• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

× معرفی انواع روش های استخراج بیت کوین ×

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
cooldown کجاست میشه با عکس لطفا نشونش بدید من واقعا تو بازی going nuts پیداش نمیکنم

منظورم از Cooldown یعنی ریلود دوباره . منتظر ماندن برای اجرای دوباره است.
اما برا اینکه منتظر نمونید و بتونید بازی کنید به صفحه مثلا Going Nuts برید در قسمت پایین در آیتم ها Squirrel رو خریداری کنید اینجوری 1 دونه Free Squirrel اضافه میشه و می تونید بازی مجدد بازی کنید
البته باید بازی رو بلد باشید که بصرفه مثلا من 500 ساتوشی اینو میگیرم بین 1200 الی 2100 ساتوشی از همون بازی به دست میارم که سودش میشه بین 700 الی 1600 ساتوشی

Item_name.png

MakingMoney

Registered User
لایک‌ها
85
منظورم از Cooldown یعنی ریلود دوباره . منتظر ماندن برای اجرای دوباره است.
اما برا اینکه منتظر نمونید و بتونید بازی کنید به صفحه مثلا Going Nuts برید در قسمت پایین در آیتم ها Squirrel رو خریداری کنید اینجوری 1 دونه Free Squirrel اضافه میشه و می تونید بازی مجدد بازی کنید
البته باید بازی رو بلد باشید که بصرفه مثلا من 500 ساتوشی اینو میگیرم بین 1200 الی 2100 ساتوشی از همون بازی به دست میارم که سودش میشه بین 700 الی 1600 ساتوشی

Item_name.png
من سنجاب هم میخرم بازم میگه 1 ساعت باید وایستی تا بتونی دوباره بازی کنی
الان یه ساعت باید واستم ولی من یه عکس میگیرم ثابت میکنم که راست میگم منو محدود میکنه...
اگه این محدودیت برداشته بشه برامن.... من 24 ساعت وقتمو تو gamefaucet میچرخم برا کسب درآمد

MakingMoney

Registered User
لایک‌ها
85
در کل اگه تو gamefaucet 5 تا یوزر داشته باشی از هرکدوم روزیانه 50000 ساتوشی ببری ماهانش میشه 1500000 میشه 10 دلار برا یه یوزر ماهانه برای تمام 5 تا یوزر 50 دلار سالانه 600 دلار برا 5 تا یوزر

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
در کل اگه تو gamefaucet 5 تا یوزر داشته باشی از هرکدوم روزیانه 50000 ساتوشی ببری ماهانش میشه 1500000 میشه 10 دلار برا یه یوزر ماهانه برای تمام 5 تا یوزر 50 دلار سالانه 600 دلار برا 5 تا یوزر

مولتی یوزر بن داره !
اگر قبلش بازی کرده باشید بین 14 الی 25 دقیقه باید صبر کنید و در طول این مدت می تونید بازی دیگه ای انجام بدید
هر 5 دقیقه یکبار هم می تونید از Faucet هفتاد و پنج ساتوشی بدست بیارید که فقط یک کپچا می خواد وارد کنی

item_name1.png

Last edited:

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
برداشت 10 ام از GameFaucet

nft6mcnviq8niirkj4l7.png

MakingMoney

Registered User
لایک‌ها
85
تو gamefaucet وقتی تو بازی بودم به دلایلی نت قطع شد... با این حال من همچنان داشتم بازی میکردم... وقتی دوباره کانکت شد بازی من هم به اتمام رسید ساتوشی رو که داد .... دیدم کله 20000 ساتوشی از حسابم پریده و به جاش اون 2500 تایی که برده بودم جایگزین شده... الان کلا نا امیدم اگه بازم بازی کنم دوباره اینطوری بشه...

Last edited:

MakingMoney

Registered User
لایک‌ها
85
وب سایت http://fish-bit.com یکی تو game faucet معرفی کرد کسب در آمد بیت کوین .... لطفا تست کنید ببینیم خوبه زیر مجموعه شیم
(من رفتم ارور ADBlock داد...)

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
وب سایت http://fish-bit.com یکی تو game faucet معرفی کرد کسب در آمد بیت کوین .... لطفا تست کنید ببینیم خوبه زیر مجموعه شیم
(من رفتم ارور ADBlock داد...)
این سایت متنند pick bit هست و اگر با این سایت کار کرده باشین به نظر من ارزش کار کردن نداره به شرطی که زیر مجموعه داشته باشین...
شرمنده استارتر عزیز من فقط نظر خودمو گفتم
برای اینکه به مشکل ادبلاکر هم گیر نکنین از مرورگر یاندکس استفاده کنین

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
این سایت متنند pick bit هست و اگر با این سایت کار کرده باشین به نظر من ارزش کار کردن نداره به شرطی که زیر مجموعه داشته باشین...
شرمنده استارتر عزیز من فقط نظر خودمو گفتم
برای اینکه به مشکل ادبلاکر هم گیر نکنین از مرورگر یاندکس استفاده کنین

