چیت دی رو با غذای خونگی بگذرون چمپ..مرغ سوخاری آخهدیشب مرغ سوخاری
البته چیت دی بود ولی خب خیلی دیگه چیت کردیم
تیلا پیلا تا جایی که من میدونم کلا میگن خوردنش ضرر دارهاین ماهی تیلاپیلا ها چقدر بد شدن، انگار یه تیکه لاستیک تلخ داری میخوری
مشکلش اینع ک نه ماکارونی میشه نه نودل ی آش خمیر میشه ک فقط دل درد میارهنفرمودین مشکل این فست فود دقیقا چی بوده
شاید 10 سال تن ماهی نخوردم .به خاطر نگهدارنده هایی که داره خیلی ضرر دادرهیه تن ماهی خوردم چندوقت پیش که مارکشو یادم نیست ولی قوطیشو هنوز ننداختم و بعدا ازش براتون یه عکس میگیرم
قشنگ معلوم بود شرکته سازنده ش به صیادها گفته هر جوونوری از تو آب گرفتید من خریدارم
یه گوشت لاستیکی و آدامسی تو مایه های لاتکس و بدمزه
عزیز اصلا توصیه نمیشه به خوردن تن ماهی و غذا های کنسروی،،،به شدت ضرر داره برای بدن،،،،و گوارش !!!یه تن ماهی خوردم چندوقت پیش که مارکشو یادم نیست ولی قوطیشو هنوز ننداختم و بعدا ازش براتون یه عکس میگیرم
قشنگ معلوم بود شرکته سازنده ش به صیادها گفته هر جوونوری از تو آب گرفتید من خریدارم
یه گوشت لاستیکی و آدامسی تو مایه های لاتکس و بدمزه
کاش واقعا توش تیکه های میوه بود..یه چیزای چرت و پرت با طعم میوه گذاشتن تو یه ماده سفید رنگ که شبیه ماستِامشاهده پیوست 1208762
بنظرم اگر به سلامت دل و روده تون اهمیت میدید اینو نخورید
مرغ سوخاری همیشه ارزونتر از تن ماهی می افتهشاید 10 سال تن ماهی نخوردم .به خاطر نگهدارنده هایی که داره خیلی ضرر دادره
ماهیش از خارج میاد با قیمت دلار این چیزا طبیعه
دقیقا , تن ماهی تحفه شده 28 تومن , تازه 180 گرم هم بیشتر نیستتن ماهی که انقدر گرون هم شده میشه باز یکم روش بذاری و ماهی بگیری،،،،خود ماهی خیلی بهتر هست از تن،،،،،!!
تازه همون به اصطلاح 180 گرمی رو هم وقتی درش باز بشه و روغن مزخرف داخلش خالی بشه تبدیل میشه به 120..130 گرم ماهیه بوگندودقیقا , تن ماهی تحفه شده 28 تومن , تازه 180 گرم هم بیشتر نیست
دیروز یه قزل آلا گرفتم تقریبا 700 گرم 32-32 تومن