• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

؟؟؟پی پال؟؟؟

oceanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

خوبی شما ؟ این پستایی که میدی چه ربطی به موضوع تاپیک داره ؟
44gyflc.gif

flash_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان خسته نباشيد

راستش من تا بيست روز ديگه دارم ميرم هند و براي جهار ماهي اونجا هستم و قصد داشتم كه يك اكانت پي پال باز كنم البته اين چيزي كه مسلمه در اونجا ديگه داستان ip ايران و از اين حزفها نيست ضمنا تا جايي كه سدوال كردم ميتونم كه حساب بانكي هم باز كنم اما برام چند تا سئوال پيش اومده اگه جواب بديد ممنون ميشم

1.چون من در اونجا مرتب از اين شهر به اون شهر ميرم مسلما ip من در هر بار ورود تغيير ميكند آيا اين مسئله باعث ميشه كه اكانتم ليميت بشه ؟
:eek:

2. اگر اكانتم به هر دليلي ليميت شد و از من مدارك خواستند آيا وقتي بفهمند من هويت ايراني دارم حسابمو مي بندند يا نه فقط گيرشون سر اينه كه از محدوده ايران كسي حساب باز نكنه ( اميدوارم ديگه اين يه جا حداقل ايراني بودنمون كار دستمون نده )
:(:(:(:(:(:(
3.در صورتي كه اكانتم ليميت شد آيا با شرايطي كه گفتم بهترين پيشنهاد شما چيه ؟
:blink::blink:

راستي دوستاني كه لنگ آدرس بودند هم اگر فكر ميكنيد من در اونجا ميتونم كمكي كنم بفرماييد در خدمتتونم

از راهنماييتون ممنونم
موفق باشيد

amir1981

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر حساب paypal مثلا مال آلمان باشه میشه از ip آمریکا استفاده کرد؟ مشکلی پیش نمیآد؟

mastert

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .
در قدم اول باید یک هویت غیر ایرانی برای خودتون درست کنید و در سایت عضو بشید ( یعنی با IP ایران نمیشه عضو شد یا لاگین کرد .) و بعد بستگی به کشور داره بعضی جا ها با یک کارت اعتباری وریفای میشه اما کشوری مثل آمریکا حتما باید بانک Add کنی . مثل اینکه اگه با کشورهای اروپای ثبت کنی با کارت وریفای میشه ! .

اما چیزی که هست اگر حساب رو لیمیت کنن برگردوندنش تقریبا غیر ممکنه !
سوالی داشتی تا حدی که بلد باشم جواب میدم .
دوستانی توی همین فرم هستند که این کار رو انجام میدن . ( خودشون راهنمائی میکنن )

Salam , doostan yek komaki bekonand mamnoon misham ,

man mikhaham ba ID card and utility Bill and bank accounte baradaram dar UK yek hesabe Paypal baz konam va mahsoole $45 ro befroosham ,

monteha balad nistam chetori az website khodam link bedam rooye Paypal ke visitor bere rooye Paypal va
ba Credit Card ya hesabe paypale khodesh $45 ro baraye mahsoole man Pay kone

RonaldAfra

Registered User
لایک‌ها
1
1.چون من در اونجا مرتب از اين شهر به اون شهر ميرم مسلما ip من در هر بار ورود تغيير ميكند آيا اين مسئله باعث ميشه كه اكانتم ليميت بشه ؟
:eek:

موفق باشيد

نه اصلا مشکلی پیش نمی یاد نگران نباش:)

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697

بله بعضی وقتها که به آدرس محل شک میکنن تماس می گیرن و شما باید یک شماره 4 رقمی روی تلفن وارد کنی تا آدرست وریفای شه اگر نتونستی تلفن جواب بدی یک نامه که حاوی یک شماره 6 رقمی برات میفرستن که شماره رو باید داخل اکانت وارد کنی تا آدرست وریفای شه.

بالا