• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

× معرفی انواع روش های استخراج بیت کوین ×

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
gamefaucet رو به ف...... دادن بازی nuts لول 27 اشون 1072 تا بیشتر نمیبره حالا هرچقدرم زور بزنه
هفته ای 50 هزار تا از nuts میبردیم حالا میشه ماهی 50 هزار تا ... :(((((((((

بله ضرایب سبد برای ریختن بلوط ها کاهش یافته مثلا سبد وسطی که ضریبش 15 بود شده 8 | یکی مونده به آخر از هر دو طرف که ضریبش 10 بوده شده 3 و سبدهای اولی شده 1
دیگر بازی ها به رویه قبلی امتیاز میدن

MakingMoney

Registered User
لایک‌ها
85
توضیح مختصری دادم اگر متوجه نشدید اجازه بدید برای هر کدام از این ها فیلم آموزشی قرار بدم تا راحت تر متوجه بشید
به زودی فیلم های آموزشی قرار میدم

اما در مورد بیت کوین و ساتوشی در بالای پست اول می تونید تعاریف رو مطالعه بفرمائید
http://gahar.ir/بیت-کوین-چیست-؟-توضیحات-کامل/

http://exchanging.ir/بیت-کوین-2/

اما در مورد هش یک توضیح بسیار ساده و مختصر بدم ! هش : یک معادله ریاضی پیچیده به حساب میاد
مثلا شما می دونید 121 + 100 = 221
ولی حل معادله x + y = 121 دشوار میشه ! یعنی هر عددی می تونه باشه

-------------------------------
واحد های کوچک و تشکیل دهنده بیت کوین رو ساتوشی می نامند

1 بیت کوین = 100000000 ساتوشی
1.00000000 بیت کوین = 100000000 ساتوشی
0.00010000 بیت کوین = 10000 ساتوشی
0.10000000 بیت کوین = 10000000 ساتوشی

قیمت لحظه ای هر بیت کوین : در این لحظه 653 دلار ( http://www.coindesk.com/ )
حالا می خواید مثلا بفهمید واحد های کوچکتر چقدر میشن : ( از این سایت استفاده کنید http://preev.com/ )
مثلا در این لحظه 152000 ساتوشی ( 0.00152000 بیت کوین = 0.99 دلار )
البته در خود بانک Blockchain در بخش Send هم میشه محاسبه کرد
اینها برای این بود که سریعتر محاسبه کنید و الا با ماشین حساب و یا محسابه ریاضی در ذهنت یا روی کاغذ هم می تونی محاسبش کنی
خواهش این فیلم آموزشی رو برا GoldenTowns بسازید اونم فقط برای اونایی که با لینک ریفرال ثبت نام کردن
اصلا عجله هم نکنید در ساختش من میتونم در برابر حملات یک یوزر از کشور آذربایجان همچنان مقاومت کنم :D

• Like
Reactions: OVH

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
برداشت 10 ام از CoinMine

69953943126784546985.png

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
الان این وبسایت اسکم شده ؟ http://geniushash.com
The service is temporarily unavailable
Possible reasons of this error message:
درسته دوست عزیز این سایت اسکم شده، چون دو سه روزه پرداخت های تمامی کاربرانش در حالت پندینگ مونده و در فروم های زیادی این بحث وجود داره...

MakingMoney

Registered User
لایک‌ها
85
درسته دوست عزیز این سایت اسکم شده، چون دو سه روزه پرداخت های تمامی کاربرانش در حالت پندینگ مونده و در فروم های زیادی این بحث وجود داره...
معلوم نیست اون fbi داره چه .... حتما باید از دیوار طرف بری بالا که بگن دزدی کردی ....
در هر صورت از وبسایت https://nano-bit.com/?ref=Peyman دو بار برداشت داشتم

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
معلوم نیست اون fbi داره چه .... حتما باید از دیوار طرف بری بالا که بگن دزدی کردی ....
در هر صورت از وبسایت https://nano-bit.com/?ref=Peyman دو بار برداشت داشتم
به نظر من سایتهای هایپ بیت کوینی به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند چون حساب بیت کوین قابل ردگیری نیست و هر کسی میتونه به راحتی کلاهبرداری کنه.

MakingMoney

Registered User
لایک‌ها
85
به نظر من سایتهای هایپ بیت کوینی به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند چون حساب بیت کوین قابل ردگیری نیست و هر کسی میتونه به راحتی کلاهبرداری کنه.
برای کسب در آمد از بیت کوین باید دلو بزنیم به دریا بریم تو کار trading اونوقته سود 100 درصدی میره تو جیبمون

Last edited:

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
امروز 0.02 بیت کوین که واریز کرده بودم به حسابم در بلوک چین برگشت. برداشت ها از فردا تا زمانی که سایت اسکم بشه سود محسوب میشه
خودم احتمال میدم در روز 21 الی 27 کاریش اسکم بشه تا الان 11 روزش رفته

