• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
سلام
ممنون جناب arkdvi بخاطر نظرتون و توجهتون به عکسم

خبر دار:D

leylax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
مرسی از آرش اول به خاطر لطفی که داشت از عکسم ایراد درآورد:happy:
آرش دوم هم عکسش خیلی قشنگه:)
راستی فرشاد نیست ؟کجاست؟اگه اومد اینورا این اسمایلیو بهش بدین از قول من
164.gif

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
it's time to say goodbye
Unfortunately because of some serious business problems and difficulties we have to shut down FreeShare.us permanently.
Therefore we ask you to make backup of your pictures and please do not link to FS anymore.
The last day of FS existance will be September the 15th.

thanks for all of your support and goodluck
freeShare founder

مثل این که قراره freeshare دیگه بسته بشه :(
بهتره عکس ها را یه جا دیگه آپلود کنید از این به بعد
مثلا www.************

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
زمان عزیز،
رنگهای عکست رو ویرایش کردی؟ احساس میکنم رنگها جالب نیستند. یک کم مرده هستند.

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نوشته‌ای از mmkh
با سلام
من از مسافرت برگشتم و می بینم که دوستان در این مدتی که نبودم کلی فعال بودن...
نمی دونم عکس هایی که در تاپیک عکاسی هدفمند می زاریم می شه اینجا گذاشت یا نه ؟ چون فکر میکنم شاید عکس تکراری بشه البته دیدم بعضی از دوستان عکس هاشون رو در دو جا هم قرار می دن ... در هر صورت من عکس هامو اینجا می زارم اگه ایراد داشت ، دوستان لطف کنن بگن که دفعه ی بعد تکرار نشه و یا این عکس ها رو حذف کنم .
در مورد نمایش عکس‌های بخش عکاسی هدف‌مند در این‌جا، اصولا هیچ مانعی وجود نداره و نباید وجود داشته باشه. کما اینکه برخی دوستان و همچنین بنده، قبلا چنین کاری را انجام داده‌ایم.
ولی من پیشنهادی را در بخش عکاسی هدف‌مند ارائه کردم مبنی بر اینکه، چنین عکس‌هایی، با تاخیر چند روزه در بخش آخرین عکسی که گرفتم نمایش یابد تا تمامی بحث‌ها پیرامون این عکس‌ها، در همان بخش عکاسی هدفمند انجام شود. مثلا نقدی که جناب arkdvi در خصوص عکس شما در این بخش نگاشته‌اند، اگر در بخش عکاسی هدف‌مند ارائه می‌شد، می‌توانست مفید‌تر باشد.
البته این موضوع نباید مانع از نقد عکس‌ها در این بخش بشود.

-----------------------------------------
ترکیب رنگی نسبتا خوبی در عکس دیده می‌شود. کادر بندی هم نسبتا خوبه ولی می‌شد بهتر هم باشه. مثلا اگر قطره‌ها افقی در کنار هم بودند و یا به هر شکل دیگری، نظم بهتری می‌داشتند، خیلی بهتر بود.
ولی فوکوس چندان مناسب نیست. اگر می‌توانستید فکوس را روی تصاویر ایجاد شده در داخل قطره‌ها انجام بدهید، خیلی خیلی جالب می‌شد. البته برای انجام این کار، امکانات دوربین هم مهم است.
به هر حال کار جالبی بود.

نوشته‌ای از leylax
ممنون دوست من.این کادری که گفتین دقیقا کجاست؟
راستی منظورتون از تضاد بین گل و تنه چیه؟؟
سوژه ی عکس داره بیان میکنه که درخت و گل هر دو دیگه حیاتشونو از دست دادن !از طرفی اگه دقت کرده باشین روی قبر مرده گل میذارن و به نحوی درختی که مرده هم روش گلی گذاشته شده که اون گل هم خودش به خاطر مرگ درخت به نوعی مرده!(چی گفتم :D امیدوارم منظورمو رسونده باشم)
ببنید. وقتی شما، عکسی که فرمت آن غیر از jpg است را save و یا یک عکس jpg را save as کنید، علاوه بر کادری که در آن محل ذخیره‌ی عکس را مشخص می‌کنید، کادر دیگری هم ظاهر می‌شود که می‌توانید در آن میزان فشرده سازی را مشخص کنید.
در مورد save for web هم که این بخش در سمت راست صفحه کاملا مشخص است. در ضمن در این بخش، حجم تقریبی فایل نیز در گوشه‌ای از صفحه به شما نمایش داده می‌شود.

