احتمالا به خاطر جو غمگین جامعه هستش مردم ما کمبود هیجان، خنده و شادی دارن...
باور كنيد من اين فيلمو هفته پيش رفتم ديدم اصلا به دلم نچسبيد نميدونم چرا اصلا خوشم نيومد يه فيلم معمولي بود كه نميدونم چرا انقدر سروصدا كرده
از توطئه های استکباره که با خرید بلیط این فیلم و پخش رایگان آن بین مردم میخواد به مبانی اعتقادی آنان ضبه بزنه،و از یه طرف با شکستن رکورد فیلمی ارزشی سعی در تخریب چهره فرهنگی امت داره.
این هم میشه..مردم حاضر نیستن فیلم طلا و مس یا 1359 رو ببینن..چون غمگینه..احتمالا به خاطر جو غمگین جامعه هستش مردم ما کمبود هیجان، خنده و شادی دارن...
موضوع فیلم در مورده مدیر مدرسه ایه که به دلایلی که معلوم نیست از مرد ها متنفره..بعدش یکی از دخترای المپیادی مدرسه رو به خاطره متاهل بودنش اخراج می کنه.موضوعش چیه؟
یکم توضیح بدید....
درست میگی..این فیلم ساخته شده تا پرفروش بشه..معلومه ... این فیلم یه شاهکار بازاریابی هست ... دقیقا دس گذاشته روی نقطه ضعف مردم یعنی روابط میان زنو مرد و کشو قوس هاش که برای همه افراد خوشاینده ... ینی هر کسی تو این فیلم دنبال چیزایی می گرده که به طور شخصیش ممکنه از انجام و بیانش نسبت به جنس مخالفش شرم و خجالت داشته باشه و دیدنش به نوعی در این فیلم ارضاعش می کنه ...
لطفا اسم ورود آقایان ممنوع و کنار اون اخراجیهای مزخرف نیارید.
نمی خوام بگم ورود آقایان ممنوع خیلی شاهکاره ولی حداقل میون طنزهایی که سال های اخیر در سینما ساخته شده بی نظیره.
چطور عمو یلدا ؟ :happy: چرا دیگه نمی آی به عمو سلام کنی ؟ :happy:این هم میشه..مردم حاضر نیستن فیلم طلا و مس یا 1359 رو ببینن..چون غمگینه..
انتخابه اوله همه تو رفتن به سینما،فیلم طنزه...اگه خوب باشه فیلمش میرن و اگه بد باشه،تازه اون موقع به گزینه های بعدی فکر می کنن..
اما چرا فیلم دختر آدم،پسر حوای آقای جوان موفق نشد؟
به نظر من به شخصه یکی از دلایلش بازیگراش بودن..
این نشون میده مردم هر طنزی رو نمی بینن..
موضوع فیلم در مورده مدیر مدرسه ایه که به دلایلی که معلوم نیست از مرد ها متنفره..بعدش یکی از دخترای المپیادی مدرسه رو به خاطره متاهل بودنش اخراج می کنه.
بچه های تیم المپیاد برای این که بهش ثابت کنن عشق وجود داره و کارهاش بی اساسه،اونو تو یه جریانه عشقی با معلم المپیاد جدیدشون که مرده(عطاران)قرار میدن..
درست میگی..این فیلم ساخته شده تا پرفروش بشه..
اما از نظر من انتخاب این جریان برای مدیر مدرسه هم بی تاثیر نبوده...
یعنی جو،جوه مدرسه و پیش دانشگاهیه...جوه بچه های المپیادی...
ترکیب این دو موضوع کناره هم یه فیلم پرفروش رو تا حدودی میسازه..
باشه..:دی
خیلی شاهکار نیست واقعا...نمی دونم چرا تا حالا فیلمنامه نویس های طنز ما سراغه این موضوع نرفتن..
ولی به نظرت اگه کسی غیره قاسم خانی هم این طنز رو می نوشت،به نظرت باز هم بی نظیر بود؟
جیگرم حال اومد جوووون !
خوب پوزشونو زدن بچه ها بیایین همه تبلیغ این فیلم رو بکنیم یا لااقل اگرم سینما مثل من مدتهاست نرفتید با چندنفر دیگه وردارید برید اینو ببینید امید بهش هست خیلی چیزارو از خاطر ببره و به مرور به کلی نابود کنه ! ان شاءالله !!
سرتيپي با اشاره به موفقيت ساير فيلمهاي اكران شده گفت: فيلم جدايي نادر از سيمين كه مجددا به صورت تك سانس در سينماي عصر جديد و ايران اكران شده است با استقبال خوبي از طرف مخاطبان روبه رو شده است.
سلام عمو:دیچطور عمو یلدا ؟ :happy: چرا دیگه نمی آی به عمو سلام کنی ؟ :happy:
عموی پیرتو تنها گذاشتی رفتی پی بازیگوشی :lol:
یلدا اگه دیدی تعریف کن واسه ما مستمندان
اگه هم کسی داره واسه دانلود بزاره لطفا
خود رضا عطاران گفته بود فيلم نامه و ديالوگهاش يه چيزي تو مايه هاي مارمولکه
من خودم دو بار ديدم خوشم اومد چيز خاصي نداره کلا روي بازي رضا عطاران ميچرخه ولي ديالوگهاي قشنگي داره
مردم از بس غمگين هستن دنبال 2 ساعت خنديدن هستن واسه همينه فيلم هاي طنز زياد ميفروشه
من فکر میکنم مردم به خاطر این فیلمای طنز رو بیشتر دوسدارن که فیلمای جدیه ایرانی واقعا مسخره و بی سر و ته ان (حداقل نسبت به فیلمای خارجی)
میگن فیلمای طنز رو ببینیم اگه چیزی نداشت حداقل به چندتا تیکه و دیالوگش میخندیم