اوهوووممگه هنوز قیمتا خورده دارن؟
اوهوووممگه هنوز قیمتا خورده دارن؟
کدوم سوپر مارکت هنوز از اینا دارهاوهوووم
بقالی عمو جونی سر کوچه مونکدوم سوپر مارکت هنوز از اینا داره
دایی اکبرم داره ازینابقالی عمو جونی سر کوچه مون
واقعا زمونه عوض شده
داشتیم تاپیکشو نداشتیم؟استارتر یه تاپیک بهترین خوراکی هم بزن
امروز یه سس چیلی تای گرفتم میخوام بیام اونجا بگم
کارخانه در هفته ای ک گزشتسم جدید آوردم براتون :
بستنی یخی آلبالو و گلپر !!!!!!!
گلپر !!؟!
این بستنی در رتبه نخست مضخرف ترین خوراکیه که تا حالا دیدم ، مزه اش فوق العاده ضایعه ، گل بگیرن در کارخونه میهن رو مثلا بهترین تولید کننده بستنی هست ..
فک کنم همونجایی ک خورده میدن همونجا اینو داشته باشن
شوما پایه گذار این جنبش بودیاااا . تاریخ فراموش نخواهد کرد : ))))))))))))))))داشتیم تاپیکشو نداشتیم؟
خودت بزن بگو سس خوشمزه خوردی دیگه
کلا این ترشی خارجیا همشون روغن نمک و یه سری اشغال و فلفلهخدا بگم چی کارش نکنه اونی که از ترشی انبه تعریف کردماهم دهنمون آب افتاد گوشه ذهنمون بود جایی دیدیم بخریم،خلاصه امروز قبل نهار رفتم خرید همین طوری از فروشنده پرسیدم ترشی انبه نداری؟ گفت چرا فلان جا هست،منم رفتم اوردم با بقیه چیزها حساب کردم شاد خوشحال اومدم خونه برا ناهار گذاشتم تو کاسه آوردم سر سفره،یه قاشق گذاشتم تو بشقابم که مزه کنم چشمتون روز بد نبیهترشششششش و شوووووووور به حدی که می خوای گریه کنی
خلاصه که مواظب باشین سر شما کلاه نره
اصلا انبه نداره توش .یا اگه هم داره انبه پلاسیده اینقد ترش و شور میکنن که نتونی تشخیص بدی مزه چی میده فقط دلت خوش باشه که داری ترشی انبه میخوریخدا بگم چی کارش نکنه اونی که از ترشی انبه تعریف کردماهم دهنمون آب افتاد گوشه ذهنمون بود جایی دیدیم بخریم،خلاصه امروز قبل نهار رفتم خرید همین طوری از فروشنده پرسیدم ترشی انبه نداری؟ گفت چرا فلان جا هست،منم رفتم اوردم با بقیه چیزها حساب کردم شاد خوشحال اومدم خونه برا ناهار گذاشتم تو کاسه آوردم سر سفره،یه قاشق گذاشتم تو بشقابم که مزه کنم چشمتون روز بد نبیهترشششششش و شوووووووور به حدی که می خوای گریه کنی
حالا این که خریدی نمیدونم ولی ترشی همین دیگهخدا بگم چی کارش نکنه اونی که از ترشی انبه تعریف کردماهم دهنمون آب افتاد گوشه ذهنمون بود جایی دیدیم بخریم،خلاصه امروز قبل نهار رفتم خرید همین طوری از فروشنده پرسیدم ترشی انبه نداری؟ گفت چرا فلان جا هست،منم رفتم اوردم با بقیه چیزها حساب کردم شاد خوشحال اومدم خونه برا ناهار گذاشتم تو کاسه آوردم سر سفره،یه قاشق گذاشتم تو بشقابم که مزه کنم چشمتون روز بد نبیهترشششششش و شوووووووور به حدی که می خوای گریه کنی