سلام .اگر امکان داره در باره باز کردن اکانت پی پال و وریفای آن یک راهنمایی جامع ارائه کنید![]()
من هم چند ماه پیش همچین سایتی دیدم ولی یادم نیست اگه کسی میدونه بگه.می بایست یک آدرس ولید (واقعی) رو بدین !
من شخصا از آدرس اقوام در خارج از کشور استفاده کردم .
البته شنیدم سایتهای هستند که آدرس (صدوق پستی) و حتی شماره تلفن و سرویس فکس ارائه میدن . ( اطلاعات دقیقی ندارم ) اگر پیدا کردم همینجا پست می کنم !
البته میشه پول هم دریافت و هم ارسال کرد با لیمیت !در صورتی که با ادرس امریکا باز کنید احتیاج به اضافه کردن حساب بانکی هم دارید . پس بهتره به فکر یه کشور دیگه باشید مثل هند .
گمان میکنم کارتهای مجازی کمی باشن که بتونن verify کنن. قبل از خرید هر کارتی قبلش با فروشنده صحبت کن و تعهد ازش بگیر !!میشه بیشتر توضیح بدین! مثلا اگه بخواهیم با کارت های مجازی verify کنیم میشه آدرس آمریکا داد؟؟ چه کار باید کرد؟
حالا كه حسابت اينجوري شده . به نظر حسابت فعلا بسته شده باشه .( حالا ميگن كه ما به ايران سرويس نميديم اگر كه ايراني نيستي ثابت كن , فكر منم با پاسپورت اكتيوش كنن )من اون اولا که paypal باز شده بود و شبکه کشوری هم نداشتیم یه حساب توی paypal باز کزدم و فکر کنم از اولین مشتریهاشون باشم.
گذشت و یه مدت نرفتم دنبال این کارا تا اینکه چندوقت پیش که اومدم login کنم گفت شما دارید از یک منطقه ممنوعه دسترسی پیدا میکنید و امکان نداره وارد شید.
هنوز چند وقت یکبار ازشون برام email میاد که نمیدونم: پسورد خود را به هیچکس ندهید و حساب خود را upgrade کنین و از این نکتههای امنیتی.
به نظر شما کار عاقلانهایه که الان بهش پول واریز کنم؟
دیگه اینکه ip خارجی از کجام بیارم؟ قضیه *** که میگن چیه و چنده؟
سوال آخر اینکه چجوری میتونم پول را بیارم ایران؟
من راسياتش يك CGI-Proxy اختصاصي همراه با SSL نصب كردم با او وصل ميشم .*** ارزونه می تونی از سایتهای goldvpn.ir , irvpn.com بخری. اگه مخوای حرفه ایی کار کنی ip اختصاصی بگیر. من چند روز پیش به حساب سایت goldvpn.com (نه ir) پول واریز کردم ولی هرچی ایمیل می زنم جواب نمیدن.
سرویس fax سایتهای زیادی هستند که ارائه میکنند. این سایتها به شما یک شماره تلفن هم میدن که میتونید باهاش از هر جای دنیا fax دریافت کنید. بعضی هاشون شمارههارو به انتخاب شما میدن ، بعضی ها هم خودشون یه شماره random بهتون میدن. برای پیدا کردن این سایتها هم در گوگل سرچ کنید < online fax >می بایست یک آدرس ولید (واقعی) رو بدین !
من شخصا از آدرس اقوام در خارج از کشور استفاده کردم .
البته شنیدم سایتهای هستند که آدرس (صدوق پستی) و حتی شماره تلفن و سرویس فکس ارائه میدن . ( اطلاعات دقیقی ندارم ) اگر پیدا کردم همینجا پست می کنم !
در صورتی که با ادرس امریکا باز کنید احتیاج به اضافه کردن حساب بانکی هم دارید . پس بهتره به فکر یه کشور دیگه باشید مثل هند .