- نوشتهها
- 1,875
- لایکها
- 1,520
الان دارم کم کم بهش عادت میکنم...
عاشق این برداشتات از coinmine ام :X....
الان دارم کم کم به این townbi عادت میکنم ولی این بتَی.... رو نمیتونم تحمل کنم...
ولی خداییش هیچی coinmine نمیشه....
میگم الان شما گفتی نیاز به سرمایه گذاری ست الان میشه تو coin mine یا این townbi..... بیت بزاری لول آپ بگیری ؟ یعنی شما میتونی به حساب بیت ماین من پول بریزی یا من به شما ؟
میشه و من جایی و ندیدم آیا؟.......
در CoinMine میشه سرمایه گذاری کرد ولی به نظر من اینکار رو نکن من خودم هم رایگان در طول 2 ماه آپگریدش کردم فقط چون اطلاعات کافی ازش نداشتم کامل آپگرید کردم و اکانت رو مجددا به نقطه شروع تغییر دادند البته با توجه به موجودی 250 هزار ساتوشی که داشتم و هنوز برداشت نزده بودم تا لول 30 الی 32 آپگرید کردم ! یک الی 2 لول مونده به پایان لول ها دیگر آپگرید نکنید یا ساتوشی های که روزانه در میارید رو جمع کنید و یکشنبه شب ها برداشت بزنید که دوشنبه واریز بشه و یا اینکه باهاش معدن جدید بخرید
در مورد سرمایه گذاری , منظورم سرمایه گذاری با ریسک پایین بود که می تونید از بین این 2 سایت یکی رو انتخاب کنید و استخراج رو شروع کنید.
Genesis Mining
با کد تخفیف 3 درصدی : ysnxWa
سند برداشت از Genesis Mining
![genesis_mining_1.png](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fs1.picofile.com%2Ffile%2F8260271242%2Fgenesis_mining_1.png&hash=d60704109c0c0d68cdefc89ccedf0598)
-----------------------------
HashFlare