د/ستان@من@>را@اينط/ري@شدم@تاي@نميت/نم@بجنمِِِ :blink: :blink: :wacko: :wacko: -از@دهنم@حباب-ميزنه@بير/ن@جسي@ديلهاي@هم@اين@مشجل/@داره@در@ضمن@مممن/نم@ب/ف@عزيز :blink: :blink:به نقل از buf :این عکس عینکت چه باحال شده شرلوک
ممنون . برف راستش خيلي شديد بود . چتر هم همرام نبود نتونستم خوب عكس بگيرم اما اگر شد بهترشو دوباره مي زارم.به نقل از phoyo_live :hwtعزیز یه نکته که تو عکس ادم برفی هست و من فراموش کردم بگم اینه که ای کاش میتونستی اون کادر رو پایین تر بیاری که هم اون فضای بالای سر ادم برفی پر شه و هم پایه ادم برفی هم مشخص باشه ولی در کل عالیه عکس دوم هم هیچ حرفی توش نیست توپه .عالیه. اما ببین میتونی رو اون برگه زوم کنی و دوباره یه عکس بگیری مطمئنم خیلی قشنگ میشه یه امتحان بکن رو برگ قهوه ایه یه زوم کن طوری که معلوم باشه اطرافش برفه موفق باشی.
تیرداد جان اون عکس سگه بی نظیره خیلی جالبه ایول من که حال کردم حیف کوچیکه نمیشه یه بزرگترشو هم برامون بذاری؟؟؟؟؟
شرلول تو مثل اینکه با قانون کپی رایت مشکلی داریبه نقل از SherlockHolmes :د/ستان@من@>را@اينط/ري@شدم@تاي@نميت/نم@بجنمِِِ :blink: :blink: :wacko: :wacko: -از@دهنم@حباب-ميزنه@بير/ن@جسي@ديلهاي@هم@اين@مشجل/@داره@در@ضمن@مممن/نم@ب/ف@عزيز :blink: :blink:
به نقل از SherlockHolmes :د/ستان@من@>را@اينط/ري@شدم@تاي@نميت/نم@بجنمِِِ :blink: :blink: :wacko: :wacko: -از@دهنم@حباب-ميزنه@بير/ن@جسي@ديلهاي@هم@اين@مشجل/@داره@در@ضمن@مممن/نم@ب/ف@عزيز :blink: :blink:
اين چرندياتو كي نوشته!!به نقل از SherlockHolmes :د/ستان@من@>را@اينط/ري@شدم@تاي@نميت/نم@بجنمِِِ :blink: :blink: :wacko: :wacko: -از@دهنم@حباب-ميزنه@بير/ن@جسي@ديلهاي@هم@اين@مشجل/@داره@در@ضمن@مممن/نم@ب/ف@عزيز :blink: :blink: