سلام ی سوال از خدمت فروشنده و خریدارای محترم داشتم
این لپ تاپ های صنعتی واقعا از هر نظر کیفیت دارند و خوبند و از نظر سخت افزاری با یه شبیهشون ولی از سری های جدید مارک های دیگه بهتر و سرتر هستند .. منظورم اینه با پول مثلا مدل 8560 اچ پی میشه ی مارک لنوو یا اچ پی گرفت . ایا کارایی و ارزش پولی ک برا این میدیم با اون مدل های جدید یکیه یا بهتره؟
از نظر مشکل و خرابی اگه مشکلی پیدا کرد چطور؟
به قول معروف ازشون چقد کار کشیده شده و که الان میفروشند؟ بعد از چند ماه استفاده یکهو مشکل پیدا نکنه و خراب نشه
من میخااستم مدل 8560 یا 8460 یا 8760 حالا سری w یا p رو خرید کنم ولی خیلی دو دل هستم و نگران .
ممنون
علیک سلام
ببین داداش لپ تاپهای صنعتی کیفیت ساخت بسیار بالایی دارن هم قصعات داخلی مثل مادربرد پردازنده ار بهترین جنسها هستند هم در مواد به کار رفته بدنه و شاسی از آلیاژهای آلومینیم-منیزیم -تیتانیوم و فیبر کربن استفاده شده بیشتر این لپ تاپها ذارای استاندارد نظامی MIL-STD 810G (که شامل تست پایداری لپ تاپ در شرایط مرطوب، مرتعش ، پر گرد و غبار ، مرتفع و دمای بالا است، )هستن.ریزه کاریهای فنی کمی و کیفی این لپ تاپها بسیار زیاده که در این مقال نمیگنجه
در هر صورت این موارد باعث شده قیمت این لپ تاپها نسبت به کانفیگهای مشابه از سری غیر صنعتی بسیار بسیار بالاتر باشه.( البته من با یک نگاه کلی به ماهیت لپ تاپ صنعتی مطالب بالا رو نوشتم و الا توی همین لپ تاپها به نسبت خودشون بد خوب متوسط عالی و .. داریم که باید به بررسیهای دقیق سایتهای معتبر خارجی رجوع کنیم.)
از طرفی چون اینها استوک وارداتی و بدون جعبه هستند قیمت بسیار مناسبی پیدا کردن که ارزش خرید رو بالا میبره اتفاقا خلاف فرمایش شما با هزینه ای که برای این لپ تاپها میکنید (جدا از مقایسه کیفیت ساخت )کانفیگ بسیار بهتری نسبت به لپ تاپهای نوی معمولی داخل کشور دارن.به عنوان مثال کجا میشه با حدود 1.500 کور آی سون کواد کور سندی بریج با صفحه فول اچدی مات خرید؟(8560P) یا با حدود 700 الی 800 لپ تاپ سبک 12 اینچی با 4 گیگ رم و کور آی سون؟(2540P) و ...
کیفیت ساخت بالاتر به معنی راندمان بهتر استهلاک کمتر و طول عمر بالاتر قطعات دستگاه هست که خیال ما رو برای خرید دست دوم اینها تا حد زیادی راحت میکنه .این لپ تاپها برای سالهای سال کار اون هم در شرایط سخت طراحی شدن . حالا لپ تاپهای استوک صنعتی موجو در بازار معمولا مال دو سه چهار یا پنج سال پیش هست و من توصیه میکنم تا اونجایی که میتونی سعی کن مدلی رو انتخاب کنی که کمتر کار کرده باشه و سری ساخت جدیدتر باشه اما مطمئن باش همون که مال 5 سال پیش هم هست( جدای از کانفیگ قدیمی) به دلیل کیفیت بالای ساختش در حد خیلی خوب و کاملا راضی کننده ست و حتی از خیلی لپ تاپها نو قوام بهتری داره و ریسک خرابیش کمتره!(البته این لپ تاپها هم از نظر تمیزی هم گرید بندی داره که تو قیمت هم تاثیر داره در واقع درسته که این لپ تاپها سگ جون هستند ولی دیگه فنا ناپذیر که نیستن! مدلهای درب و داغون شده اینها هم پیدا میشه!)
درباره اینکه گفتی میترسی ریسک کنی باید بگم بالاخره جنس الکترونیکه ممکنه نوش که ار کارخونه هم در میاد یک ماه بعد یا زودتر خراب شه! پیشنهاد میکنم برای شروش خیلی هزینه نکنی بعد که ترست ریخت و ازین سری خوشت اومد بیشتر هزینه کن. من هم اوایل میترسیدم اما الان دیگه این سری لپ تاپها امتحانشو در عمل پس داده الان خود مغازه دار هم ازین سری لپ تاپها داره برای خودش استفاده میکنه و اکثرا راضی راضی هستن.
پس در کل نترس کمی ریسک کن ارزشش رو داره دقت به خرج بده و مدل جدیدتر و تمیز تر و با کیفیت تر رو بخر مطمئن باش راضی میشی به عنوان مثال همون 8460p که گفتی گرید a رو بخر برای شروع عالیه کیفیت ساخت بسیار بالایی هم داره.(برخی فروشنده ها هم با گارانتی بین یک تا 3 ماه لپ تاپ رو میفروشن که این هم کمی نگرانی شما رو میتونه کمتر کنه) نکته مهم اینکه لپ تاپ مهلت تست چند روزه داره که باید در این مدت خوب زیر و بم دستگاه رو چک کنی پردازنده گرافیک صوت پورتها سیستم خنک کننده باطری هارد و ... اگر چیز غیر طبیعی باشه و لپ تاپ مشکلی داشت باشه مشخص میشه ولی اگر سالم بود دیگه احتمال خرابی در آینده بسیار پایین هست.
یا علی