• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

«ورود آقایان ممنوع» رکورد فیلم ده نمکی را شکست

من فیلم ورود آقایان ممنوع را...

• Total voters
    32
  • Poll closed .

meka1

Registered User
لایک‌ها
189
خود رضا عطاران گفته بود فيلم نامه و ديالوگهاش يه چيزي تو مايه هاي مارمولکه

من خودم دو بار ديدم خوشم اومد چيز خاصي نداره کلا روي بازي رضا عطاران ميچرخه ولي ديالوگهاي قشنگي داره

مردم از بس غمگين هستن دنبال 2 ساعت خنديدن هستن واسه همينه فيلم هاي طنز زياد ميفروشه

ناقلا یه بارش رو که با من رفتی دیدی!! :rolleyes::) با دومش رو با کی رفتی؟ زید مید ها؟!!:p:lol:

A L I™

Registered User
لایک‌ها
97
من رفتم جالب بود.............

منتها میگن یه قسمت هاییش حذف شده...............

اون قسمتی که رضا عطاران جک تعریف میکنه اونا تو ماشین بودن و تصادف میکنن و کیسه هوا باز میشه و کلی چیزای دیگه که به خاطر اینکه هزینه بر بوده گفتن حذف شده.................

Last edited:

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
ناقلا یه بارش رو که با من رفتی دیدی!! :rolleyes::) با دومش رو با کی رفتی؟ زید مید ها؟!!:p:lol:

لاکن با تربتيون
مجالي بود به ميزان 2 ساعت که به حرف هاشون گوش ندم :lol::lol::lol::lol::lol:

البته حسين ص :D هم بود وگرنه عمرا نميرفتم:D

golgoli

Registered User
لایک‌ها
13
من كه اين فيلمو ديدم زياد خوشم نيومد و وقتي هم از سينما اومديم بيرون فكر ميكردم كه آخه اين انقدر ها هم جذابيت نداشت اصلا اونطور كه ميگن نيست البته من نظر شخصي خودمو گفتم

yalda.h

Registered User
لایک‌ها
168
خود رضا عطاران گفته بود فيلم نامه و ديالوگهاش يه چيزي تو مايه هاي مارمولکه

من خودم دو بار ديدم خوشم اومد چيز خاصي نداره کلا روي بازي رضا عطاران ميچرخه ولي ديالوگهاي قشنگي داره

مردم از بس غمگين هستن دنبال 2 ساعت خنديدن هستن واسه همينه فيلم هاي طنز زياد ميفروشه
یه سری قسمتاش دیالوگاشون واقعا قشنگه..
منظورم اینه که مردم میخندن...
اون قسمتی که ویشکا آسایش از رضا عطاران می پرسه شما از من می ترسید؟
عطاران میگه:نه!
آسایش میگه منم از شما نمی ترسم....پس اون در رو ببندید...
از این مدل تیکه ها خیلی داشت..مارمولک هم یه سری دیالوگ های این مدلی داشت...
واقعا هم دو ساعت خنده اس!ولی چرا بقیه فیلم ساز ها از این دست فیلم ها رو نمی تونن یا نمی خوان بسازن؟
ندیدم اما رضا عطاران هر جا باشه خوبه خدا حفظش کنه هر جا هست
ببین حسین...برات جالب باید باشه...
جدایی از بازی عطاران،مانی حقیقی خیـــلی جالب بازی کرد!!
من فکر میکنم مردم به خاطر این فیلمای طنز رو بیشتر دوسدارن که فیلمای جدیه ایرانی واقعا مسخره و بی سر و ته ان (حداقل نسبت به فیلمای خارجی)
میگن فیلمای طنز رو ببینیم اگه چیزی نداشت حداقل به چندتا تیکه و دیالوگش میخندیم
موافقم:eek:
یه فیلم پلیسی میخوان بسازن،نصفش از دسته بازیشون حرص میخوری...نصفه دیگه اش از دسته فیلم نامه
من رفتم جالب بود.............

منتها میگن یه قسمت هاییش حذف شده...............

