زمان عزیز،
رنگهای عکست رو ویرایش کردی؟ احساس میکنم رنگها جالب نیستند. یک کم مرده هستند.
در مورد نمایش عکسهای بخش عکاسی هدفمند در اینجا، اصولا هیچ مانعی وجود نداره و نباید وجود داشته باشه. کما اینکه برخی دوستان و همچنین بنده، قبلا چنین کاری را انجام دادهایم.نوشتهای از mmkh
با سلام
من از مسافرت برگشتم و می بینم که دوستان در این مدتی که نبودم کلی فعال بودن...
نمی دونم عکس هایی که در تاپیک عکاسی هدفمند می زاریم می شه اینجا گذاشت یا نه ؟ چون فکر میکنم شاید عکس تکراری بشه البته دیدم بعضی از دوستان عکس هاشون رو در دو جا هم قرار می دن ... در هر صورت من عکس هامو اینجا می زارم اگه ایراد داشت ، دوستان لطف کنن بگن که دفعه ی بعد تکرار نشه و یا این عکس ها رو حذف کنم .
ترکیب رنگی نسبتا خوبی در عکس دیده میشود. کادر بندی هم نسبتا خوبه ولی میشد بهتر هم باشه. مثلا اگر قطرهها افقی در کنار هم بودند و یا به هر شکل دیگری، نظم بهتری میداشتند، خیلی بهتر بود.عکس از mgs
![]()
ببنید. وقتی شما، عکسی که فرمت آن غیر از jpg است را save و یا یک عکس jpg را save as کنید، علاوه بر کادری که در آن محل ذخیرهی عکس را مشخص میکنید، کادر دیگری هم ظاهر میشود که میتوانید در آن میزان فشرده سازی را مشخص کنید.نوشتهای از leylax
ممنون دوست من.این کادری که گفتین دقیقا کجاست؟
راستی منظورتون از تضاد بین گل و تنه چیه؟؟
سوژه ی عکس داره بیان میکنه که درخت و گل هر دو دیگه حیاتشونو از دست دادن !از طرفی اگه دقت کرده باشین روی قبر مرده گل میذارن و به نحوی درختی که مرده هم روش گلی گذاشته شده که اون گل هم خودش به خاطر مرگ درخت به نوعی مرده!(چی گفتمامیدوارم منظورمو رسونده باشم)
it's time to say goodbye
Unfortunately because of some serious
مثل این که قراره freeshare دیگه بسته بشه
بهتره عکس ها را یه جا دیگه آپلود کنید از این به بعد
مثلا www.************
سلام
جالبه :lol: اين جمله ديشب روي اين سايت بود ولي حالا نيست. مثل اينكه پشيمون شده باشند.it's time to say goodbye
Unfortunately because of some serious business problems and difficulties we have to shut down FreeShare.us permanently.
Therefore we ask you to make backup of your pictures and please do not link to FS anymore.
The last day of FS existance will be September the 15th.
thanks for all of your support and goodluck
freeShare founder
مثل این که قراره freeshare دیگه بسته بشه
بهتره عکس ها را یه جا دیگه آپلود کنید از این به بعد
مثلا www.************
انجام دادهایم.
ولی من پیشنهادی را در بخش عکاسی هدفمند ارائه کردم مبنی بر اینکه، چنین عکسهایی، با تاخیر چند روزه در بخش آخرین عکسی که گرفتم نمایش یابد تا تمامی بحثها پیرامون این عکسها، در همان بخش عکاسی هدفمند انجام شود. مثلا نقدی که جناب arkdvi در خصوص عکس شما در این بخش نگاشتهاند، اگر در بخش عکاسی هدفمند ارائه میشد، میتوانست مفیدتر باشد.
البته این موضوع نباید مانع از نقد عکسها در این بخش بشود.
سلام محمد جان
در عكس سمت راست : وزن قسمت بدون سوژه عكس يعني سمت راست عكس از قسمت ديگرش بيشتره . فوكوس روي گل به خوبي انجام شده. در كل كار زيبايي شده.
در عكس سمت چپ: زاويه عكاسي چندان مناسب نيست . از روبرو يا بالا شايد نتيجه بهتري مي داد و ضمن اينكه عكس نويز زيادي داره . رنگها و فوكوس عاليست و بهتر ميشد اگر فريمي متناسب با كارتان انتخاب مي كرديد.
در مورد نمایش عکسهای بخش عکاسی هدفمند در اینجا، اصولا هیچ مانعی وجود نداره و نباید وجود داشته باشه. کما اینکه برخی دوستان و همچنین بنده، قبلا چنین کاری را انجام دادهایم.