درمورد عکس آخرتان، ایده‌ی شما خیلی خوبه. ولی به نظر من در اجرا، ایده‌ی شما خیلی خوب عملی نشده. در واقع نوع کادر بندی، بیشتر توجه را به مفهوم گل (لطافت و تازگی و ...) را در کنار بافت خشک و زمخت یک تنه‌ی درخت بریده شده قرار می‌دهند.
البته اگر این عکس، در کنار مطلبی با مفهوم مورد نظر شما قرار بگیرد، می‌تواند خیلی مناسب باشد. ولی به نظر من، خود عکس، چندان در انتقال این مفهوم توانا نیست. الان نمی‌دانم چه پیشنهادی برای بهبود این کار در جهت انتقال بهتر مفهوم ارائه کنم.
ولی کار ارزشمندی بود. امیدوارم، بتوانیم در آینده، بیش از این، چنین عکس‌های هدفمندی را شاهد باشیم. امیدوارم حضور بیشتر و موثرتر شما را در بخش عکاسی هدف‌مند شاهد باشم.

it's time to say goodbye
Unfortunately because of some serious
مثلا www.************

من به سایت مربوطه مراجعه کردم. ولی چنین متنی در سایت ذکر نشده بود.
اگر لطف کنید منبع این پیام را ذکر کنید، ممنون می‌شم

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام
ممنون جناب arkdvi بخاطر نظرتون و توجهتون به عکسم

خبر دار:D
سلام
عنوان عكس كمي با كار غربيه.
به نظر مياد فوكوس به خوبي اعمال نشده و شاخه پاييني در كل كار اضافست. ضمن اينكه فريم بهتري براي عكس بايد انتخاب بشه.
ممنون ازين عكس:happy:
it's time to say goodbye
Unfortunately because of some serious business problems and difficulties we have to shut down FreeShare.us permanently.
Therefore we ask you to make backup of your pictures and please do not link to FS anymore.
The last day of FS existance will be September the 15th.

thanks for all of your support and goodluck
freeShare founder

مثلا www.************
جالبه :lol: اين جمله ديشب روي اين سايت بود ولي حالا نيست. مثل اينكه پشيمون شده باشند.

انجام داده‌ایم.
ولی من پیشنهادی را در بخش عکاسی هدف‌مند ارائه کردم مبنی بر اینکه، چنین عکس‌هایی، با تاخیر چند روزه در بخش آخرین عکسی که گرفتم نمایش یابد تا تمامی بحث‌ها پیرامون این عکس‌ها، در همان بخش عکاسی هدفمند انجام شود. مثلا نقدی که جناب arkdvi در خصوص عکس شما در این بخش نگاشته‌اند، اگر در بخش عکاسی هدف‌مند ارائه می‌شد، می‌توانست مفید‌تر باشد.

سيد جان درست مي فرماييد ارجحيت نقد عكس با موضوعات تعيين شده در «عكاسي هدف مند» است. ممنون از تذكر شما:)

mmkh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام محمد جان
در عكس سمت راست : وزن قسمت بدون سوژه عكس يعني سمت راست عكس از قسمت ديگرش بيشتره . فوكوس روي گل به خوبي انجام شده. در كل كار زيبايي شده.
در عكس سمت چپ: زاويه عكاسي چندان مناسب نيست . از روبرو يا بالا شايد نتيجه بهتري مي داد و ضمن اينكه عكس نويز زيادي داره . رنگها و فوكوس عاليست و بهتر ميشد اگر فريمي متناسب با كارتان انتخاب مي كرديد.