اون قسمتی که رضا عطاران جک تعریف میکنه اونا تو ماشین بودن و تصادف میکنن و کیسه هوا باز میشه و کلی چیزای دیگه که به خاطر اینکه هزینه بر بوده گفتن حذف شده.................
دیگه وقت هم نداشتن بیچاره ها:دی
فکر کنم یه 15 مین بیشتر می ساختن...میشد 2 ساعت..
من كه اين فيلمو ديدم زياد خوشم نيومد و وقتي هم از سينما اومديم بيرون فكر ميكردم كه آخه اين انقدر ها هم جذابيت نداشت اصلا اونطور كه ميگن نيست البته من نظر شخصي خودمو گفتم

موافقم...فیلمش خیلی روون و ساده اس.
ولی چرا میتونم بپرسم چرا خوشتون نیومد؟
فکر نمی کردید انقدر موضوعش ساده باشه..نه؟

بی همتا

Registered User
لایک‌ها
3
ارزش دیدن داره ما که رفتیم دیدم کلی هم خندیدیم
مخصوصا اونجا که زنه خواب دید عطاران ازش لب گرفته

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
راست میگه

قشنگ ترین صحنش بود

البته نشون نداد که گرفتا (خب تابلوئه نشون نمیده)
زنه رو چسبوند به دیوار یهو دوربین رفت زنه از خواب پرید
رفت تو دستشویی هی لبشو پاک میکردو مسواک میزد :دی

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

لب و لب بازی کجا بود دوستان ؟

در سینمای ایران پس از انقلاب تقلید از فیلم فارسی داریم ، س.ک.س پنهان داریم ، اما لب و این حرفها کجا بود ؟

اون سکانسی که ویشکا آسایش خواب دید ، دخترا تو کلاس بودن ، خود خانم دارابی هم تو کلاس بود ( ویشکا آسایش ) ، بهاره رهنما هم که نقش معلم ادبیات رو بازی میکرد داشت درس میداد .

عطاران در کلاس رو زد و به خانم دارابی گفت که کارتون دارم .

خانم دارابی گفت : کارتون چیه ؟

عطاران گفت : کارم خصوصیه .

ویشکا آسایش هم گفت : حرف خصوصی با کسی ندارم . همینجا حرفتو بزن .

عطاران هم گفت : خانم من دوستون دارم . عاشقتونم .

ویشکا آسایش هم گفت : شما اخراجید .

عطاران گفت : اخراجم کن ، بیرونم کن ، اما این عشقو ازم نگیر و چوبی که دست خانم دارابی بود رو شکوند و همونجا ویشکا آسایش از خواب بلند شد .

آقا لب و لب بازی کجا بود ؟

دوستان یه سوال : این فیلم ورود آقایان ممنوع با فیلم Ninotchka داستانهاشون چقدر شبیه به همه ؟

پیمان قاسم خانی اومده Copy / Paste کرده یا فقط از بعضی از سکانسهای اون فیلم الهام گرفته ؟

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

لب و لب بازی کجا بود دوستان ؟

در سینمای ایران پس از انقلاب تقلید از فیلم فارسی داریم ، س.ک.س پنهان داریم ، اما لب و این حرفها کجا بود ؟

اون سکانسی که ویشکا آسایش خواب دید ، دخترا تو کلاس بودن ، خود خانم دارابی هم تو کلاس بود ( ویشکا آسایش ) ، بهاره رهنما هم که نقش معلم ادبیات رو بازی میکرد داشت درس میداد .

عطاران در کلاس رو زد و به خانم دارابی گفت که کارتون دارم .

خانم دارابی گفت : کارتون چیه ؟

عطاران گفت : کارم خصوصیه .

ویشکا آسایش هم گفت : حرف خصوصی با کسی ندارم . همینجا حرفتو بزن .

عطاران هم گفت : خانم من دوستون دارم . عاشقتونم .

ویشکا آسایش هم گفت : شما اخراجید .