خواهش می کنم عزیزم برای کسانی که با گوشی های نسل جدید کار می کنند سرگرمیه خوبی می تونه باشه با توجه به بونوس هایی که میده هم بدک نیست ولی سایت جدیدی که معرفی کردم بهتر از Pick Bit - Fish Bit هست
بازی Townbi در بخش معرفی که می تونید آموزش های لازم رو هم مطالعه کنید
چندین مغازه می تونید با درآمدتون خریداری کنید و اینجوری هر چی بیشتر میشه درآمدتون هم افزایش پیدا می کنه ! با این حال به نظر خودم در بین سایت های رایگان هیچ کدوم مثل CoinMine نمیشه

MakingMoney

Registered User
لایک‌ها
85
آقا این کیف پول سایتش چیه؟ 33uVuTnQyaCTeK8MwZdaxgLNJCECwvxZQE
یعنی واقعا تو 5 روز 3 برابرش میکنه؟
لطفا سایتو بگو

MakingMoney

Registered User
لایک‌ها
85
آقا لطفا یه تاپیک جدید بزنید با عنوان "سایت های هایپ بیت کوین" از همون روز اول شروع به کار سایت با هم ریسک کنیم سرمایه بزاریم پولدار شیم....

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
آقا لطفا یه تاپیک جدید بزنید با عنوان "سایت های هایپ بیت کوین" از همون روز اول شروع به کار سایت با هم ریسک کنیم سرمایه بزاریم پولدار شیم....
به هر سایتی نباید اعتماد کرد
هایپ همونطور که به عده ای سود کنند عده بیشتری سرمایشونو از دست میدن و اصلا اینطور نیست که هایپ کسی رو پولدار کنه

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
این تاپیک مربوط به روش های استخراج بیت کوین هست و ربطی به هایپ نداره.

اما در مورد هایپ جدیدا مد شده هایپ در همون ساعات اولیه بالا می کشه و چند روز بعد سایت دیگه ای بالا میاره ! در کل اینکار اشباع شده و هر نوجوون و جوونی که در فکر بدست آوردن مقداری سرمایه است فورا یک سایت هایپ بالا میاره.
فعلا فعالیت در هایپ به هیچ عنوان توصیه نمیشه.

MakingMoney

Registered User
لایک‌ها
85
هایپ که اسکمه نمیشه ....
سایت های فاکت هم که پول خورد میدن دست ملت...
راهی نیست که لااقل پول حجم دراد...

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
برداشت جدید از HashFlare

58698_hashflare_160713071643.png

برداشت 11 ام از GameFaucet

gamefaucet_proof11.png

MakingMoney

Registered User
لایک‌ها
85
تو این سایت townbi یه ساعت وایستادم دیدم مردم میان ببسی میخورن کیف میکنن قراره 9000 ساتوشی دریافت کنم ....
بعد میبینم آخر سر فقط 10 تا به من میده 9990 تاشم میره به حساب اونی که بتَی.... رو ساخته....
چقدر خوب 10 سال دیگه امید به خدا 50000 ساتوشی میبریم فعلا میرم تیشله بازی کنم....

• Like
Reactions: OVH

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
تو این سایت townbi یه ساعت وایستادم دیدم مردم میان ببسی میخورن کیف میکنن قراره 9000 ساتوشی دریافت کنم ....
بعد میبینم آخر سر فقط 10 تا به من میده 9990 تاشم میره به حساب اونی که بتَی.... رو ساخته....
چقدر خوب 10 سال دیگه امید به خدا 50000 ساتوشی میبریم فعلا میرم تیشله بازی کنم....

در ابتدای کار به همین شکله شما 1 ساعت یکبار پول های مغازه رو برداشت می کنید
وقتی تعدادشون بالا بره درآمد تقریبا 3 الی 5 دلاری در هفته خواهید داشت این سایت ها فقط در کنار هم دیگه درآمد زا هستند
برای درآمدهایی که شما مد نظر دارید نیاز به سرمایه گذاری هست

Last edited:

MakingMoney

Registered User
لایک‌ها
85
الان دارم کم کم بهش عادت میکنم...
عاشق این برداشتات از coinmine ام :X....
الان دارم کم کم به این townbi عادت میکنم ولی این بتَی.... رو نمیتونم تحمل کنم...
ولی خداییش هیچی coinmine نمیشه....
میگم الان شما گفتی نیاز به سرمایه گذاری ست الان میشه تو coin mine یا این townbi..... بیت بزاری لول آپ بگیری ؟ یعنی شما میتونی به حساب بیت ماین من پول بریزی یا من به شما ؟
میشه و من جایی و ندیدم آیا؟.......

MakingMoney

Registered User
لایک‌ها
85
وبسایت battle.co.in رو بازی کردید؟
برداشت داشتید؟
میه های جنگ خان هاست...؟
(تبلیغش رو تو coinmine دیدم)

بالا