سلام آرش جان ، ممنونم که نظرتو گفتی
عرض کنم که در مورد عکس سمت راست نظرم روی همچین عکسی بوده و خوب ، دوست نداشتم کراپ کنم چون شاید در این صورت( البته به نظر من ) زیبایی که عکس الان داره رو اونموقع نداشت و شاید هم زیباییش کمتر بود...
و در مورد عکس دوم هم در مورد زاویه عکس قبول دارم که در موقعیت مناسبی قرار نگرفتم و می تونستم در موقعیت بهتری قرار بگیرم ...
باز هم ممنون

در مورد نمایش عکس‌های بخش عکاسی هدف‌مند در این‌جا، اصولا هیچ مانعی وجود نداره و نباید وجود داشته باشه. کما اینکه برخی دوستان و همچنین بنده، قبلا چنین کاری را انجام داده‌ایم.

ممنون که جواب سوالمو دادین و من رو راهنمایی کردین ، البته من بخش عکاسی هدفمند رو هم معمولا با دقت دنبال می کنم ولی خوب متاسفانه این پیشنهاد شما رو ندیدم ... و البته حرف شما کاملا تایید می شه و از این به بعد به این شکل عکس هایی که می شه در دو بخش قرار داد رو به ترتیب اول در بخش عکاسی هدفمند و بعد هم در اینجا قرار می دم .
باز هم ممنون دوست عزیز

mmkh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چایخانه نوشدم !
من به شخصه این جا ها رو وقتی می بینم خیلی خوشم میاد ، از بافت قدیمی که داره... و از همه مهمتر اون صاحب مغازه که وقتی پای حرفاشون می شینی واقعا لذت می بری ... و ای کاش می شد اون حس و یا اون حال و هوایی که اونجا هست رو به خوبی منتقل کرد .
البته نمی دونم این عکسم چقدر دراین زمینه موفق بوده ؟

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان:rolleyes:
یه هفته نبودم چه کردین چه عکسهای قشنگ قشنگ گذاشتین :rolleyes:
واقعا خسته نباشید اینجا خوب فعال شده ;)
منم دیگه قرار فعال تر بشم :) با عکس چشم بادومی شروع میکنم
راستی کسی از ریتا خبر نداره جاش واقعا خالیه:(

خب بریم سراغ عکس امروز

مدل دوربین : Canon PowerShot A640
دیافراگم : F8
شاتر : 1/80 ثانيه
دسته بندی : ماکروگرافی
عنوان : چشم بادومی:D

leylax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29

ترکیب رنگی نسبتا خوبی در عکس دیده می‌شود. کادر بندی هم نسبتا خوبه ولی می‌شد بهتر هم باشه. مثلا اگر قطره‌ها افقی در کنار هم بودند و یا به هر شکل دیگری، نظم بهتری می‌داشتند، خیلی بهتر بود.
ولی فوکوس چندان مناسب نیست. اگر می‌توانستید فکوس را روی تصاویر ایجاد شده در داخل قطره‌ها انجام بدهید، خیلی خیلی جالب می‌شد. البته برای انجام این کار، امکانات دوربین هم مهم است.
به هر حال کار جالبی بود.

ببنید. وقتی شما، عکسی که فرمت آن غیر از jpg است را save و یا یک عکس jpg را save as کنید، علاوه بر کادری که در آن محل ذخیره‌ی عکس را مشخص می‌کنید، کادر دیگری هم ظاهر می‌شود که می‌توانید در آن میزان فشرده سازی را مشخص کنید.
در مورد save for web هم که این بخش در سمت راست صفحه کاملا مشخص است. در ضمن در این بخش، حجم تقریبی فایل نیز در گوشه‌ای از صفحه به شما نمایش داده می‌شود.

درمورد عکس آخرتان، ایده‌ی شما خیلی خوبه. ولی به نظر من در اجرا، ایده‌ی شما خیلی خوب عملی نشده. در واقع نوع کادر بندی، بیشتر توجه را به مفهوم گل (لطافت و تازگی و ...) را در کنار بافت خشک و زمخت یک تنه‌ی درخت بریده شده قرار می‌دهند.
البته اگر این عکس، در کنار مطلبی با مفهوم مورد نظر شما قرار بگیرد، می‌تواند خیلی مناسب باشد. ولی به نظر من، خود عکس، چندان در انتقال این مفهوم توانا نیست. الان نمی‌دانم چه پیشنهادی برای بهبود این کار در جهت انتقال بهتر مفهوم ارائه کنم.
ولی کار ارزشمندی بود. امیدوارم، بتوانیم در آینده، بیش از این، چنین عکس‌های هدفمندی را شاهد باشیم. امیدوارم حضور بیشتر و موثرتر شما را در بخش عکاسی هدف‌مند شاهد باشم.

