• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
mohammad.d عزیز من هم یه عکس شبیه این عکسی که شما گرفتین از سنجاقک گرفتم ( البته دو سنجاقک ) ولی به نظر من زمینه عکس شما قشنگتر هستش

http://www.************/files/8of8cc75nh3kgc8qy00k_thumb.jpg
خيلي عاليه محمد جان . :) وجود اين دو سنجاقك و دور و نزديك بودنشان منظره جالبي ايجاد كرده . ضمن اينكه پيش زمينه آبي و سفيد و آسمان اين منظره رو جالبتر هم كرده. تنها اشكالي كه ميشه گرفت نويز زياد عكسه كه سعي كردم درستش كنم . (برات مي فرستم)
http://www.************/files/bxr3gaxdl2vsd7wmr883_thumb.jpg
سلام ليلا.
اول اينكه خود سوژه خيلي شلوغه يعني جزئيات زياد داره. دوم اينكه گل هاي پايين و شاخه هاي بالا مزاحم به نظر مي رسند و اگر خود سوژه محيط خلوت تري در عكس داشت خيلي بهتر مي شد.:)

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
خيلي عاليه محمد جان . :) وجود اين دو سنجاقك و دور و نزديك بودنشان منظره جالبي ايجاد كرده . ضمن اينكه پيش زمينه آبي و سفيد و آسمان اين منظره رو جالبتر هم كرده. تنها اشكالي كه ميشه گرفت نويز زياد عكسه كه سعي كردم درستش كنم . (برات مي فرستم)

سلام
نمیدونم اسم دوستمون هم محمد هست یا نه ولی فکر میکنم شما اشتباهی اسم من رو نوشتید !!!
این عکس مال من نیست !!! ( فردا میان میگیرنمون میگن عکس مردم رو به نام خودت زدی !!! )

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
خوب من هم مشتری webshot شدم:

این هم دو عکس جدید، منتظر نظرات خوبتون هستم:

leylax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29

سلام ليلا.
اول اينكه خود سوژه خيلي شلوغه يعني جزئيات زياد داره. دوم اينكه گل هاي پايين و شاخه هاي بالا مزاحم به نظر مي رسند و اگر خود سوژه محيط خلوت تري در عكس داشت خيلي بهتر مي شد.:)

سلام آرش
مرسی از توضیحاتت !:happy:

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام محمد جان
اين محمد آخري جناب mmkh هست . منظورم اون بود. مي بخشيد بايد شفاف سازي مي شد. :D

جناب دريا و محمد عزيز ؛ قسمت good-times سايت webshots ف*يلتره اگه ممكنه توي قسمت خودتون يه آلبوم بسازيد و عكس هاتون رو در اونجا بذاريد تا بشه اونو ديد.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
قسمت good-times سايت webshots ف*يلتره اگه ممكنه توي قسمت خودتون يه آلبوم بسازيد و عكس هاتون رو در اونجا بذاريد تا بشه اونو ديد.

جدی؟ اما من خودم میبینم.
اما قسمت goodtime چیه؟ قسمت خودمون کجاست؟ چجوری باید انتخاب کنیم؟ ببخشید اما تازه کارم دیگه!
----------------------
پی نوشت:

رفتم چک کردم، خود بخود رفته توی قسمت goodtime اما نمیدونم چطوری باید جاش رو عوض کنم. من خودم آلبوم ساختم ولی این که میگید توی قسمت خودم، نمیدونم کجا.

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
جدی؟ اما من خودم میبینم.
اما قسمت goodtime چیه؟ قسمت خودمون کجاست؟ چجوری باید انتخاب کنیم؟ ببخشید اما تازه کارم دیگه!
----------------------
پی نوشت:

رفتم چک کردم، خود بخود رفته توی قسمت goodtime اما نمیدونم چطوری باید جاش رو عوض کنم. من خودم آلبوم ساختم ولی این که میگید توی قسمت خودم، نمیدونم کجا.
webshots بطور پيش فرض آلبوم عكس شما را در رده good-times دسته بندي مي كند كه با وارد شدن به آلبوم مورد نظر از سمت راست بر روي properties كليك كنيد و در قسمت چپ ، آلبوم عكس مورد نظر را در دسته ديگري قرار دهيد و سپس continue را بزنيد و اينكه شما اين قسمت را بدون مشكل مي بينيد به اين دليل است كه با عنوان كاربري خود وارد شده ايد (مي بخشيد اينقدر رسمي نوشتم!!)

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من عکس های دریا رو میبینم !!! عکس من هم توی قسمت پابلیک سایت هست ، احتمالا مشکل از ISP شماست !!!
ولی کلا سر در نمیارم کی به کیه
خر ما از کره گی شانس نداشت !!!
ما با همون tiny pic بفرستیم سنگین تره
http://www.************/files/673xw9p5hlvty0f3n9hy_thumb.jpg

Edit :
با توضیحی که داده بودی قبلی رو هم اصلاح کردم ببینید درست شد ؟!
اگه درست شده بگید که من از این به بعد بدونم باید چی کار کنم

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
آرش عزیز،
با تشکر از توضیحتون، همونطور که توضیح داده بودید، عمل کردم. امیدوارم که مشکل حل شده باشه. اگر مشکل باقی باشه، باید بیخیال webshots بشیم.
Filehigh خوب بود. اما الان آپلود رو متوقف کرده نمیدونم چرا. Tinypic هم دیروز نتونستم ثبت نام کنم.

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
خواهش مي كنم. ولي بيخيال نشيد .زياد سخت نيست كه ...
راستي لطفا پي امتون رو چك كنيد.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
خواهش مي كنم. ولي بيخيال نشيد .زياد سخت نيست كه ...