عطاران گفت : اخراجم کن ، بیرونم کن ، اما این عشقو ازم نگیر و چوبی که دست خانم دارابی بود رو شکوند و همونجا ویشکا آسایش از خواب بلند شد .

آقا لب و لب بازی کجا بود ؟

دوستان یه سوال : این فیلم ورود آقایان ممنوع با فیلم Ninotchka داستانهاشون چقدر شبیه به همه ؟

پیمان قاسم خانی اومده Copy / Paste کرده یا فقط از بعضی از سکانسهای اون فیلم الهام گرفته ؟

عمقي نگاه نکردي عزيز

بی همتا

Registered User
لایک‌ها
3
دقیقا
اگه عمقی نگاه کرده بودی این حرف رو نمیزدی

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

برو عزیز من !

همچین میگی عمیق نگاه نکردی حالا هر کی ندونه فکر میکنه فیلم دیوید لینچ منظورته !

در اون سکانس خانم دارابی خواب دید که جبلی بهش اظهار عشق کرده ؛ همین .

علت اینکه خانم دارابی هراسان از خواب بلند میشه ، بحث لب و فرنچ کیس و این حرفها نبود .

یکی از دلایلی که خانم دارابی هراسان از خواب بلند میشه این بود که در خوابی که دید ، ابهتی که داشت ( علی الخصوص در مدرسش ) شکسته شد . ( منظورم جسارت جبلی در اظهار عشق به دارابیه و اینکه میگه : این عشقو ازم نگیر و چوبی که دست خانم داربیه رو میشکونه )

دلیل دیگشم این بود که مردی بهش ابراز علاقه کرد . خانم دارابی هم ضد مرد اساسی و ...

حالا اینکه در این ابراز علاقه ، لبی در کار بوده یا نبوده ، تصور شماست . ( میتونه درست باشه تصور شما )

به نظر من شما نباید بیای و بگی عمیق نگاه نکردی .

شما بهتر بود میگفتی که من از این سکانس ( سکانسی که خانم دارابی خواب دید ) برداشت کردم که جبلی ازش لب گرفته .

من این برداشت رو نکردم .

حالا چون این برداشت رو نکردم ، یعنی فیلم رو عمیق ندیدم ؟؟

شما مثل کسی میمونی که ازش میپرسن دیوید بکام رو توصیف کن ؛ و در جواب میگه : دیوید بکام موهای قشنگی داره !

Last edited:

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
ورود آقایان ممنوع 2 ساخته می شود

ظاهرا نگارش فیلمنامه این فیلم توسط پیمان و محراب قاسم خانی شروع شده است و با آماده شدن فیلمنامه درخواست پروانه ساخت این فیلم به اداره نظارت و ارزشیابی ارسال می شود.
آينده: در حالی كه مجموع فروش ورود آقایان ممنوع از مرز 4 میلیارد تومان گذشته است.دست اندركاران این فیلم قصد دارند ورود آقایان ممنوع 2 را بسازند.

ظاهرا نگارش فیلمنامه این فیلم توسط پیمان و محراب قاسم خانی شروع شده است و با آماده شدن فیلمنامه درخواست پروانه ساخت این فیلم به اداره نظارت و ارزشیابی ارسال می شود.

185322_203.jpg

به نوشته بانی فیلم؛ كارگردانی ورود آقایان ممنوع 2 را نیز رامبد جوان به عهده دارد و تیم بازیگران فیلم قبلی در قسمت جدید هم حضور خواهند داشت. داستان قسمت دوم ورود آقایان ممنوع در دبیرستان نمی گذرد و شامل اتفاقاتی است كه حول شخصیت های فیلم در خارج از مدرسه رخ می دهد.

قرار است علی سرتیپی و منیژه حكمت تهیه كنندگی این فیلم را به عهده بگیرند.

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
خوب پولی در اوردن از این فیلم.سینمای ایران داره پتانسیل های جدیدی در زمینه تجاری پیدا میکنه.

s.reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
728
واقعا عالی بود
بازی عطاران ، مانی حقیقی ، ویشکا آسایش ..
چقدر خندیدم تو سینما بعد از مدتها

بالا