ولی من پیشنهادی را در بخش عکاسی هدفمند ارائه کردم مبنی بر اینکه، چنین عکسهایی، با تاخیر چند روزه در بخش آخرین عکسی که گرفتم نمایش یابد تا تمامی بحثها پیرامون این عکسها، در همان بخش عکاسی هدفمند انجام شود. مثلا نقدی که جناب arkdvi در خصوص عکس شما در این بخش نگاشتهاند، اگر در بخش عکاسی هدفمند ارائه میشد، میتوانست مفیدتر باشد.
در مورد نمایش عکسهای بخش عکاسی هدفمند در اینجا، اصولا هیچ مانعی وجود نداره و نباید وجود داشته باشه. کما اینکه برخی دوستان و همچنین بنده، قبلا چنین کاری را انجام دادهایم.
-----------------------------------------
ترکیب رنگی نسبتا خوبی در عکس دیده میشود. کادر بندی هم نسبتا خوبه ولی میشد بهتر هم باشه. مثلا اگر قطرهها افقی در کنار هم بودند و یا به هر شکل دیگری، نظم بهتری میداشتند، خیلی بهتر بود.
ولی فوکوس چندان مناسب نیست. اگر میتوانستید فکوس را روی تصاویر ایجاد شده در داخل قطرهها انجام بدهید، خیلی خیلی جالب میشد. البته برای انجام این کار، امکانات دوربین هم مهم است.
به هر حال کار جالبی بود.
-----------------------------------------
ببنید. وقتی شما، عکسی که فرمت آن غیر از jpg است را save و یا یک عکس jpg را save as کنید، علاوه بر کادری که در آن محل ذخیرهی عکس را مشخص میکنید، کادر دیگری هم ظاهر میشود که میتوانید در آن میزان فشرده سازی را مشخص کنید.
در مورد save for web هم که این بخش در سمت راست صفحه کاملا مشخص است. در ضمن در این بخش، حجم تقریبی فایل نیز در گوشهای از صفحه به شما نمایش داده میشود.
درمورد عکس آخرتان، ایدهی شما خیلی خوبه. ولی به نظر من در اجرا، ایدهی شما خیلی خوب عملی نشده. در واقع نوع کادر بندی، بیشتر توجه را به مفهوم گل (لطافت و تازگی و ...) را در کنار بافت خشک و زمخت یک تنهی درخت بریده شده قرار میدهند.
البته اگر این عکس، در کنار مطلبی با مفهوم مورد نظر شما قرار بگیرد، میتواند خیلی مناسب باشد. ولی به نظر من، خود عکس، چندان در انتقال این مفهوم توانا نیست. الان نمیدانم چه پیشنهادی برای بهبود این کار در جهت انتقال بهتر مفهوم ارائه کنم.
ولی کار ارزشمندی بود. امیدوارم، بتوانیم در آینده، بیش از این، چنین عکسهای هدفمندی را شاهد باشیم. امیدوارم حضور بیشتر و موثرتر شما را در بخش عکاسی هدفمند شاهد باشم.
من به سایت مربوطه مراجعه کردم. ولی چنین متنی در سایت ذکر نشده بود.
اگر لطف کنید منبع این پیام را ذکر کنید، ممنون میشم
نوع فيلتر بكار برده شده با فضاي عكس سازگاري داره ولي كادر به نظر من خوب نيست و بهتر بايد انتخاب مي شد.چایخانه نوشدم !
من به شخصه این جا ها رو وقتی می بینم خیلی خوشم میاد ، از بافت قدیمی که داره... و از همه مهمتر اون صاحب مغازه که وقتی پای حرفاشون می شینی واقعا لذت می بری ... و ای کاش می شد اون حس و یا اون حال و هوایی که اونجا هست رو به خوبی منتقل کرد .
البته نمی دونم این عکسم چقدر دراین زمینه موفق بوده ؟
![]()
سلام ديم دام
عكس قشنگي شده.چایخانه نوشدم !
من به شخصه این جا ها رو وقتی می بینم خیلی خوشم میاد ، از بافت قدیمی که داره... و از همه مهمتر اون صاحب مغازه که وقتی پای حرفاشون می شینی واقعا لذت می بری ... و ای کاش می شد اون حس و یا اون حال و هوایی که اونجا هست رو به خوبی منتقل کرد .
البته نمی دونم این عکسم چقدر دراین زمینه موفق بوده ؟
![]()