دسته بندی رو عوض کردم، یعنی هنوز هم دیده نمیشه؟ یک چک بکنید.
منظورم این بود که اگر ف ی ل ت ر باشد، باید بیخیالش بشیم.

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دریا جان زیاد سخت نیست مثل اینکه من موفق شدم !!! برای بعضی از دوستان اون قسمت سایت ف ی ل ت ر ه ولی بقیه قسمت ها مشکلی ندارن !

این هم مسجد جامع یزد

فکر نمیکنم دیگه مشکلی داشته باشه ولی اگه باز هم مشکل داره بگید !

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
دریا جان زیاد سخت نیست

باور کنید برای من هم سخت نیست، یعنی نبود. انجام دادم. فقط میخوام ببینم، مشکل برطرف شده یا نه.

این عکس مسجد جامع، کادربندیش خوبه، البته میتونستید اون قسمت آسمان بیرون رو نداشته باشید وکمی بیشتر از مرکز سقف رو توی کادر داشته باشید. ولی نورش خیلی کمه.

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
من فکر میکنم منظور شما یه چیزی تو این مایه ها باشه !!!

البته خیلی خوب میشد اگه میتونستم برم دقیقا وسط و عکس بگیرم ولی اون جا مراسم بود و منبر دقیقا اون وسط از همون کنار هم که داشتم عکس میگرفتم همه داشتن منو میخوردن چه برسه به این که برم رو منبر !!!
البته نور هم خیلی کم بود ولی به نظر من این رنگها قشنگن و من دوستشون دارم !!!

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
البته خیلی خوب میشد اگه میتونستم برم دقیقا وسط و عکس بگیرم ولی اون جا مراسم بود و منبر دقیقا اون وسط از همون کنار هم که داشتم عکس میگرفتم همه داشتن منو میخوردن چه برسه به این که برم رو منبر !!!

بله، عکسهایی که دقیقا از وسط گرفته میشوند و تقارن دارند، خیلی زیبا میشوند.
راه حل نور کم هم سه پایه هست که مسلما توی اون فضا نمیشده استفاده کنید، فرض کنید همه وسط مراسم هستند، یکی اون وسط بیاد سه پایه علم کنه :blink:

یک مشکل دیگه این webshots هم کندیش هست، حالا هی بیام ایراد بگیرم:p

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
بله، عکسهایی که دقیقا از وسط گرفته میشوند و تقارن دارند، خیلی زیبا میشوند.
راه حل نور کم هم سه پایه هست که مسلما توی اون فضا نمیشده استفاده کنید، فرض کنید همه وسط مراسم هستند، یکی اون وسط بیاد سه پایه علم کنه :blink:

یک مشکل دیگه این webshots هم کندیش هست، حالا هی بیام ایراد بگیرم:p
مگه این tinypic مشکلی داره ؟ به این راحتی وخوبی ;)

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام
من عکس های دریا رو میبینم !!! عکس من هم توی قسمت پابلیک سایت هست ، احتمالا مشکل از ISP شماست !!!
ولی کلا سر در نمیارم کی به کیه
خر ما از کره گی شانس نداشت !!!
ما با همون tiny pic بفرستیم سنگین تره
http://www.************/files/673xw9p5hlvty0f3n9hy_thumb.jpg

Edit :
با توضیحی که داده بودی قبلی رو هم اصلاح کردم ببینید درست شد ؟!
اگه درست شده بگید که من از این به بعد بدونم باید چی کار کنم
به نظر من سهم ديوار از كل عكس خيلي زياده .ضمن اينكه با وجود سرعت شاتر بالا (1/400) در عكس آثار لرزش مشاهده ميشه كه به نظر مياد مربوط به ايزوي پايين باشه (80) . من از رنگ ها خيلي خوشم اومد.:)
سلام
دریا جان زیاد سخت نیست مثل اینکه من موفق شدم !!! برای بعضی از دوستان اون قسمت سایت ف ی ل ت ر ه ولی بقیه قسمت ها مشکلی ندارن !

این هم مسجد جامع یزد

فکر نمیکنم دیگه مشکلی داشته باشه ولی اگه باز هم مشکل داره بگید !
قسمت وسط تصوير كه اصل موضوع را بايد برساند تاريكتر از اطرافش شده و اينكه فرم تصوير يكم عجيب غريبه يعني شكل مشخصي نداره. شايد با ايزو هاي بالاتر اين مشكل حل مي شد.
من فکر میکنم منظور شما یه چیزی تو این مایه ها باشه !!!

تقارن كاملا شده ولي تصوير با خط افق هماهنگ نيست و به نظر من اگر سعي كنيد اين نما رو در روز بگيريد كار موفق تري از آب در خواهد آمد.

ممنون از عكس هاي شما. محمد جان:happy:

دوستاني كه از webshots استفاده مي كنند : اين سايت عكس هاي با اندازه بالاتر رو هم براي thumbnail كردن در اختيار شما ميذاره. كافيه در قسمت راست اندازه thumbnail رو مشخص كنيد تا كد مربوطه رو دريافت كنيد.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
مگه این tinypic مشکلی داره ؟ به این راحتی وخوبی
نتونستم ثبت نام کنم، هی ارور میداد.

دوستاني كه از webshots استفاده مي كنند : اين سايت عكس هاي با اندازه بالاتر رو هم براي thumbnail كردن در اختيار شما ميذاره. كافيه در قسمت راست اندازه thumbnail رو مشخص كنيد تا كد مربوطه رو دريافت كنيد.
من اون دو تا عکسم رو بزرگتر گذاشتم، راستی میتونید عکسهای منو ببینید؟

بالا