به نقل از phoyo_live :
احسان خان سلام عرض میکنم برای عکس شما باید بگم که عکس شما خوب موضوعی نداره یعنی معلوم نیست چی میخواد بگه و همش هم از نور پردازی بد نشات میگیره ببخش اینطور میگم ها ولی نگاه کن توجه به لب مطلب عکست که اون چوبه جلب نمیشه چرا؟؟؟ چون رنگ قهو ای خودش رو از دست داده این چوب بر اثر نور پشت چوب چه باید کرد؟؟؟ یکم ویرایش با فتو شاپ و البته نکته دیگه ای که هست اینه که به علت نزدیک کردن بیش از حد دوربین به سوژه باعث شدی که غیر واقعی بنظر بیاد و زیادی بزرگ بشه امید دارم بتونم برای بهبود سطح کیفی عکسها بهتون کمک کنم البته من بیشتر از شما به کمک نیاز دارم ممنون
واما دی دد جان باید بگم عکس گل کلم خیلی زیباست ولی ای کاش یکم ای وی رو کم میکردی تا نور کمتری بش برسه اونقت میدیدی که با عکسهای عکاسان حرفه ای برابری میکرد امید دارم موفق باشی
در اخر خواهش میکنم دوستان به موضوع عکاسی بپردازن و با هم اینجا چت نکن که سریع تاپیک بزگ شه و سنگین ممنون از همه.
سلام.در جواب شما(phoyo_live)اول بايد بگم كه بخوبي مشخص هستش كه چه موضوعي داره عكس!
و دوم اينكه مگه هر عكسي بايد يه چيزي بگه؟يا به يك موضوع اشاره داشته باشه ؟نه عزيز جان ضمن اطلاع شما بايد بگم كه خير اين چنين نيست!قصد از اين عكس يا خيلي از عكسهايي كه آدم ميگره اين نيست كه بخواد توي يه مسابقه شركت بده !اونم با يه موضوع مشخص!
در مورد موضوع واسه اينكه شما ايراد نگيري ميتونيم موضوشو اين انتخاب كنيم.آدمك چوبي.يا عكسي كه يه صنايع دستي و ميخواد نمايش بده!
و جالبه كه شما گفتي كه چون نور پردازي عكس بده موضوعش معلو م نيست
فكر نمينكنم .اگه نور يه عكس تنظيم نباشه .نتونيم مشخص كنيم عكس چي هست يا به قول شما معلوم نباشه چي ميخواد بگه!
و به نظر من نور پردازي اون عكس بهترين حالت ممكن رو داره!در يه هواي ابري و گرفته و نزديك غروب خورشيد!
و در مورد رنگ چوب بايد بگم كه رنگ اصليش دقيقا همون چيزي هست كه داري ميبيني .مگه همه چوبها بايد اون قهوه اي باشن كه شما تو ذهنت ساختي؟
در مورد ويرايش با فتو شاپ بايد بگم كه :هر كس واسه خودش سبك و روشي داره!!!
من سبكي رو دارم و ميپسندم در عكاسي ديجيتال كه بدون استفاده از هر نوع ابزار نرم افزاري خاصي صورت بگيره.
علتش هم اين هست كه قدرت عكاس و دوربين بايد مشخص باشه!به نظر من اون عكسي كه با استفاده از نرم افزار باييم ايراد عكاس يا دوربين و حذف كنيم ارزش هنري نداره در اصل يه كار گرافيكي هست كه در حيطه كار گرافيكي انجام ميشه!و به خوبي نميشه گفت كه عكس واقعي هست!در حقيقت مجازي كاري هست.
البته اين بسته به سبك افراد فرق ميكنه پس نميتونيم بييايم و بگيم كه ايراد عكس شما اينه كه از فتو شاپ
استفاده نكردي؟؟؟!!!
و اما از بابت نزديك كردن دوربين به سوژه بايد خدمت با سعادتون عرض كنم كه اين كار از روي قصد و در اصل هدف اصلي عكاس همين بزرگنمايي سوژه بوده است ! هدف عكاسي از منظره يا عكس خبري نبوده است!!!
و يه موضوع ديگه و اون اينكه تاپيك اين مطلب آخرين عكس ميباشد!
و ديگر اينكه كاش مطلبي كه نوشته بودي يه بار ميخوندي چو ن از نظر دستوري كلي ايراد داره خطهاي دو و سه .كه من 6 دفعه خوندم تا فهميدم منظورت چي بوده!
كاش بيشتر از كارهاي خودت هم عكس ميزدي كه با كارهايي شما بيشتر آشنا شويم!
و براي اطلاع دوستان لينك اين عكس شما رو ميذارم كه دوستان هم با نحوه كار شما بيشتر آشنا شوند!و خودشون نظر بدن
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=182870&postcount=90
شما مرتب دم از تنظيم نور ميزني چرا اين عكس ايقدر تاريكه؟چرا از فتو شاپ استفاده نكردي؟يا استفاده كردي خيلي خراب تر يوده از اين؟موضوعش چي هست؟
و مطلب آخر اينكه در مورد عكس اقاي دي داد كه گفته بودي ! تا جايي كه من خاطرم هست اون عكس در مسابقه محلي با موضوع طبيعت كه در شهر يزد برگزار شد جز 10 عكي برتر شناخته شد!!!حالا نميدونم اوجا كه داشت جايزه ميگرفت بهش گفتن كه نورت زياد بوده يا نه ؟حالا ايشو ن بزرگوار اند كه اشاره اي نكردن!
در آخر از همه عذر خواهي ميكنم كه مجبور شدم اينطور جوابيه بدم!مطمئنن اگر ايرادهاي درست و به جا گرفته بودند بسيار جايي احترام و تشكر داشت.
اينجا اگر اطلاعات كافي نداريم نبايد حرف بزنيم. كه مورد گمراهي و سر در گمي دوستاني شود كه دنبال ياد گرفتن مطالب جديد هستند.
و مطمئنن با كساني كه با قصد و غرض و نيت سو دنبال برهم زدن جو علمي و آرام اين فروم هستند بطور حتم برخورد ميشود.
موفق باشيد.