• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرين تئاتری كه ديدم

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
تئاتر دوستم اقای علی صادقی :D

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
نمایش تن تن و راز قصر مونداس

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
شام با دوستان

کارگردان : آیدا کیخایی
بازیگر : نیکی کریمی امیر دلاوری بهناز جعفری احمد ساعتچیان
نویسنده : دونالد ماگولیز

خلاصه نمایش :داستان زندگی دو زوج که با هم دوست هستند و مشکلی برای یکی از آنها پیش می آید و برخود تک تک آدمها با این مشکل

shambadoostan.jpg
169528_552.jpg

13-5-29-18215912.jpg

1851.jpg

امتیاز 7 از 10

Strans

Registered User
لایک‌ها
63
پچ پچ های پشت خط نبرد

فوق العاده بود، یادش بخیر واقعاً. چقدر خندیدیم و چقدر غبطه خوردیم که یه سری جوون مثِ دسته گل رو تو جنگ به خاطر هیچ از دست دادیم. حیف.

Aftabe zendegi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تئاتر مثل آب برای شکلات توتالار چهارسو...
از 20 تیرماه شروع شده فک میکنم هنوزم ادامه داشته باشه اگه اشتباه نکنم

ham_bagheri

Registered User
لایک‌ها
331
تئاتر مرسی دیوونه از سعید خاکسار
ولی پیشنهاد می کنم تئاتر مثل آب برای شکلات -تالار 4سو - تئاتر شهر . حتما ببینید

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
یه سری تئاتر جذاب و خنده دار تو سینما ایران گذاشته بودن اخرین بار اونو دیده بودم.
2i8d4ao.gif

alihosein

Registered User
لایک‌ها
20
من چند سال پیش یه تاثر رفتم که هرچی فکر می کنم اسمش یادم نمیاد
جالب بود .ولی بعد از اون دیگه وقت نشد برم

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
سالومه و دکتر کالیگاری رو دیدم تالار استاد انتظامی. پایه ثابت کارهای ایوب آقاخانی هم هستم فرقی نمیکنه کجا اجرا بشه
بی بی بیدل رو هم فردا میرم ببینم

Last edited:

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
استشمامات رو کسی دیده؟
اصولا چون تهران تنها شهر فعال تئاتری هست و قیمت بلیط های تئاتر سر به فلک می زنه(البته نه کارهای دانشجویی و برخی از نمایش تئاتر شهر) متاسفانه مخاطب تئاتر پی تی و غیر پی تی خیلی کم است.
خلاصه همه این ها به قول یکی از دوستان ؛
تئاتر مال پولدار هاست ، نه با فرهنگ ها...

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
اصولا چون تهران تنها شهر فعال تئاتری هست و قیمت بلیط های تئاتر سر به فلک می زنه(البته نه کارهای دانشجویی و برخی از نمایش تئاتر شهر) متاسفانه مخاطب تئاتر پی تی و غیر پی تی خیلی کم است.
خلاصه همه این ها به قول یکی از دوستان ؛
تئاتر مال پولدار هاست ، نه با فرهنگ ها...
با نظر شما مخالفم. از همین بچه های پی تی کسانی رو می شناسم که روزی 10-15 هزار تومن پول میدن میرن قهوه خانه دود کثیف و مرطوب قلیان رو میکشن توی ریه. بلیط تئاتر مگه چنده؟ اکثرش حول و حوش 10 تومنه.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
جسارت به هنرمندان این رشته نباشه, من یه تماشگر فیلم نیمه حرفه ای هستم ولی هیچوقت نتونستم با نمایش های ایران ارتباط برقرار کنم . اکثرا با داد و بیداد و گفتن یه سری جمله های درهم شده و بی نظم سعی در برجستع کردن خودشون دارن در حالی که ریتم و داستان و سناریو کمترین کششی نداره . اینه که کلا وارد سبد تفریحاتم نشد هیچوقت . بیشتر قشری هم که دیدم میرن تاتر متاسفانه افرادی نیستن که بشه بهشون بالید

