سلام .دوست عزیز مدل 2540 رو موجود داری ؟قیمت؟
سلام .
شرمنده تموم کردم .
انشالله بار بعدی در خدمتتون هستم .
سلام جریان این لپتاپهای صنعتی چیه؟
چرا با این همه سخت افزار قوی قیمت خیلی پایینی دارن؟
ایا مدل قطعات پایین هست؟
یا اینکه این اعداد گول زننده هستن؟
یا فروشنده کلاهبرداره؟
اخه اکثرا فروشنده ها تو خط فروش این نوع لپتاپهای صنعتی و نظامی جم و جور هستن
اونم با قیمتهای خیلی پایین
افتادم تو شک
میشه کسی کامل توضیح بده دقیقا اختلاف این لپتاپها با لپتاپهای خانگی چیه و چرا انقد قیمت پایینه
سلام .
لپ تاپ های صنعتی که دارید میبینید در زمان خودشون جزو گرون ترین لپ تاپ های بازار بودن و جهت مصارف ادارات اروپا و آمریکا طراحی میشن ( پورت و داک های اضافه گویای همه چیز هست ) ، که معمولا با طراحی مدل های جدیدتر، این لپ تاپ ها در تعداد بالا جمع آوری و به خاورمیانه وارد میشن و افت قیمت پیدا میکنن .
ملاک قیمت هر لپ تاپ هم در وحله اول نسل سی پی یو هاست ( برای مثال لپ تاپ های صنعتی نسل چهارم بازار با قیمت بالای ۳ت بفروش میرن که با یک سرچ ساده قیمتا دستتون میاد)
نسل های اول و دوم ارزونتر، و نسل های بالاتر گرونتر درجه بندی میشن ( بسته به انصاف فروشنده )
با یک مقایسه سایت ها هم میتونین عملکرد و قدرت یه لپ تاپ رو نسبت به دیگری بسنجین و تصمیم بگیرین .
اعداد و ... هم گول زننده نیست و میتونم بگم این لپ تاپ ها به مراتب قدرت و عملکرد بهتری نسبت به لپ تاپ های خانگی دارن .
قیمت این نوع لپ تاپ ها به علت رقابتی بودن بازار خیلی متفاوت هستن که ما سعی کردیم بهترین قیمت و خدماتو قرار بدیم تا رضایت مشتریان جلب بشه .
لپ تاپ هایی که ما ارائه میکنیم با تست کامل تقدیم مشتریان میشه و علاوه بر اون یک هفته مهلت تست هم واسه مشتریا قرار میدیم .
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم .
شبتون خوش