Nano_bit_proof2.png

Jimm

Registered User
لایک‌ها
197
سلام جناب OVH به نظرتون الان برم تو سایت nano-bit.com دیگه دیره ؟!
راستی تو بازی goldentowns تونستم 0.00600 گلد دربیارم که 0.00100 تا هم به شما داد بابت ریفال

• Like

MakingMoney

Registered User
لایک‌ها
85
راستی تو بازی goldentowns تونستم 0.00600 گلد دربیارم که 0.00100 تا هم به شما داد بابت ریفال
من که مرورگرام مشکل دارن (قسمت loading گیر میکنه آخرین نسخه AFP) ((غیر از این اینترنت ایکسپلورر قراضه که تو هر رفت و برگشت 8 مگو میخوره :D )) نمیتونم goldentowns بازی کنم....
شما این 600 هزار تارو تو چند روز به دست آوردی لول چند هستی؟

Last edited:
  • Like

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520

سلام عزیزم بله از نظر من الان برای سود دهی در Nano-bit دیر شده انشاالله دفعه بعدی سایت خوبی پیدا شد فوری معرفی می کنم
Jimm عزیز من در این بازی به مشکل برخوردم و نمی دونم چطوری باید کارگر بگیرم تا بتونم گلد استخراج کنم ! الان مشکل اساسیم کارگر شما که در حال استخراج هستید کارگر چطوری بدست آوردید اگر ممکنه در مورد بازی کمی توضیح بدید
بله دقیقا به من 0.001 طلا داد
من الان تقریبا وسط های لول 9 ام تا یکی 2 روز دیگه لول 10 میشم

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
من که مرورگرام مشکل دارن (قسمت loading گیر میکنه آخرین نسخه AFP) ((غیر از این اینترنت ایکسپلورر قراضه که تو هر رفت و برگشت 8 مگو میخوره :D )) نمیتونم goldentowns بازی کنم....
شما این 600 هزار تارو تو چند روز به دست آوردی لول چند هستی؟

موزیلا فایرفاکس نصب کنید - فلش پلیر رو هم به روز رسانی کنید مشکل حل میشه

MakingMoney

Registered User
لایک‌ها
85
موزیلا فایرفاکس نصب کنید - فلش پلیر رو هم به روز رسانی کنید مشکل حل میشه
موزیلا دارم loading گیر میکنه yandex هم تست کردم نشد.... آخرین نسخه adobe flash player نصبه
فقط اینترنت ایکسپلورر.... جواب داد که کش نمیکنه صفحه رو

• Like

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
موزیلا دارم loading گیر میکنه yandex هم تست کردم نشد.... آخرین نسخه adobe flash player نصبه
فقط اینترنت ایکسپلورر.... جواب داد که کش نمیکنه صفحه رو

نمی دونم ببین اینجا تماس بگیر درخواست کمک کن شاید مشکلت رو حل کنند

Jimm

Registered User
لایک‌ها
197
سلام
والا من خودمم هم لول 10 هستم و اونقدرها اطلاعات ندارم . اما به طور کلی این باز هم مثل تمام بازی های استراتژیک دیگه ( اگر اهل بازی استراتژیک باشید البته ) در ابتدا باید به جمع کردن منابع و تولید کارگر رو بیارین ، خوب برای تولید کارگر باید House بسازید تا ظرفیت تولید کاگر داشته باشید بعد از اون هم باید منابع مورد نیاز برای هر کارگر رو جمع کنید که 25 گوشت و 10 تا سبزیجاته بعد از اون میتونید از City Hall کارگر تولید کنید این کارگرها رو میشه در شغل هایی که Unskilled Worker میخواد استفاده کنید بعضی از شغل ها مثل پلیس یا پزشک باید جداگانه از مدرسه ساخته بشه که در لول های پایین نیاز نیست .
به نظر من هدف اول بازی باید این باشه که بتونید خانه هایی که تولید منابع میکنند برای شما رو به از هر کدوم 2 یا 3 عدد برسونید تا در تولید منابع مشکل نداشته باشید و هم بتونید انبار یا همون warehouse رو لول آپ کنید
توجه داشته باشید که چون در اوایل بازی مقدار Happiness فقط 10 % هستش کارگرها زیاد زنده نمی مونن پس باید روند تولید کارگر معقولی هم داشته باشید
در لول 5 هم میتونید که Gold Mine بزنید و ازش گلد در بیارید ولی الویت روی تولید منبع باشه در اول بازی بهتره به نظر من البته

موفق باشید .

MakingMoney

Registered User
لایک‌ها
85
امروز 0.02 بیت کوین که واریز کرده بودم به حسابم در بلوک چین برگشت. برداشت ها از فردا تا زمانی که سایت اسکم بشه سود محسوب میشه
خودم احتمال میدم در روز 21 الی 27 کاریش اسکم بشه تا الان 11 روزش رفته

Nano_bit_proof2.png
این وضعیت ما در حال حاضر...:D
ولی اگه تجربه میداشتم کله پولمو میزاشتم الان کلی سود کرده بودم ... در کل مرسی :X
satoshi.JPG

• Like
بالا