باشی یهنی چی ؟ یعنی یه لینک از اینترنت بهش بدیم برای اپلود کفایت میکنه یا باید از هارد باشه
واسه ی برنامه های کشتی کج کدوم ترکر رو پیشنهاد میدید؟

Last edited:

aliboveyri

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
سلام دوست عزیز دعوت نامه ایپی تورنت رو داری ؟؟؟ شرابط رو ارسال فرمایید و اینکه با این دعوت نامه ها لینک مستقیم میده و چقدر زمان داره؟ و اینکه باید اپلود داشته باشی یهنی چی ؟ یعنی یه لینک از اینترنت بهش بدیم برای اپلود کفایت میکنه یا باید از هارد باشه
واسه ی برنامه های کشتی کج کدوم ترکر رو پیشنهاد میدید؟
سلام دوست عزیز بله ای پی تورنتز موجود هست قیمت رو براتون بصورت پیامک ارسال میکنم.شما با گرفتن دعوت نامه بله لینک مستقیم دارید ولی اگر از سیستم خودت دانلود میکنید باید همون مقدار هم فایل رو آپلود کنید تمامی ترکر های خصوصی این طوری هستن حالا یک سری فایل داره بنام FREELEECH که اینا رایگان هستن حجم دانلود براتون در ترکر ای پی تورنتز حساب نمیشه بجاش باید اپلود داشته باشی شما در تورنت خصوصی در پنل کاربریتون بالای صفحه یک گزینه بنام RATIO دارید یعنی میزان دانلود به اپلود که همیشه این گزینه رو باید بالای 1.0 نگه داری زیر 1.0 نیاد .کلا در تورنت خوصی برای اینکه RATIO بالا بره باید اپلود داشته باشی.نه شما نیازی نیست لینک بهش بدین شما در ای پی تورنتز وارد که بشین یک فایل تورنت روی کامپیوتره خودتون ذخیره میکنید بعد این فایل رو با نرم افزار یکه تورنت های شما رو دانلود میکنه باز میکنید که شروع به دانلود میکنه و وقتی فایل دانلود شد میگزاری برای آپلود که بهش میگن seed البته اگر از سیستم خودت میخوای این کارو انجام ندی احتیاج به سید باکس هست حالا ممکنه بپرسی سید باکس چی هست ؟ سید باکس یه سرور اختصاصی هست یا یک سرور مجازی که مدیر سرور روی اون یک نرم افزار مدریرت دانلود تورنت نصب میکنه و شما بصورت web ui یعنی با وارد کردن ای پی سرور در مرورگره وبتون فایل های تورنت رو دانلود و اپلود میکنید و همین طور حذف و همین طور دانلود با لینک مستقیم اگر هم که ویندوز وی پی اس باشه که راحت ترین راه از طریق ریموت دسکتاپ وارد میشی.

latari

Registered User
لایک‌ها
86
تورنت برای دانلود ویدئوهای آموزشی سایتها که به فروش میرسه چی خوب هست کدوم سایت اینها رو میزاره هم معرفی کنید هم قیمت دعوتنامه رو بگید

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام دوست من

یه دعوتنامه برای IPTorrents میخواستم.

لطفا شرایط رو برام ارسال کنید.

ممنون

siyavash_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
دعوت نامه bitspyder موجود دارید؟
قیمت

Nike10R

Registered User
لایک‌ها
521
سلام
دعوت نامه MyAnonamouse دارید؟

aliboveyri

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان مسافرت بودم الان برگشتم هر کسی از دوستان کاری داره پیغام خصوصی بزاره یا در تاپیک اعلام کنه.

FBI_20

کاربر بخش دانلود نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
سلام دوستان مسافرت بودم الان برگشتم هر کسی از دوستان کاری داره پیغام خصوصی بزاره یا در تاپیک اعلام کنه.
سلام
برای دانلود فیلم و مستند چیزی دارید؟

بالا