LG L7 II

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
به نظر من مخاطب تئاتر دو دسته هستند. دسته اول عوام و توده کثیر جامعه هستند که افراد عادی هستند که شاید تئاتر رو جزوی از برنامه روزانه خودشون قرار بدهند یا نه. دسته دوم افرادی هستند اهل هنرهای نمایشی که دغدغه اصلیشون این نیست که خودشون تئاتر ببینن یا نه (چون نمی تونن نبینن) بلکه دغدغه اصلیشون اینه که دسته اول رو مجاب به دیدن تئاتر بکنند.
تئاتر شاید از دید بیرونی یک نمایش گاهی خسته کننده بنظر بیاد ولی تئاتر زیربنای تفکر، آگاهی و پیشرفت جامعه مدنی هست. شاید به سادگی به نظر نیاد و خیلی ها تصور کنند تئاتر یک پدیده ذاتا حکومتی هست در صورتیکه تئاتر بخاطر ذات آگاهی دهنده ای که داره یکی از نکوهیده ترین و تقبیح شده ترین هنرهاست برای حکومت و حکومت تمام تلاشش رو برای ایجاد خلل در روند این فعالیت بکار میبره. یه سری چیزها هست که اگر نداشتیم الان ایران هم مثل کره شمالی میبود، یکی از اونا تئاتره.
از جهتی تئاتر نقش فرهنگ سازی داره. کلا بحثش خیلی طولانی اگه بخوام بشکافم. کسی که دغدغه تئاتر داره خیلی تعصب داره روی تئاتر. برای دیگران تئاتر 60 دقیقه یا 90 دقیقه یه جا نشستن و ذرت بوداده خوردنه و شاید سینما رفتن لطفش بیشتر باشه.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
با نظر شما مخالفم. از همین بچه های پی تی کسانی رو می شناسم که روزی 10-15 هزار تومن پول میدن میرن قهوه خانه دود کثیف و مرطوب قلیان رو میکشن توی ریه. بلیط تئاتر مگه چنده؟ اکثرش حول و حوش 10 تومنه.
شما مخالفی عوضش من موافقم.
این که می گی طرف روزی 10 -15 حاضره برای دود بده اعتیاد هست! برای فرار از بحران فکری و مشکلات به سمتش کشیده شده.
شما می گی اکثر بلیط های تئاتر 10 تومنه؟ تئاتر داریم تا تئاتر... یکی بقول رفیق @تهرانی داد و بی داد هست و همش اقتباسی شده و فقط رونویسی شده
یکی هم تئاتر هست که نویسنده براش نوشته و قیمت 30 می خوره!
به هر حال نمی شه گفت تئاتر ارزان هست چون اگر همون بلیط 10 تومنی هم حساب کنیم 2 تا 3 برابر بلیت سینما هست و وقتی می بینیم در کشوری که
سینماش مثل یک زالو از پول بیت المال تغذیه می شه و نمی تونه هزینه سرپا موندن خودش رو در بیاره به عمق فاجعه پی می بریم...

مردمی داریم که توی فشار سنگین هستند . فشار های مختلف سیاسی ، اقتصادی ، فرهنگی و....
مردم غمگین شدند و خنده ها مصنوعی شده...
دلشون می خواد اگر وقتی می ذارن فیلم می بینن ، تئاتر می رن ، کتاب می خونن و... احساس خوبی بهشون دست بده نه جنگ اعصاب!
برای همینه برای یه کنسرت فلان خواننده که از بنیان مشکل داره چند برابر پول تئاتر هزینه می کنند تا قدری شاد بشن

تئاتر خوب کم داریم...فیلم خوب کم داریم...کتاب خوب کم داریم...همه چیزمون شده کپی پیست...
زیاد پرحرفی کردم اما حرف آخر تهران تنها شهری هست که به صورت حرفه ای تئاتر داره و تئاتر شهرستان ها فاجعه است که خودش دلیلی بر کم مخاطب بودن این رشته زیبا هست.

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
در روزهای آخر اسفند
نویسنده و کارگردان: محمد رحمانیان
بازیگران: اشکان خطیبی، غزل شاکری و بدون حضور رضا یزدانی
سرپرست ارکستر: بهروز صفاریان
گروه موسیقی: علی بیرنگ، آرش سعیدی، فرشاد حسامی، امین طاهری، امیر دانایی، بهنود فدوی، صابر جعفری
هم خوانان: رایسا آوانسیان، ملانی آوانسیان، صحرا بیرنگ

Rozaye%20akhar%20Cover%201%20&%202-2_rdddb710c1f2d42c63d63704ecbbf0729.jpg
یکشنبه شب این اجرا را دیدم واقعاً کار زیبا و فوق العاده ای بود، اما رضا یزدانی حضور نداشت علی رغم این همه تبلیغ و پوستر و ... و حتی درج شدن در بلیت، متاسفانه ایران کنسرت هیچ اطلاع رسانی نکرد باز خوبه تیوال به کسانی که از اینجا خریده بودند اجازه تغییر روز را می داد به نظر من این کم فروشی هست و اصلا رفتار مودبانه و محترمانه ای نبود.
آخر نمایش هم گروه نوازندگان کارشان را برای آهنگ رضا یزدانی شروع کردند و صدای ایشون بدون حضورشان بخش می شد، فقط این احساس را بوجود میاورد که نکنه کل اجرا پلی بک بوده ؟
من هم همیشه از تیوال خرید می کنم، چون میخواستم ردیف جلو باشم و تیوال توی لیست فروش ردیف جلو را نداشت مجبور شدم از ایران کنسرت ... خرید کنم، یه عذر خواهی ساده یا اطلاع رسانی که کاری نداره
سایتی که براش فرقی نداره بلیت تئاتر میفروشه یا لپ لپ را نباید سراغش رفت، فقط پول را میگیرند و خداحافظ
امتیاز 9 از 10

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
فک کنم 15 سال پیش بود
اونم تئاتر نبود.یه ملا اومد 1 ساعت اسکلمون کرد و پاشدیم رفتیم.بچه بودیم دیگه

بالا