خيلي عاليه محمد جان .mohammad.d عزیز من هم یه عکس شبیه این عکسی که شما گرفتین از سنجاقک گرفتم ( البته دو سنجاقک ) ولی به نظر من زمینه عکس شما قشنگتر هستش
http://www.************/files/8of8cc75nh3kgc8qy00k_thumb.jpg
سلام ليلا.http://www.************/files/bxr3gaxdl2vsd7wmr883_thumb.jpg
خيلي عاليه محمد جان .وجود اين دو سنجاقك و دور و نزديك بودنشان منظره جالبي ايجاد كرده . ضمن اينكه پيش زمينه آبي و سفيد و آسمان اين منظره رو جالبتر هم كرده. تنها اشكالي كه ميشه گرفت نويز زياد عكسه كه سعي كردم درستش كنم . (برات مي فرستم)
خيلي عاليه محمد جان .وجود اين دو سنجاقك و دور و نزديك بودنشان منظره جالبي ايجاد كرده . ضمن اينكه پيش زمينه آبي و سفيد و آسمان اين منظره رو جالبتر هم كرده. تنها اشكالي كه ميشه گرفت نويز زياد عكسه كه سعي كردم درستش كنم . (برات مي فرستم)
سلام ليلا.
اول اينكه خود سوژه خيلي شلوغه يعني جزئيات زياد داره. دوم اينكه گل هاي پايين و شاخه هاي بالا مزاحم به نظر مي رسند و اگر خود سوژه محيط خلوت تري در عكس داشت خيلي بهتر مي شد.![]()
قسمت good-times سايت webshots ف*يلتره اگه ممكنه توي قسمت خودتون يه آلبوم بسازيد و عكس هاتون رو در اونجا بذاريد تا بشه اونو ديد.
webshots بطور پيش فرض آلبوم عكس شما را در رده good-times دسته بندي مي كند كه با وارد شدن به آلبوم مورد نظر از سمت راست بر روي properties كليك كنيد و در قسمت چپ ، آلبوم عكس مورد نظر را در دسته ديگري قرار دهيد و سپس continue را بزنيد و اينكه شما اين قسمت را بدون مشكل مي بينيد به اين دليل است كه با عنوان كاربري خود وارد شده ايد (مي بخشيد اينقدر رسمي نوشتم!!)جدی؟ اما من خودم میبینم.
اما قسمت goodtime چیه؟ قسمت خودمون کجاست؟ چجوری باید انتخاب کنیم؟ ببخشید اما تازه کارم دیگه!
----------------------
پی نوشت:
رفتم چک کردم، خود بخود رفته توی قسمت goodtime اما نمیدونم چطوری باید جاش رو عوض کنم. من خودم آلبوم ساختم ولی این که میگید توی قسمت خودم، نمیدونم کجا.
خواهش مي كنم. ولي بيخيال نشيد .زياد سخت نيست كه ...
دریا جان زیاد سخت نیست
البته خیلی خوب میشد اگه میتونستم برم دقیقا وسط و عکس بگیرم ولی اون جا مراسم بود و منبر دقیقا اون وسط از همون کنار هم که داشتم عکس میگرفتم همه داشتن منو میخوردن چه برسه به این که برم رو منبر !!!
البته نور هم خیلی کم بود ولی به نظر من این رنگها قشنگن و من دوستشون دارم !!!
مگه این tinypic مشکلی داره ؟ به این راحتی وخوبیبله، عکسهایی که دقیقا از وسط گرفته میشوند و تقارن دارند، خیلی زیبا میشوند.
راه حل نور کم هم سه پایه هست که مسلما توی اون فضا نمیشده استفاده کنید، فرض کنید همه وسط مراسم هستند، یکی اون وسط بیاد سه پایه علم کنه :blink:
یک مشکل دیگه این webshots هم کندیش هست، حالا هی بیام ایراد بگیرم![]()
به نظر من سهم ديوار از كل عكس خيلي زياده .ضمن اينكه با وجود سرعت شاتر بالا (1/400) در عكس آثار لرزش مشاهده ميشه كه به نظر مياد مربوط به ايزوي پايين باشه (80) . من از رنگ ها خيلي خوشم اومد.سلام
من عکس های دریا رو میبینم !!! عکس من هم توی قسمت پابلیک سایت هست ، احتمالا مشکل از ISP شماست !!!
ولی کلا سر در نمیارم کی به کیه
خر ما از کره گی شانس نداشت !!!
ما با همون tiny pic بفرستیم سنگین تره
http://www.************/files/673xw9p5hlvty0f3n9hy_thumb.jpg
Edit :
با توضیحی که داده بودی قبلی رو هم اصلاح کردم ببینید درست شد ؟!
اگه درست شده بگید که من از این به بعد بدونم باید چی کار کنم
قسمت وسط تصوير كه اصل موضوع را بايد برساند تاريكتر از اطرافش شده و اينكه فرم تصوير يكم عجيب غريبه يعني شكل مشخصي نداره. شايد با ايزو هاي بالاتر اين مشكل حل مي شد.
من فکر میکنم منظور شما یه چیزی تو این مایه ها باشه !!!
![]()
البته خیلی خوب میشد اگه میتونستم برم دقیقا وسط و عکس بگیرم ولی اون جا مراسم بود و منبر دقیقا اون وسط از همون کنار هم که داشتم عکس میگرفتم همه داشتن منو میخوردن چه برسه به این که برم رو منبر !!!
البته نور هم خیلی کم بود ولی به نظر من این رنگها قشنگن و من دوستشون دارم !!!
نتونستم ثبت نام کنم، هی ارور میداد.مگه این tinypic مشکلی داره ؟ به این راحتی وخوبی
من اون دو تا عکسم رو بزرگتر گذاشتم، راستی میتونید عکسهای منو ببینید؟دوستاني كه از webshots استفاده مي كنند : اين سايت عكس هاي با اندازه بالاتر رو هم براي thumbnail كردن در اختيار شما ميذاره. كافيه در قسمت راست اندازه thumbnail رو مشخص كنيد تا كد مربوطه رو دريافت كنيد.