من به سایت مربوطه مراجعه کردم. ولی چنین متنی در سایت ذکر نشده بود.
اگر لطف کنید منبع این پیام را ذکر کنید، ممنون می‌شم

ممنون از توضیحاتت دوست من امیدوارم بتونم دستورت شمارو اجرا کنم:happy:

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
چایخانه نوشدم !
من به شخصه این جا ها رو وقتی می بینم خیلی خوشم میاد ، از بافت قدیمی که داره... و از همه مهمتر اون صاحب مغازه که وقتی پای حرفاشون می شینی واقعا لذت می بری ... و ای کاش می شد اون حس و یا اون حال و هوایی که اونجا هست رو به خوبی منتقل کرد .

نوع فيلتر بكار برده شده با فضاي عكس سازگاري داره ولي كادر به نظر من خوب نيست و بهتر بايد انتخاب مي شد.
محمد جان با اجازت عكست رو اديت كردم. كمي از پايين كراپ شده و كنتراست هم بالا رفته:)

مدل دوربین : Canon PowerShot A640
دیافراگم : F8
شاتر : 1/80 ثانيه
دسته بندی : ماکروگرافی
عنوان : چشم بادومی:D

سلام ديم دام
كارت عالي بود. واقعا عالي!!!
راستي به نظر خودت اگه كادرت افقي بود بهتر نمي شد يا اينكه عكس رو كراپ كردي؟
و سوال ديگه : سوژه زنده بود يا بي جان؟ چون عكس گرفتن از سوژه هاي زنده از اين فاصله و با اين دوربين خيلي مشكله
ممنون:)
ممنون از توضیحاتت دوست من امیدوارم بتونم دستورت شمارو اجرا کنم:happy:

فوكوس به درستي اجرا نشده و سوژه تاريكه و باز هم كل كار كمي خفه به نظر ميرسه. در كل با كمي افزايش كنتراست ميشه به نتيجه بهتري رسيد.:)

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چایخانه نوشدم !

عكس قشنگي شده.
منم با كراپ كردنش موافقم.
اينطوري كه الان هست يكمي چشم رو به سمت پايين عكس منحرف ميكنه.

بيشتر از همه توجه منو نوشته ي روي در جلب كرد.
واقعا گُشنم شد!!!

ديم دام تبريك ميگم عكست واقعا عالي شده.

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
با عرض سلام خدمت اساتيد محترم . . .

بعد يه مدت كه نبودم ميدونم خيلي دلتون برام تنگ شده !! لووووووووووووول

خوبه ؟؟؟​

فایل های ضمیمه

• magas.jpg
    magas.jpg
    232.4 KB · نمایش ها: 5

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عكس قشنگي شده ولي بنظرم اگه زاويه دوربين رو مماس با افق ميگرفتيد بهتر بود.

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
من حدودا 10 - 12 عكس از اين مگس بيجاره گرفتم .. از زواياي مختلف

وقتي همه رو بررسي كردم احساس كردم اين از بقيه بهتر شده

از اظهار نظرتون متشكرم
موفق باشيد

leylax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
بچه ها سلام
این عکسرو ببینین !میدونم کادر بندیو همه چیش مشکل داره امورچه ها هم خیلی وول میخوردن ایته که یه کم تار شد اما به نظرم سوژش کمیابه نه؟:D
http://www.************/files/ysx3e36366byljl1wroy_thumb.jpg

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
wow! بحرين جان عكس خوبي شده . خصوصا پس زمينه كار و زاويه ديد هم زياد بد نيست. به نظر مياد قسمت هايي از سوژه از فوكوس خارج شده باشه كه البته به كل كار آسيب نزده. ممنون از عكست:)
ليلا آخه قحطي سوژه بود؟ :p اين چيه ديگه؟ يه جوري شدم:wacko:

بالا